Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ΚΟΛΑΣΗΗΗΗ

Μέσα Ιουλίου συντάξεις τέλος στον ΟΑΕΕ by "ΤΖΟΝ"


Στάση πληρωμών συντάξεων. «Απο μέσα του Ιουλίου ο ΟΑΕΕ οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε αδυναμία καταβολής των συντάξεων» προς τους 306.000 δικαιούχους , αλλά και κάλυψης της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των 840.000 ασφαλισμένων του, δήλωσε ο κ. Κ. Παπαθανασίου , προαναγγέλλοντας και την παραίτηση του λόγω των προσχωμάτων που βάζει η κυβέρνηση στη λειτουργία του Οργανισμού.


Στελέχη του ΠαΣοΚ, σε κατ` ιδίαν συζητήσεις τους , χρεώνουν στον κ. Παπακωνσταντίνου αυτή την εξέλιξη που θα ταρακουνήσει συθέμελα την ελληνική κοινωνία. Πολλοί μάλιστα μιλούν για

«Αφήστε το στο ταμείο!»

Δεκαπέντε λεπτά ήταν αρκετά για να πλημυρίσει άλλο ένα μεγάλο super market γνωστής αλυσίδας στην Κατερίνη από γεμάτα με προϊόντα, εγκαταλελειμμένα καροτσάκια, τα οποία άφηναν οι διαμαρτυρόμενοι πελάτες και έφευγαν, λέγοντας πως δεν μπορούν να τα πληρώσουν επειδή είναι πανάκριβα.
Χθες, Τετάρτη 26.05.2010, στις 18:30, για άλλη μια φορά, 30 περίπου μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας «χτύπησαν» ένα ακόμη κατάστημα ...

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ

Αγωνία για την ελληνική αποστολή - Καμία πληροφορία μέχρι στιγμής

Καμία επίσημη ενημέρωση μέχρι στιγμής από την ισραηλινή κυβέρνηση ως προς τον ακριβή αριθμό των νεκρών και των τραυματιών από την αιματηρή επίθεση των ειδικών δυνάμεων στα διεθνή ύδατα εναντίον νηοπομπής που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Γάζα.

Εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού δήλωσε στο ΣΚΑΪ ότι μέχρι στιγμής οι νεκροί ανέρχονται σε 10 και ανάμεσα σε αυτούς δεν υπάρχουν πληροφορίες για Έλληνες. Ωστόσο τονίζει ότι η επιχείρηση δεν έχει ακόμα τελειώσει.

Το κανάλι 10 της ισραηλινής τηλεόρασης μετέδωσε

Χαριστική βολή, επικίνδυνη κλιμάκωση στη Λωρίδα της Γάζας


Διεθνή κατακραυγή προκάλεσε η επιδρομή των ειδικών δυνάμεων του ισραηλινού Πολεμικού Ναυτικού εναντίον της ανθρωπιστικής νηοπομπής την ώρα που βρισκόταν στα διεθνή ύδατα ανοικτά των ακτών της Λωρίδας της Γάζας.

Ο απολογισμός των νεκρών δεν είναι ακόμη ακριβής, καθώς οι επικοινωνίες των πλοίων του στολίσκου της Ελευθερίας έχουν διακοπεί, ενώ οι ισραηλινές αρχές έχουν επιβάλει λογοκρισία στη ροή των πληροφοριών για το συμβάν. Το ισραηλινό πολεμικό ναυτικό συνόδευσε τα πλοία της νηοπομπής στο λιμάνι της ισραηλινής πόλης Ασντόντ.

Το κανάλι 10 της ισραηλινής τηλεόρασης μετέδωσε ότι οι νεκροί από την ισραηλινή επιδρομή ανέρχονται σε 19.

Η ισραηλινή επιδρομή έδωσε τη χαριστική βολή στις προσπάθειες του Ισραήλ να διατηρήσει τον αποκλεισμό επί της Λωρίδας της Γάζας, η οποία ελέγχεται από τη Χαμάς, αποφεύγοντας παράλληλα τη διεθνή κατακραυγή. "Θα υπάρξει μεγάλο σκάνδαλο, χωρίς αμφιβολία", δήλωσε ο υπουργός Εμπορίου του Ισραήλ Μπενιαμίν Μπεν Ελιέζερ που προέρχεται από το Εργατικό Κόμμα.

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Μετά απο μια γυρωβολιά στα κερκυραϊκά sites και blog σχετικά με τους ποδηλατόδρομους...
 Στα πλαίσια του έργου θα υλοποιηθούν 8.500 μ. ποδηλατοδρόμων στην περιοχή της νέας Πόλης της Κέρκυρας, 5.000 μ. πράσινες διαδρομές και έχει περιληφθεί η εγκατάσταση αυτοεξυπηρετούμενου συστήματος ενοικίασης 100 ποδηλάτων δημόσιας χρήσης με σύστημα GPS, το οποίο θα λειτουργήσει πιλοτικά στην Ελλάδα.

Ποδηλατόδρομοι; Καλά λέει ο σοφός λαός:

Τί του λείπει του ψωριάρη;
Σκούφος με μαργαριτάρι!

Οι Κερκυραίοι "γέμισαν" τους ποδηλατόδρομους:
Ιωάννου Θεοτόκη , Πέμπτη 27/05/2010, ΩΡΑ 18:30
Φωτογραφία απο http://corfuonair.blogspot.com


 Ενας και ο "κούκος" στο ποδηλατόδρομο

Το έργο έγινε απο ότι φαίνεται για να "φάνε" κάποιοι.
Οι ποδηλατόδρομοι στην Κέρκυρα στοίχισαν 2.000.000 ευρω περίπου. 2 εκατομμύρια ευρώ για να βάλουν γραμμές και σημαδάκια;;;;;;;;Μας δουλεύουν;;;;;
Για να γίνουν οι ποδηλατόδρομοι καταργήθηκαν πάνω απο 300 θέσεις πάρκινγκ στην πόλη της Κέρκυρας, σύμφωνα με τον κ. Τρεπεκλή. Στην πραγματικότητα οι θέσεις πάρκινγκ που θα χαθούν θα είναι πολύ περισσότερες. Το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης θα γίνει πολύ χειρότερο και οι μαγαζάτορες σε καιρό οικονομικής κρίσης θα χάσουν πελατεία.
Και το κερασάκι; Οποιος παρκάρει σε ποδηλατόδρομο τρώει 80 ευρώ πρόστιμο και αφαίρεση των πινακίδων κυκλοφορίας.


Απο το nemesiscorfu.blogspot.com:


Άντε να βάλουμε μπροστά  τους ποδηλατόδρομους και να κυκλοφορεί  ο κόσμος ακούω...
 Σίγα μην  λειτουργήσουν!!όλα  αυτά  έγιναν για να οικονομήσουν  κάτι  λαμόγια της Κερκυρας και τίποτα αλλο.
Νανε καλα ο Γκουφη(σ.σ:έχουν και εκεί "Γκούφη";;;)  και η  παρεα του κτλπ....Ο Δημαρχος μας να νε καλα που αφησε και την  κολονα στη  μεση  του  ποδηλατοδρομου....  έχουν  να  γίνουν  του κόσμου  τα  ατυχήματα..,  εδώ  είμαστε  και θα το  δείτε.....

Σοβαρά προβλήματα, κατά το Γ. Τρεπεκλή

«Να δούμε με προσοχή το μέλλον και τη χρήση των ποδηλατόδρομων που εγκυμονούν μεγάλη επικινδυνότητα με τη διαδρομή που έχει χαραχθεί τώρα. Να δει ο Δήμος τη χάραξη πριν πάει στο επόμενο στάδιο. Είναι μια μεγάλη κυκλοφοριακή παρέμβαση πέραν από τους χώρους στάθμευσης τους οποίους ακυρώνει. Δεν θέλω να αδικήσω το μελετητή, αλλά φαίνεται πως η μελέτη έγινε κάτω από πίεση».

Να δούμε πόσοι επίδοξοι ποδηλάτες θα ξεχυθούν στους ποδηλατόδρομους και αν θα λυθεί το κυκλοφοριακό.Μάλλον χειρότερο θα γίνει.


 ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥ





Σχετικές πηγές:
http://www.corfupress.com/bulletin/index.php?/eidiseis/koinonia/parkingk-se-podilatodromo-prostimo-80-eiro-kai-afairesi-pinakidon.html

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΥΛΙ ΕΙΝΑΙ....ΝΟΣΤΙΜΟΤΕΡΟ

Τι σκέφτηκε ο τύπος!
Η φώτο είναι απο τον αγώνα Trial 4X4 στο Ρεκίνι του δήμου Αγ. Γεωργίου
Περισσότερες φωτο εδω

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΡΥΤΙΔΕΣ



Επί σειρά ετών ενοχοποιείται για ουκ ολίγα δεινά της υγείας και συνεπώς της ζωής μας.
Η τελευταία επιστημονική μελέτη "κατηγορεί" το αλκοόλ - για το οποίο ο λόγος - για "διπλό " έγκλημα:
επιταχύνει τη διαδικασία της γήρανσης των κυττάρων και αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου στον οργανισμό.

BONANA vs VGR???? by "showbitch"

Τελικά δεν έγινε η "μάχη";

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΚΛΑΜΠ;

 Jessy Matador - Alllez Olla Olé (France)



http://troktiko.blogspot.com/2010/05/allez-olla-ole.html

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

2ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ 40 ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ! by "Ο.Υ.Κ"

 THESE are the first shocking pictures of smoking toddler Ardi Rizal - who throws tantrums if he can't puff 40 cigs a day.

The Sun told on Saturday how the two-year-old got hooked after dad Mohammed gave him a fag at 18 months.

ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΥ;

Μέχρι και στο Baku έχει κάνει επενδύσεις με τις "δημοτικές χορηγίες".....

Ιστορια του τατουαζ by "aslan"

Το σημάδεμα στην αρχαιότητα λεγόταν «στίξη» (χτύπημα) ή «κατάστιξη» και η πράξη στιγματισμός. Το σημάδεμα του σώματος λεγόταν δερματοστιξία. Η λέξη όμως που χρησιμοποιείται ευρέως είναι η λέξη τατουάζ και από την οποία είναι γνωστή η όλη διαδικασία.

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Η ΒΙΣΣΗ, Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ!!!

ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ!!!

Η απάντηση στη γνωστή λαϊκιά τραγουδίστρια που έχει πατήσει τα 90 και θα έπρεπε να έχει αποσυρθεί όπως πολλές γριούλες που κάθονται σπίτι τους με την μαγκούρα τους και τα εγγονάκια τους. Κατηγορεί το  πολυζητημενό αμφιλεγόμενο dvd που ασχολήθηκε όλη η Ελλάδα και η Ευρώπη ενόψει της μεγάλης οικονομικής κρίσης.


Για την δική της κατάντια όταν είχαν ακουστεί για το μπουκάλι σαμπάνιας …. και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ……  και έγινε περίγελος, αυτό δεν είναι η απόλυτη παρακμή;… αυτή λοιπόν είναι η απόλυτη παρακμή...  Μην κρυβόμαστε…. Κάποιος έπρεπε να της το πει έξω από τα δόντια , παρότι σέβομαι την ηλικία της.
 Απο το αποκαλυπτικό site της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Νομίζεις οτι κρύβεσαι απο την εφορία; Κάνεις λάθος - "We Know Who You Are"

"Τομ, ξέρουμε που είσαι..."

Το παρακάτω βίντεο είναι η ‘διαφημιστική’ καμπάνια της εφορίας της Pennsylvania για αυτός που χρωστάνε φόρους. Έχουν διορία μέχρι τις 18 Ιουνίου. Ο χρόνος τρέχει αμείλικτος και για να βιαστούν οι ‘κακοί’ βγήκε ο μπαμπούλας στις οθόνες τους. Μόνο που έχει γλυκιά φωνή…

Μπορεί να έχει γλυκιά φωνή ο Μεγάλος Αδελφός, αλλά δεν μπορεί να κρύψει το κοφτό και άκρως απειλητικό του ύφος…
«Το όνομά σου είναι Τομ»… «Και ξέρουμε που μένεις»… «Ωραίο σπίτι έχεις Τομ…» «και ωραίο αυτοκίνητο Τομ»…«Αυτό που δεν είναι ωραίο είναι ότι χρωστάς στην Εφορία»…«Κοίτα Τομ, μην το δυσκολέψουμε το πράγμα»… «Πλήρωσε μέχρι τις 18 Ιουνίου και θα αποφύγεις την ποινή»… «Γιατί, Τομ ξέρουμε ποιος είσαι…».

 

Wedding photo gone VERY wrong - Γαμήλια φωτογράφηση πάει στραβά

Η ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ

Απο http://failblog.org/

Εφευρέθηκε το αντι-Ρhotoshop

Απο ΤΡΩΚΤΙΚΟ
ENTOΠΙΖΕΙ ΤΟ ΡΕΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μπελάδες στο κεφάλι των σταρ, αφού εφευρέθηκε το αντι-photoshop, ένα λογισμικό το οποίο είναι ικανό να εντοπίζει τις ψηφιακές "αλλαγές" που έχουν γίνει σε μία φωτογραφία. Πρόκειται για το Tungstene, που μπορεί να τονίσει το ρετούς...

ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Απο την ιστοσελίδα http://www.corfuhistory.eu

Διάφοροι χάρτες διαφορετικών εποχών σε υψηλή ανάλυση με θέμα τα φρούρια και την ιστορική πόλη της Κέρκυρας. Aνάλογα με την εποχή που έγινε ο κάθε χάρτης, διακρίνεται και η αλλαγή της όψεως της πόλης. Αυτό φαίνεται πιό καθαρά από την παρουσία η όχι τειχών ανάλογα με την ιστορική εποχή. Τα τείχη πρώτα περιέκλειαν το παλαιό φρούριο και μόνον  αργότερα ολόκληρη την πόλη.


                
                     1573, Simon Pinargenti, Isole che son da Venetia

SOS για την Σαπωνοποιία Πατούνη και από το Ίδρυμα «Δρόμοι της Ελιάς»

altΈντονη ανησυχία για το μέλλον της Σαπωνοποιίας Πατούνη εκφράζει με επιστολή του, ο δ/ντης του Πολιτιστικού Ιδρύματος «Δρόμοι της Ελιάς» Γιώργος Καραμπάτος, ζητώντας παρέμβαση και προστασία του μνημείου.

"Προεκλογική χορηγία" το έμβασμα της Siemens

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΧΑΚΕΡ

Πρώτα έλεγαν για Ινδό χάκερ, μετά ήρθε ο Πολωνός, μετά οι Αλβανοί χάκερς......
Εγω απλά γελάω...
Αλλά και λυπάμαι με την προσπάθεια κάποιων να φιμώσουν ότι δεν τους αρέσει.
Ντροπή! Είμαστε άξιοι της τύχης μας.Με αυτή την τακτική δεν πάμε μπροστά.Την έχουμε δοκιμάσει τόσα χρόνια άλλωστε.Δεν είναι ώρα να αλλάξουμε;
Υ.Γ: Να ξέρουν όσοι ονειρεύονται την φίμωση των bloggers οτι οι bloggers στην Ελλάδα και τον κόσμο πάντοτε θα ανακαλύπτουν νέους τρόπους για να τους τα χώνουν.
«Γιατί ανώνυμος;»
υπογράφω ως ανώνυμος γιατί ως ανώνυμος τους αναγκάζω να απαντούν ενώ ως επώνυμος τα επιχειρήματα τους τα μετατρέπουν σε πίεση...
πίεση που μεταφράζεται σε οτιδήποτε μέσο μπορεί να εφεύρει ένα άθλιο πολιτικό και κοινωνικό σύστημα
Αυτή είναι η ανωνυμία που διεκδικώ μέσω του blog
δεν είναι η ανωνυμία της συκοφάντησης και των εκβιασμών όπως θέλουν κάποιοι να μου αποδώσουν
είναι η ανωνυμία που βάζω ως ασπίδα στις πιέσεις τους για σιωπή και έλεγχο της ελευθερίας!

Απίστευτο! Κλέφτης κατήγγειλε κλοπή των ... κλοπιμαίων! by aslan

Ακόμα δεν μπορούν να το πιστέψουν οι αστυνομικοί. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.

Τέσσερις διαρρήκτες, ένας Ελληνοαιγύπτιος, δυο Αλγερινοί και μια Ελληνοπολωνή είχαν ρημάξει τα αυτοκίνητα στα Μεσόγεια.

Από λαπτοπ 
μέχρι τσάντες είχαν κλαπείΑπό λαπτοπ μέχρι τσάντες είχαν κλαπεί
Τους τελευταίους μήνες είχαν “ανοίξει” τουλάχιστον 70 αυτοκίνητα. Έπαιρναν από laptop ως ραδιοσιντί και μπουφάν.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ - A man trying to de-ice his roof

ΝΟΤ-ΑΟΥΤ ΣΤΟ ΒΟΛΕΫ

Τα βιντεάκια είναι απο το φοβερό http://failblog.org

ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΕΣΤ ΦΡΕΝΩΝ ΤΗΣ VOLVO!!!

Φάρμακο στομάχου 3,63 ευρώ στην Ισπανία, 38 ευρώ στην Ελλάδα!

 Ολοι εναντίον όλων για τις τιμές στα φάρμακα και τα κόλπα αφαίμαξης των Ταμείων στη χθεσινή σύσκεψη στο υπουργείο Εργασίας, με αποκαλύψεις και στοιχεία αλλά χωρίς κανένα απτό αποτέλεσμα για τους ασφαλισμένους.
Σε μια άκρως διδακτική -για τα κόλπα που μετέρχονται οι εμπλεκόμενοι- σύσκεψη αποκαλύφθηκε ότι η δαπάνη των Ταμείων.....

Ξεκαρδιστικά βίντεο απο το fail blog

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ







Χωρίς δουλειά 140 + 300 ξενοδοχοϋπάλληλοι της Κέρκυρας...

alt
Την απόφαση της Δικαιοσύνης στην κύρια αγωγή που υπέβαλλαν κατά του ξενοδοχείου Ακτή Μεσσογγή περιμένουν τώρα οι 140 περίπου εργαζόμενοι που ζητούν την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους. Σύμφωνα με το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας, η απόφαση θα πρέπει να εκδοθεί, σύμφωνα με το εργατικό δίκαιο, μέσα σε διάστημα 10 ημερών εκτός και αν η επιχείρηση προσπαθήσει να επωφεληθεί από τις διατάξεις του νέου πτωχευτικού νόμου και καταθέσει αίτηση πτώχευσης του ξενοδοχείου.

Προσπάθεια εισόδου από την Αλβανία με παιδική βάρκα στον Αγιο Στέφανο

 
altΝέο κρούσμα προσπάθειας εισόδου στην Κέρκυρα από την Αλβανία καταγράφηκε σήμερα τα ξημερώματα, όταν το Λιμενικό Σώμα περισυνέλεξε τρεις επιβαίνοντες σε παιδική πλαστική βάρκα στον Αγ. Στέφανο.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα (00.50) το Κέντρο Ελέγχου Θαλάσσιας Κυκλοφορίας (VTS) Κέρκυρας, εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή βόρεια Αγίου Στεφάνου Σινιών, έναν ύποπτο στόχο. Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Λιμενικού Σώματος άμεσα στο σημείο έσπευσε πλωτό περιπολικό του Λιμενικού Σώματος, που εκτελούσε περιπολία και διαπίστωσε ότι επρόκειτο για μία παιδική πλαστική φουσκωτή λέμβο, προερχόμενη από τις έναντι αλβανικές ακτές, στην οποία επέβαιναν τρεις αλλοδαποί, χωρίς νόμιμα έγγραφα.
Οι επίδοξοι μετανάστες μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι της Κέρκυρας, ενώ στη συνέχεια, κατόπιν εντολής του αρμόδιου Εισαγγελέα, παραδόθηκαν στο Συνοριακό Τμήμα Κασσιώπης.
  http://www.corfupress.com

Πνιγμός ηλικιωμένου στη Δασιά


altΚείμενο: ΕΛΕΝΑ ΓΙΣΔΑΚΗ   
Τραγικό τέλος βρήκε σήμερα το μεσημέρι στη Δασιά 74χρονος, ο οποίος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο απλά για να διαπιστωθεί ο θάνατός του.
Συγκεκριμένα ο 74χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σήμερα στις 12 το μεσημέρι από την θαλάσσια περιοχή της Δασιάς. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο της Κέρκυρας, αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά. Οι γιατροί απλά διέγνωσαν τον θάνατό του και η σορός του παραδόθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κέρκυρας για νεκροψία – νεκροτομή.
Τα αίτια του θανάτου διερευνώνται από το Λιμεναρχείο Κέρκυρας χωρίς μέχρι αυτή την ώρα να υπάρχει κάποιο νεώτερο. Πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πιθανό ισχαιμικό επεισόδιο.
ΠΗΓΗ

Τη Ν. Αλβανία προτίμησαν Έλληνες για να περάσουν το τριήμερο

Τουριστικές περιοχές των Αγίων Σαράντα, του Αργυρόκαστρου και της Χιμάρας επέλεξαν μερικές χιλιάδες Έλληνες για να περάσουν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.
Στο Αργυρόκαστρο είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν έκθεση με τις εφευρέσεις του Λεονάρντο ντα Βίντσι που οργάνωσε η ιταλική πρεσβεία στα Τίρανα στο πλαίσιο εξάμηνων εκδηλώσεων με θέμα "Δύο λαοί, μια θάλασσα, μια φιλία".
Η επίσκεψη των Ελλήνων ήταν κυρίως οργανωμένη από τουριστικά γραφεία, αλλά υπήρχαν και πολλοί που επέλεξαν τις μικρές ομάδες και τα δικά τους ΙΧ αυτοκίνητα.
Σήμερα και ειδικά χθες στη συνοριακή διάβαση της Κακαβιάς σημειώθηκαν ουρές Ελλήνων τουριστών που επέστρεφαν από Αλβανία.
Ο τουρισμός Ελλήνων στην Αλβανία αναπτύχθηκε ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο και οφείλεται στο ότι η περιοχή έχει πολλά αξιοθέατα και προσιτές τιμές.
Η τουριστική υποδομή της νότιας Αλβανίας παρουσιάζει ελλείψεις και ένα παράδειγμα αποτελεί η πόλη των Αγίων Σαράντα όπου υπάρχουν πολλά κτίρια χωρίς την κατάλληλη τουριστική υποδομή. Ωστόσο, είναι η πόλη που δέχεται τους περισσότερους επισκέπτες, Αλβανούς και ξένους.
ΑΠΕ
Απο ΕΡΤ

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Οι 100 πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη


ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΟΡΓΑΣΜΟΙ...

...Δεν θα αρχίσω να σας λέω,μάλλον,να σας γράφω ,για τα παραδείσια πουλιά,που αποτελούν το ξυπνητήρι της περιοχής!..όχι,δεν θα σας το πω-γράψω..





,,,Δεν θα σας μιλήσω για τον επαναλαμβόμενο και συνεχή οργασμό της φύσης!..Όχι,ούτε σε αυτόν θα αναφερθώ...

Προεκλογικές εξαγγελίες by "aslan"

 Aslan πραγματικά πολύ έξυπνο...

Στο κόμμα μας, πραγματοποιούμε αυτό που υποσχόμαστε.
Μόνο οι ανόητοι θα μπορούσαν να πιστέψουν ότι
δεν αγωνιζόμαστε κατά της διαφθοράς.
Διότι, ένα είναι βέβαιο για μας:
Η τιμιότητα είναι προϋπόθεση για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Αποδεικνύουμε ότι πλανάται όποιος πιστεύει πως
οι μαφιόζοι θα συνεχίσουν να μετέχουν στην κυβέρνηση όπως στο παρελθόν.
Διασφαλίζουμε, χωρίς ίχνος αμφιβολίας, ότι
η κοινωνική δικαιοσύνη θα είναι ο κύριος σκοπός της διακυβέρνησής μας.
Παρά ταύτα, υπάρχουν ακόμα ανόητοι άνθρωποι που πιστεύουν πως
θα είναι δυνατόν να εξακολουθεί κανείς να κυβερνά
με παλαιοπολιτικά τερτίπια.
Όταν αναλάβουμε την εξουσία, θα κάνουμε το παν ώστε
να τεθεί τέρμα στις προνομιακές καταστάσεις και στην ευνοιοκρατία
δεν θα επιτρέψουμε σε καμιά περίπτωση
να πεθάνουν της πείνας τα παιδιά μας
Θα πραγματοποιήσουμε τα σχέδιά μας ακόμα και
να στερέψουν πλήρως οι οικονομικοί πόροι
θα ασκήσουμε την εξουσία ώσπου
θα έχετε καταλάβει ότι από δω και πέρα
είμαστε η «ΝΕ.ΠΟ», η «Νέα Πολιτική».


Διαβάστε τώρα από κάτω προς τα πάνω. Αρχίζοντας δηλαδή από την τελευταία
γραμμή και ανεβαίνοντας γραμμή-γραμμή ως την αρχή.

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

ΠΑΣΧΑ 2010 ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ - Easter 2010 kassiopi by "aslan"

1,5 εκατομμύριο τουρίστες λένε ΟΧΙ στην Ελλάδα


Οι άνθρωποι του τουρισμού εκτιμούν πως ενάμιση εκατομμύριο λιγότεροι τουρίστες θα επισκεφτούν φέτος τη χώρα μας.

Αν βγουν όμως αληθινές οι πιο απαισιόδοξες προβλέψεις τότε οι απώλειες μπορεί να φθάσουν και τα 2,3 εκατομμύρια επισκέπτες!

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής εκτιμήσεις.....

Χρέη απίστευτα για το νοσοκομείο Κέρκυρας!


alt
Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 41 εκατομμύρια ευρώ είναι η οφειλή του νοσοκομείου της Κέρκυρας σε διάφορους πιστωτές, σύμφωνα με τις δηλώσεις του νέου διοικητή του ιδρύματος Κώστα Γρηγορόπουλου. Ο κ. Γρηγορόπουλος παραχώρησε το Σάββατο συνέντευξη Τύπου με την οποία έδωσε στη δημοσιότητα τα οικονομικά στοιχεία που αφορούν το ίδρυμα, ενώ ανακοίνωσε παράλληλα ότι η μεταφορά του στο νέο κτίριο στο Κοντόκαλι θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Ιουνίου.
Η επίσημη ανακοίνωση του διορισμού του νέου Δ.Σ. Έγινε το Σάββατο, ενώ την Τετάρτη θα συνεδριάσει το όργανο για πρώτη φορά για να συζητήσει τρέχοντα ζητήματα που έχουν βαλτώσει τους τελευταίους μήνες με βασικά αυτά της διευθέτησης του χρέους του νοσοκομείου και την έναρξη της διαδικασίας μεταφοράς του.
Μάλιστα, από την Τρίτη αναμένεται να “πιάσει δουλειά” η ειδική επιτροπή που έχει συσταθεί με αντικείμενο την παραλαβή του νέου νοσοκομείου και τη δρομολόγηση των διαδικασιών μεταφοράς του.

Υπέρογκα τα χρέη

Τατιάνα Στεφανίδου: "Αξίζει να το δείς το βρακάκι"!!!

Ακολουθή η λύση του "ligouris" για την άνοδο του τουρισμού

Πατήστε συνέχεια για να δείτε την λύση

ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ;

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕ Η ΜΑΝΤΟΝΑ

Είναι γνωστό ότι η Μαντόνα ακολουθεί σκληρή γυμναστική.

ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΛΕΚΕ ΑΠΟ ΣΚΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ

Γιά να εξαφανίσετε ένα λεκέ από σκουριά στο πάτωμα ρίξτε πάνω από την σκουριά ψιλό αλάτι και χυμό από λεμόνι....

Συγκλονιστικό video - Πειράματα εταιρείας παραγωγής ζωοτροφών

Μία συγκλονιστική έρευνα, για τις εταιρίες που παρασκευάζουν ζωοτροφές για τα κατοικίδια μας, από το Blue Planet!

Η ιστορία με τα πειράματα που πραγματοποιούσαν εταιρίες παραγωγής ζωοτροφών όπως η αμερικάνικη Iams, θυγατρική του κολοσσού Procter & Gamble, η καναδική Menu Foods και η Hills είναι παλιά και μια πτυχή της είδε το φως της δημοσιότητας όταν η βρετανική εφημερίδα UK Sunday Express δημοσίευσε στην πρώτη της σελίδα ένα άρθρο που αφορούσε ακριβώς το θέμα αυτό.
Απο ΤΡΩΚΤΙΚΟ




Διαβάστε το υπόλοιπο κείμενο από την ιστοσελίδα μας www.blue-planet.gr
Κείμενο - έρευνα: Μίνα Πετμεζά

ΠΑΟΚ ΟΛΕ!!!

Ώρα μηδέν για τουρισμό - Βυθίζεται η τουριστική βιομηχανία στην Ελλάδα

Ενάμιση εκατομμύριο λιγότεροι τουρίστες θα επισκεφτούν φέτος τη χώρα μας εάν επαληθευτούν οι εκτιμήσεις των ανθρώπων του τουρισμού, ενώ οι απώλειες μπορεί να φθάσουν και τα 2,3 εκατ. επισκέπτες εάν βγουν αληθινές οι πιο απαισιόδοξες προβλέψεις.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής εκτιμήσεις, οι κρατήσεις από την Αγγλία και τις ΗΠΑ εμφανίζονται μειωμένες κατά 20% και κατά 15% από τη Γερμανία, ενώ η απλοποίηση των διαδικασιών στην έκδοση βίζας για τους Ρώσους πολίτες απλά περιόρισε τις απώλειες στο 10%.

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ MON REPOS












Οι φωτογραφίες, που παραθέτουμε έχουν παρθεί σε πρόσφατη επίσκεψη μας στον χώρο του Mon Repos μαζί με φίλους Γάλλους φιλοξενούμενους, που δυσκολεύονταν να πιστέψουν, ότι είναι δυνατή μία τέτοια προκλητική εγκατάλειψη μνημείων σε μία σύγχρονη Ευρωπαϊκή χώρα... Τους δείξαμε και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις (Αγγλικό Νοσοκομείο στο Παλιό Φρούριο, Αγία Αικατερίνη κ.λ.π. ) και έτσι πείστηκαν... 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...