Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Τη δική της σειρά εσωρούχων θα κυκλοφορήσει η Ντίτα Φον Τιζ




 η πιο διάσημη στριπτιζέζ στην σόου μπιζ.



Στην παρουσίαση της κολεξιόν, η πιο ακριβοπληρωμένη στριπτιζέζ, η οποία χρεώνει 20.000 δολάρια για κάθε της εμφάνιση, εμφανίστηκε ντυμένη.  Ωστόσο, το σποτ της κολεξιόν δεν αφήνει παραπονεμένους τους θαυμαστές της

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_9257.html

Η ΛΟΛΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΣΣΩΠΙΤΕΣ


EMBED-Worst Shopping Run Ever - Watch more free videos

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΨΗΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ-ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ

By "papous"




http://athoanea.blogspot.com/2010/01/blog-post.html?zx=88e3b4ad6bec4d45

Αιγαίο: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος ξεπουλήματος

By "O.Y.K"

Ολοκληρώνεται στις μέρες μας το ξεπούλημα του Αιγαίου και ποιος ξέρει τι άλλο έχει σειρά που αφορά την εθνική κυριαρχία και τα σύνορα της πατρίδας μας. Ήδη αποκαλύφθηκε η υποχώρηση της κυβέρνησης στις Νατοτουρκικές απαιτήσεις και αποδέχθηκε να παραχωρήσει την εκ περιτροπής διοίκηση του Συμμαχικού Αεροπορικού Υποστρατηγείου της Λάρισας και σε τούρκο ανώτατο αξιωματικό.


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : Η ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ "ΚΑΡΦΩΣΕ" ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

By "O.Y.K"

Μετά την παράδοση των στοιχείων όλων των στρατιωτικών στην τρόϊκα τους δίνουμε και τις θέσεις των στρατοπέδων!

Δεν έφταναν όλα τα άλλα που συμβαίνουν στην Κτηματολόγιο Α.Ε. ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα. Μέσω μίας εφαρμογής (τύπου Google), οι υπεύθυνοι της Κτηματολόγιο Α.Ε. "κάλυψαν" με έναν γελοίο τρόπο (με εντονότατες λευκές μουτζούρες) όλες τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις δηλαδή στρατόπεδα, αποθήκες πυρομαχικών, στρατιωτικά αεροδρόμια δίνοντας έτσι...

Τελεσίγραφο του Αλβανικού Εθνικού Στρατού προς την Ελλάδα!

By "O.Y.K"


Ο αυτοαποκαλούμενος «Αλβανικός Εθνικός Στρατός» (UKSH – Ushtria Kombetare Shqiptare), σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό News 24 και τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Balkanweb, με ανακοίνωση στο διαδίκτυο, την οποία απέστειλε και στα Μ.Μ.Ε. των Τιράνων, του Κοσόβου, των Σκοπίων, του Πρέσεβο και του Ουλτσίνιε Μαυροβουνίου, ανακοίνωσε, ότι ξεκίνησε τις προετοιμασίες για τις, πρώτες στρατιωτικές επιχειρήσεις με στόχο την ίδρυση… της «Εθνικής Αλβανίας», (δηλαδή της Μεγάλης Αλβανίας, η οποία επεκτείνεται σε αρκετές περιοχές πέραν των σημερινών ορίων του αλβανικού κράτους).

Οι θαμμένες φωτογραφίες Τζολί σε επικίνδυνα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Αντζελίνα Τζολί που είχαν τραβηχτεί από φίλους στα άγρια νιάτα της σταρ, όταν έπαιρνε ναρκωτικά και διασκέδαζε σε πάρτι οργίων.Με τίτλο "Τα σκοτεινά μυστικά που θα καταστρέψουν τι σχέση Μπράντ και Αντζελίνα" και ''Οι φωτογραφίες που θα τους χωρίσουν! Ο Μπράντ νόμιζε ότι τα ξέρει όλα, αλλά δεν είχε ιδέα...!'' το αμερικάνικο σκανδαλοθηρικό περιοδικό Star δημοσιεύει οκτώ φωτογραφίες τις ηθοποιάκου που θα ταράξουν τα θεμέλια του γάμου τους.

ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΙ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ

«Βόμβα» Λοβέρδου για πάνω από 800.000 εργοδότες που χρωστούν 12 δισ. ευρώ στο ΙΚΑ: «Ή πληρώνετε ή λουκέτο»!

Με λουκέτο προειδοποίησε χθες ο υπουργός Απασχόλησης Ανδρέας Λοβέρδος πάνω από 800.000 εργοδότες, φυσικά πρόσωπα, εταιρείες, ακόμα και...

ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΣΤΑΡ... ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ!!

Μην τρομάξετε!!

Οι σταρ του Hollywood πρίν και μετά τις αλλαγές στην εμφάνιση τους…

Προς το καλύτερο μας φαίνονται!...
Τυχαίο??? Δεν νομίζουμε!

Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας...Σοβαρή καταγγελία

Τι θα γίνει με τον Εθνικό Στάδιο της Κέρκυρας ρε παιδιά; Εδώ και 6 χρόνια από την πρώτη άνοδο του ΑΟ Κέρκυρα στην Α' Εθνική,τα μόνα έργα που έχουν γίνει είναι να έχουν μπει καθίσματα της πλάκας όπως και οι προβολείς,καθώς και το στέγαστρο στην μεγάλη κερκίδα το οποίο δεν καλύπτει επαρκώς όλη την κερκίδα.
 

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Η PAOLA BULOVA Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Miss Ionian Beauty

Οι νικήτριες του Miss Ionian Beauty με τον ΑΝΔΡΕΑ ΣΓΟΥΡΟ του Villa
 Mercedes
H Paola Bulova, μια Τσέχα που ζει και δουλεύει στην Κέρκυρα είναι  η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού Miss Ionian Beauty  που έγινε στο Villa Mercedes  του νησιού.

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

 By "tromeric"
Σκοτάδι πάνω από τα οικονομικά των Δήμων


altΥποτίθεται ότι ενόψει Καλλικράτη και της μεγάλης αλλαγής που θα επιφέρει τόσο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, όσο και στην εν γένει καθημερινότητά μας, οι φιλόδοξοι παράγοντες θα ήταν έτοιμοι ή τουλάχιστον θα είχαν προετοιμαστεί αναφορικά με τις θέσεις τους και τις προτάσεις τους προς την κοινωνία.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: "ΚΑΙ Η ΠΤΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ"

 Και ο Ιούλιος, ο μήνας κατά τον οποίο κορυφώνεται η τουριστική περίοδος θα κλείσει με αρνητικό πρόσημο στις αφίξεις για τον Κεκρυραικό τουρισμό. Σε λίγες μέρες πρόκειται να δοθούν τα επίσημα στοιχεία στη δημοσιότητα για τις αφίξεις στο αεροδρόμιο ΙΩΝΑΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ αλλά μιλώντας στο ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ ο αερολιμενάρχης Α. Άλέξης αποκάλυψε ότι και ο Ιούλιος θα κλείσει, σύμφωνα με μια πρώτη εκτίμηση, με αρνητικό πρόσημο....

Εκρυβαν ναρκωτικά μέσα σε φρουτόκρεμα!

drugs
Ποσότητες ναρκωτικών μέσα στην φρουτόκρεμα (!) του παιδιού του έκρυβε ένα νεαρό ζευγάρι αλλοδαπών ηλικίας 25-30 χρόνων που συνελήφθη στην πόλη της Κέρκυρας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών.

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

20% μείωση μισθών για 3.500.000 εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα

ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ!!!


Μείωση έως και 20% αναμένεται να έχουν στο εισόδημά τους 3.500.000 εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα το 2010, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Κομισιόν, αλλά και κύκλων της Τραπέζης της Ελλάδος. Κι αυτό χωρίς να έχει επέλθει καμιά νομοθετική ρύθμιση περί κατάργησης 13ου και 14ου μισθού ή περί παγώματος των αποδοχών- ακόμη.
Η ενδιάμεση έκθεση των ελεγκτών της Κομισιόν, που συντάχθηκε με βάση τα ευρήματα από την αποστολή που πραγματοποίησαν στην Αθήνα τον Ιούνιο, παρά τις επιφυλάξεις που εκφράζει σε μια σειρά από τομείς, σε δύο τουλάχιστον θέματα είναι κατηγορηματική: Το ένα είναι η αύξηση της ανεργίας και το άλλο είναι η μείωση των αποδοχών στον ιδιωτικό τομέα το 2010.

ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΟΥΖΙΝΙΚΩΝ

ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

 By "tromeric"
Γιαούρτι αιγοπρόβειο, γιαούρτι αιωνόβιο!!!

Μαζέψτε αποθέματα για τον "Χαλια-κράτη" παιδιά...Θα μείνουμε απο γιαούρτια!!!

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

"ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ" ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΣ

Ποιός είναι; Πατήστε συνέχεια για να δείτε το "μοντέλο" της "σοσιαλιστικής" κυβέρνησης....


ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΛΑΙΝΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟ

«Η Τουρκία είναι εχθρός της Ελλάδας» Δηλώσεις του μητροπολίτη Άνθιμου στο κυριακάτικο κήρυγμά του












«Εχθρό της Ελλάδας» και «μόνιμη απειλή που έχει κυκλώσει τη χώρα μας» χαρακτήρισε την Τουρκία ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος στο κήρυγμα που πραγματοποίησε την Κυριακή.

«Να μην χάσουμε την ενότητα μας» επανέλαβε ο κ.Άνθιμος και αναφέρθηκε στους εξωτερικούς κινδύνους και συγκεκριμένα στη μόνιμη απειλή που έχει κυκλώσει την χώρα μας, «που δεν φοβάμαι να το πω είναι η Τουρκία».

Μάλιστα έκανε λόγο για τα τουρκικά πλοία «Πίρι Ρέις» και «Τσεσμέ» ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην απόφαση της Αλβανικής Βουλής να ζητήσει τουρκικό πολεμικό πλοίο να ελλιμενιστεί στην Αδριατική, εντός των θαλασσίων υδάτων της Αλβανίας, χαρακτηρίζοντας τη γείτονα «διπλωματικό όργανο της Τουρκίας».

«Ένα τεράστιο πολεμικό πλοίο με 1250 ναύτες που βρίσκονται απέναντι από την Κέρκυρα, για πρώτη φορά πλοίο της Τουρκίας βρίσκεται στην Αδριατική. Σε κανένα πόλεμο και σε καμιά περίπτωση δεν είχε έρθει και ήρθε με απόφαση της Βουλής της Αλβανίας που είναι όργανον της Τουρκίας, διπλωματικά αυτή την ώρα» δήλωσε ο κ. Άνθιμος.


Πηγή: www.skai.gr

ΣΤΙΣ 29/7 - 1/8 ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH VOLLEY ΣΤΗ ΡΟΔΑ ΔΗΜΟΥ ΘΙΝΑΛΙΩΝ - Hot συμμετοχές!










Ο ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΕΡΙΞΕ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΓΚΙΟΛΙΑ




Μέγα φάουλ από τον κατά τα άλλα εκλεκτό δημοσιογράφο Στέλιο Κούλογλου, που σήμερα δημοσίευσε στο σάιτ του – tvxs – ένα άρθρο αμφιβόλου πρόθεσης σχετικά με την προ 5 μόλις ημερών τραγική δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.
Το συγκεκριμένο κείμενο με τίτλο «Φόνος στο διαδίκτυο» ξεκινά με την επισήμανση της θλιβερής πρωτιάς για τη χώρα μας, για δολοφονία ενός επικεφαλής κάποιου μπλογκ.
Στη συνέχεια, φροντίζει για τη μονόπλευρη ενημέρωση όσων δεν γνωρίζουν τι είναι τα μπλογκ και πώς λειτουργούν:

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ "ΕΚΠΟΜΠΑΡΑ" ΤΩΝ ΓΚΙΟΛΙΑ-ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ FM

Ξεφτιλίζουν το Αμερικανόδουλο δημοσιογραφικό κατεστημένο της  χώρας....

Sabrina Salerno - 'All Of Me' - 1988

Εντατικά καλοκαιρινά μαθήματα καταστολής παίρνει η αστυνομία

  • Μέσα στο κατακαλόκαιρο και με την "θερμοκρασία" να δείχνει πως θα ανέβει σε υπέρμετρα μεγέθη από τον Σεπτέμβριο, η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου - ΔΝΤ αποφάσισε να επιδείξει τα δημοκρατικά της χαρακτηριστικά οργανώνοντας σχέδια καταστολής των διαμαρτυρόμενων πολιτών, οι οποίοι θα γευθούν και την εκπαίδευση της αστυνομίας στις σύγχρονες μεθόδους καταστολής εξεγέρσεων
Η κυβέρνηση περίμενε το καλοκαιράκι για να περάσει ήρεμα κι ωραία τα αντεργατικά μέτρα, αλλά τρέμει τις αντιδράσεις του Σεπτεμβρίου και γι’ αυτό το λόγο, σύμφωνα με κυριακάτικη εφημερίδα, πάρθηκε η απόφαση να ξεκινήσουν υπερεντατικά σεμινάρια αντιμετώπισης των συγκεντρώσεων σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.
Την είδηση διαβάσαμε στη «Real News» και αντιγράφουμε σχετικά αποσπάσματα: «Από υπερεντατικά σεμινάρια αντιμετώπισης πλήθους θα περάσουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού οι αστυνομικοί όλων των αστυνομικών διευθύνσεων της χώρας, οι οποίοι συγκροτούν τις περιφερειακές διμοιρίες Αποκατάστασης Τάξης.
Την εκπαίδευση έχουν αναλάβει έμπειροι αξιωματικοί των ΜΑΤ από την Αθήνα, οι οποίοι έχουν σαφείς εντολές από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας να προετοιμάσουν στο καλύτερο δυνατό επίπεδο τους συναδέλφους τους ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις αναμενόμενες κινητοποιήσεις για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης από τον Σεπτέμβριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο είναι τα βασικά αντικείμενα των σεμιναρίων: η διάσπαση του πλήθους και η αποτελεσματική χρήση χημικών που διαθέτουν στο οπλοστάσιό τους τα ΜΑΤ.
Υπήρξε έντονη πίεση από την πολιτική ηγεσία προς το αρχείο της Αστυνομίας να υπάρχουν στις αρχές του Σεπτέμβρη σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που θα μπορούν να ελέγξουν μαζικές διαδηλώσεις».
Και, βέβαια, μην απορήσετε αν μάθετε ότι εντατική προετοιμασία για τον Σεπτέμβρη κάνει και ο...

Έρχονται αποκαλύψεις από τα «τρωκτικά»


ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Τι έγραψαν στο facebook;

Μπορεί το troktiko να σταμάτησε τη λειτουργία του αλλά στη σελίδα του στο facebook τα μηνύματα δε σταματούν Κάποιος συντάκτης του μπλογκ, όπως παρουσιάζεται, αναφέρει:

«Σε σχέση με όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες, σας λέμε εμείς ότι το Τρωκτικό δεν τελείωσε! Σε λίγες μέρες μπορεί να ξαναρχίσουμε να γράφουμε στο Τρωκτικό αλλιώς εμείς, μερικοί από τους συντάκτες τους, θα αρχίσουμε να γράφουμε σε άλλο μπλογκ. Και εκεί θα τα πούμε όλα, όσα δεν προλάβαμε να βγάλουμε στο ΤΡΩΚΤΙΚΟ! Δεν είναι προειδοποίηση, αλλά απειλή...»
 

ΦΑΛΑΙΝΑ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟ

epic fail photos - Whale Encounter 
FAIL

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

"ΟΜΗΡΙΚΕΣ" ΜΑΧΕΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΧΑΡΑΒΗΣ

Πατέντα της IBM με "έξυπνα" φανάρια!



Ενθουσιασμό έχει προκαλέσει η πατέντα της εταιρείας IBM η οποία θα μειώσει άρδην τις εκπομπές ρύπων ειδικότερα στα μεγάλα αστικά κέντρα.
Η πρωτοποριακή ιδέα της εταιρείας υπαγορεύει την «συνεννόηση» των φωτεινών σηματοδοτών με τα οχήματα που κινούνται στους δρόμους! Πιο συγκεκριμένα, τα φανάρια θα μπορούν να ενεργοποιούν ή να απενεργοποιούν από απόσταση τις μηχανές των αυτοκινήτων για να επιτυγχάνεται η βέλτιστη δυνατή εξοικονόμηση καυσίμου και παράλληλη προστασία του περιβάλλοντος.
Σύμφωνα με την εταιρεία, τα φανάρια θα στέλνουν σήμα, απενεργοποίησης του μοτέρ, στα οχήματα που περιμένουν αν ο χρόνος έως ότου ανάψει πράσινο είναι μεγαλύτερος π.χ. από δύο λεπτά.
Εξαιρετική ιδέα από την ΙΒΜ που ήδη έσπευσε να κατοχυρώσει την πατέντα της. Ωστόσο, η θεωρία απέχει πολύ από την πράξη.
Σε αυτή την κατεύθυνση κινούνται οι διεργασίες της εταιρείας μιας και θα χρειαστούν GPS, αισθητήρες, κάμερες αλλά και εξελιγμένα «ρολόγια». Το κατά πόσο είναι εφαρμόσιμο και δη στην Ελλάδα θα το δείξει ο χρόνος.

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ η ζημιά του Ελληνικού Δημοσίου από τα αιολικά πάρκα!

By "ΛΟΛΑ"

Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ η ζημιά του Ελληνικού Δημοσίου από τα αιολικά πάρκα που πληρώνουν ενοίκιο στο κράτος το «αντάλλαγμα του μελισσοκόμου»:
50 ευρώ το στρέμμα ετησίως!!!

Αφορμή για την έρευνά μας στάθηκαν οι σφοδρές καταγγελίες τριών Δημάρχων Νοτίου Ευβοίας, οι οποίοι έφτασαν έως τη Βουλή εξουσιοδοτημένοι για να διαμαρτυρηθούν για τη φωτογραφική και αντισυνταγματική ρύθμιση της παρ. 11, του άρθρου 12 του ν/σ της κας Μπιρμπίλη...

Aνεμογεννήτριες "αντίκες" - Αποσύρονται στην Ευρώπη... Έρχονται στην Ελλάδα. (Δείτε σχετικό βίντεο)

By "ΛΟΛΑ"

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ:

Με εκατοντάδες ανεμογεννήτριες ξεπερασμένης τεχνολογίας θα εξοπλίσουν αιολικά πάρκα με ημερομηνία λήξης σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Μοντέλα παλαιού τύπου που σταδιακά αποσύρονται και αντικαθιστούνται σε ολόκληρη την Ευρώπη "πλασάρονται" στην Ελλάδα ως σύγχρονα τεχνολογικά επιτεύγματα.

Χορός Εκατομμυρίων Ευρώ στήνεται γύρω από την... Πράσινη Ενέργεια.

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ

Ο "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ" - ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ. ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΡΙΝ 9 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΘ;
"ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΕΛΕΓΕ. Ε ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ. ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ CENT!!!
ΚΑΛΟ ΚΑΥΣΩΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ...

  •  Σοκαριστική δήλωση από τον "ευαίσθητο" πρωθυπουργό, που μεταβάλλεται σε ψυχρό εκτελεστή της Ελληνικής κοινωνίας

Η παρότρυνση του πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο χτες, στους Υπουργούς του:
«Κάντε διακοπές, χωρίς ενοχές», είναι όλα τα… λεφτά!
Τα οποία απ’ ότι φαίνεται, «ψάχνοντας – ψάχνοντας» εννέα μήνες τα βρήκε!
Εξ’ άλλου δεν τους χρειάζεται, τους υπουργούς του πλέον, τι να τους κάνει;
Μήπως αυτοί κυβερνούν;
Με άλλα λόγια τους είπε, δεν σας χρειάζομαι!
Το «Μνημόνιο» κυβερνά μέσω της τρόικας!
Το «μνημόνιο» που όταν ψηφίσθηκε στη Βουλή κανένας υπουργός δεν το είχε διαβάσει, πόσο μάλλον οι Βουλευτές του!
Εξ άλλου η Βουλή παραχώρησε τις αρμοδιότητες και τα δικαιώματα της στην …υπογραφή του υπουργού Οικονομίας!
Εκτιμούμε ότι τους έδωσε και το παράδειγμα:
Δείτε εμένα, πόσο άνετος είμαι, τα ταξιδάκια μου και μάλιστα χωρίς να έχω καμία ενοχή!
Ο ελληνικός λαός τα’ αντέχει όλα, έχει κοντή μνήμη και μας…
χειροκροτεί ακόμη!
Και όμως κύριε πρωθυπουργέ, οι πολίτες στενάζουν, ανάπτυξη δεν υπάρχει, οι επιχειρήσεις κλείνουν και «μετακομίζουν», η ανεργία «φουντώνει» και οι νέοι μεταναστεύουν στα… «σκλαβοπάζαρα» της δύσης!
Για σένα λοιπόν και τους υπουργούς σου καλά ταξίδια, καλά να περνάτε και συνεχίστε τις διακοπές σας που ξεκίνησαν πριν από εννέα μήνες περίπου..., ελέω του «αλάνθαστου» ελληνικού λαού!
Ο οποίος, όπως λένε όλοι οι πολιτικοί, έχει πάντα δίκιο.
Εξ άλλου αυτός πληρώνει… την καταστροφή του!

http://kostasxan.blogspot.com/2010/07/blog-post_7935.html

ΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΟΣ ΕΛΑΣΙΤΗ - ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΕΝΕΟΥ

By "ΦΩΤΗΣ"

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ 

ΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΟΣ ΕΛΑΣΙΤΗ
Εξέταση μάρτυρος Σαμαρτζή Νικήτα του Ιωάννου.
Κόρινθος 6-3-1945.
Νικήτας Σαμαρτζής του Ιωάννου ετών 33 Γεωργός, γεννήθηκα και κατοικώ εις χωρίον Καλύβια Κορινθίας, άγαμος, εγγράμματος, Έλλην και χριστιανός ορθόδοξος, Ορκίσθηκα επί του ιερού ευαγγελίου κατά τα άρθρα 121 και 124 της Ποινικής Οικονομίας.
Ερωτήθη δεόντως.
Απάντηση: Ήμουν αγροφύλακας

Σταματάμε την πληρωμή διοδίων

By "Λούλης"


Η Τροχαία δεν έχει καμία απολύτως δικαιοδοσία παρέμβασης στις περιπτώσεις που οδηγοί αρνούνται να πληρώσουν διόδια, ενώ η πράξη αυτή δεν τιμωρείται ούτε ποινικά ούτε διοικητικά από το ελληνικό δημόσιο.

ΕΚΠΟΙΖΩ: Διευκρινίσεις για την άρνηση πληρωμής των διοδίων.

Ο Μπ. Χαραλάμπους υποψήφιος του ΚΚΕ για το Δήμο της Κέρκυρας

_
ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο βουλευτής Κέρκυρας Μπ. Χαραλάμπους θα είναι ο υποψήφιος του ΚΚΕ για το Δήμο της Κέρκυρας και ο συνδυασμός του οποίου θα τεθεί επικεφαλής θα ονομάζεται Λαϊκή Συσπείρωση για την Αντεπίθεση. Υποψήφιος για αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας ο Γιώργος Κουλούρης.
 

ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ

....με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο!!!!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΟ ΟΡΓΑΣΜΟ!


Το ακουσαμε κι αυτό...τουλάχιστον πήγε ευτυχισμένη η κοπέλα!προσοχή λοιπόν με τα sex toys και τις εκπαιδευτικές ταινίες η πολλή χρήση βλάπτει..

Καλή όρεξη

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

“Πώς να καταλάβετε αν μία θάλασσα είναι καθαρή ή όχι”



“Το να κολυμπάτε σε μία καθαρή θάλασσα είναι ότι καλύτερο για την υγεία σας. Αντίθετα αν είναι βρώμικη τότε μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με μολύνσεις. Διαβάστε παρακάτω πως να ξεχωρίσετε μία καθαρή θάλασσα από μία βρώμικη…

Να ποιοι δολοφόνησαν τον Γκιόλια - Θέλουν να σιγήσουν τα blogs!

Στις παραπολιτικές ειδήσεις της εφημερίδας το «Έθνος» δημοσιεύεται η πληροφορία ότι ο Ε. Βενιζέλος πρότεινε και ο πρωθυπουργός συμφώνησε για την ύπαρξη ενός νομοθετικού πλαισίου, εντός του οποίου θα πρέπει να λειτουργούν τα sites και blogs στην Ελλάδα μάλιστα, στο ίδιο σχόλιο αναφέρεται ότι... το θέμα θα συζητηθεί και στο υπουργικό συμβούλιο τις επόμενες ημέρες. Αυτό δείχνει πως δεν αντέχει άλλο η κυβέρνηση και τα αντίπαλα στους bloggers Μ.Μ.Ε , τον διασυρμό από το ιντερνέτ. Εάν διαβάζεις τα blogs και βλέπεις το τι γράφουν οι κατευθυνόμενες εφημερίδες-πλυντήρια σκέψης και η τηλεόραση, είναι για να τους περιγελάς, και τους δημοσιογράφους και τους εντεταλμένους παπαγάλους-επεξηγητές της επικαιρότητας. Η κατευθυνόμενη παραπληροφόρηση έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στην προσπάθεια της να δημιουργήσει, στρατιά αποβλακωμένων και απληροφόρητων πολιτών. Όμως η ανωνυμία στα blogs που τόσο πολύ επιδιώκουν την ακύρωση της, και η μη άρση του απορρήτου για πλημμελήματα, όπως είναι η εξύβριση και η συκοφαντική δυσφήμιση, είναι κατοχυρωμένα δικαιώματα, ενώ παράλληλα υπάρχει δεδικασμένο και στη χώρα μας, χάρη στο troktiko και τον…

Νέο κύμα μεταναστών ζητάνε οι Βρυξέλλες

Οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών σχεδιάζουν να ενθαρρύνουν περισσότερους νέους μετανάστες να έλθουν στην ΕΕ παρά την αύξηση των επιπέδων της ανεργίας.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ


20-114856u-supermarketΓια πρώτη φορά μια έρευνα έρχεται να συνδέσει με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου του μαστού τα χημικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται ευρέως για την καθαριότητα των εσωτερικών χώρων των σπιτιών.

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

TOP 10 LATIN HOUSE MUSIC SUMMER 2009

Απίστευτη κοροϊδία , οι προκλήσεις δεν έχουν όρια. - Μίλησαν για μειώσεις στις επιχορηγήσεις των κομμάτων και έκαναν αυξήσεις εκατομμυρίων ευρώ

Η χώρα χρεοκοπεί και αυτοί μοιράζονται μεταξύ τους 11 εκ. ευρώ παραπάνω.

Η δημοκρατία τους θα μοιραστεί 48.800.000 εκατ. ευρώ για το 2010 στους εκλεκτούς της !!!

Με μιά ακρως προκλητική απόφαση η κυβέρνηση αποφάσισε να πάρει πίσω τη μείωση της κρατικής επιχορήγησης των κομμάτων την οποία είχε αναγγείλει πριν από λίγους μήνες, όταν καλούσε την τρόικα και το ΔΝΤ να διαχειριστούν τα οικονομικά της Ελλάδας και τσάκιζε τους Έλληνες φορολογούμενους με νέα μέτρα, φόρους και περικοπές με το πρόσχημα της εθνικής ανάγκης.

Με μια άνευ προηγουμένου προκλητική απόφαση της υφυπουργού Εσωτερικών Θεοδώρας Τζάκρη και του υφυπουργού Οικονομικών Φ. Σαχινίδη, που δημοσιεύθηκε στην «Εφημερίδα της Κυβερνήσεως», τροποποιείται το δήθεν «ψαλίδισμα» στις επιχορηγήσεις των κομμάτων που είχαν ανακοινώσει τον περασμένο Μάρτιο όταν προσκαλούσαν την τρόικα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο με το πρόσχημα της σωτηρίας της πατρίδος.

Σύμφωνα με τη νέα απόφαση τα κόμματα από 37 εκατ. ευρώ που θα έπρεπε κανονικά να εισπράξουν, θα λάβουν τελικά 48,8 εκατ. ευρώ, δηλαδή... θα βγουν κατά 11 εκατ. ευρώ κερδισμένα!

Οι μεγάλοι «τυχεροί» της εν λόγω τροποποίησης είναι το ΠαΣοΚ, που θα λάβει τέσσερα εκατομμύρια περισσότερα , η ΝΔ, με πέντε εκατομμύρια παραπάνω ενώ το ΚΚΕ με 1,3 εκατομμύριο, ο ΛΑΟΣ με 700 χιλιάδες και ο ΣΥΡΙΖΑ με 900 χιλιάδες ευρώ. Μια μικρή αύξηση θα έχουν επίσης και οι Οικολόγοι Πράσινοι, οι οποίοι θα λάβουν περίπου 35 χιλιάδες ευρώ περισσότερα.

Δείτε το υπ'αριθμ 1056/38668 12 Ιουλίου 2010 ΦΕΚ της Ντροπής !!!

ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ

Η Ελληνίδα πολιτικός με αδυναμία στους ένστολους και τα ροζ dvd...!

Αυτή και αν είναι ευκαιρία. Τόσα χρόνια μας γαμ....νε αυτοί. Φορέστε την στολή σας λοιπόν και τρέξτε να .... πάρουμε το "αίμα μας πίσω".....



Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες με την πληροφορία ότι πολιτικός πρωταγωνιστεί σε ερασιτεχνικά video ροζ χαρακτήρα! Όλη η ιστορία ξεκίνησε ...από την πρόθεση ενός πρώην συντρόφου της να την εκδικηθεί επειδή όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, τον πρόδωσε. Είναι χαρακτηριστικό πως τόσο ο πρώην όσο και ο νυν, είναι επαγγελματίες σε μία δουλειά που τους υποχρεώνει να φοράνε στολή! Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η πολιτικός έχει λάβει τα μηνύματα από τον πρώην της ενώ γνωρίζει και την ύπαρξη του ροζ υλικού ενώ προσπαθεί να περιορίσει την καταιγίδα πριν ξεσπάσει! Και δεν μιλάμε για κάποια από το εξωτερικό! Όχι. Ελληνίδα είναι και μάλιστα αναγνωρίσιμη με χρόνια στη βουλή αλλά και εκτός βουλής.

Βίντεο από την τσόντα της Λάουρα

 Δείτε το εδω

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

ΠΑΣΟΚ: ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

 By "tromeric"

Το Σοσιαλιστικό ξύλο είναι καλύτερο! Πιο γλυκό! 
Οταν ανέλαβε την εξουσία ο Γιώργος και του είπαν οτι στην Δημοκρατία την εξουσία την έχει ο "Κυρίαρχος Λαός" αποφάσισε σαν γνήσιος "αντιεξουσιαστής" να στρέψει τους "Φρουρούς της Επανάστασης" εναντίον της εξουσίας!!!

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

3B

By "SPIROS"

Τι θα αποκάλυπτε ο Σωκράτης Γκιόλιας

Στοιχεία για δοσοληψίες επιχειρηματιών με σώματα ασφαλείας, με ονόματα και φωτογραφίες, ετοιμαζόταν να αποκαλύψει ο Σωκράτης Γκιόλιας, όπως είχε προαναγγελθεί μέσω blog.

Σήμερα μάλιστα αναμενόταν να αρχίσει τις αποκαλύψεις, οι οποίες θα συνεχίζονταν και αύριο.

Όμορφες παρουσίες που ξεσηκώνουν!!!!


ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ !!!!!

Προνομιούχα τα παιδιά των λαθρομεταναστών!!

Τους δίνουν δεύτερη ευκαιρία για εισαγωγή στα πανεπιστήμια μας

Bάναυσες διακρίσεις εις βάρος των Ελλήνων μαθητών και υπέρ των αλλοδαπών!

Το κράτος, ετσιθελικά από το 2007 (από την εποχή της υπερασπίστριας της Ρεπούση Μαριέττας Γιαννάκου) και στο πλαίσιο των λεγόμενων “θετικών διακρίσεων”, επιτρέπει στους αλλοδαπούς μαθητές, εκτός από...

ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ

Αντίο Σωκράτη, Καληνύχτα Ελλάδα!

 Δολοφόνησαν έναν δημοσιογράφο που ενοχλούσε το κατεστημένο.

Πήγαν στο σπίτι του ντυμένοι αστυνομικοί και του κτύπησαν το κουδούνι λέγοντάς του οτι κάποιοι του κλέβουν το αυτοκίνητο. Μόλις βγήκε δέχτηκε σφαίρες πυροβόλου όπλου.

Αυτή είναι η δήθεν "δημοκρατία της Ελλάδας". Οποιος είναι ενάντια στο κατεστημένο και ενοχλεί δολοφονείται όταν δεν είναι δυνατό να φιμωθεί.

Τον κατηγορούσαν οτι ήταν διαχειριστής του "ΤΡΩΚΤΙΚΟΥ".

Και επειδή το "ΤΡΩΚΤΙΚΟ" τους ενοχλεί αυτό αποτελεί έγκλημα για το κατεστημένο. 

Δεν υπάρχει δημοκρατία στην Ελλάδα....

 "Ρε κοπρόσκυλα πόσο θέλετε να σκάσουν οι φωνές όλων αυτών που διαφωνούν
μαζί σας ? αν δεν είναι αυτό που ζούμε χούντα τότε τι είναι ? Ντροπή
δεν μπορώ κάτι... άλλο να πω !!!!! με πνίγει αυτό .........."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...