Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Ο Βatman ζει στη Γαλλία και κυκλοφορεί με ποδήλατο!!!

 By "tromeric"

"ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ "ΕΦΑΓΕ" ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ!!!"

AYTO EINAI.. EYTYXIA NA SE BIAZEI O PAKISTANOS ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΟΥ

By "ΜΑΡΙΑ"

Νέο θύμα ρατσιστικής βίας από πακιστανό φασιστοειδή...μαζί με ένα ομοεθνή φίλο του έδεσε, χτύπησε και στο τέλος βίασε την εργοδότρια του



Δράστες αυτού του πρωτοφανούς περιστατικού ήταν 2 ρατσιστές πακιστανικής καταγωγής.
Μία τρομακτική νύχτα πέρασε η ιδιοκτήτρια μιας πανσιόν σκύλων, η οποία όπως καταγγέλλει έπεσε θύμα του....

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Οι γυναικείες ορμόνες!!

Χοντοσεντερόνη

Μ. Γλέζος: «Ο «Καλλικράτης» μετατρέπει τους πολίτες σε υπόδουλους»


«Ο «Καλλικράτης» απομακρύνει τον πολίτη ακόμα περισσότερο από τα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Με την αναγκαστική συνένωση καταργεί την ελεύθερη βούληση των πολιτών και τους μετατρέπει σε υπόδουλους. Είναι αντισυνταγματικός και αντιδημοκρατικός»

Δειτε μια γυναικα να μιλαει σε κινιτο σε ταινια του Τσαρλι Τσαπιν το 1928!

By "ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ"



http://kafeneio-gr.blogspot.com/2010/10/charlie-chapline-1928.html

Επιδοτούμενος αντιφασισμός

291010-afisa-oakke By "ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ"

Αυτές οι αφίσες που βλέπετε, κολλήθηκαν παντού σε όλη την Αθήνα. Είναι έγχρωμες και από πολύ καλής ποιότητας και ακριβό χαρτί. Το χρήμα ρέει... Ο επαγγελματικός και πρακτόρικος «αντιφασισμός», ζει καλές ημέρες, αφθονίας. Επίσης, την σχετική απεικόνιση θα τη βρείτε και στα ιστολόγια της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας και της ΟΑΚΚΕ. Όλως τυχαίως, οι δύο οργανώσεις συστεγάζονται. Υπενθυμίζουμε ότι η Αντιναζιστική Πρωτοβουλία αποτελεί έναν εκ των «διακεκριμένων» διωκτών μας, χέρι-χέρι με το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο. Φυσικά, ενοχλήθηκαν από την παρουσία μας σε εκδήλωση για την Παλαιστίνη,

Τι παιζει με τα chemtrails οπου και σημερα παλι εμφανιστηκαν στον ουρανο της κερκυρας;

 By "ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ"

5 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

 By "tromeric"

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!

http://kafeneio-gr.blogspot.com/2010/08/2010.html

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΞΑΝΘΙΑ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ 'ΠΙΣΩΚΙΝΗΣΗ" ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΛΟΥΤΩΝ

ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

By "ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ"

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΛΟΙΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΟΤΑΡΑΧΗΣ

Λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας. Ο νέος ΚΙΝΔΥΝΟΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ:




Ακούσαμε στην εκπομπή του Γιώργου ΣΑΧΙΝΗ στο ΚΡΗΤΗ TV τον ΝΙΚΟ ΚΑΤΣΑΡΟ Διευθυντή Ερευνών του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» να λέει πως εάν σπάσουν πέντε από τις πολυδιαφημιζόμενες λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας μπορεί ο υδράργυρος που περιέχουν να μολύνει μια λίμνη ογδόντα τετραγωνικών χιλιομέτρων, και για αυτό το πρόβλημα δεν έχουν ενημερωθεί οι πολίτες....

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Τζορτζ Σόρος: Νομιμοποιείστε την κάνναβη

 By "ZERO"

Ο Τζορτζ Σόρος τάσσεται υπέρ της νομιμοποίησης της μαριχουάνας, υποστηρίζοντας ότι οι τωρινοί νόμοι κάνουν «ξεκάθαρα περισσότερο κακό παρά καλό» και κοστίζουν δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο στο κράτος.
Σε άρθρο του, που δημοσιεύεται στη Wall Street Journal, ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής τονίζει ότι η ποινικοποίηση της μαριχουάνας δεν στάθηκε εμπόδιο στο να γίνει η πιο διαδεδομένη παράνομη ουσία στις ΗΠΑ. Αντίθετα οι αρμόδιες υπηρεσίες δαπανούν πολλά δισεκατομμύρια δολάρια των φορολογουμένων για να επιβάλουν την απαγόρευση. Σύμφωνα με στοιχεία που επικαλείται, κάθε χρόνο πραγματοποιούνται περίπου 750.000 συλλήψεις για κατοχή μικρής ποσότητας μαριχουάνας, αντιπροσωπεύοντας το 40% του συνόλου των συλλήψεων για ναρκωτικά.
Ο Σόρος, έχει ήδη επενδύσει τρία εκατ. δολάρια σε πρωτοβουλία για τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας για ιατρική χρήση και σκοπεύει να επενδύσει ακόμη περισσότερα. Ο ίδιος εκτιμά ότι η νομιμοποίηση θα εξασφαλίσει στους φορολογούμενους πολλά δισεκατομμύρια δολάρια ενώ ταυτόχρονα θα μειώσει το έγκλημα, τη βία και τη διαφθορά που σχετίζεται με την αγορά ναρκωτικών.
Σύμφωνα με τον ίδιο λύση στο πρόβλημα της χρήσης μαριχουάνας από τους νέους αποτελεί η σωστή εκπαίδευση. “Προτιμώ να επενδύσω στην αποτελεσματική εκπαίδευση παρά στην αναποτελεσματική σύλληψη και φυλάκιση”, αναφέρει.
Η Πρόταση 19 της Καλιφόρνια, που θα νομιμοποιήσει τη χρήση και καλλιέργεια μικρών ποσοτήτων μαριχουάνας δε θα λύσει όλα τα προβλήματα, επισημαίνει ο Σόρος, προσθέτοντας ότι θα αποτελέσει, ωστόσο ένα σημαντικό βήμα προόδου. “Ακριβώς όπως η διαδικασία κατάργησης της απαγόρευσης του αλκοόλ ξεκίνησε με την κατάργηση νόμων από μεμονωμένα κράτη, έτσι τώρα μεμονωμένα κράτη πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλίες για την κατάργηση των νόμων που απαγορεύουν τη μαριχουάνα”, αναφέρει στο άρθρο του ο Σόρος.

http://www.enet.gr/?i=news.el.kosmos&id=217589

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: ΕΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

 By "kapohoriatis"

 Αφιερωμένο απο τον ΚΑΠΟ-χωριάτη σε όλους τσου φίλους του blog και σε όλους τσου Κορφιάτες!

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Ο κόσμος σύμφωνα με τη Monsanto

By "ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ"


Ο κόσμος σύμφωνα με τη Monsanto, είναι μια ευκαιρία για ένα μεγάλο γενετικό πείραμα στην παραγωγή τροφίμων - και μια επιχειρηματική «βουτιά» σε έναν πακτωλό χρημάτων.

Στο ντοκιμαντέρ της η Μαρί-Μονίκ Ρομπέν εξετάζει την επικράτηση στη βιομηχανία των αγροτοχημικών μιας από τις πιο δόλιες και ισχυρότερες επιχειρήσεις στον κόσμο. Παρακολουθεί τον παρασκηνιακό κόσμο της διατροφικής βιομηχανίας και την ανέλιξη της Monsanto στο επίπεδο της παγκόσμιας εμπορικής κυριαρχίας, καθώς κρατά τα «κλειδιά» για τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας (πατέντες) στη μερίδα του λέοντος της προμήθειας τροφίμων.

Το 91% των μεταλλαγμένων σπόρων παγκοσμίως, κατασκευάζεται και ανήκει στη Monsanto. Την πολυεθνική που από την ίδρυσή της, πριν 108 χρόνια, έχει τον τίτλο της πιο ρυπογόνας και επικίνδυνης στην ιστορία της βιομηχανίας.

Η εταιρεία κατέχει ένα ακόμη ρεκόρ: των περισσότερων δικαστικών αγωγών και μηνύσεων που έχουν ασκηθεί ποτέ σε βιομηχανία. Για αιτίες που αφορούν απόκρυψη και αλλοίωση στοιχείων για τα προϊόντα της, ψευδείς πληροφορίες, για μόλυνση ολόκληρων περιοχών ακόμη και πόλεων, όπως και για δωροδοκίες σε κυβερνητικούς αξιωματούχους για να παραβλέψουν τους νόμους και τους κανονισμούς.

Τα πειστήρια για τα εγκλήματα της Monsanto βρίσκονται όλα στο αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ της Marie–Monique Robin. Κι όμως η Monsanto αναπτύσσεται διαρκώς και τα κέρδη της αυξάνονται. Για πολύ καιρό προσπαθεί να εισέλθει και στην ευρωπαϊκή αγορά, μέσα από δημοφιλή προϊόντα όπως το επικίνδυνο φυτοφάρμακο Roundup, που χρησιμοποιείται ευρέως και στην Ελλάδα. Είναι το μπεστ-σέλερ της Monsanto και ενοχοποιείται για συμμετοχή στην ανάπτυξη καρκίνων. Το επόμενο βήμα της είναι οι μεγάλες μονοκαλλιέργειες με μεταλλαγμένους σπόρους αμφίβολης ποιότητας και ασφάλειας για τη δημόσια υγεία και για το περιβάλλον.
Ο κόσμος σύμφωνα με τη Monsanto, είναι ένας κόσμος απρόσωπος, χωρίς ηθική, χωρίς κανόνες, ένας κόσμος όπου μετράει μόνο το κέρδος.

Δείτε επίσης: «Τρόφιμα, Α.Ε.» - Τι τρώμε και πώς παράγεται;

http://tvxs.gr

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Στέλνουν εξώδικα για απλήρωτους λογαριασμούς!


Στο κόκκινο τα νοικοκυριά, το 25% δεν πληρώνει το τηλέφωνο και το 12% το ρεύμα
Η κρίση χτύπησε για τα καλά την πόρτα των ...

ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ: Το νησί των λεπρών!

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

 Πολιτικό σοκ για το ΠΑΣΟΚ: Εκπρόθεσμη η υποψηφιότητα Σαρλή!

alt
Εκτός εκλογικών διαδικασιών μένει ο Χρύσανθος Σαρλής και ο συνδυασμός του, αφού το Πολυμελές Πρωτοδικείο Κέρκυρας δεν ανακήρυξε την «Κέρκυρα Πολιτών» λόγω εκπρόθεσμου της υποβολής του φακέλου της υποψηφιότητας. Η εξέλιξη αυτή ήταν το επακόλουθο των γεγονότων της προηγούμενης Κυριακής, όταν ναι μεν ο νομικός εκπρόσωπος του συνδυασμού είχε προσέλθει 10 λεπτά πριν την εκπνοή της αποκλειστικής προθεσμίας του νόμου στο Δικαστικό Μέγαρο, ωστόσο, τους φακέλους με τις υποψηφιότητες έφερε αργότερα άλλο στέλεχος του συνδυασμού.

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Αστυνομικός αποτάχθηκε γιατί αρνήθηκε να παραλάβει την «Κάρτα του πολίτη»

By "ΜΑΚΗΣ"

 Αστυνομικός με 19 χρόνια προϋπηρεσία, με συνέπεια στα καθήκοντά του και πίστη στην υπηρεσία του με λευκό μητρώο, αποτάχθηκε απο την υπηρεσία του κατ’όπιν απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής.

Στην επιτροπή αυτή συμμετέχουν 5 αστυνομικοί εκ των οποίων 4 υψηλόβαθμοι.
Στην απολογία του σε αυτή την επιτροπή ισχυρίστηκε οτι δεν παραλαμβάνει την «κάρτα του πολίτη» για καθαρά θρησκευτικούς λόγους.

Αυτό ήταν το φοβερό παράπτωμα για το οποίο τον απέταξαν απο την υπηρεσία του. Ο αστυνομικός είναι έγγαμος με δυο παιδιά, δεν πήρε καμιά αποζημείωση και δεν υπάρχει πρόβλεψη ούτε για ασφαλιστική κάλυψη.

Τα προαναφερθέντα ανακοινώθηκαν στην εκπομπή του κ. Χατζάρα στο κανάλι «Bluesky» απο τον δικηγόρο του αστυνομικού.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η υπόθεση θα φτάσει μέχρι το ευρωπαϊκό δικαστήριο, διότι η νομοθεσία βάση της οποίας απετάχθει ο αστυνομικός παραβαίνει θεμελιώδη άρθρα του συντάγματος όπως είναι η θρησκευτική ελευθερία.

Ζούμε στην αποκαλούμενη «Χούντα του ΠΑΣΟΚ» στην οποία όλοι έχουν δικαιώματα εκτός απο τους Ελληνες και τους Χριστιανούς.

Καλούμε όλους τους Ελληνες και τους Χριστιανούς να μην παραλάβουν την κάρτα του πολίτη και να συμπαρασταθούν στον εν λόγω αστυνομικό.

Να προσθέσουμε ακόμα οτι η κυβέρνηση δια του κ. Ραγκούση μας διέταξε οτι όλοι οι Ελληνες πολίτες μέχρι το τέλος του 2011 θα πρέπει υποχρεωτικά να παραλάβουν την κάρτα του πολίτη.
Πρώτοι απο όλους θα πρέπει να πάρουν την κάρτα τα σώματα ασφαλείας, ενω αν δεν την πάρουν απειλούνται με απόλυση.

Κατα τη διάρκεια της συζήτησης στο «Bluesky» ειπώθηκε και το εξής περίεργο.
Η κάρτα θα περιέχει μέσα απόρρητα στοιχεία για το άτομό του στα οποία δεν θα έχει πρόσβαση ο κάτοχος της κάρτας. Αν δεν είναι αυτό φασισμός και δικτατορία τότε τι είναι;

http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/10/blog-post_20.html

Η ξανθιά γκόμενα το σάντουιτς και το πλεκτό !



Γίνεται παγκόσμια έρευνα για τις συνήθειες και τον τρόπο σκέψης των διαφόρων λαών. Σε ένα δωμάτιο είναι μια ξανθιά γκομενίτσα, και ένα τραπέζι, στο οποίο βρίσκονται ένα μισοτελειωμένο πλεκτό κι ένα σάντουιτς. Θα πρέπει ο κάθε εξεταζόμενος να τελειώσει το πλεκτό, να φάει το σάντουιτς και να πηδήξει τη γκομενίτσα. Με όποια σειρά θέλει.

Μπαίνει ένας Αμερικανός. Τρώει πρώτα το σάντουιτς, μετά πηδάει τη γκομενίτσα, και τέλος τελειώνει το πλεκτό. Εξηγεί μετά ότι έτσι συνηθίζεται στην Αμερική : "Το πρωί ξεκινάς με ένα καλό πρωινό, ρίχνεις ένα στη γκόμενά σου, και μετά δουλειά".

Μπαίνει ένας Γερμανός. Τελειώνει πρώτα το πλεκτό, μετά τρώει το σάντουιτς, και στο τέλος πηδάει τη γκομενίτσα. Εξηγεί μετά ότι έτσι συνηθίζεται στη Γερμανία : "Πρώτα η δουλειά, μετά φαγητό για να δυναμώσεις, και τελευταία η διασκέδαση".

Μπαίνει κι ένας Έλληνας. Βάζει...

Επίθεση με πέτρες και γιαούρτια κατά του Αλαβάνου

By "tromeric"



  • Άρχισαν τα όργανα...;
  • Κινούμενος στόχος έγινε ο άνθρωπος που προωθεί την λαθρομεταναστευτική πολιτική
Επίθεση με πέτρες, αυγά και γιαούρτια από ομάδες κατοίκων στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα δέχτηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης, με την "Ελεύθερη Αττική" Αλέκος Αλαβάνος, ο οποίος πραγματοποιεί αυτή την ώρα (απόγευμα Πατασκευής 22.10.2010) περιοδεία στις πλατείες Βικτωρίας, Αγίου Παντελεήμονα και Αμερικής.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ!

Ξέρεις καλά πως όλοι, μα όλοι οι άντρες έχουν εμμονή με το στοματικό σεξ. Όμως, αυτό που μπορεί να μην ξέρεις, είναι πώς θα το κάνεις σωστά. Βρες τις απαντήσεις στις πιο συχνές απορίες σου, κάνε τις ασκήσεις σου και την επόμενη φορά θα σε παρακαλάει γονατιστός... για επαναλήψεις.

Από πού θα ξεκινήσεις; Για περισσότερη σιγουριά πριν περάσεις στην πράξη μαζί του, μπορείς να κάνεις εξάσκηση με μια μπανάνα. Η βασική τεχνική περιλαμβάνει τα εξής:

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Πορνοστάρ που μοιάζουν με διάσημους


Belladonna and Angelina Jolie
Όπως έχουμε δει πολλές φορές ανθρώπους να μοιάζουν μεταξύ τους, έτσι και σε αυτό το φωτογραφικό αφιέρωμα θα δείτε πορνοστάρ που μοιάζουν με διασημότητες.

Τα ονόματα των υποψηφίων όλων των συνδυασμών για το δήμο Κέρκυρας

altΈξι συνδυασμοί έχουν καταθέσει ψηφοδέλτια στο Πρωτοδικείο Κέρκυρας. Κάποιοι εξ αυτών έχουν ήδη ανακοινώσει πλήρη ψηφοδέλτια, κάποιοι άλλοι μέρος, κανείς τα ονόματα των τοπικών συμβούλων. Και κανείς δεν κατάφερε να συμπληρώσει τους 524 υποψήφιους που θέτει ως ανώτερο όριο ο Καλλικράτης για το δήμο.
Αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός ο ακριβής αριθμός σύνθεσης των ψηφοδελτίων, αν και σύμφωνα με πληροφορίες η Μερόπη Υδραίου κατεβαίνει με αξιόμαχο ψηφοδέλτιο στελεχωμένο με 210 περίπου υποψηφίους, οι Αλέκος Αυλωνίτης και Γιάννης Τρεπεκλής με ψηφοδέλτια αμφότεροι των 450 περίπου υποψηφίων και ο Μπάμπης Χαραλάμπους με 350 περίπου συμμετέχοντες. Τέλος άγνωστος είναι ο αριθμός των συμμετεχόντων στα ψηφοδέλτια Σαρλή και Σαμοΐλη.
Πονοκέφαλο για τους επικεφαλής των ψηφοδελτίων αποτέλεσαν τόσο ο μεγάλος αριθμός των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων (με "οροφή" τους 524) όσο και η ποσόστωση του 1/3 της σύνθεσης της δημοτικής αρχής, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να επιδίδονται σε "κυνήγι" γυναικών υποψηφίων.
Τα ονόματα που παραθέτουμε παρακάτω είτε έχουν ανακοινωθεί από τους επικεφαλής των ψηφοδελτίων, είτε από τους ίδιους τους υποψήφιους, είτε έχουν γνωστοποιηθεί μέσω φυλλαδίων που διακινούν. Επισημαίνουμε ότι η τελική ανακήρυξη των υποψηφίων και των συνδυασμών αναμένεται να γίνει το Σάββατο από το Πρωτοδικείο, οπότε και θα μπορούμε πλέον να μιλάμε για επίσημες υποψηφιότητες.

Οι συνδυασμοί παρατίθενται σε αλφαβητική σειρά προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Pool Bar Art! Η sexy πλευρά της μπάρας.


Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Αλλάζει ξανά ο νόμος για το κάπνισμα !!!!!

Τα Χριστούγεννα θα έχουν τον αντικαπνιστικό νόμο νούμερο... τρία!  

Από τη μια οι δήμαρχοι που ελέω εκλογών δεν πολυ-θέλουν να τον εφαρμόσουν, από την άλλη το Κράτος που ως συνήθως κάνει νόμους... για να τους κάνει και φυσικά οι καταστηματάρχες που... αγαπούν τους θεριακλήδες, δεν ήθελε και πολύ, ο αντικαπνιστικός νόμος πήγε περίπατο.

Tο μνημόνιο στέλνει τους Ελληνες στα συσσίτια

By "ΡΟΥΛΑ"

 Γροθιά στο στομάχι αποτελεί η πρώτη δημοσκόπηση για τις κοινωνικές συνέπειες του Μνημονίου και των σκληρών οικονομικών μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει την κρίση.


Σχεδόν 7 μήνες μετά τις μαζικές περικοπές αποδοχών και συντάξεων, με την ανεργία να καλπάζει πάνω απ' το 12% και τον φόβο για το αύριο να μεγεθύνεται, από έρευνα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών -που βασίστηκε σε απαντήσεις 1.200 κατοίκων της Αττικής- συνάγεται ότι ένας στους 11 κατοίκους του νομού άνω των 18 ετών, ή αναλογικά σχεδόν 400.000 άνθρωποι, ζουν στην ανέχεια και στρέφονται συχνά για βοήθεια σε ιδρύματα κοινωνικής μέριμνας, σε εκκλησίες ή σε δημόσιες υπηρεσίες αλληλεγγύης (σ.σ. συσσίτια δήμων, κοινωνικά παντοπωλεία, δωρεάν παροχές σε είδος, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κ.ά.)
Τα βάρη στη μέση ηλικία

o karaggounis sta prwta tou podosfairika vimata

By "O.Y.K"

 

ΒΙΒΗ ΚΟΥΤΣΟΥΡΗ - Η ΝΕΑΡΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ

Η Βιβή Κουτσούρη κατάγεται από τη Κέρκυρα, είναι 27 χρονών και κάποια στιγμή στη ζωή της δοκίμασε να ασχοληθεί με τον στίχο ...γιατί είχε βαρεθεί τα μακροσκελή κείμενα! Έκτοτε γράφει συνειδητά και θεωρεί τη συγγραφή γενικότερα ως ένα μέγιστο είδος επικοινωνίας, αλλά πιστεύει πως όταν πονάς πραγματικά τίποτα από όλα αυτά δεν μπορεί να έχει σημασία για σένα! Η Βιβή έχει χιούμορ, ευαισθησία, ταλέντο και διακρίναμε αυτό το "κάτι" στους στίχους της που, ακόμα και αν δεν βρίσκουμε τις κατάλληλες λέξεις για να το προσδιορίσουμε ακριβώς, το σίγουρο είναι ότι μας άρεσε πολύ!
Music Corner: Γράψε μας ένα σύντομο βιογραφικό σου. Πού γεννήθηκες, με τι ασχολείσαι...
Βιβή Κουτσούρη: Γεννήθηκα στη Κέρκυρα το '79. Σήμερα εργάζομαι ως ωρομίσθια εκπαιδευτικός στο τομέα του Περιβάλλοντος. Το βασικό μου επάγγελμα είναι Ιχθυολόγος, "ψαράκι" όπως μας αποκαλούν, με ειδικότητα στη προστασία και ανάπτυξη θαλάσσιων πόρων. Κατά τα άλλα, πολλές βαλίτσες άλλαξα, πολλά ταξίδια πήγα... Εκτός από τους ανθρώπους που αγαπώ, δύο είναι οι μεγάλες αδυναμίες της ζωής μου ή μάλλον τρεις: το γράψιμο (είμαι ένας θεόμουρλος γραφιάς!) και η επικοινωνία. Το τρίτο αφήστε το καλύτερα γιατί παχαίνει! Και μιας και ήρθε η σκέψη, και μιας και μιλάμε για στίχο ...ορίστε και η έμμετρη εκδοχή του βιογραφικού μου:

Σπουδές μεγάλες έκανα, στο Εδιμβούργο πήγα.
Τα νιάτα μου τα ξέκανα, τα γέλια ήταν λίγα.
Αφού που λες τελείωσα κ' ευχές πολλές επήρα,
το δρόμο μου ξεκίνησα, συνάντησα τη μοίρα.
Χωρίς δουλειά παρέμεινα για αρκετά ενοίκια
κ' αισθήματα δεν έμειναν για βόλτες και για μπρίκια.
Χωρίς λεφτά ζορίστηκα και προσμονή καμία.
Το μέλλον μου φοβήθηκα στην τσέπη ούτε μία!
Οι μέρες ήταν άσχημες, εκνευρισμοί και άγχος.
Τα μάτια όλο βουρκώνανε, λουλούδι δίχως άνθος.
Πολλά εμπόδια πέρασα, μελαγχολία, θλίψη
μα κάπως τα ξεπέρασα κ' αλλάζω τώρα ύψη.
Όμως ...έτσι είναι η ζωή, και είναι καλό να την αγαπάμε...
Τα πάθη δεν τελειώνουνε, είναι μακρύς ο δρόμος.
Το βήμα είναι δύσκολο κ' αδίσταχτος ο χρόνος...
Ουφ! Τα 'πα και ησύχασα! Πάμε παρακάτω τώρα...!
M.C.: Σε ποια ηλικία έγραψες το πρώτο σου στίχο και σε τι αναφερόταν;
Β.Κ.: Στ' αλήθεια δεν μπορώ να το προσδιορίσω. Έχω αναρωτηθεί και εγώ γι' αυτό και ξεφυλλίζω συχνά τα παλιά μου "τετράδια" αλλά κάθε φορά που βρίσκω κάτι που μοιάζει με στίχο, έρχεται στο μυαλό μια άλλη ανάμνηση και μου τα χαλάει. Τελικά όμως δεν έχει και πολλή σημασία. Συνειδητά, το πρώτο μου στίχο τον έγραψα πριν μερικά χρόνια ως φοιτήτρια.

M.C.: Σε αντίθεση με κάποιο χαρούμενο γεγονός, λένε πως η λύπη ωθεί πιο εύκολα έναν άνθρωπο να εκφράσει τα συναισθήματά του σε ένα κομμάτι χαρτί. Ισχύει και για σένα το ίδιο;
Β.Κ.: Όταν γράφω, εκφράζω είτε τη χαρά μου είτε τη λύπη μου. Και στις δύο περιπτώσεις όμως, το κάνω φοβάμαι μόνο για μένα. Είναι ίσως το γράψιμο μια πράξη καθαρά εγωιστική. Και τα δύο συναισθήματα μπορεί να είναι εξίσου βαθιά ή επιφανειακά. Στην περίπτωσή μου, μια "εικονική" λύπη μπορεί πράγματι να με ωθήσει πιο εύκολα σε μια κόλλα χαρτί απ' ότι μια ψευδαίσθηση χαράς. Όμως - και αυτό είναι που θα ήθελα να τονίσω - μια αληθινή λύπη σε κάνει να αρνείσαι τη ζωή σου, τον εαυτό σου και επομένως ό,τι αγαπάς να κάνεις. Και ένα από αυτά τα πράγματα που αγαπώ να κάνω είναι να επικοινωνώ μέσα από το χαρτί και το μελάνι, με εκείνο που στη πραγματικότητα δεν μπορώ να προσεγγίσω. Όταν πονάς αληθινά, δεν τη θες την επικοινωνία.

M.C.: Πόσο μεγάλο ρόλο θεωρείς ότι παίζει η προσωπικότητα σ' έναν καλλιτέχνη;
Β.Κ.: Από τη προσωπικότητά μας ξεκινούν όλα. Η προσωπικότητα ενός ατόμου είναι το υλικό κατασκευής του. Αυτό θα καθορίσει και την εξέλιξή του μέσα στο σύνολο που τον περιβάλλει. Οι επιλογές που θα κάνουμε στη ζωή μας, τα λάθη μας, το έργο που θα προσφέρουμε ή όχι. Οι καλλιτέχνες νομίζω προβάλλουν την προσωπικότητά τους ακόμα περισσότερο, αφού προβάλλουν συνεχώς το έργο τους και εκεί είναι που φαίνεται όλη η αλήθεια. Το έργο μας δείχνει αυτό που είμαστε ή για να είμαστε πιο σωστοί, τουλάχιστον ένα τμήμα αυτού που είμαστε.

M.C.: Πες μου τρία απ' τα πιο αγαπημένα σου τραγούδια αυτή την εποχή...
Β.Κ.: Όχι σας παρακαλώ, όχι τέτοιες ερωτήσεις! Μπορεί να μου πάρει όλη μέρα μέχρι να σας απαντήσω και στο τέλος να σας πω: "Γίνεται να το αλλάξω";

M.C.: Πoιους ερμηνευτές εκτιμάς και ονειρεύεσαι να τραγουδήσουν δικές σου στιχουργικές καταθέσεις;
Β.Κ.: Εκτιμώ και θαυμάζω τη μουσική πολλών καλλιτεχνών, ελλήνων και ξένων. Αγαπώ ιδιαίτερα τη μελωδία της μουσικής γιατί νομίζω ότι αυτή επικρατεί επί των υπολοίπων. Δεν είναι σωστό αυτό που λέω και το ξέρω, όμως καμιά φορά τα πολλά λόγια τα βαριέμαι και αυτό βέβαια δεν εξαιρεί τα δικά μου. Παρόλα αυτά, υπάρχουν "ζεστές" φωνές που με αγγίζουν πολύ, φωνές που αντιστοιχούν σε "ζεστούς" ανθρώπους, άτομα που ξέρουν αληθινά να επικοινωνούν. Μέχρι πριν περίπου ένα χρόνο, άκουγα τελείως διαφορετική μουσική από αυτή που ακούω σήμερα. Ήταν κυρίως ξένη μουσική. Η εργασία μου όμως σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό με άλλαξε ριζικά ως προς αυτό. Ένας Έλληνας ερμηνευτής που εκτιμώ πολύ είναι ο Μάριος Φραγκούλης και αυτό χάρη στην αδερφή μου, που με μύησε στη δουλειά του. Είναι όμως ακόμα πολλοί που μου αρέσει ν' ακούω, όμως γνωρίζω ελάχιστα το έργο τους ώστε να έχω γνώμη. Πολλά ονόματα έρχονται στο μυαλό μου: Χάρις Αλεξίου, Έλλη Πασπαλά, Γιώργος Νταλάρας, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ορφέας Περίδης, Δήμητρα Γαλάνη, Γιάννης Κότσιρας, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Αρλέτα, Φίλιππος Πλιάστικας, Μελίνα Ασλανίδου, Λιζέτα Καλημέρη, Στάθης Δρογώσης, Βασίλης Καζούλης... Είναι μεγάλη η λίστα! Τώρα, όσο για το άλλο που ρωτάτε - και μιας και στο όνειρο δεν υπάρχουν περιορισμοί - θα διάλεγα μια φωνή που να δένει αρμονικά με το στίχο και τη μουσική... (Βασίλης Καρράς ας πούμε! - πλάκα κάνω, είναι γλυκύτατος και τον συμπαθώ πολύ). Στη συνέχεια, θα παρακολουθούσα τη γέννηση του τραγουδιού και μετά ελεύθερα, θα έκανα τούμπες απ' τη χαρά μου. Στον ύπνο μου εννοείται!

M.C.: Πoιο είναι το στοιχείο ή το συναίσθημα που ακόμα δεν έχεις "αγγίξει" μέσα από τους στίχους σου και θα ήθελες πολύ να το επιδιώξεις την επόμενη φορά;
Β.Κ.: Είναι ίσως αυτό που δεν έχω ακόμα ζήσει. Και γι' αυτό δεν ξέρω ποιο/ποια είναι. Κάθε πρωί, κάθε στιγμή, κάτι καινούργιο μας περιμένει στη πόρτα. Το γράψιμο δεν είναι θέμα επιδίωξης, "παραγγελίας", είναι νομίζω θέμα βιωμάτων.

M.C.: Τι σου προσφέρει η ενασχόληση με το στίχο; Και απ' την άλλη πλευρά, τι πιστεύεις ότι έχεις να προσφέρεις εσύ στο ελληνικό τραγούδι;
Β.Κ.: Θα ήθελα να μη διαχωρίσω το στίχο από το γράψιμο γενικότερα. Στο μυαλό μου είναι κάτι ενιαίο, η έμπνευση είναι μία, αλλάζει μόνο η μορφή με την οποία θα αποτυπωθεί. Ίσως σας φανεί αστείο, αλλά δοκίμασα να γράψω στίχο από τεμπελιά γατί είχα βαρεθεί τα μακροσκελή κείμενα και σκέφτηκα πως έτσι θα ήθελα λιγότερο γράψιμο για να αποτυπώσω αυτό που είχα στο μυαλό μου. Το γράψιμο είναι για μένα μια ανάγκη αλλά ...τι να μου προσφέρει τρομάρα του; Χρόνο μου παίρνει και μάλιστα πολύ! Για να σοβαρευτώ λίγο τώρα, ευχαρίστηση μου προσφέρει, ψυχική ευδαιμονία, ό,τι νομίζω κερδίζει ένας άνθρωπος που έχει τη πολυτέλεια να κάνει κάτι που αγαπά. Και τι έχω να προσφέρω στο ελληνικό τραγούδι; Δεν ξέρω... Νομίζω πως κάθε άνθρωπος που αγαπάει αυτό που κάνει έχει δυνατότητα κάτι καλό να προσφέρει, το θέμα είναι να μετατρέψει αυτή τη δυνατότητα σε ικανότητα. Κι έπειτα, μπορεί και τίποτα, αυτό θα εξαρτηθεί από το τι ο άλλος είναι πρόθυμος να πάρει.

M.C.: Τι λείπει από τη μουσική σήμερα; Σε μια εποχή που κυριαρχεί ο εύκολος και "πιασάρικος" στίχος, θεωρείς ότι υπάρχουν και γράφονται καλά τραγούδια;
Β.Κ.: Πάντα θα γράφονται "καλά" τραγούδια και πάντα θα υπάρχουν καλοί ερμηνευτές και συνθέτες, όπως και άνθρωποι που θα εκφράζονται μέσα από αυτά. Αυτό που νομίζω λείπει σήμερα από τη μουσική είναι τα ίδια στοιχεία που λείπουν και από τη κοινωνία γενικότερα, με αποτέλεσμα να τη κάνουν φτωχότερη. Στη περιβαλλοντική αυτό το λέμε "μείωση βιοποικιλότητας" και είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που λέμε τώρα. Όλα συνδέονται μεταξύ τους. Λείπουν η ειλικρίνεια, η αυθεντικότητα, ο ενθουσιασμός, το συναίσθημα, η ποιότητα, η ευαισθησία, η επαφή. Δεν τα αισθάνομαι αυτά συχνά όταν ακούω ένα τραγούδι. Και λείπει ακόμα η όρεξη, η επιμονή, να προσπαθείς μέχρι να πεις... "Αυτό μάλιστα, άξιζε"!

M.C.: Τι σκέφτεσαι για το μέλλον; Ποια είναι τα όνειρά σου;
Β.Κ.: Τι σκέφτομαι για το μέλλον; Να είναι εκείνοι που αγαπώ καλά για να είμαι και εγώ καλά και να μπορώ που και που να γράφω, να μοιράζομαι τις ανησυχίες μου. Σκέφτομαι ακόμα την αβεβαιότητα που κρύβει το μέλλον και αυτό καμιά φορά με φοβίζει. Μόνη παρηγοριά σε αυτό τα όνειρα, η πιο θρεπτική μορφή της ψυχής και του σώματος. Αυτό που ελπίζω, όσο αφορά το γράψιμο, είναι μέσω αυτού να πλησιάσω ανθρώπους ξένους, μακρινούς και θα ήθελα πολύ κάποια μέρα να ακούσω στο ραδιόφωνο λόγια δικά μου ως μουσική.

Αποσπάσματα από στίχους της Βιβής Κουτσούρη...

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Σοσιαλισμός με ΜΑΤ - Τα ΜΑΤ έχουν πράσινη στολή και όταν "αναπτύσσονται" έχουμε πράσινη ανάπτυξη!

ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ???

Έρχονται οι εκλογές.........

ΤΑ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ TV

 Μια 20άδα υποψηφίους ανακοίνωσε η «Κέρκυρα να ζεις» του Γ. Τρεπεκλή

altΟ υποψήφιος Δήμαρχος Κέρκυρας Γιάννης Τρεπεκλής, επικεφαλής του συνδυασμού «Κέρκυρα να ζεις», ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητα 20 δημοτικών συμβούλων για το νησί της Κέρκυρας και τα Διαπόντια νησιά.
Πρόκειται για τους:

ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΣΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ

By "mpougatsiolas"

 

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_7571.html

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ OMILOY

By "

ΠΟΙΑ ΜΟΥΤΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΡΑΓΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ???
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ ΤΟΥ OMILOY???

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ(ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ).


Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΤΑ 10 ΠΙΟ SEXY ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

1. -Tanith Belbin- Pair Figure Skater

.....

Το μυστήριο του ανθρώπου που έζησε 256 χρόνια

Μεγαλωσε 180 παιδια ενώ οι 23 γυναικες που είχε πέθαναν πολυ πριν απο τον ίδιο.

Το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το Δήμο Κέρκυρας

alt

Ο συνδυασμός της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με επικεφαλής τον Μπάμπη Χαραλάμπους ανακοίνωσε τους υποψηφίους του για τις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Αναλυτικά:

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ (ΛΑΘΡΟ)ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ (ΛΑΘΡΟ)ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

 By "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ"
Λάβαμε μια επιστολή από καθηγήτρια σε ΕΠΑΛ στον Πειραιά. Δείτε τι λένε τα παιδιά των (λαθρο)μεταναστών για τη χώρα μας. Αφιερωμένο στους πολιτικούς μας!...

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ» – υπογράψτε

 By "ΜΑΚΗΣ"

ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ

Εμείς που υπογράφουμε το κείμενο αυτό απαιτούμε την άμεση απόσυρση του σχεδίου προγράμματος για το «Νέο Λύκειο» γιατί:

α) είναι αντισυνταγματικό

Μολυσμένα τρόφιμα στα πιάτα των Ελλήνων

By "roufoussss"

Μολυσμένα με βαρέα μέταλλα σε αποσοστό που αγγίζει το 1000% είναι πατάτες, κρεμμύδια και καρότα από τη Θήβα και τα Οινόφυτα, όπως έδειξε έρευνα-σοκ του πανεπιστημίου."Η" 2/10
Του Κασσιανού ΤζέληΠατάτες, κρεμμύδια και καρότα επιμολυσμένα με μεγάλες ποσότητες επικίνδυνων βαρέων μετάλλων που σε ορισμένες περιπτώσεις αγγίζουν και το 1.000% πάνω από τα λογικά όρια, φτάνουν καθημερινά στα τραπέζια των ελληνικών νοικοκυριών αποτελώντας βασικές τροφές ενηλίκων και παιδιών!

Ευρωπαίοι χωροφύλακες στην Ελλάδα για τις διαδηλώσεις!


By "ZERO"

H ειδική ευρωπαϊκή στρατιωτική δύναμη, EUROGENDFOR ( EUROpean GENDarmerie FORce) έρχεται σύντομα στην Ελλάδα για να κατευνάσει τις λαϊκές αναταραχές και τα φαινόμενα εξέγερσης που συνοδεύουν τη δυσαρέσκεια του κόσμου για τα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης.

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ!

By "O.Y.K"


1. ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΦΟΡΗΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ
2. ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΝ ΦΟΡΗΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ
3. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΝ
4. ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΣΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΑΤΙΕΣ
5. ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...
6. ΚΛΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΡΙΞΤΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣ
ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ
7. ΠΑΡΤΕ ΒΑΘΕΙΑ ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕΛΙΔΑ (ΜΕ ΗΧΟ)
http://www.myit-media.de/the_end.html
8. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ !!!!!!!! 
 
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_9315.html

ΤΙ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

By "ΡΟΥΛΑ"


Τελικά τι βάζουμε στο στομάχι μας; Μάλλον σκουπίδια αλλά και ότι άλλο φανταστείτε μας σερβίρουν τα περισσότερα φαστ φουντ καταστήματα. Το ρεπορτάζ βρετανικής εφημερίδας τρομάζει.

Όλα ξεκίνησαν πριν από έξι μήνες σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Mail. Η φωτορεπόρτερ της εφημερίδας, Σάλι Ντέιβις πήγε πριν από 6 μήνες σε ένα κατάστημα McDonald's και αγόρασε ένα Happy Meal. Δηλαδή ένα μπέργκερ με πατάτες που...

Ο Καραμανλής στην εξεταστική επιτροπή για το Bατοπέδι.

By "ΜΑΝΑΒΗΣ"

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Αγρότισσες έτοιμες για όλα

Το ότι ξυπνούν από τα άγρια χαράματα και φροντίζουν αγελάδες δεν σημαίνει ότι δεν είναι σέξι. Αυτό σκέφτηκαν 12 νεαρές αγρότισσες στην Ελβετία, οι οποίες άφησαν για λίγο τα χωράφια τους για να ποζάρουν για το ημερολόγιο "Γυμνή Αγρότισσα"


Όλος ο κόσμος στην αρχή του έτους αγοράζει και από ένα ημερολόγιο. Στην Ελβετία όμως δημιούργησαν ένα πικάντικο ημερολόγιο το "Γυμνή Αγρότισσα".

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Η πρώτη ήττα του μνημονίου από τα Ιόνια

By "κάτω το ΔΝΤ"

Τα Ιόνια στέλνουν το πρώτο μήνυμα της ήττας του μνημονίου. Όπως ακριβώς ελπίζουμε να ακούμε το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου τα ευχάριστα αποτελέσματα που θα έρχονται απ’ όλη τη χώρα, έτσι και από τώρα, οι «γνήσιες» δημοσκοπήσεις που γίνονται για μη κρατικοδίαιτα ΜΜΕ, φέρνουν ήδη το ελπιδοφόρο μήνυμα της αποτίναξης του ζυγού του μνημονίου.

Συγκεκριμένα δύο δημοσκοπήσεις που έγιναν στα Ιόνια νησιά, μια από την εταιρία VPRC για λογαριασμό της Ζακυνθινής εφημερίδας «ΗΜΕΡΑ τση Ζάκυνθος» και μια από....

Αφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν το 1970

By "O.Y.K"


Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι
H αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πώς καταφέραμε να επιβιώσουμε. Ήμαστε μια γενιά σε αναμονή: περάσαμε την παιδική μας ηλικία περιμένοντας. Έπρεπε να περιμένουμε δύο ώρες μετά το φαγητό πριν κολυμπήσουμε...

12 χρονο κοριτσάκι αυτοκτονεί 3 ώρες μετά τον βιασμό του (γάμος στα ισλαμικά)

 By "lol"

Συνέβει στο Μπανγκλαντες, ναι, έναν από τους βασικούς τροφοδότες του “πολυπολιτισμού” στην Ελλάδα. Μία ακόμα βουβή ιστορία κακοποίησης και βασανισμού ανηλίκου υπό το ιερό δικαίωμα που προβάλλουν τα μισάνθρωπα κτήνη για να εφαρμόζουν τα βάρβαρα τους ένστικτα.

Είμαι ευτυχής που ζω σε μια δημοκρατική χώρα, όπου μπορεί κανείς να κάνει ελεύθερα οτιδήποτε θελήσει η κυβέρνηση!!

By "lol"
http://makelio.blogspot.com/2010/10/blog-post_1224.html?zx=7d570a7207de1227

Dangerous maltese dog Loulou

 By "πολύ γέλιο"

αυτος εδω κυβερναει την Ελλαδα μας

By "boreia kerkyra"

Παγκαλιάδος συνέχεια...: Το ΣΔΟΕ να μην ελέγχει τους βουλευτές!

By "LOL"


Προσπαθώ να μη βλέπω την κατευθυνόμενη ενημέρωση των ΜΜΕ και ιδιαίτερα του «ΜΕΓΑλου καναλιού της ΓΑΠικής προπαγάνδας». Συνήθως ακούω λίγο πρωινάδικα, την ώρα που ετοιμάζομαι να φύγω από το σπίτι. Σήμερα το «ΜΕΓΑ» είχε τον Πάγκαλο. Πολύ τακτικό επισκέπτη των παπαγάλων, που πάντα μιλάει χωρίς διακοπή και χωρίς «δύσκολες» ερωτήσεις. Μόνο πάσες. Τι σημείωσα από τα λίγα που άκουσα από τον μεγάλο τραγουδιστή:

Έγκλημα για τηλέφωνο

Καθυστερούσε στον τηλεφωνικό θάλαμο, με αποτέλεσμα αλλοδαποί που περίμεναν τη σειρά τους να εξαγριωθούν και να μαχαιρώσουν 37χρονο Πακιστανό, που κατέληξε στο νοσοκομείο. Το έγκλημα έγινε στν Κυψέλη

Η σειρά προτεραιότητας για τον τηλεφωνικό θάλαμο φαίνεται ότι ήταν η αιτία του καβγά μεταξύ αλλοδαπών, που κατέληξε σε δολοφονία 37χρονου Πακιστανού στην Κυψέλη.
Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις μαρτυρίες αυτοπτών, οι οποίοι κατέθεσαν στους αστυνομικούς ότι τέσσερις αλλοδαποί διαπληκτίστηκαν καθώς ο ένας από αυτούς, το θύμα, καθυστερούσε στο τηλέφωνο αρνούμενος να παραχωρήσει τη σειρά του στους υπολοίπους.
Εκείνοι εξαγριώθηκαν και του επιτέθηκαν, ενώ ο ένας από τους δράστες χτύπησε τον 37χρονο με μαχαίρι στην πλάτη.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΡΗΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ ΣΟΥ !!!!!

Παπανδρέου - σαΡαγκούσσι: Οι μεγάλοι απατεωνιέρηδες, σε νέα φορολογικά τα ξίδια!!!
 

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Η μεγάλη κλοπή στα Διόδια

Η χρήση των ελβετικών αυτοκινητόδρομων και οδών ταχείας κυκλοφορίας υπόκειται για όλα τα μηχανοκίνητα οχήματα σε υποχρέωση πληρωμής διοδίων. Για μηχανοκίνητα οχήματα με μέχρι 3,5 t (ΕΙΧ, μοτοσικλέτες και τροχόσπιτα) υπάρχει υποχρέωση ειδικού σήματος (βινιέτας)...

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Εγκρίθηκε το ψήφισμα που ορίζει ως εξτρεμισμό κάθε διαμαρτυρία κατά της κυρίαρχης πολιτικής

By "lol"

Συνέχεια από εδώ:

ΤΕΤΑΡΤΟ ΡΑΪΧ Ε.Ε.:ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΠΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΣ - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΖΕΣΘΑΙ

Η Ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης ενέκρινε την Τρίτη ψήφισμα για την «καταπολέμηση παντός είδους εξτρεμισμού, υπέρ του ανθρωπισμού» μετά από εισήγηση Ισπανού βουλευτή.

Όπως αναφέρεται στο ψήφισμα, «η καταπολέμηση του εξτρεμισμού με τη σύγχρονη υπεράσπιση της δημοκρατίας, το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του κράτους δικαίου, αποτελεί τη μόνιμη πρόκληση για τα κράτη-μέλη».

Επισημαίνεται ωστόσο ότι παρά το ότι η ελευθερία της έκφρασης και της συνάθροισης είναι πυλώνες της δημοκρατίας, «μπορούν να γίνουν αντικείμενο περιορισμών, βάσει του νόμου και της Σύμβασης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στοχεύοντας στην προστασία της τάξης, της ηθικής, των δικαιωμάτων του καθενός και της πρόβλεψης του εγκλήματος».

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ: Συνέντευξη του Νίκου Κατσαρού

By "ΚΑΤΣΑΡΟΣ"


Ο Νίκος Κατσαρός (φωτο κάτω) είναι χημικός και επιστημονικός συνεργάτης του «Δημόκριτου». Η συνέντευξη έγινε από τον Μηνά Παπαγεωργίου.
Αγαπητέ κ. Κατσαρέ, ξεκινώ αυτή τη συνέντευξη ζητώντας σας να μας εξηγήσετε με λίγα λόγια Τι ακριβώς είναι τα chemtrails ή αλλιώς οι χημικές ουρές που παρατηρούνται στον ουρανό.

Πέρα από στις συμβατικές ουρές που βλέπουμε από τα αεροπλάνα των αερογραμμών (contrails), οι οποίες και εξαφανίζονται μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα έως μερικά λεπτά και αποτελούνται από κρυστάλλους υδρατμών που ελευθερώνονται από τις ουρές των αεροπλάνων, υπάρχουν και τα chemtrails, χημικές ουρές που ελευθερώνονται από αεροπλάνα τα οποία πετούν σε σχετικά χαμηλό ύψος. 

Αυτά τα αεροσκάφη συνήθως πετούν χωρίς διακριτικά και είναι τύπου ΚC 10 ή KC 135. Οι ουρές που ελευθερώνονται από τα αεροπλάνα αυτά είναι μεν λευκές, αλλά διαρκούν αρκετές ώρες και πολλές φορές απλώνονται σε ολόκληρο τον ουρανό. 

Επιπλέον, τα αεροπλάνα αυτά πολλές φορές πετούν σε χιαστί διαδρομές, κάτι που δεν είναι καθόλου συνηθισμένο. Ετσι αυτές οι χημικές ουρές καλύπτουν ολόκληρο τον ουρανό για αρκετές ώρες.
Θα μπορούσατε να μας πείτε από πότε ξεκίνησε να παρατηρείται και να καταγράφεται το φαινόμενο των chemtrails ;

ΤΑ "ΚΑΝΟΝΙΑ" ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑΣ ΠΑΙΚΤΡΙΑΣ ΤΟΥ BIG BROTHER!


Big Brother 9 Germany - Annina Nude BIG BOOBS
Ανέβηκε απÏ� Videopt1978. - Τσεκάρετε sexy βίντεο. - Προσοχή (Ï�χι κατάλληλα για τη δουλειά)

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ .ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ !!!

Το Κάμα Σούτρα (Kama Sutra ή Kamasutra) είναι ένα αρχαίο ινδικό κείμενο της σανσκριτικής λογοτεχνίας και χρονολογείται τον 2ο αιώνα μ.Χ. Αποτελεί μέρος μιας ομάδας κειμένων που ονομάζεται «Κάμα Σάστρα» (Kama Shastra) και είναι γνωστό παγκοσμίως και σαν «Το εγχειρίδιο του έρωτα».
Το Κάμα Σούτρα είναι αφιερωμένο στις....

ΑΡΚΑΣ



Ποιός είναι πραγματικά ο Γιώργος Παπανδρέου; Όλη η αλήθεια...!

By "ΚΑΠΟ-χωριάτης"



Το προφίλ ενός ψεύτη και προδότη ΠρωθυπουργούΠως ένας άχρηστος μετατρέπεται σε ΠρωθυπουργόςΚαταγωγή
Ο μικρός Jeffrey γεννήθηκε στην Αμερική το στις 16 Ιουνίου 1952 στο Saint Paul της Μινεσότα των ΗΠΑ.
Κατάγεται από πατέρα Ελληνο-Πολωνό τον Ανδρέα Παπανδρέου-Mineiko (με εβραϊκή καταγωγή) και μάνα την Margaret Chant κάτοικο Αμερικής με παππού τον Douglas Chant και στέλεχος των Ιεχωβάδων στις ΗΠΑ και γιαγιά Εβραία.
Το όνομα του

Το πραγματικό πλήρες όνομα του είναι Jeffrey Mineiko - Papandreou αλλά για ενσυντομία των φωνάζουν ΓΑΠ ή GAP (αγγλιστί) (μιάς και έτσι έγραφε το όνομα του στα email που αντάλλαζε με την μητέρα του)........
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...