Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Το βίντεο του πόνου!

Γυαλιά – καρφιά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ από ομάδα ταξιτζήδων

By "tromeric"


Γυαλιά – καρφιά έκαναν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ μαινόμενοι ταξιτζίδες (σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της πολυκατοικίας) σήμερα στις 8:30 το βράδυ, στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας, προκαλώντας καταστροφές σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό και έπιπλα.








Οι «εισβολείς» έσπασαν την εξώπορτα των κομματικών γραφείων καθώς και πολλές εσωτερικές πόρτες που ήταν κλειδωμένες, σπάζοντας και καταστρέφοντας ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.
Η μικρή αυτή ομάδα η οποία αποτελούντα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, από 6-7 άτομα, αποκόπηκε από συγκέντρωση περισσότερων από 150 αυτοκινητιστών ΤΑΞΙ οι οποίοι πραγματοποιούσαν πορεία στην οδό Μ. Μεθοδίου (όπου και στεγάζονται τα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος) με συνθήματα κατά του αρμόδιου υπουργού Γ. Ραγκούση και της κυβέρνησης.

Έσπαγαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους

Η μικρή αυτή ομάδα ανέβηκε στον πρώτο όροφο που βρίσκονται τα γραφεία, έσπασαν την εξωτερική πόρτα και στη συνέχεια έσπαγαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, επιδρομή η οποία δεν διήρκησε περισσότερα από 3-4 λεπτά για να φύγουν προτού προλάβει η Αστυνομία την οποία ειδοποίησαν οι ένοικοι των διπλανών διαμερισμάτων να επέμβει.
Αυτή την ώρα στο χώρο βρίσκονται μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, ενώ θα πρέπει αν σημειωθεί ότι την ώρα της εισβολής δεν βρισκόταν κανείς μέσα στα γραφεία.
Οι άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας συλλέγουν αποτυπώματα και μαρτυρίες των γειτόνων προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδιαφέρον για την εντατικοποίηση των ερευνών έδειξαν τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα προς το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ.

Δαγκλή: Η βία δεν φέρνει αποτέλεσμα

Η γραμματέας της Ν.Ε. Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ Ανδρομάχη Δαγκλή η οποία εμφανώς ταραγμένη επιθεώρησε τις ζημιές, δήλωσε ότι η βία δεν φέρνει ποτέ κανένα αποτέλεσμα: «Ο διάλογος είναι εκείνος που μπορεί να βοηθήσει την κοινωνία και να συμβάλλει ώστε να λυθούν τα όποια κοινωνικά προβλήματα. Εμείς είμαστε ανοικτοί στο διάλογο και, μάλιστα, μέλη του Δ.Σ. των ταξιτζήδων είχαν ζητήσει από εμένα να συνομιλήσουμε την Κυριακή στις 19:30 κάτι που αποδέχθηκα ευχαρίστως. Αυτή τη στιγμή όμως είναι απαράδεκτες οι ενέργειες οι οποίες έγιναν. Παρακαλώ πολύ, να γνωρίζουν όλες οι κοινωνικές ομάδες ότι τα προβλήματα λύνονται μόνο με το διάλογο και ποτέ με τη βία. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να αναλάβει το ρόλο της η Αστυνομία και να συλλάβει τα άτομα τα οποία προχώρησαν σε αυτούς τους βανδαλισμούς».

Γερογιάννης: Περιθωριακοί

Το μέλος της Ν.Ε. του κόμματος. Θρασύβουλος Γερογιάννης, δήλωσε από την πλευρά του ότι πιθανολογεί πως πρόκειται για μία μόνο μικρή ομάδα που αποτελούσαν μέρος της πορείας του κλάδου: «Το κόμμα στην Κέρκυρα και η γραμματέας καταβάλλουν προσπάθειες να βρεθεί μία λύσει κοινά αποδεκτή μεταξύ της κυβέρνησης και ταξιτζήδων, ακόμα και επεμβαίνοντας προς την Αθήνα. Πολλοί από τους ταξιτζήδες το ξέρουν, πιθανότατα κάποια μικρή ομάδα σε έξαρση επιτέθηκε και βλέπετε τα αποτελέσματα τα οποία είναι πρωτοφανή», προσθέτοντας ότι πρόκειται για περιθωριακούς.

Καταδικάζει ο πρόεδρος των ταξιτζήδων

Σε δήλωσή του στο ΑΠΕ ο πρόεδρος του σωματείου ιδιοκτητών ταξί Κέρκυρας Θεόδωρος Μίαρης καταδίκασε τους βανδαλισμούς που προκάλεσαν στα γραφεία της κομματικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα  αγανακτισμένοι ταξιτζήδες: «Είχαμε γενική συνέλευση  για να εκτιμήσουμε τις εξελίξεις και αποφασίστηκε να κάνουμε πορεία   στο  κέντρο της πόλης. Ήταν μία ειρηνική διαμαρτυρία με συνθήματα. Προσωπικά  βρισκόμουν στην κεφαλή της πορείας δεν γνωρίζω τι ακριβώς έγινε. Καταδικάζουμε τους βανδαλισμούς. Πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό».

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Νεκρός ο 16χρονος, μαχαιρώθηκε σε καυγά με συνομήλικους του στην Κέρκυρα!

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - 03:00 / Έχασε λίγο μετά τις 23:00 τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο 16χρονος ο οποίος δέχθηκε χτύπημα με μαχαίρι σε συμπλοκή που έγινε μιάμισι ώρα νωρίτερα στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας. Ο συνομίλικος του θύματος που τον μαχαίρωσε αναζητείται από την Αστυνομία.
Στο βιντεο, οι συγγενείς και οι φίλοι του 16χρονου θρηνούν έξω από τα Επείγοντα Περιστατικά του Νοσοκομείου

Στις 21:30, νεαρά άτομα τα οποία, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των εμβρόντητων περαστικών και περίοικων, φέρονταν να γνωρίζονταν μεταξύ τους, ενεπλάκησαν σε άγριο καυγά σε ένα από τα πλέον πολυσύχναστα σημεία της πόλης της Κέρκυρας, στο Οκαζιόν.

Το περιστατικό συνέβη έξω από την Εθνική Τράπεζα την ώρα που το σημείο έβριθε από κόσμο, Κερκυραίους και τουρίστες.
Οι μαρτυρίες κάνουν λόγο για έντονο διαπληκτισμό ομάδας πέντε αγοριών και μίας κοπέλας, ηλικιών από 16 έως 18 ετών το πολύ, χωρισμένων σε δύο ομάδες των τριών. Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, ένας εκ των συμμετεχόντων στον καυγά έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε δύο, εκ των οποίων τον πρώτο πολύ σοβαρά. Ο 16χρονος επιχείρησε να διαφύγει αλλά αιμορραγούσε και μερικά μέτρα μακριά σωριάστηκε λιπόθυμος στην άσφαλτο. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τους ιατρούς να δίνουν μάχη για να κρατήσουν το σοβαρότερα τραυματισμένο στη ζωή, δυστυχώς, χωρίς αίσιο αποτέλεσμα…

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει πιστοποιηθεί από την Αστυνομία πως πρόκειται για άτομα αλβανικής καταγωγής ενώ οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι οι τρεις από τους τέσσερις προσήχθησαν και κατέθεσαν για το περιστατικό ενώ έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του τέταρτου που φέρεται να μαχαίρωσε τους δύο ανήλικους.

Στο νοσοκομείο έσπευσε η τραγική μητέρα του 16χρονου, συγγενείς και φίλοι του παιδιού. Η μητέρα δεν είχε ενημερωθεί για την κατάληψη του υιού της ενώ νεαροί φίλοι του άτυχου εφήβου, έξω από το τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Κέρκυρας, σκυθρωποί δεν μπορούσαν να πιστέψουν την τραγωδία που εκτυλίσσετο αυτή τη νύχτα...
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 16χρονος είχε γεννηθεί στους Αγ. Σαράντα με αλβανική καταγωγή. Το όνομα του φερόμενου ως δράστη είναι γνωστό στην Αστυνομία η οποία διενεργούσε το βράδυ ελέγχους σε σπίτια στα οποία θεωρεί ότι μπορεί να έχει καταφύγει, ενώ αυστηροί είναι και οι έλεγχοι και οι περιπολίτες από πλευράς Λιμενικού ώστε να μην δοθεί η ευκαιρία να διαφύγει στη γειτονικη πόλη των Αγ. Σαράντα.

Νεώτερες πληροφορίες αναμένεται να δώσει το πρωί η Αστυνομία.

Διαγωνισμός Samba στην Βραζιλία!

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΝΕΟ DVD ΤΗΣ ΝΤΟΥΒΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ!

Μαριάννα Ντούβλη και ο βιασμός της καμαριέρας της 

Η Μαριάννα Ντούβλη στην ταινία που όλοι περιμένατε, κυκλοφορεί από την Παρασκευή 15 Ιουλίου, στα περίπτερα όλης της χώρας. Η νέα κυκλοφορία της Sirina Entertainment είναι η "Μαριά Ντούβλη και ο Βιασμός της Καμαριέρας της", στην οποία η πάμπλουτη Μαριάννα ζει μια καταπληκτική ζωή σε μια έπαυλη, με οδηγό, σωματοφύλακες και φυσικά καμαριέρες!Όταν όμως ένας σωματοφύλακας "πιάνει" μια ελαφροχέρα καμαριέρα να κλέβει τα χρυσαφικά της Μαριάννας, η ζωή στην έπαυλη θα "αγριέψει" για όλους.Η αρχή θα γίνει όταν οι σωματοφύλακες τιμωρούν τις καμαριέρες για τηνανήθικη πράξη τους! Στην συνέχεια θα δούμε την Μαριάννα να εξιστορεί σε μια φίλη της πως πήδηξε έναν άγνωστο. Η εξιστόρηση αυτή θα αναστατώσει και όταν η Μαριάννα αρχίζει να δείχνει τους δονητές της στην φίλη της, δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν και θα κάνουν ένα λεσβιακό που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει!Δείτε το σχετικό trailer της ταινίας, την Παρασκευή 15/7 σε όλα τα περίπτερα!
MARIANNA NTOUVLI PHOTO MARIANNA NTOUVLI PHOTO 2MARIANNA NTOUVLI PHOTO 3



ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ!

Ταξιτζής μαχαίρωσε 19χρονο Βρετανό τουρίστα στο Λαγανά

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα Βρετανός τουρίστας στο Λαγανά της Ζακύνθου μετά από θανάσιμη μαχαιριά που δέχθηκε από ταξιτζή κατά τη διάρκεια συμπλοκής.
Σύμφωνα την αστυνομία, το περιστατικό συνέβη έξω από ένα «φαστ φουντ», στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά, στις 3.05 τα ξημερώματα.
Λίγο πριν συμβεί το μοιραίο, ο άτυχος Βρετανός 19 ετών μαζί με τέσσερις φίλους του εμπλάκησαν σε διαπληκτισμούς με δύο ταξιτζήδες σταθμευμένους στο δρόμο, επειδή, όπως υποστήριξε ο 21χρονος δράστης, οι τουρίστες τους ενοχλούσαν με λέιζερ. Τότε ο ταξιτζής πήρε ένα μαχαίρι που είχε μέσα στο ταξί τραυματίζοντας θανάσιμα στην καρδιά τον Ρόμπερτ Τζέιν Σέβατζ, ενώ οι φίλοι του φέρουν τραύματα στην κοιλιά, στην πλάτη και σε όλο τους το σώμα.
Αμέσως μετά την αιματηρή συμπλοκή, ο δράστης μαζί με το φίλο του εξαφανίστηκαν και πέταξαν το μαχαίρι στη θάλασσα.
Τρεις ώρες αργότερα, στις 6.30 το πρωί, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 21χρονο ταξιτζή στο σπίτι του και λίγο αργότερα το φίλο του ως συνεργό. Το πρωί δύτες έπεσαν στη θάλασσα, στο σημείο που υπέδειξε ο δράστης, και βρήκαν το μαχαίρι.


http://www.ltcnews.gr

Αιματηρή συμπλοκή Πακιστανών στην Κέρκυρα

By "tromeric"


Στο Νοσοκομείο νοσηλεύονται 4 Πακιστανοί, οι δύο σε κρίσιμη κατάσταση, μετά από συμπλοκή που είχαν μεταξύ τους. 
Σοβαρά τραυματισμένοι από μαχαίρι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Κέρκυρας στις 23.00 το βράδυ, 4 πακιστανοί οι οποίοι συνεπλάκησαν μεταξύ τους στο σπίτι όπου διέμεναν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι Πακιστανοί που κατοικούσαν σε σπίτι στον καταυλισμό των τσιγγάνων στις 22.30 το βράδυ λογομάχησαν και ο ένας από αυτούς άρπαξε μαχαίρι από την κουζίνα και ακολούθησε η μεταξύ τους αιματηρή συμπλοκή. Οι δύο από τους τέσσερις πακιστανούς νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Το βραζιλιάνικο Big Brother είναι πολύ σέξυ!

«Πρέπει να κλείνεις τα αυτιά σου όποτε καλείσαι να πωλήσεις τη γη των προγόνων σου. Πρόσεξε μην πωλήσεις τα κόκαλα του πατέρα και της μητέρας σου»

By "ΙΝΔΙΑΝΟΣ"

Η ινδιάνικη φυλή των Νε Περσέ (Nez Perce) ζούσε στην περιοχή του Βορειοδυτικού Ειρηνικού (Οροπέδιο του Ποταμού Columbia) των Ηνωμένων Πολιτειών. Όπως όλες οι φυλές των Ινδιάνων, των αυτόχθονων δηλαδή κατοίκων της Αμερικανικής Ηπείρου, γνώρισε κι εκείνη την καταστροφική μανία των λευκών εποίκων που κινούμενοι από απληστία προέβηκαν σε κανονική γενοκτονία του ινδιάνικου πληθυσμού. (Συνολικά από τα πρώτα χρόνια της «ανακάλυψης» της Αμερικής, μέχρι και το τέλος του 19ου αιώνα, πάνω από 80.000.000 Ιθαγενείς εξοντώθηκαν). Σήμερα η φυλή των Νε Περσέ κατοικεί σε καταυλισμό στοIdaho...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...