Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Tα παρατράγουδα του "Sco..."

Είμαι πελάτης στο σουπερ-μαρκετ "Sco..." στο Κασσιώπη και έχω παρατηρήσει, τουλάχιστον, τον τελευταίο καιρό την απάτη που παίζεται με τις τιμές .Για να γίνω πιο κατανοητός , οι τιμές που αναγράφονται στα ράφια για κάθε προϊόν , δεν εχούν καμία σχέση με την τελική τιμή του προϊόντος στο ταμείο. Δηλαδή , ενα προϊόν που στο ράφι κοστίζει 1.03ευρω στο ταμείο κοστίζει 1,06. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, όπου φαντάζομαι θα υπάρχουν και άλλα προϊόντα που η τιμή τους αλλάζει στο ταμείο. Φυσικά αυτό έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτό και απο άλλους πελάτες, παρ'ολα αυτά η πολιτική του σουπερ μαρκετ δεν αλλάζει. Στην τελική ας αλλάξουν τις τιμές στα ράφια, απο το να μας παιρνάνε για χαζούς....


αναγνώστης

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

ΜΩΡΕ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ...

By "gav gouv"


Η καλλονή από την Κέρκυρα που σαρώνει τις πασαρέλες


Η Χριστίνα Αυλωνίτη, μια καλλονή 15 Μαΐων, διακρίθηκε σε διαγωνισμούς ομορφιάς και εκπροσωπεί την Ελλάδα στον Miss Teen World Supermodel, στα Φίτζι.
Η γνωριμία μας μαζί της έγινε μέσω...

Παρακολουθούν την κάθε σου κίνηση και εσύ δεν το γνωρίζεις καν!




σχόλιο ID-ont: Απίστευτο: Ο Γερμανός βουλευτής κος Malte Spitz (φωτογραφία) του κόμματος των Πρασίνων, προσέφυγε στην δικαιοσύνη και μέσω αυτής μπόρεσε να αποσπάσει από την Deutsche Telecom (DT) τις πληροφορίες που αυτή συνέλεγε για αυτόν, εν αγνοία του: το γεωγραφικό του στίγμα (γεωγραφικό μήκος και πλάτος)! Η DT είχε συλλέξει αυτή την πληροφορία 35.000 φορές σε διάστημα 6 μηνών! Πρακτικά δηλ. κάθε 7,5 λεπτά το κινητό του τηλέφωνο έστελνε σήμα για το που βρίσκεται και η βάση δεδομένων της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας κατέγραφε το στίγμα του!

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΥΦΗΛΙΟΣ 40 ΤΡΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΑ;


globalization-1-naiΌλες οι λεγόμενες μεγάλες Δυνάμεις (Η.Π.Α., Γερμανία, Αγγλία κ.λπ.) χρωστούν τρισεκατομμύρια δολάρια. Κάποιοι, επομένως, έχουν υποθηκεύσει μέσω δανείων την ανθρωπότητα, η οποία μ' αυτόν τον τρόπο οδηγείται στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση.
Με την απαξίωση στα μάτια των πολιτών των απανταχού ηγετών κυβερνήσεων, που όπως έγραψε ο "Monde" είναι "νάνοι", είναι φυσικό ο έλεγχος της πολιτικής να βρίσκεται στα χέρια των τραπεζιτών.
Ο "Economist" δημοσίευσε έναν κατάλογο των ισχυρότερων τραπεζιτών, που δεν είναι άγνωστος σε όσους παρακολουθούν τα πράγματα, αλλά δεν είναι κακό να τον ξαναθυμηθούμε:
Rothschilds of London - Lazar Brothers of Paris - Israel Moses Seif of Italy - Warburg Bros of Hamburg - Kuhn Loeb of New York - Chase Manhattan of New York(Morgan) - Goldman Sachs of New York

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...