Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Χάρρυ Κλυνν και Γ.Σουρής - "Οι προφήτες"

Tι έλεγε ... ο Χάρρυ Κλυνν το 1983
για τους Έλληνες ;

* Aν οι μισοί Έλληνες ξέρανε πώς ζουν οι άλλοι μισοί, θα ήταν κι αυτοίxarry_Klynn απατεώνες.

* Tι να πεις για τους Έλληνες. Κάθονται δυο ολόκληρες ώρες για να πιουν στιγμιαίο καφέ !

* Στην Ελλάδα την άγνοια τη λέμε ψυχραιμία.

* O Νεοέλληνας είναι το άτομο εκείνο που έχει δυο τηλεοράσεις στο σπίτι του, δυο αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιό του, και δυο κατοστάρικα στην τσέπη του.

* Tα δυο μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο Έλληνας, είναι πώς θα χάσει δέκα κιλά και πού θα βρει πάρκινγκ.

* Με αυτοκόλλητο στο κούτελο θα κυκλοφοράμε όλοι για να φαίνεται ποιος έκανε φορολογική δήλωση και ποιος όχι.

* «Εδώ και δύο χρόνια (εννοεί το 1981 που το ΠΑΣΟΚ έγινε κυβέρνηση) έχει αρχίσει το μεγάλο κακό που θα μετατρέψει σιγά-σιγά τους Έλληνες σε λαό πιθήκων, σε λαό ψηφοφόρων, δημοσίων υπαλλήλων, καταναλωτών, κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών, κομπιναδόρων και συνδικαλισταράδων.

* Σε είκοσι-τριάντα χρόνια από σήμερα ο Ανδρέας Παπανδρέου μπορεί να μην υπάρχει...Θα υπάρχει όμως μια Ελλάδα πτωχευμένη κι ένας λαός στα όρια της οικονομικής και της ηθικής εξαθλίωσης.

* Όπως διαχειρίζεται το ΠΑΣΟΚ και οι ανεπάγγελτοι κομματικοδίαιτοι ξεφτίλες το κράτος και την οικονομία, σε λιγότερο από 30 χρόνια δεν θα υπάρχει οικονομία και θα υπάρχει ένα υποθηκευμένο και αξιοθρήνητο κράτος έρμαιο στα τσακάλια των διεθνών τραπεζιτών.

Ήταν Προφήτης;;; !!!!!!!!!!!!!

Και για να δούμε πόσους Προφήτες γεννά αυτός ο τόπος, να τι έλεγε πριν 100 χρόνια ο Γ.Σουρής (1853-1919):

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Απίστευτο Τον Χτύπησε Τρένο Και Επέζησε! [Video]


Κόβουν την ανάσα οι εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε σιδηροδρομικό σταθμό του Σίδνεϊ.
Ένα 12χρονο παιδί,…επιχείρησε να περάσει από τη μία πλευρά του σταθμού στην άλλη για να μιλήσει σε ένα κορίτσι και γλύτωσε από βέβαιο θάνατο.
Την ώρα που βρισκόταν στις γραμμές, πέρασε το τρένο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά.
Όπως βλέπουμε στο βίντεο, το παιδί για λίγα δευτερόλεπτα δεν δίνει σημεία ζωής, ωστόσο στη συνέχεια σηκώνεται και σέρνεται προς τα καθίσματα.
Οι αρχές της Αυστραλίας αποφάσισαν να δώσουν το υλικό στη δημοσιότητα, καθώς πολλοί έφηβοι ριψοκινδυνεύουν με αυτόν τον τρόπο και καταγράφουν τις ενέργειές τους, κομπάζοντας στο διαδίκτυο.
Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένο πόδι και σπασμένο αγκώνα, ενώ ο οδηγός της αμαξοστοιχίας υπέστη ψυχολογικό σοκ.



12χρονος γλύτωσε από βέβαιο θάνατο by Matsomenos

Γίνε Άγγλος για μια Εβδομάδα

By "agglodoulos"


Γιατί ένας Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Καταστροφή της Παγκόσμιας Οικονομίας και η Δημιουργία ενός Μεγαλύτερου Ισραήλ

Το στειλε ο "alex"


- Και η Εγκαθίδρυση Μίας Παγκόσμιας Απολυταρχικής Κυβέρνησης
Του Saman Mohammadi (The Excavator) / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
"Ως αποτέλεσμα αυτής της αδυσώπητης προπαγάνδας εναντίον του Ιράν, η συζήτηση δεν είναι τώρα για το «Αν πραγματικά έχει το Ιράν ένα πρόγραμμα πυρηνικών όπλων» ή ακόμα και «Αν έχει, πώς μπορεί αυτό να είναι μια απειλή για κάθε κράτος του κόσμου που έχει πυρηνικά, συμπεριλαμβανομένου του Ισραήλ, το οποίο θα μπορούσε να εξαλείψει το Ιράν σε μια στιγμή», αλλά, μάλλον, η συζήτηση είναι για «τον καλύτερο τρόπο με τον οποίο θα ξεκινήσει μια επίθεση» και το «ποιος πρέπει να ξεκινήσει την επίθεση», και το «πόσο μακριά μπορεί να πάει η Δύση στην επίθεση στο Ιράν, προκειμένου να αποφευχθούν αντίποινα».

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Το πείραμα του Wörgl – Μια ιστορία σαν παραμύθι

By "ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ"



Το Wörgl στην Αυστρία
Μια μεγάλη απόφαση
Το Wörgl (Βεργκλ) ήταν μια μικρή πόλη 4.500 κατοίκων στην Αυστρία όπου διεξήχθη ένα καινοτόμο οικονομικό πείραμα το 1932. Ήδη η Ευρώπη είχε χτυπηθεί από το κραχ του 1929, και το 1931 που εκλέχτηκε Δήμαρχος ο Michael Untergüggenberger (Μίκαελ Ούντεργκέγκενμπέργκερ) ήδη είχε έλθει η ύφεση με 30% ανεργία, και 10% άπορους. Ο νέοςΔήμαρχος προερχόταν από φτωχή αγροτική οικογένεια,
ο ίδιος κατόρθωσε να μορφωθεί μόνος του και να γίνει μηχανικός στους σιδηροδρόμους. Αν και ο ίδιος δεν ήταν μαρξιστής, είχε συνδικαλιστική δράση και υποστήριζε τα συμφέροντα των εργαζομένων ενάντια των πλουσίων επενδυτών του σιδηροδρόμου, πράγμα που το πλήρωσε με την μη προσωπική του άνοδο στην ανώτερη ιεραρχία των σιδηροδρομικών υπαλλήλων. Ήταν ένας άνθρωπος ανοιχτόμυαλος, πρακτικός, εργατικός, δραστήριος που κέρδισε την καρδιά των συμπολιτών του, οι οποίοι τον εμπιστεύτηκαν στη θέση του Δημάρχου, γνωρίζοντας ότι δεν θα τους προδώσει.

Πως βγαίνουν έτσι έξω;

By "tromeric"
Παράξενα «καμώματα» της μόδας





Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ Liberation: "Ξεφτιλίσαμε τους απατεώνες, τεμπέληδες και gay Έλληνες"

By "KYPOYROS GAY"



Την ώρα που εμείς εδώ το παίζουμε διεθνιστές,απάτριδες και λάτρεις της παγκοσμιοποίησης,κάποιοι άλλοι στο εξωτερικό φροντίζουν να μας ρεζιλέψουν γενικότερα σαν λαό.
Γιατί αυτοί δεν είναι μαλάκες,κοιτάζουν πρώτα την δικιά τους πατρίδα (καλά κάνουν) και μετά τις πατρίδες των άλλων....  

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Νεαρό Μοντέλο Παραμορφώθηκε Από Βαφή Μαλλιών!

By "ΜΑΡΙΑ"

H 14χρονη Chloe Robins είδε το πρόσωπό της να πρήζεται…σε …τρομακτικό βαθμό μετά τη χρήση συγκεκριμένης βαφής για τα μαλλιά της.
Ένα 14χρονο ανερχόμενο μοντέλο από το Southampton μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από αλλεργική αντίδραση που της προκάλεσε η βαφή των μαλλιών της μέσα σε 48 ώρες από τη χρήση της.
  Είναι χαρακτηριστικό όπως δείχνει και η παρακάτω φωτογραφία ότι το κεφάλι της έγινε “διπλάσιο” μετά το πρόβλημα που της προκάλεσε η βαφή....

«Ρήμαξαν» τα σχολεία του δήμου Πατρέων

By "ΛΑΘΡΟΔΗΚΙΓΟΡΟΣ"



Η λεηλασία σε όλο τον Δήμο Πατρέων από κλέφτες μετάλλων προκαλεί σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του δήμου. Τελευταία κρούσματα έχουν σημειωθεί στα σχολεία, από τα οποία έχουν αφαιρεθεί αλεξικέραυνα, ενώ επίσης σε όλη την Πάτρα έχουν κλαπεί σχάρες υπονόμων, καλώδια της Δ.Ε.Η., αλλά και δίκτυο ύδρευσης και άρδευσης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...