Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Περνούν απαλλοτριώσεις-εξπρές ιδιωτικών περιουσιών υπέρ των ξένων δανειστών!

Το έστειλε ο χρήστης "ΕΡΗΜΙΤΗΣ"



Απαλλοτριώσεις-εξπρές ιδιωτικών περιουσιών προβλέπει νομοσχέδιο της κυβέρνησης Παπαδήμου, το οποίο θέτει πρακτικά υπό την απειλή της κατάσχεσης το σύνολο των ιδιωτικών περιουσιών της χώρας προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του εξωτερικού δανεισμού, με τροποποίηση του κώδικα αναγκαστικών απαλλοτριώσεων μέσω του νομοσχεδίου «Ρυθμίσεις Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, Μεταφορών, Δημόσιων Έργων και άλλες διατάξεις».
Mόλις δύο ημέρες μετά την έγκριση του νέου Μνημονίου εκχώρησης του ελέγχου της χώρας στην τρόϊκα, όπως είχε αποκαλύψει στις 14/02  το defencenet.gr η κυβέρνηση με υπουργική απόφαση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Κ.Σπηλιόπουλου, είχε «βάλει στο πακέτο» των παραχωρήσεων στην τρόϊκα και την ιδιωτική περιουσία!

Εικόνες που παίζουν με το μυαλό

Το έστειλε ο χρήστης "babacha"


Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από πλιάτσικο στο κέντρο της Αθήνας

Το έστειλε ο χρήστης "ΖΑΝ"



Έπειτα από εισαγγελική διάταξη δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. συνολικά 26 φωτογραφίες που λήφθηκαν από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης τεσσάρων καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας.

   Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από πλιάτσικο στο κέντρο της Αθήνας
Τα καταστήματα λεηλατήθηκαν από αγνώστους την Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου στα σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Ευάγγελος Αβέρωφ κατά συμμοριτών του ΚΚΕ-Εμφύλιος

Το έστειλε ο χρήστης "aristeros"

Πασόκος είναι αυτός που δεν ντρέπεται για τον εαυτό του

Το έστειλε ο χρήστης "georg"



Τι να σκέφτεται ένας πασόκος; Έχει αντιληφθεί ότι το κόμμα του κατέστρεψε την Ελλάδα; Έβαλε φόρους σε φτωχούς ανθρώπους; Σε ανήμπορους ανθρώπους; Τόλμησε να κάνει κάτι που χρειάζεται τεράστια ξετσιπωσιά. Έκοψε συντάξεις των 400 ευρώ; Ανάγκασε... νέους να φύγουν από την χώρα τους; Γέμισε τους δρόμους με κλειστά μαγαζιά; Έστειλε και στέλνει κόσμο στα συσσίτια; Έφτασε την ανεργία στο 20%; Προκάλεσε, πόνο, οργή, αγανάκτηση, κατάθλιψη;

Όλα αυτά και όλα τα υπόλοιπα, που είναι συνεχώς στο μυαλό όλων μας, απασχολούν καθόλου, το μυαλό του πασόκου, που χτες πήγε να ψηφίσει για νέο πρόεδρο; Και αν ναι, πως τότε πήγε να ψηφίσει; Δεν προβληματίζεται για το κόμμα που στήριξε, για την συμμετοχή του; Σε καθαρά προσωπικό επίπεδο, δεν νιώθει συνυπεύθυνος; Συνένοχος; Δεν νιώθει ότι με την ψήφο του, ίσως επιδοκιμάζει την καταστροφή συνανθρώπων του;

Γιατί από τις χτεσινές εικόνες βλέπαμε πρόσωπα χαμογελαστά και αποφασισμένα. Δεν νιώθουν συνένοχοι; Δεν ντρέπονται; Και τα ρωτάω αυτά, επειδή ντρέπομαι εγώ, που ποτέ δεν ψήφισα ΠΑΣΟΚ και πάντα διαφωνούσα και καταδίκαζα την αισχρή πολιτική του. Συνειδητοποίησα κοιτάζοντας τις χτεσινές εικόνες, ότι αυτό πάντα έκανε το ΠΑΣΟΚ και οι άνθρωποί του. Αυτό πάντα, μας έκανε. Να ντρεπόμαστε εμείς, γι αυτό και γι αυτούς.

Να ντρεπόμαστε για την αισθητική τους, όταν από την δεκαετία του 80, ακόμα λάνσαραν το πρότυπο του αδίστακτου ελληναρά, με την λογική της ευκολίας και της αρπαχτής, σε όλα.
Να ντρεπόμαστε που ως εξουσία, εξαγόρασε συνειδήσεις, διορίζοντας εκατοντάδες χιλιάδες, έλληνες, αποστεώνοντας ότι δημιουργικό είχαν, (αν είχαν).
Να ντρεπόμαστε που ως εξουσιαζόμενοι, είχαν συνειδήσεις που εξαγοράζονταν τόσο εύκολα.
Να ντρεπόμαστε που πάντα συσπείρωνε γύρω του τα λαμόγια.
Να ντρεπόμαστε που γαλούχησε και εκπαίδευσε χιλιάδες νέους στην τεμπελιά και την αρπακόλλα.
Να ντρεπόμαστε για τον λαϊκισμό των ηγετών τους, την κλεψιά των στελεχών τους, την εγκληματική προσήλωση στην μίζα και την διαφθορά.
Να ντρεπόμαστε για την αγραμματοσύνη τους και την πονηριά τους.
Να ντρεπόμαστε για το εμπόριο που έκαναν σε αξίες και ιδέες, που κάποτε κάτι σήμαιναν και γι αυτούς τους ίδιους.

Αυτό μας έκανε πάντα να νιώθουμε το ΠΑΣΟΚ, σαν ηγεσία, σαν φανατικοί οπαδοί σαν συμπεριφορά, σαν πολιτική αισθητική και σαν σύνολο. Μας έκανε να ντρεπόμαστε. Εμείς γι αυτούς και για όλα αυτά. Για την κατάντια της χώρας και του λαού της (ενός κομματιού).
Εσχάτως μας κάνει και πληρώνουμε αδίκως και πολλαπλώς γι αυτούς και για όλα αυτά.

Βλέποντας τα χτεσινά, ξαναντράπηκα.
Ευτυχώς τώρα, και μετά τα όσα έγιναν και γίνονται στην Ελλάδα, νιώθω πιο αισιόδοξος. Ίσως είναι από ανάγκη. Νιώθω πάντως και πιο επαρκής για να τα αντιμετωπίσω. Και νιώθω και πιο σίγουρος για το τι ακριβώς, είναι ο Πασόκος. Και πιο κατασταλαγμένος:

Πασόκος είναι αυτός που δεν ντρέπεται για τον εαυτό του.
πηγη

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.........Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ......ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΛΙΟ...

Το έστειλε ο χρήστης "ΠΑΣΠ"

The Cinnamon Challenge

Το έστειλε ο χρήστης "poly gelio"


Όταν η Ελλάδα είχε ηγέτη κι όχι δωσίλογους νενέκους… υπαλλήλους τραπεζιτών


Το έστειλε ο χρήστης "aleka"
Ο Αντρέας Παπανδρέου από τα Χανιά της Κρήτης το 1977 μιλάει για τη διεισδυση του ισραηλινού κεφαλαίου και τις σοβαρές αλλά και επικίνδυνες διαστάσεις αυτού του φαινομένου...
Πρωτεύουσα της Παλαιστίνης είναι η Ιερουσαλήμ (Ανδρέας Παπανδρέου) 



http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ!!

Το έστειλε ο χρήστης "fanis"

Ο ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ..ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΕΚΠΛΗΞΗ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΝΕ ΚΟΜΜΟΤΙΝΗΣ!!

ΕΠΙΣΗΣ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΓΛΑΦΥΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟΝ ΠΕΡΡΙΣΟ
ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ  ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΟ ΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΕΣΕ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ!

ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟ Ο ΦΛΩΡΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ..ΑΛΕΚΑ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ 18 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ 80... Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΠΙΣΗΣ...

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ


Η δήλωση της χιλιετίας!! “Να διαφυλάξουμε τον Γιώργο Παπανδρέου ως εθνικό κεφάλαιο!!!”

Το έστειλε ο χρήστης "ΠΑΣΟΚ"


Ποιός το είπε; Ο “τα παιδιά μου είναι αντεξουσιαστές”. Ε, από ότι ακούμε μεγάλε δεν εχουν καθόλου άδικο αφού γνωρίζουν την εξουσία από πρώτο χέρι.

Πάρε μία αφιέρωση:

 olympia http://hellenicrevenge.blogspot.com/2012/03/blog-post_1029.html

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Ἀγνώστου ὑπηκοότητος 78.000 συνταξιοῦχοι;


Το Ελληνικό Δημόσιο χορηγεί συντάξεις σε περίπου 78.000 συνταξιούχους «αγνώστου υπηκοότητας»! Συγκεκριμένα, σε απάντηση ερώτησης στη Βουλή του βουλευτή 

Το "Ράδιο Αρβύλα" ξεφτιλίζει το ΚΚΕ για το κίνημα της πατάτας!

Το έστειλε ο χρήστης "babacha"


Ράδιο Αρβύλα - Κίνημα της Πατάτας από sunshine_i

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Gardeners Evolution

Το έστειλε ο χρήστης "lelakas"


Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

"Πωλητήριο" σε ακίνητο στην Κασσιώπη Κέρκυρας - Ερημίτης προς πώληση


Απο το χρήστη "
Ενας"


Η έναρξη μιας νέας διαδικασίας αξιοποίησης κρατικής περιουσίας ετοιμάζεται την ερχόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου αναμένεται να προχωρήσει στη διαγωνιστική διαδικασία για το ακίνητο στην Κασσιώπη της Κέρκυρας.
 Πωλητήριο  σε ακίνητο στην Κασσιώπη Κέρκυρας
Το εμβαδόν του γεωτεμαχίου είναι περίπου 490 στρέμματα και περισσότερο από το ήμισυ αποτελεί ιδιωτική δασική έκταση, ενώ σε αυτό υπάρχει και μία μικρή φυσική λίμνη. Η αξιοποιήσιμη έκταση εκτιμάται σε περίπου 178.000 τ.μ. Το ακίνητο έχει μια ακτογραμμή μήκους περίπου 725 μέτρων.
Συνορεύει με τη Χερσόνησο της Κασσιώπης, στην Κέρκυρα. Παραθαλάσσια έκταση που τοποθετείται 38 χλμ. βόρεια από την πόλη της Κέρκυρας, που διαθέτει και διεθνή αερολιμένα.
Οπως σημειώνεται στην ιστοσελίδα του Ταμείου, ο συνολικός αριθμός των ξένων τουριστών ξεπερνά τις 700.000 ετησίως, σύμφωνα με το ξενοδοχειακό επιμελητήριο Ελλάδος. Η πλειοψηφία των τουριστών είναι Αγγλοι και ακολουθούν οι Γερμανοί και οι Ρώσοι.
Σημειώνεται ακόμη ότι το ακίνητο είναι ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και βρίσκεται σε περιοχή της Κέρκυρας με χαμηλή μέχρι σήμερα αξιοποίηση. Με δεδομένο ότι στην περιοχή του ακινήτου βρίσκονται ιδιοκτησίες υψηλού προφίλ, όπως το κτήμα Rothschild, η δυνατότητα αξιοποίησής του και η απορρέουσα αξία θα μπορούσαν να είναι ιδιαίτερα υψηλές.
Το ακίνητο προτείνεται για αποκλειστική χρήση ή για ανάπτυξη συγκροτήματος με έμφαση σε παραθεριστικές κατοικίες και ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις / υπηρεσίες τουρισμού αναψυχής. Το ΕΔ σκοπεύει να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διευκολύνει την αξιοποίηση και ανάπτυξη του ακινήτου.

Λάρα Μπαράζι γερουλάνου και ιχθυοκαλλιέργειες

Απο το χρήστη "mennen"




ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Π. Γερουλάνος, καταγγέλλεται για παράνομη συμμετοχή στη διαδικασία, αφού, όπως υποστηρίζουν οι μηνυτές, είχε ίδιον οικονομικό και ηθικό συμφέρον από τη θεσμοθέτηση της ΚΥΑ.
υπενθυμίζεται ότι η…

Linnaeus: «Ήρθαμε για να μείνουμε στις ελληνικές ιχθυοκαλλιέργειες»

Απο το χρήστη "mennen"




Linnaeus: «Ήρθαμε για να μείνουμε στις ελληνικές ιχθυοκαλλιέργειες»
Η Linnaeus Capital Partners B.V. (Linnaeus), με την ιδιότητά της ως ανεξάρτητου μετόχου της Σελόντα Ιχθυοκαλλιέργειες (Σελόντα), θεωρεί την επένδυση της Σελόντα στην Interfish S.A. (Interfish) πολύτιμο και στρατηγικό τμήμα του Ομίλου Σελόντα. Στη βάση αυτή, είμαστε πεπεισμένοι για τα πλεονεκτήματα της προτεινομένης συγχώνευσης μεταξύ των δύο εταιρειών, η οποία ενεκρίθη πρώτη φορά στις 31.12.2008 κατά τις αντίστοιχες συναντήσεις των Διοικητικών Συμβουλίων της Σελόντα και της Interfish.
Η Linnaeus διατηρεί έντονες επιφυλάξεις σχετικά με την έλλειψη σαφήνειας ως προς τον ακριβή χρόνο πραγματοποίησης της συγχώνευσης (όπως αποδεικνύεται από την πρώτη έγκριση από τα αντίστοιχα Διοικητικά Συμβούλια το 2008 και τις επακόλουθες αναστολές απόφασης αμφότερων των Συμβουλίων το 2009 και το 2010, χωρίς να έχει επιτευχθεί κανένα αποτέλεσμα μέχρι τούδε), όπως επίσης και τις πρόσφατες ενέργειες στις οποίες προέβησαν το Διοικητικό Συμβούλιο και η Διοίκηση της Σελόντα, οι οποίες μείωσαν τη συμμετοχή της Εταιρείας στην Interfish μέσω των ακόλουθων πωλήσεων μετοχών:

Οι Rothschilds θέλουν τις τράπεζες του Ιράν;

Απο το χρήστη "ΘΟΔΟΡΟΣ"



Του Pete Papaherakles (American Free Press)
Μήπως ένα από τους βασικούς λόγους που οι ΗΠΑ και το Ισραήλ στοχοποιούν το Ιράν, είναι για να κερδίσουν τον έλεγχο της κεντρικής του τράπεζας;
Όσο αυξάνονται οι εντάσεις που οδηγούν προς έναν απερίσκεπτο πόλεμο στο Ιράν, τόσο αξίζει να συγκρίνουμε το ιρανικό τραπεζικό σύστημα με αυτά των ΗΠΑ, της Βρετανίας, και του Ισραήλ.
Κάποιοι ερευνητές, τονίζουν το γεγονός ότι, το Ιράν είναι μια από τις τρεις μόνο χώρες στον κόσμο, των οποίων η κεντρική τράπεζα δεν ελέγχεται από τους Rothschild.
Πριν από την 11/9/2001, οι χώρες αυτές ήταν επτά: Αφγανιστάν, Ιράκ, Σουδάν, Λιβύη, Κούβα, Β. Κορέα, και Ιράν.
Μέχρι το 2003, οι Rothschild κατάφεραν να «καταπιούν» το Αφγανιστάν και το Ιράκ, ενώ μέχρι το 2011, το ίδιο έγινε και με το Σουδάν και την Λιβύη.
Στην Λιβύη μάλιστα, εγκαθιδρύθηκε μια τράπεζα των Rothschild στη Βεγγάζη, την ώρα που η χώρα σπαράσσονταν από τον εμφύλιο πόλεμο!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...