Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Το μνημονιακό καθεστώς σχεδιάζει νοθεία; - Παρατηρητές του ΟΑΣΕ στην Ελλάδα


H χθεσινή φράση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλου σε ομιλία του ότι "Δεν θα επιτρέψουμε στην άκρα δεξιά να μπει στη Βουλή" έχει δημιουργήσει σάλο, αφού με δεδομένο ότι ένα κόμμα της τάξης του 4-6%, όπως καταγράφεται από όλες τις δημοσκοπήσεις, είναι βέβαιο ότι εισέρχεται στην Βουλή, εκτός...

Η τεράστα απάτη του εκλογικού νόμου και το όριο του 3%


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ:

ΟΧΙ ΨΗΦΟΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 3% ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ! ! ! 
Mελετώντας τον εκλογικό νόμο διαπίστωσα -και δυστυχώς αποδεικνύονται πως είναι έτσι- τα εξής:
Είτε ρίξεις λευκό είτε άκυρο είτε δεν πας καθόλου είτε –κι εδώ είναι το ζήτημα- ψηφίσεις κάποιον εκλογικό συνδυασμό αλλά αυτός δεν περάσει το όριο του 3%, το αποτέλεσμα είναι ίδιο.Το ποσοστό κάθε κόμματος υπολογίζεται με….

Σύνθημα:"Μετανάστες μην μας αφήνετε μόνους με τους "Έλληνες"..


AYTH ΕΙΝΑΙ Η ΡΩΣΙΔΑ ΙΕΡΟΔΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΟΥΣΕ ΕΪΤΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα η Αστυνομία τις φωτογραφίες της ιερόδουλης, η οποία ήταν φορέας του AIDS και εργαζόταν σε οίκο ανοχής στη οδό Φωκαίας 22 στην Αθήνα. Ο οίκος σφραγίστηκε από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, για την παραβίαση της σφράγισης του παράνομου οίκου ανοχής, για διευκόλυνση ακολασίας άλλων και άλλες παραβάσεις της Νομοθεσίας που αφορούν τα εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα. Η ιερόδουλη παραπέμφθηκε, μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος, στον Ανακριτή του 13ο Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Αθηνών.



Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Πατέρας πυροβόλησε και κρατά σπίτι τον υιό του στον Άγιο Ματθαίο!


ΕΚΤΑΚΤΟ – Τον 40χρονο υιό του πυροβόλησε πριν από λίγο ένας 65χρονος στον Άγιο Ματθαίο Κέρκυρας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο υιός εξακολουθεί και βρίσκεται μέσα στο σπίτι, ευτυχώς ελαφρά τραυματίας, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει μιλήσει στο τηλέφωνο με την Αστυνομία.
Μαρτυρίες από κάτοικους του Αγίου Ματθαίου που έχουν σπεύσει στο σημείο έξω από το σπίτι στην αρχή του χωριού, πάντως, κάνουν λόγο για κατάσταση ομηρίας η οποία, τουλάχιστον επισήμως, δεν επιβεβαιώνεται. Οι ίδιοι οι κάτοικοι απέδιδαν την πράξη του πατέρα σε κτηματικές διαφορές και, συγκεκριμένα, στην χρήση ενός σπιτιού μέσα στο χωριό.
Έξω από το σπίτι έχουν σπεύσει περιπολικά και οι άνδρες της Αστυνομίας προσπαθούν να πείσουν τον 65χρονο να απελευθερώσει τον υιό του και να παραδοθεί, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει εξέλιξη.
Το CorfuPress.com θα ενημερώσει αμέσως για κάθε εξέλιξη στην υπόθεση.

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΠΑΣΟΚ: "Παλιά μου τέχνη, κόσκινο" - Εισαγωγή ψηφοφόρων από Αλβανία & Μπάγκλαντες!


Το έστειλε ο χρήστης "ΠΑΣΟΚ"

Το πρωτοσέλιδο της κυριακάτικες αλβανική εφημερίδα «Gazeta Shqiptare» έχει τίτλο «PASOK importon vota nga Shqiperia”/Το ΠΑΣΟΚ εισάγει ψήφους από την Αλβανία» και αναφέρεται στην λήψη ιθαγένειας με απόφαση του "υπουργού Εσωτερικών που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, Τάσου Γιαννίτση σε 129 πολίτες από την Αλβανία που έλαβαν την ελληνική ιθαγένεια, στο διάστημα 2 – 20 Απριλίου!
Που να ήξεραν ότι το ΠΑΣΟΚ έχει νικήσει το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας από τις εκλογές του 2000, δίνοντας την ιθαγένεια σε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ξένους διαφόρων υπηκοοτήτων και καθορίζοντας τόσο το αποτέλεσμα εκείνων των εκλογών που κρίθηκαν για 75.000 ψήφους, όσο και πολλών εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση, όπως οι εκλογές του 2010. 
Συγκεκριμένα η εφημερίδα αναφέρει ότι της εκλογικής περιόδου επωφελούνται ακόμα και από το Μπαγκλαντές. Αλλά σημειώνει ότι, εκτός από τις μειονότητες, τη «γενναιοδωρία» του Υπουργείου Εσωτερικών έχουν επωφεληθεί και πολλοί Αλβανοί πολίτες από διάφορες πόλεις της χώρας, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με τις μειονοτικές περιοχές, ή που δεν είναι ορθόδοξοι.

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Προσοχή:Αποσύρονται όλες οι μη ασφαλείς Coca Cola και Sprite



Δύο μήνες σχεδόν μετά την αποκάλυψη για μη ασφαλείς ποσότητες φιαλών Coca Cola και Sprite, με δελτίου τύπου που εξέδωσε σήμερα ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ κ. Γιάννης Μίχας αποσύρει χιλιάδες αναψυκτικά από την αγορά χαρακτηρίζοντας τα «μη ασφαλή». Ειδικότερα, ο κ. Μίχας ξεκαθαρίζει πως το ποσοστό ανάκλησης/απόσυρσης των εμπλεκόμενων προϊόντων από όλα τα σημεία διάθεσης ανέρχεται περίπου σε 91,3% επί των συνολικών παραχθέντων λίτρων. Ο αριθμός των κατασχεθέντων προϊόντων, ανά κατηγορία προϊόντος, είναι:

Η αφίσα που κάνει θραύση στο διαδίκτυο και θα .."κρίνει" τις εκλογές

Το έστειλε ο "tromeric"


Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Βραζιλιάνικα απογεύματα


Βραζιλιάνικα απογεύματα
Το Cake Magazine αναθέτει στον φωτογράφο Gustavo Marx ν' αποθεώσει τη Barbara Di Creddo.

Πατέρας και γιος βίασαν και σκότωσαν 85χρονη στην Κρήτη


Εξιχνιάστηκε από την αστυνομία η δολοφονία 85χρονης γυναίκας στην Επισκοπή της Κρήτης που συγκλόνισε το φιλήσυχο χωριό της Επισκοπής Πεδιάδος στην Κρήτη.
Οι αρχές συνέλαβαν δύο Ρουμάνους, πατέρα και γιο, που διέμεναν παλιότερα στην Επισκοπή ως δράστες της στυγερής δολοφονίας.
Οι Ρουμάνοι, όπως αναφέρει το cretalive.gr, έμεναν οικογενειακώς στην Επισκοπή, ενώ τα τελευταία χρόνια είχαν μετακομίσει στις Αγιες Παρασκιές, διατηρώντας ωστόσο δεσμούς με την Επισκοπή, την οποία επισκέπτονταν συχνά.
Οι δύο άνδρες προσήχθησαν, χθες το βράδυ, ενώ οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη τους κατόπιν αξιοποίησης γενετικού υλικού. Ο 45χρονος πατέρας και ο 18χρονος γιος από τη Ρουμανία έχουν ήδη ομολογήσει την πράξη τους.
H άτυχη 85χρονη, πριν βρει το θάνατο από τα χέρια των Ρουμάνων, έπεσε θύμα βιασμού από τοn 45χρονο πατέρα. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ασέλγεια κατά φύση και παρά φύση σε βάρος της γυναίκας, έστω και αν δεν διαπιστώθηκε εξαρχής ο βιασμός, καθώς δεν υπήρχαν εμφανή σημάδια.

Απ. Γκλέτσος: "Εργολάβος μου πρότεινε μίζα και του έσπασα τα μούτρα...Θα τον δέρνω όπου τον βρίσκω!" (ΒΙΝΤΕΟ)



Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Το πολύ πορνό βλάπτει Το λέμε και στυτική δυσλειτουργία


Το πολύ πορνό βλάπτει
Πώς η... υπερδιέγερση μπορεί να καταστρέψει τη σεξουαλική σου ζωή...


Ο καθημερινός πορνο-μπουφές περιλαμβάνει πλέον ατέλειωτο live sex chat, τόνους από γυμνά πιπίνια σε κάθε σου κλικ, πολλαπλά παράθυρα απόλαυσης και συνεχώς κλιμακούμενα επίπεδα hardcore sex. Το πορνό είναι εκεί για σένα, πάντα διαθέσιμο και δωρεάν, το τι συμβαίνει ωστόσο στον εγκέφαλό σου είναι μια άλλη ιστορία...


Το λέμε «overdosing» ή απλά κάψιμο! Είναι δύσκολο ομολογουμένως να πεις όχι σε τόσο πολύ και ποιοτικό πορνό, ωστόσο -σύμφωνα με το «Psychology Today»- υπάρχει ένας ιδιαίτερα καλός λόγος να περιορίσεις τις πορνογραφικές σου αναζητήσεις: η στυτική δυσλειτουργία.


Πλήθος ερευνών υποδεικνύουν ότι η υπερέκθεση στην τσόντα «αναισθητοποιεί» τον άντρα σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορεί πλέον να διεγερθεί από το απλό, καθημερινό σεξ. Τι γιατί; Γιατί δεν είναι τόσο θεαματικό και ιντριγκαδόρικο όσο το κινηματογραφημένο αντίστοιχό του!


Μιλάμε για ένα νέο είδος στυτικής ανεπάρκειας, ψυχολογικού τύπου, που έχει να κάνει με τη μη ικανοποιητική απόδοση στις πραγματικές συνθήκες, ενώ την ίδια στιγμή το μόριο κάνει τη δουλειά του μια χαρά μπροστά στην οθόνη (ή την TV, για τους πιο παραδοσιακούς)!


Το να χαϊδεύεις τον «διακόπτη» σου συνεχώς ισοδυναμεί με ένα κύμα ντοπαμίνης που κατακλύζει τον εγκέφαλό σου. Όσο περισσότερο εκτίθεσαι και όσο πιο έντονη είναι η έκθεση αυτή, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να διεγερθείς με τις πραγματικές ερωτικές σκηνές που εκτυλίσσονται στο κρεβάτι σου.


Γι' αυτό και όλο και περισσότεροι άντρες -όπως υποδεικνύουν οι στατιστικές- πετυχαίνουν δυσκολότερα ικανοποιητική στύση χωρίς μια γερή δόση πορνό. Ναι φίλε μου, είναι εθισμός! Ίσως ήρθε η ώρα να κόψουμε τις τσόντες ή τουλάχιστον να τις περιορίσουμε σε πιο φυσιολογικά επίπεδα... Το θέμα είναι ποιος μπορεί!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...