Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΡΕΚΙΝΙ


Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, πριν δύο μέρες δύο ένοπλοι το μεσημέρι εμφανίστηκαν στο προπατζίδικο στη διασταύρωση στο Ρεκίνι και αφου ξυλοκόπησαν άγρια τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου πήραν τις εισπράξεις από την επιχείρηση. Φορούσαν κουκούλες αλλά από τις μαρτυρίες και από την προφορά κατά πάσα πιθανότητα είναι αλλοδαποί.

Η ασφάλεια διεξάγει έρευνες…


Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Πώς να εντυπωσιάσεις κοπέλες και να γίνεις… ρεζίλι! (video)

Αναγνώστης ζήτησε να δημοσιευθούν οι παρακάτω ειδήσεις εγκληματικότητας στην Κέρκυρα


Κέρκυρα: ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ εγκαταστάθηκαν με το "έτσι θέλω" σε ξένο σπίτι!


 Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά επτά αλλοδαποί είχαν μπει στο σπίτι μιας γυναίκας και... το είχαν κάνει δικό τους! Μάλιστα είχαν προκαλέσει και ζημιές. Συνελήφθησαν προχθές το βράδυ οι αλλοδαποί, διαφόρων εθνικοτήτων, ηλικίας από 18 έως 34 ετών.

Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν σε έλεγχο που έκαναν στο σπίτι της 79χρονης γυναίκας, στην Ανάληψη Κέρκυρας, η οποία απουσιάζει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Από την εξέλιξη της έρευνας διαπιστώθηκε ότι οι επτά αλλοδαποί είχαν εγκατασταθεί και έμεναν στο σπίτι, αφού προηγουμένως είχαν παραβιάσει τις πόρτες και τα παράθυρα, προκαλώντας φθορές 
ενώ είχαν κλέψει τρόφιμα, μία τηλεόραση και άλλα αντικείμενα.

Στην κατοχή ενός 22χρονου Παλαιστίνιου, βρέθηκε ένα μαχαίρι μήκους 11 εκατοστών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.


Σύλληψη 7 αλλοδαπών για κλοπές, φθορές ξένης ιδιοκτησίας, οπλοκατοχή...

Ποιος τραπεζίτης χτυπά ανελέητα την Κύπρο και την Ισπανία μετά την Ελλάδα;;


Ας αφήσουμε κατά μέρος την υποκρισία ! Που ανήκει πραγματικά ο οίκος αξιολόγησης «Moody`s» και γιατί …

Να ουρούν καθιστοί οι άντρες, προτείνει το Σουηδικό Αριστερό Κόμμα!


Τα μέλη του σουηδικού Vänsterpartiet, που σημαίνει Αριστερό Κόμμα, ζητούν οι άνδρες στην Σουηδία να κάθονται όταν κατουρούν. Το Σουηδικό Αριστερό Κόμμα  είναι ένα μαρξιστικό / σοσιαλιστικό κόμμα αφιερωμένο στο «φεμινισμό» και «την ισότητα των φύλων». Όταν δεν απαιτεί από τους άνδρες να κάθονται για να κατουρούν, το Αριστερό Κόμμα προωθεί την φάρσα της ανθρωπογενούς υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Στα "κάγκελα" η ΝΔ για το αντάρτικο πόλεων του ΣΥΡΙΖΑ - Απάντηση "ανταρτών" (βίντεο)

Το έστειλε ο χρήστης "ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ"


'Εντονη πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, προκάλεσε η αποκάλυψη του για το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ιφικράτη Αμυρά, το οποίο εμφανίζεται σε βίντεο να καλεί σε αντάρτικο πόλεων, αλλά και τις κορώνες περί "ιερής σκυτάλης του ψηφίσματος των Κορυσχάδων" από την Ρ.Δούρου. 

Στην ανακοίνωση του Γιάννη Μιχελάκη αναφέρεται:

Μια 12 χρονη κοπέλλα ξεσκεπάζει τήν απάτη της Μαφίας τών Διεθνών Τοκογλύφων

Βικτώρια Γκραντ:
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί ο Καναδάς είναι χρεωμένος; Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί η καναδική κυβέρνηση επιβάλλει τόσους φόρους; Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί οι τραπεζίτες από τις μεγαλύτερες καναδικές τράπεζες γίνονται πλουσιότεροι και οι
υπόλοιποι από εμάς δεν είναι; Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί το δημόσιο χρέος μας υπερβαίνει τα 800 δισ. δολάρια και γιατί ξοδεύουμε 160 εκατομμύρια δολλάρια κάθε μέρα σε ιδιώτες τραπεζίτες για τόκους μόνο για το εθνικό χρέος; Είναι 60 δισεκατομμύρια δολλάρια το χρόνο. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί αυτά τα 60 δις δολλάρια; Οι τράπεζες και οι κυβερνήσεις έχουν....

Ιδού το σχέδιο για την "ευρωδραχμή" - Τι θα γίνει με τράπεζες, ευρώ, χρυσό, καταθέσεις κλπ


 Είναι το σχέδιο επιστροφής σε εθνικό νόμισμα ή το σχέδιο "ενδιάμεσου νομίσματος" στο οποίο αναφέρηκε σήμερα ο Γ.Καρατζαφέρης; Σε οποιαδήποτε περίπτωση αυτό που αποκαλύπτει σήμερα το defencenet.gr και το οποίο έχει μελετηθεί από τους οικονομικούς υπευθύνους τουλάχιστον τριών κομμάτων δείχνει ότι υπάρχει σοβαρή προεργασία για οικειοθελή έξοδο από το ευρώ (έχουμα ξαναπεί ότι δεν προβλέπεται αποβολή χωρίς ελληνική βούληση) σε περίπτωση που πάψει η χρηματοδότηση από το εξωτερικό μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου και η χώρα χρειαστεί χρήμα για να κινηθεί.

Ιδιαίτερα σημαντικό το ότι οι καταθέσεις σε ευρώ στις τράπεζες δεν θα μετατραπούν σε εθνικό νόμισμαι, αλλά θα χαρακτηριστούν "ξένο συνάλλαγμα"
.
Το σχέδιο θα εφαρμοστεί στην περίπτωση που σταματήσει η αναχρηματοδότηση των δανείων και η πάψει να υπάρχει ο χαρακτήρας της "εξυπηρετούμενης χρεοκοπίας" που επιβλήθηκε στις 12 Μαρτίου με την ολική χρεοκοπία της χώρας.

Ας δούμε τα βασικά σημεία του: 

Προσαγωγές και συλλήψεις ακτιβιστών ενόψει της επετείου της Τιενανμεν


Προσαγωγές και συλλήψεις ακτιβιστών, ενώ άλλοι βρίσκονται υπό παρακολούθηση, πραγματοποίησαν οι αρχές της Κίνας σε μία προσπάθεια να περιορίσει τις...

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

48χρονη κατήγγειλε Αλβανό για βιασμό


Στον ανακριτή οδηγήθηκε ένας 50χρονος Αλβανός, έπειτα από καταγγελία μιας 48χρονης.
Στην οποία ανέφερε πως το πρωί της Πέμπτης, έπεσε θύμα βιασμού (την εξανάγκασε με τη χρήση σωματικής βίας σε συνουσία, αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο τύπου της ΕΛΑΣ) από τον 50χρονο.

ΑΟΚ: Προσφυγή οι Αγρίτης, Μπάρκογλου!


Αμέσως μετά τη μη χορήγηση άδειας, «έσκασε» η είδηση πως οι «διόσκουροι» θα διεκδικήσουν νομικά τα χρωστούμενα της περσινής, τα χρήματα της προσεχούς σεζόν και την ελευθερία τους!
Και μετά τη μη αδειοδότηση, άρχισαν να σκάνε τα…

Συνελήφθησαν δύο Αλγερινοί για κλοπή σε μαγαζί στη Δασιά – Εξιχνιάστηκε κλοπή ΙΧ στο Γιμάρι!


Στη σύλληψη δύο Αλγερινών προχώρησαν το απόγευμα του Σαββάτου, στην Κάτω Κορακιάνα, αστυνομικοί του Τμήματος Παλαιοκαστριτών.
Καθώς, οι δύο τους είχαν κλέψει από κατάστημα στη Δασιά τουριστικά προϊόντα.
Οι δράστες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας

Εν τω μεταξύ, εξιχνιάστηκε από το ΑΤ Εσπερίων, υπόθεση διακίνησης..

ΣΥΡΙΖΑ: Στις 17 Ιουνίου, κάνουμε το Μνημόνιο παρελθόν


Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει, πως στις 6 Μαΐου στάλθηκε ένα μήνυμα ανατροπής, και ενόψει της 17ης Ιούνη ζητά να γίνει και το δεύτερο βήμα, ώστε να γίνει το μνημόνιο παρελθόν.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...