Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

5 ΝΕΚΡΟΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΟΤΟΥ «MONSTER»;- ΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ «ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ» ΤΗΣ FDA ΤΩΝ ΗΠΑ


ΜΗΝ ΠΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΙΑΚΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΜΕ ΑΛΚΟΟΛ-ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΕ...
Στο «μικροσκόπιο» της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ έχει βρεθεί το ενεργειακό ποτό με το όνομα «Monster», καθώς φαίνεται πως συνδέεται με πέντε περιστατικά θανάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μάλιστα, ένα από τα περιστατικά αφορά σε μια 14χρονη που έπαθε καρδιακή προσβολή. 

Το άτυχο κοριτσάκι

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΗΜΙΤΗ

Αναγνώστης έστειλε ένα κείμενο και κάποια Link για να δημοσιευτούν σχετικά με την πώληση του Ερημίτη και αυτούς που ακούγεται οτι θα τον αγοράσουν.. Το δημοσιεύω γιατί είναι σημαντικό θέμα και πολλοί ασχολούνται με την υπόθεση του Ερημίτη.. Μερικοί διαμαρτύρονται γιατί δεν δημοσιεύω αμέσως ότι μου στέλνουν. Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι όταν πρόκειται για τόσο σημαντικά θέματα,πρέπει να διασταυρώσω αν είναι αλήθεια ή όχι πριν το δημοσιεύσω.Δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να κατηγορηθεί το blog οτι γράφει αβάσιμες πληροφορίες.


Ακολουθεί το σχόλιο του αναγνώστη:

"Η εταιρεια ειναι η NCH Capital. Επειδη ο καθε μαλ...ας λεει το μακρυ του και το κοντο του, ο ενας λεει οτι θα το αγορασει ο Ροτσιλντ, ο αλλος οι εξωγηινοι.. Δημοσιεύτηκε στην εφημερηδα "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" αρθρο σχετικό και να η διευθυνση.. Γιατι τα νουμερα που προσπαθούν να σώσουν τον Ερημιτη, στην συγκέντρωση στην Ελεουργια δεν μας ειπαν ποιος είναι ο ενδιαφερόμενος επενδυτης και με τρεμάμενη φωνή έλεγαν στον αξιωματικό του ναυτικου οτι η επένδυσή τους θα είναι "επισφαλης"..
Το δημοσίευμα στην "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" λέει οτι ένας είναι ο ενδιαφερόμενος αγοραστής, η εταιρεία NCH Capital. Μπήκα στο καταστατικό και οι ιδρυτές της είναι Εβραϊκής καταγωγής.
Αντε και καλά ξυπνητούρια και προκαταβολικά λέω επειδή κάποιος βλαμμενος μπορεί να πεί "τι σχεση εχει που είναι Εβραιοι", ε για μένα όποιος το λέει αυτό είναι βλαμμενος..


Ιδρυτές της είναι οι George Rohr, γιός του Sami Rohr και ο  Moris Tabacinic.


Και οι δύο τους είναι εβραϊκής καταγωγής και απο τους μεγαλύτερους δωρητές προς την ακροδεξιά εβραϊκή οργάνωση Chabad Lubavitch.


Να και η φώτο απο πρόσφατη συγκέντρωση της οργάνωσης για να τιμήσουν τους δωρητές Rohr και Tabacinic. Στη φώτο και ο Sami Rohr πατέρας του George Rohr.



Στο βίντεο βλέπετε τους Rohr να χορεύουν με τους ραββίνους της Lubavitch..




Έτσι θα χορεύουν σε λίγο καιρό και στον Ερημίτη.."


Managing General Partners


George Rohr began actively investing across asset classes in Russia and Eastern Europe shortly after the collapse of the Soviet Union.  He and Moris Tabacinic were among the earliest Western participants in the privatization opportunities offered by several of the region's markets.  They founded NCH Capital in 1993.  Mr. Rohr's interest in the region began as the result of a media-related opportunity he pursued in Russia in 1991.  He began his career at Newsweek, Inc. in 1978 as Director of Special Projects.  He subsequently founded a medical publishing company that he sold in 1986, and then acquired two other information services companies, both of which he subsequently sold to major North American information services companies.  Mr. Rohr received an AB in Economics from Harvard College and an MBA from Harvard Business School.

Moris Tabacinic has been an active investor in Russia and Eastern Europe for over sixteen years.  From 1976 to 1991, he led a series of successful emerging market real estate developments, and was responsible for the management of a family-owned apparel manufacturing business.  Following the collapse of the Soviet Union in 1991, Mr. Tabacinic began actively investing across asset classes in the region; he and Mr. Rohr were among the earliest Western participants in the privatization opportunities offered by several of the region's markets.  They founded NCH in 1993.  Mr. Tabacinic received a BS in Industrial Engineering from the Worcester Polytechnic Institute.  Messrs. Tabacinic and Rohr are brothers-in-law.

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Έρευνα που μας ξεσκεπάζει: γιατί οι γυναίκες προτιμούν τους πρώην;

Ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς



Εάν πιστεύετε στο παραμύθι του ερωτευμένου ζευγαριού που γνωρίστηκε, παντρεύτηκε και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα, ίσως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας.

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

YΠΟΙΚ: Νέος τύπος περαίωσης με στόχο την είσπραξη 2,5 δισ.ευρώ


ImageΜε συνοπτικές διαδικασίες και ελέγχους εξπρές επιδιώκει το υπουργείο Οικονομικών να κλείσει 200.000 υποθέσεις που έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς με την Εφορία, με όφελος για το ελληνικό δημόσιο έως και 2,5 δισ.ευρώ.

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Από την Ρωσία με αγάπη!


Από την Ρωσία με αγάπη! (photos) | onsports.gr
Ένα μεγάλο ερώτημα για την Ρωσία είναι πως καταφέρνει μία τόσο… κρύα χώρα να… βγάζει τόσο… καυτές γυναίκες!
Αποτελεί… κοινό μυστικό πως τα πρωτεία στις ομορφότερες γυναίκες κατέχει η ευρωπαϊκή χώρα, καθώς στα… σπλάχνα της μπορείς να συναντήσεις παρουσίες που σου… κόβουν την ανάσα και αποτελούν ένα καλό λόγο την… υπερθέρμανση του πλανήτη.
Απόδειξη σε αυτό, αποτελεί η εκρηκτική Αμάντα Μπράουν, η οποία μπορεί να σε… σκοτώσει με ένα της βλέμμα! Η ξανθιά καλλονή είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της Ρωσίας και σιγά σιγά η φήμη της εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο!
Αν δεν πιστεύετε, δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Να πολεμάς το αδύνατο και να το νικάς!

Δείτε πως έχει το πράμα.
Στην αρχή σε αγνοούν.
Στη συνέχεια σε κοροϊδεύουν.
Μετά σε πολεμούν.
Στο τέλος νικάς.

Ελάχιστη πολιτική παιδεία να είχατε εσείς οι «ταγοί», θα ξέρατε ότι ο Γκάντι από την ημέρα που είπε αυτή τη φράση δεν έχει διαψευστεί ποτέ. Κι όσο ηλίθιοι, πανίβλακες και πουλημένοι και να είστε, ξέρετε ότι ήδη είμαστε στο "μετά σε πολεμούν".
Η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...