Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Ο Γ. Παπακωνσταντίνου αφαίρεσε τα ονόματα συγγενών του από την λίστα Λαγκάρντ!


O Γιώργος Παπακωνσταντίνου πρώην υπουργός Οικονομικών, ο άνθρωπος που με την συνεργασία του πρώην πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου έβαλε την Ελλάδα στο Μνημόνιο αφαίρεσε τα ονόματα τεσσάρων ατόμων, συγγενών του και των δύο συζύγων τους, με καταθέσεις εκατομμυρίων από την λίστα Λαγκάρντ και βέβαια προκύπτει άμεσο θέμα σύλληψής του. Και αυτά τα περι παραγραφής, να τα ξεχάσουν.

Διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ ο Παπακωνσταντίνου - «απάντησε» με αιχμηρή ανακοίνωση


«Είναι σαφές ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν ανήκει πλέον στο ΠΑΣΟΚ» αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος, με την οποία γνωστοποιείται η διαγραφή του πρώην υπουργού Οικονομικών της κυβέρνησης Παπανδρέου. Νωρίτερα, είχε αποκαλυφθεί ότι συγγενικά πρόσωπα του Παπακωνσταντίνου περιλαμβάνονται στην αυθεντική λίστα Λαγκάρντ (η οποία διαβιβάστηκε στη Βουλή) τα οποία δεν περιέχονταν στην προηγούμενη λίστα. Πρόκειται για δύο πρώτες εξαδέλφες του καθώς και για τους συζύγους τους. Τη Δευτέρα, η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ αναμένεται να καταθέσουν πρόταση στη Βουλή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στη Βουλή. Με μια αιχμηρή δήλωση απαντησε ο Παπακωνσταντίνου στην ανακοίνωση διαγραφής του από το ΠΑΣΟΚ: «Αν η λίστα έχει πράγματι αλλοιωθεί, και πολύ περισσότερο με την αφαίρεση συγγενικών μου προσώπων, θα πρέπει η Δικαιοσύνη και οι διωκτικές αρχές να διερευνήσουν άμεσα ποιος είχε το κίνητρο να κάνει μια τόσο χοντροκομμένη αλλοίωση» δηλωσε. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

Αναγνώστης αφιερώνει ένα Flamenco στις κυρίες του χωριού!

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Σχόλιο αναγνώστη για ληστεία στο Ρού!


ΣΤΟ ΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ 3 ΑΤΟΜΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΝΟΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ, ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΑΝ 20 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ! ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΕΝΙΑ ΠΟΡΤΑ ΜΕ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΛΟΣΤΟ, ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΑ "ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ" ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΟΙΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ . Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ

ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΤΙ ΓΥΦΤΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΑΝ ΚΑΤΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ 

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΠΡΙΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ; ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ!

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Έρχεται τριπλό χαράτσι στα ακίνητα


Δύο φόροι και αύξηση αντικειμενικών αξιών.

Νέο ισχυρό σοκ περιμένει την αγορά ακινήτων τους πρώτους μήνες του 2013. 

Πλέον, σε οποιαδήποτε μεταβίβαση ακινήτου μπαίνουν δύο φόροι. Ο πωλητής θα επιβαρύνεται με φόρο υπεραξίας 20%, ενώ ο αγοραστής με φόρο μεταβίβασης που θα κυμαίνεται από 8% ως και 10%.

Ο τρίτος φόρος που θα ισχύσει μέσα στο 2013 δεν θα είναι άλλος από τις αντικειμενικές αξίες. Η αύξησή τους κατά 20% θα σημάνει και αντίστοιχη αύξηση των φόρων που συνδέονται με τα ακίνητα.

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ, Η ΑΛΕΚΑ: "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΚΕ"!

papariga


"Ούτε εγώ, ούτε το ΚΚΕ πληρώσαμε το χαράτσι", παραδέχτηκε η γενική γραμματέας του Κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα , εξαπολύοντας δριμεία επίθεση στον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, σε ό,τι αφορά τη στάση τους ως προς την επίμαχη απόφαση της Δικαιοσύνης.

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

52,5 ετών κάθειρξη στο βιαστή των τριών Αγγλίδων


Σε 52,5 χρόνια κάθειρξη, από το μεικτό κακουργιοδικείο Ηγουμενίτσας, καταδικάστηκε ο 40χρονος Κερκυραίος, που είχε συλληφθεί στην Κέρκυρα τον Αύγουστο του 2010 για κατ' εξακολούθηση βιασμούς.
Σύμφωνα με το epiruspost.gr, ο Δ. Α. παραδέχθηκε τον βιασμό τριών Αγγλίδων σε διάστημα έξι εβδομάδων. Ο δράστης δρούσε στην περιοχή του Κάβου Λευκίμης και πιστεύεται ότι ο αριθμός των θυμάτων είναι πολύ μεγαλύτερος.

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Merry Christmas!

Ανοίγουν στόματα…Καταγγελία-σοκ από «τυφλή» της Ζακύνθου


Άρχισαν να… ανοίγουν στόματα στην υπόθεση των «τυφλών» της Ζακύνθου και να ξετυλίγεται το κουβάρι -αυτή τη φορά μέσα από επώνυμες αναφορές- για την καταλήστευση της περιουσίας του Δημοσίου προς άγραν εκλογικής πελατείας.Οι επιτήδειοι των κομμάτων φαίνεται πως προσέγγιζαν κυρίως άτομα με χαμηλά εισοδήματα, που είχαν ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης και έτσι πολύ συχνά, οι αντιστάσεις τους ήταν περιορισμένες.

Η ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ... ΛΗΣΤΕΣ Η Μαργαρίτα Παπανδρέου τελική δικαιούχος του mega-λογαριασμού των 550 εκατ.δολ.!


Δύο καταθέσεις που δόθηκαν στους οικονομικούς εισαγγελείς εμπλέκουν την μητέρα του πρώην πρωθυπουργού Μαργαρίτα Παπανδρέου, στη λίστα Λαγκάρντως τελική δικαιούχο της κολοσσιαίας κατάθεσης των 550 εκατ. δολαρίων για την οποία το defencenet.gr έχει επανειλειμμένα τονίσει από την αρχή ότι "Εκεί κρύβεται μια τεράστια υπόθεση
Παρένθετη δικούχος της συγκεκριμένης κατάθεσης φέρεται μία ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...