Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

ΤΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΕΝΟΣ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ



Τίποτα δεν παραμένει το ίδιο και δεν διαρκεί αιώνια σε αυτή τη ζωή (εκτός απ’ τα πλατάνια). Τρία χαρακτηριστικά στάδια στην ερωτική σχέση ενός ζευγαριού, όσο περνάει ο καιρός. Από τον πρώτο μήνα, στον πρώτο χρόνο και αργότερα στα δέκα χρόνια...

Πρόκληση Χρυσοχοΐδη: " Είναι βέβαιο ότι θα πεθάνουν πολλοί άνθρωποι από την φτώχεια και κοινωνικά μια ολόκληρη γενιά "


Ο θρασύς πασόκος Χρυσοχοϊδης που δεν είχε διαβάσει το μνημόνιο  αλλά το ψήφισε αναλύει τώρα τις συνέπειες του.
Χωρίς αιδώ λέει μεταξύ άλλων:

''Εκτιμώ ότι υπάρχει ένα μεγάλο ζήτημα το οποίο η κυβέρνηση θα δει σύντομα και θα πρέπει να το αντιμετωπίσει και είναι το θέμα των τραπεζών δεν μπορούμε να υπάρχουμε ως οικονομία χωρίς αυτές και αν δεν έρθουν επενδύσεις στην χώρα κυρίως για τους νέους όπου μαστίζονται από την ανεργία.
Μέσα στο επόμενο 6μηνο είμαι βέβαιος θα έχουν λυθεί όλα αυτά τα θέματα, είμαι οπαδός της γρήγορης ανάκαμψης, γιατί υπάρχει και ο δρόμος της μεγάλης και βαθίας ύφεσης για πολλά χρόνια και τότε είναι βέβαιο ότι θα πεθάνουν πολλοί άνθρωποι από την φτώχεια και κοινωνικά μια ολόκληρη γενιά.''

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Εξιχνιάστηκε μπαράζ διαρρήξεων στην Κέρκυρα


20130212 102920
Συνελήφθησαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις συνολικά τρία άτομα, ενώ αναζητούνται δύο ακόμη αλλοδαποί για κλοπές σε σπίτια. - Έχουν εξιχνιαστεί συνολικά 18 υποθέσεις διαρρήξεων σε διάφορες περιοχές της Κέρκυρας.
Αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ: 

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΦΟΡΟΙ - ΦΟΡΟΙ - ΦΟΡΟΙ!!

ΕΛΣΤΑΤ: Κατακόρυφη πτώση 65,4 % για την οικοδομή




Τον Νοέμβριο του 2012, κατακόρυφη πτώση κατά 65,4% σημείωσε η οικοδομική δραστηριότητα τον Νοέμβριο με τον κλάδο να συνεχίζει την ίδια πορεία, καθώς η οικονομία βρίσκεται ήδη στον έκτο χρόνο της ύφεσης.

Βάσει στοιχείων της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής την Τρίτη, ο αδειοδοτούμενος όγκος των κατασκευαστικών έργων ανήλθε τον Νοέμβριο στα 706.900 κυβικά μέτρα έναντι 2,04 εκατ. τον αντίστοιχο μήνα του 2011.


ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Πότε είναι καλό να πίνουμε νερό

Πίνοντας νερό στη σωστή ώρα μεγιστοποιούμε την αποτελεσματικότητά του στο ανθρώπινο σώμα: 

Πότε είναι καλό να πίνουμε νερό
2 ποτήρια νερό μετά το ξύπνημα - βοηθά στην ενεργοποίηση των εσωτερικών οργάνων
1 ποτήρι νερό 30 λεπτά πριν από το γεύμα - βοηθάει την πέψη
1 ποτήρι νερό πριν από το μπάνιο - βοηθά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης
1 ποτήρι νερό πριν πάτε για ύπνο - αποφεύγεται εγκεφαλικό επεισόδιο ή καρδιακή προσβολή

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Μύθοι και αλήθειες για τη ..."φύση" του πέους


Για τους άντρες, το πέος τους είναι κάτι σαν «ο ομφαλός της γης». Τους απασχολεί, τους προβληματίζει και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε βγάλει το συμπέρασμα ότι σκέφτονται με αυτό.

Μην υποτιμούμε όμως το συγκεκριμένο όργανο. Έχει φτιαχτεί και μελετηθεί από την σοφή φύση για να επιτελέσει μια σημαντικότατη λειτουργία, την αναπαραγωγή και την διαιώνιση του είδους.
Γύρω από το πέος έχουν στηθεί ένα σωρό μύθοι. Για το μέγεθός του, για τις σεξουαλικές επιδόσεις, για τον «χειρισμό» του και τόσα άλλα.
Σήμερα θα δούμε τι απ’ αυτά που ακούμε κατά καιρούς ισχύει και τι όχι.
Κι όμως, σπάει!

Tα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου

Τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμουΚάθε χρόνο διαβάζουμε άρθρα και έρευνες για τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου. Εάν υπολογίσουμε ότι υπάρχουν εκατομμύρια υποψήφιοι φοιτητές παγκοσμίως, δεν είναι απορίας άξιο ότι αυτές οι λίστες είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς και αναπαράγονται από πολλά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Η φοιτητική «μετανάστευση» είναι από τα μεγαλύτερα ρεύματα κινητικότητας ανθρώπινου δυναμικού σε διεθνές επίπεδο. Επιπλέον ο κλάδος της ανώτατης εκπαίδευσης –και όσοι άλλοι κλάδοι έμμεσα ή άμεσα συσχετίζονται με αυτόν– αποτελεί για κάθε χώρα έναν τομέα με κοινωνικές και οικονομικές προεκτάσεις. 

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...