Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Φορολογούνται ακόμη και τα γιαπιά!


Η κυβέρνηση πήρε πίσω άρον άρον το νομοσχέδιο για το φόρο ακινήτων με εντολή της τρόικας, η οποία έκρινε πως δεν είναι αρκετά σκληρό για τους ιδιοκτήτες ακίνητης περιουσίας και προφανώς δεν εξυπηρετεί τα σχέδια των «ληστρικών» funds που περιμένουν να κατάσχουν τις περιουσίες των Ελλήνων.
Την τελευταία στιγμή οι δανειστές απαίτησαν από το υπουργείο Οικονομικών να αποσύρει το νόμο για τον ενιαίο φόρο στα ακίνητα και να εντάξει μέσα και άλλα πιο επώδυνα μέτρα.

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!

Δύο κουβέντες ίσως ενοχλητικές αλλά σίγουρα απαραίτητες. Από το Κασσιόπη στην Αχαράβη ο δρόμος είναι στην κυριολεξία "τρύπιος" κινδυνεύεις να χαθείς με το αυτοκίνητο σου μέσα σε καμία λακούβα. Ο φωτισμός από Αχαράβη και μέχρι του Μπαρμπάτι σε πολλά επικίνδυνα σημεία είναι ανύπαρκτος! Κατά την διάρκεια της τουριστικής σεζόν τα παραπάνω θέματα φυσικά δεν είχαν λυθεί και συντρόφευαν τους τουρίστες μαζί με μία ανύπαρκτη σχεδόν τεχνική δημοτική υπηρεσία.

 Όλοι θυμόμαστε τους εθελοντές του περασμένου καλοκαιριού να αποψιλώνουν τους δρόμους. Ήταν μια γενναία πράξη, χωρίς όμως ιδιαίτερο νόημα. Δεν είναι δυνατό ο πολίτης να αντικαθιστά τον εργαζόμενο της δημοτικής υπηρεσίας, και ο δήμαρχος μέσα στην πόλη να πληρώνει μια ντουζίνα συμβούλους!Συμπέρασμα, πηγαίνοντας εγώ πολύ απλά να κόψω τα χόρτα είναι σαν να λέω στον δήμαρχο συνέχισε μεγάλε να με κοροϊδεύεις.

Συζήτωντας αυτά τα θέματα με τους τοπικούς άρχοντες και τους θιασώτες τους, θα πάρεις την κοινότυπη πλέον απάντηση"δεν υπάρχουν χρήματα" πολιτική λαμογία και φτηνή διπλωματία σε όλο της το μεγαλείο! Το οτι δεν υπάρχουν χρήματα είναι δεδομένο. Ο πολίτης όμως δεν εκλέγει κάποιον προσέχτε "εμίσθο" για να του μεταφέρει με προβληματισμένο βαρύγδουπο ύφος "δέν υπάρχουν χρήματα" Ο πολίτης εκλέγει κάποιον για να δώσει τις λύσεις κάτω απο όποιες δήποτε συνθήκες.

Θα κλείσω εδώ για να μην κουράσω, τονίζοντας οτι τα ποιό σοβάρα προβλήματα που αντιμετωπίζει
ο τόπος, δέν εχούν τεχνικό υπόβαθρο(λακούβες) αλλά πνευματικό (λακούβες του μυαλού). Με αυτό το θέμα όμως θα ασχοληθούμε σε επόμενο κείμενο.

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ Το ιστολόγιο μας απευθήνεται σε όλους τους δημότες χωρίς καμία απολύτως χαζοκομματική διάκρηση. Απο εδώ μέσα μπορείτε να αποκτείσετε την δική σας  ελεύθερη φωνή πέρα απο κάθε λογοκρισία . Εμείς εδώ δεν κάνουμε πολιτική, αλλά δίνουμε το ερέθισμα στον πολίτη να ασχολήθει πλέον με τα κοινά, που τόσο έχει απαξιώσει τα τελευταία χρόνια. Περιμένουμε  τα σχόλια και τις δικές σας παρεμβάσεις!

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ ΘΑ ΘΑΦΤΟΥΝ ΤΟΝΟΙ ΧΗΜΙΚΩΝ: Σε χωματερή των χημικών της Συρίας μετατρέπουν την Βόρειο Ήπειρο οι ΗΠΑ!


Οριστική φαίνεται ότι είναι η μυστική συμφωνία με την κυβέρνηση του αλβανική κυβέρνηση του Έντι Ράμα έκλεισαν οι ΗΠΑ για την μεταφορά και αποθήκευση στην Βόρειο Ήπειρο των χημικών όπλων της Συρίας στις υπόγειες σήραγγες που υπάρχουν στη Μαμαλία, της επαρχίας Αργυροκάστρου εκεί όπου βρίσκονται τα ορυχεία λιγνίτη, όπου χιλιάδες Έλληνες άφησαν την τελευταία τους πνοη εργαζόμενοι υπό απάνθρωπες συνθήκες στα ορυχεία του κομμουνιστικού καθεστώτος του Ε.Χότζα.

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Τον έπιασαν με σακούλες γεμάτες... ναρκωτικά! (VIDEO)


sakoules narkotika
Η σύλληψη έγινε στη βόρεια Κέρκυρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Εσπερίων. - Πλην της μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, ο 41χρονος που συνελήφθη, είχε στην κατοχή του παράνομα και τρία όπλα!

Συνέλαβαν 15χρονο με κάνναβη, στην Κέρκυρα

Ένας ανήλικος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, καθώς βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.


Η εν λόγω σύλληψη, έγινε το βράδυ της Παρασκευής, στην πόλη της Κέρκυρας.

-Την Παρασκευή το πρωί, τώρα, συνελήφθη στους Αυλιώτες, από  αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εσπερίων, 23χρονος υπήκοος  Αλβανίας για παράνομη παραμονή στη χώρα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...