Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Δεν επηρεάστηκε γενετικά το dna των Ελλήνων στον κόσμο

Πέρασαν 46.000- 59.000 χρόνια από τότε που ο σύγχρονος άνθρωπος εμφανίστηκε στον ελλαδικό χώρο, ωστόσο, χάρη στις αναλύσεις του DNA, έχουμε ακόμη πολλά να μάθουμε για την ταυτότητα των Ελλήνων.
Ο Καθηγητής Τριανταφυλλίδης
Εντυπωσιακά στοιχεία αποκαλύπτουν μέρα με τη μέρα οι γενετικές έρευνες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και σε άλλα ευρωπαϊκά ιδρύματα, συμπληρώνοντας το πάζλ για την καταγωγή των Ελλήνων.
Τα πιο σύγχρονα επιστημονικά στοιχεία για τη γενετική σύσταση των

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Χωρίς σύνταξη και περίθαλψη οι παλαιοημερολογίτες

Τους έκοψαν τη σύνταξη, το ασφαλιστικό ταμείο, δεν μπορούν να πάρουν φάρμακα. Δεν μπορούν να εργασθούν, να προβούν σε αγοραπωλησία ακινήτου, να βγάλουν άδεια κυκλοφορίας και να έχουν τραπεζικό λογαριασμό. Πρόκειται για συμπολίτες μας που αρνούνται να βγάλουν αριθμούς ΑΦΜ και ΑΜΚΑ. «Λόγω θρησκευτικής συνείδησης» απαντούν στερεότυπα. Δηλώνουν χριστιανοί ορθόδοξοι και παλαιοημερολογίτες.
Ο συνταξιούχος πλοίαρχος Στέλιος Δανδουλάκης Ο συνταξιούχος πλοίαρχος Στέλιος Δανδουλάκης Πριν από περίπου τρία χρόνια υπέβαλαν αιτήσεις εξαιρέσεως από το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ. Σήμερα «τους διώχνουν απ' τα νοσοκομεία. Ακόμα κι αν είναι τρελοί, θα τους αφήσουμε να πεθάνουνε;» αναρωτιέται ο πρόεδρος του «Παγκρήτιου Συλλόγου Υποστηρικτών Ελληνικών και Χριστιανικών Ιδεών», Αντώνης Ιερωνυμάκης. Ο ίδιος διευκρινίζει ότι «ζήτησαν εγγράφως την εξαίρεσή τους, από τα υπουργεία Υγείας και Εργασίας. Οι αιτήσεις τους έχουν πρωτοκολληθεί, στις υπηρεσίες τους γνωρίζουν».

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Τρομερό: Δείτε το παιδί - χταπόδι από την Ινδία



Το παιδί που έγινε γνωστό σε όλο τον κόσμο με το παρατσούκλι «Αγόρι - Χταπόδι» γεννήθηκε με υπανάπτυκτα πόδια και χέρια στην περιοχή της κοιλιάς του, τα οποία άνηκαν στον παρασιτικό δίδυμο αδερφό του. 

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Επιστολή Χριστόδουλου Ξηρού

Στο άρθρο 99 η Τυποεκδοτική του ΚΚΕ

«Τρέχει από τα μπατζάκια του» η επαναστατικότητα στο ΚΚΕ. Το ιδεολογικό αυτό απολίθωμα δίνει πάντοτε σαφή παραδείγματα του μόνιμα αντιδραστικού και κατάπτυστου ρόλου του. Ένα από τα τελευταία «κατορθώματά του» είναι η υπαγωγή της Τυποεκδοτικής στο άρθρο 99, έτσι ώστε να μπορέσει να διαπραγματευθεί με τους πιστωτές της.
Θυμίζουμε ότι η εταιρεία αυτή αποτελεί την εκτυπωτική επιχείρηση του ΚΚΕ  και στην πράξη έχει φροντίσει επανειλημμένως να δείξει το πιο στυγνό καπιταλιστικό της πρόσωπο απέναντι στους εργαζομένους της. Την ώρα που το ΚΚΕ διαμαρτύρεται υποκριτικά για τις απολύσεις που συνέβαιναν αλλού φρόντιζε να τις εφαρμόζει σωρηδόν στο δικό του μαγαζάκι. Βεβαίως, στο ΚΚΕ έχουν την νοοτροπία αυτού που τον φτύνουν και ατάραχος λέει ότι ψιχαλίζει… Οπότε, δεν ιδρώνει το αυτάκι τους.
Η υπαγωγή όμως, της Τυποεκδοτικής στο άρθρο 99, είναι ένα ακόμα σαφές δείγμα των πολιτικών απατεώνων του ΚΚΕ, οι οποίοι δικαίως πλέον μπορούν να μετονομασθούν σε Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος…
Γιώργος Μάστορας

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

OI 80 ΠΥΡΙΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!



Η εφημερίδα Guardian αποκαλύπτει: Tο Ισραήλ έχει συγκεντρώσει περίπου 80 πυρηνικές κεφαλές και διαθέτει την ίδια πυρηνική τεχνολογία με χώρες όπως το Πακιστάν, το Ιράν ή την Βόρεια Κορέα.
Από τη δεκαετία του '50 του περασμένου αιώνα, το Ισραήλ έκλεψε πυρηνικά μυστικά και κρυφά κατασκεύαζε βόμβες, ενώ οι δυτικές κυβερνήσεις όπως η Βρετανία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Νορβηγία και οι ΗΠΑ δεν παρατήρησαν οτιδήποτε αναφέρει η εφημερίδα.
Για παράδειγμα, η αμερικανική κυβέρνηση γνώριζε για την πυρηνική ανάπτυξη του Ισραήλ τη δεκαετία του '60, αλλά ο Πρόεδρος Λ. Τζόνσον Lyndon, ο οποίος έμαθε γι 'αυτό από τον τότε διευθυντή της CIA Ρικ Χέλμς, αποφάσισε να μην μιλήσει για αυτό δημοσίως.

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Η Kate Upton έδωσε όνομα στο στήθος της -Tι αποκάλυψε [εικόνες]

Δεν πρέπει κανείς να πάρει για ανόητη την Kate Upton. Αφού όλος ο πλανήτης δεν κοιτάζει παρά το γενναιόδωρο στήθος της αποφάσισε και εκείνη να του δώσει όνομα
. Η 21χρονη αμερικανίδα μανεκέν αποκάλυψε στο V Magazine ότι ονόμασε το στήθος της ...«Οι Κυρίες».

«Ολοι μιλούν γι'αυτά, έτσι κι εγώ έπρεπε να κάνω κάτι για να τους δώσω περισσότερη προσωπικότητα» δήλωσε.
Η νεαρή εξελέγη μοντέλο νούμερο 1 για το 2013 και είναι περήφανη γιατί ξεφεύγει από τους κανόνες της βιομηχανίας της μόδας, όπως λέει.

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ!

ΣΧΟΛΙΟ KASSIOPI ON LINE  Το φαινόμενο με τις ληστείες εχεί πάρει τραγικές διαστάσεις στην περιοχή. Πάνω απο δέκα ληστείες έχουν αναφερθεί τις τελευταίες μέρες στην ευρύτερη περιοχή του δήμου μας.

Πλέον όλοι ζούμε με τον φόβο μιας ενδεχόμενης κλοπής στην περιουσία μας (αν δεν εχει γίνει ακόμα) χωρίς να έχουμε καμία εγγύηση και για την προσωπική μας ασφάλεια! Καταλαβαίνετε οτι τα γεγονότα πλέον παίρνουν επικίνδυνη τρόπη, αφου στατιστίκα οι περισσότεροι συμπολίτες μας έχουν πέσει θύματα λήστειων, που κάποιες απο αυτές συνοδεύονται και απο ξυλοδαρμούς. Ιδιαίτερα αν τα θύματα είναι μεγάλης ηλικίας.

Το τελευταίο περιστατικό αφορά το δημοτικό σχολείο της Αχαράβης. Οπού οι επίδοξοι λήστες αφαίρεσαν απο της αίθουσες τους  ηλεκτρονικούς υπολογιστές !

Θερμή παράκληση οποίος γνωρίζει κάτι σχετίκα με καινούργιες κλόπες να τις δημοσιεύει εδώ
με μορφή σχολίων. Ωστέ να έχουμε μια γενική εικόνα που θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε την σοβαρότητα της κατάστασης.

 ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ!!
Εξιχνιάστηκε ληστεία στην Κέρκυρα
Εντοπίστηκαν, ύστερα από συστηματικές έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, οι δράστες ληστείας σε βάρος 30χρονου υπηκόου Πακιστάν, στην Κέρκυρα. Πρόκειται για τρεις Ρομά.

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, υπόθεση ληστείας σε βάρος 30χρονου υπηκόου Πακιστάν, από τρεις ημεδαπούς ρομά ηλικίας 30, 34 και 35 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία κατά συναυτουργία.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, διερευνήθηκε διεξοδικά καταγγελία 30χρονου υπηκόου Πακιστάν σύμφωνα με την οποία το Σάββατο (21.12.2013) το μεσημέρι στο Λιβάδι Ρόπα Κέρκυρας, τρεις δράστες οι οποίοι επέβαιναν σε επιβατικό αυτοκίνητο αφού ακινητοποίησαν το δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε και με την χρήση βίας του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 480 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από την αξιολόγηση των στοιχείων της αστυνομικής έρευνας ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της ληστείας τρεις ρομά 30,34 και 35 ετών οι οποίοι εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης την Κυριακή (22.12.2013), το πρωί, στο Λιβάδι Ρόπα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας.

Επιπλέον σε έρευνα που έγινε στην κατοικία τους, παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκε και κατασχέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι τρεις δράστες κατά την διάρκεια της ληστείας.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.







Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Καλούδης: 5 συνεχόμενα χρόνια ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.

Επίσης να ξέρετε, (επειδή κάποιοι αρουραίοι κυβερνητικοί-Μνημονιακοί, για να συκοφαντήσουν τον αγώνα μας και να αποτρέψουν περισσότερο κόσμο να συμμετάσχει, διέδωσαν σε γνώση τους το αισχρό ψέμμα ότι εγώ δήθεν πλήρωσα τα τέλη), όπως και γραπτά και δημόσια έχω δηλώσει, για 5 συνεχόμενα χρόνια ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.

 

Ανακοίνωση με την οποία υποδεικνύει το πως θα πρέπει να κινηθούν στο εξής όσοι αποφάσισαν να συνταχθούν με το κάλεσμα και δεν πλήρωσαν τέλη για το ΙΧ τους, εξέδωσε ο Γιώργος Καλούδης.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...