Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

TO KASSIOPI ON LINE ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ!!

Έφαγε ξύλο από τρεις έγχρωμους η Ναταλία Δραγούμη


Το λάθος της ήταν ότι έκανε μια χειρονομία. Τότε οι τρεις έγχρωμοι βγήκαν από το αυτοκίνητό τους και άρχισαν να ξυλοκοπούν την Ναταλία Δραγούμη.
Το σοκαριστικό αυτό περιστατικό αποκάλυψε και διηγήθηκε η γνωστή ηθοποιός μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά».

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΤΗΝ ΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΛΕΚΑ!!

Τον τρόμο έζησε μια γυναίκα χθες στον Πέλεκα Κέρκυρας, όταν κουκουλοφόρος μπήκε στο σπίτι της, τη χτύπησε στο πρόσωπο με τα χέρια του και της αφαίρεσε ποσό και κοσμήματα άγνωστης αξίας.

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Mαθήτρια έκανε κρυφό τατουάζ στο μπούτι και δείτε τι έπαθε…(φωτό)

tattou

Της χρονιάς της έφαγε μια μαθήτρια από τον πάτερα της μόλις είδε το κρυφό τατουάζ που έκανε η κόρη του στο μπούτι. Η κοπέλα μελανιασμένη από το πολύ ξύλο δεν φαίνεται να έβαλε μυαλό και ούτε δείχνει διατεθειμένη να το σβήσει μιας και καμαρώνει για το σχέδιο που έκανε. Αξιοσημείωτο είναι πως ούτε το αγόρι της έχει πρόβλημα.
Την φώτο την ανέβασε η ίδια στο facebook
tatou
makeleio .gr

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Κέρκυρα: Ζευγάρι Αλβανών "λαθρό" διατηρούσε οπλοστάσιο

Βρίσκονταν παράνομα στην Ελλάδα, αλλά αυτό δεν τους εμπόδιζε να βγαίνουν για να... "κυνηγήσουν". Μάλιστα, εκτός από τα κυνηγετικά όπλα, είχαν και άλλα, που δεν έχουν σχέση με το κυνήγι. Ο λόγος για ένα ζευγάρι Αλβανών που συνελήφθησαν στην περιοχή Εσπερίων της Κέρκυρας.
 
Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος σταμάτησαν τον 41χρονο και την 29χρονη σύντροφό του για να τους ελέγξουν και διαπίστωσαν ότι δεν είχαν άδεια παραμονής στη χώρα.
 
Έτσι, τους συνέλαβαν και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι τους όπου κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα χωρίς άδεια κατοχής, ένα περίστροφο και ένα αεροβόλο πιστόλι.
 
Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που τους άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και για παράνομη παραμονή στην χώρα.

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

"Κανόνι" απλήρωτων δανείων 270 εκατ. στις τράπεζες "βάρεσαν" ΝΔ & ΠΑΣΟΚ!



Σε μια χώρα που τα κυβερνώντα κόμματα ζητούν από τους πολίτες όχι απλά αιματηρές θυσίες, αλλά πρακτικά να ζουν "στην ζώνη του λυκόφωτος" τα ίδια λειτουργούν με την λογική "ζήσε κι άσε τους άλλους να πεθάνουν"
 
Αποτέλεσμα: "Βάρεσαν κανόνι" εκατοντάδων εκατομυρίων - συγκεκριμένα 270 εκατ. ευρώ στις Τράπεζες που οι Ελληνες πολίτες ανακεφαλαιοποίησαν με τους φόρους τους!
 
Είναι πραγματικά απίστευτο αλλά η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ εδώ και 13 μήνες σταμάτησαν να πληρώνουν ακόμα και αυτές τις μικρές δόσεις των δανείων που έχουν "ροκανίσει" από τις τράπεζες.

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Συνελήφθησαν 2 γυναίκες στην Κασσιόπη για παράνομα ηλεκτρονικά παιχνίδια


Συνελήφθησαν χθες (06.02.2014) το βράδυ και σήμερα (07.02.2014), το πρωί στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εσπερίων  και της Ο.Π.Κ.Ε....

...δύο ημεδαπές 35 και 46 ετών, ιδιοκτήτρια και υπεύθυνη λειτουργίας, αντίστοιχα,  καφετέριας στην περιοχή της Κασσιόπης στην Κέρκυρα, καθώς και δύο ακόμη αλλοδαποί 30 και 41 ετών, παίκτες, για την διενέργεια του παράνομου ηλεκτρονικού παιχνιδιού «τρίλιζα».

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Λίγα λόγια για το χωριό μου....

O Θεός μας χάρισε αυτή την ευλογημένη γή, η οποία κατά καιρούς κακοποιείτε απο φιλόδοξους πολιτικάντηδες, ξενόφερτους και εγχώριους "real estate" που κερδοσκοπούν εις βάρος  της.

Αναρωτίεται κανείς ...Αν αξίζει σε εμάς τους ντόπιους κατοίκους αυτό το δώρο της φύσης, που απλώνεται στα παράλια του Ιονίου. Τι έχουμε προσφέρει εμείς σαν ενεργοί πολίτες, έτσι ώστε να αναδείξουμε τον πολιτισμό και την ιστορία που κουβάλαει χιλιάδες χρόνια, στις πλάτες της αυτή η όμορφη γωνιά της Γής;;;Εγκλωβισμένοι σε προσωπικές κόντρες, διαιρεμένοι άλλωτε από προσωπικά η μικροκομματικά συμφέροντα. Αφήνουμε τον τόπο μας έρμαιο στις ληστίες των παράνομων  αλλοδαπών εισπράτοντας τον  φόβο και την δυσφήμιση.

 Αναρωτίεται κανεις...Σε ποιό τομέα συμβάλουμε ουσιαστικά όλοι μαζί για να διατηρήσουμε την αυθεντική παράδοση; Να μεταλαμπαδέυσουμε την γνώση και την ιστορία  με χαρακτήρα Ελληνικό στα παιδιά μας;; . Πέρα απο κάθε κομματική γραμμή, ιδεολογία και προσωπικo όφελος για αυτοπροβολή! Τα ίδια πρόσωπα εδω και χρόνια ανακυκλώνονται σε διαφορετικά πόστα, με πολιτικό η πολιτιστικό περιεχόμενο. Οι ίδιες φθαρμένες ιδέες παρουσιάζονται καμουφλαρισμένες, αδυνατώντας να αναβαθμίσουν το πνευματικό επίπεδο αυτού που θέλει να δράσει.

Αυτές οι λίγες γραμμές δεν αποτελούν κριτική απέναντι σε αυτούς που διαχηρίζονται τα κοινά κάθε άλλο . Όλοι σε βάθος γνωρίζουμε οτι απέτυχαν και θα συνεχίσουν να αποτυνχάνουν στην δήθεν προσπάθεια τους να παράγουν έργο . Αυτοί που διαπραγματεύονται το ξεπούλημα και κερδίζουν απο τις αγοραπωλισίες, παραλλήλα ευαισθητοποιούνται  για τον πολιτισμό και την κουλτούρα!...Αυτοί που ακόμα δεν εχούν μετανοήσει  για την συνησφορά τους σε διευθαρμένους κομματικούς στρατούς, κόπτονται χώρις ίχνός ντροπής για το περιβάλλον, την παιδεία, την πολιτική μας κατεύθηνση. Οικοιοποιούνται ανεύ δημοκρατικών διαδικασιών ,όποια δήποτε κίνηση περιέχει πολιτική πρωτοβουλία στοχοποιόντας παράλληλα την αντίθετη γνώμη.


Κυρίες και κύριοι συντοπίτες, έχω την αίσθηση οτι τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια ο τόπος μας μαστίζεται απο μία επαρχιώτικη υποκουλτούρα, προερχόμενη απο ξένο χρήμα . Οι παραδοσιακοί κομματάρχες, μαζί με τους φαντασμένους  ή ακόμα και  διευθαρμένους παράγωντες  και τους υπολοίπους που τους ακολουθούν, συπληρώνουν το πάζλ της παρακμής που χαρακτηρίζει την ταυτοτητά μας την δεδομένη στιγμή. Ευχής έργον να αλλάξει το σκηνικό με νέα πρόσωπα, για να επιβιώσουν οι νέες γενιές στον τόπο που γεννήθηκαν.

Ένας Κασσωπίτης...






ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΠΟΤΕ!!!

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Γιούχαραν τον Δένδια οι κάτοικοι στο Ληξούρι

dendias33341

Έφτασε στην Κεφαλονιά ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέφθηκε κατευθείαν το Ληξούρι, που έχει πληγεί περισσότερο από τους σεισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το νησί πάντως, οι κάτοικοι δεν τον υποδέχθηκαν με τις καλύτερες διαθέσεις,καθώς κατά το πέρασμά του από τον κεντρικό πεζόδρομο του Ληξουρίου, έγινε αποδέκτης έντονων παραπόνων και φραστικών επιθέσεων.
Μάλιστα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έντονη δυσαρέσκεια από τους πολίτες, καθώς ο υπουργός έφτασε να δει τους σεισμόπληκτους με πολυπληθή συνοδεία αστυνομικών για ασφάλεια.

Δείτε την Νένα Χρονοπούλου σε 10 άγνωστες ολόγυμνες φωτογραφίες! [φωτο]

Είναι δυνατόν να έχει κάνει η τότε σεξοβόμβα τέτοια γυμνά και να μην είναι γνωστοποιημένα στο ευρύ κοινό; Τι επειδή έχουν περάσει κάποια χρόνια;

Τέτοια κορμάρα είναι δια-χρονοπούλου! Απολαύστε την σε
σκανδαλιστικές γυμνές πόζες!
ΠΗΓΗ: athensbars.gr

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Δείτε βίντεο: Ευρωπαίες πηγαίνουν στην Κένυα για σεξ


Δείτε βίντεο: Ευρωπαίες πηγαίνουν στην Κένυα για σεξ

Για να μπορέσουν να περάσουν μια νύχτα με τους ιθαγενείς των φυλών Μασάι και Σαμπούρου.

Αύξηση παρουσιάζει ο «σεξοτουρισμός» στην Κένυα, με γυναίκες από όλη την Ευρώπη να καταφθάνουν στην αφρικανική χώρα για να μπορέσουν να περάσουν μια νύχτα με τους ιθαγενείς των φυλών Μασάι και Σαμπούρου.

Όπως αναφέρει το ακόλουθο βίντεο-ρεπορτάζ, σύμφωνα με το μύθο, οι ιθαγενείς των συγκεκριμένων φυλών έχουν ιδιαίτερες ικανότητες στην τέχνη του έρωτα, και για αυτό το λόγο οι Ευρωπαίες και δη οι Γερμανίδες- σπεύδουν στην Μομπάσα για να απολαύσουν το απόλυτο ερωτικό ειδύλλιο.

Η εξήγηση για αυτή την άνθηση που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια η Μομπάσα, ίσως να έγκειται στο ό,τι οι γυναίκες βλέπουν τους ιθαγενείς ως «αξιοθέατα», αναφέρει το ρεπορτάζ και συνεχίζει παραθέτοντας μαρτυρίες γυναικών που εξηγούν πόσο ευγενικοί είναι οι ιθαγενείς και πως κάθε πρωί πηγαίνουν στην παραλία με την επιθυμία να βρουν μια «Mzungu» δηλαδή μια λευκή γυναίκα.

Από την πλευρά τους οι ντόπιοι υποστηρίζουν ότι μία στις πέντε μόνες γυναίκες που πηγαίνουν στην Κένυα αναζητούν το σεξ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...