Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΟΡΟΪΔΟ ΕΛΛΗΝΑ... ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ Η ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΜΠΕΝΥ, Η ΚΑΪΛΗ!!!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Κυριακάτικη Δημοκρατία" η Εύα Καϊλή πήγε στην Αμερική στις 21
Μαρτίου, και θα επιστρέψει στις 4 Απριλίου, για να συμμετάσχει σε σύνοδο του ΟΗΕ, οι εργασίες της οποίας τελείωσαν στην ημέρα αναχώρησής της από την Αθήνα!!! 

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Τα Ιόνια Νησιά, Μήτρα και Τροφός του ’21 – Μια μοναδική εκδήλωση στους Κυνοπιάστες, υπό την αιγίδα της UNESCO


Mια μοναδική στο είδος της εκδήλωση, αφιερωμένη στον εορτασμό της Εθνικής επετείου της Επανάστασης του ‘21 και στα 150 χρόνια από την Ένωση της Επτανήσου με την Ελλάδα, παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το κοινό, που κατέκλυσε την αίθουσα της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών. Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν το Κέντρο UNESCO Ιονίου και η Εστία Ιστορίας και Πολιτισμού Κυνοπιαστών “Γρηγόρης και Κώστας Δαφνής”, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNESCO, το βράδυ της Τρίτης 25 Μαρτίου 2014.

Η Αλβανία μας ζητάει τα "ρέστα" για τον θάνατο του Ίλια Καρέλι

Φυσικό επακόλουθο της ανυπαρξίας της εξωτερικής πολιτικής του Ευάγγελου Βενιζέλου και της υποχωρητηκότητας του σε όλα τα εθνικά μας θέματα είναι να αποκτά θράσος μέχρι και η Αλβανία και να αναμειγνύεται στα εσωτερικά μας θέματα! 
Το αλβανικό Υπουργείο Εξωτερικών αντέδρασε σήμερα σε σχέση με το θάνατο του Αλβανού βαρυποινίτη Ιλι Καρέλι, στις φυλακές Νιγρίτας.
 Εκφράζοντας τα συλλυπητήρια του για την τραγική απώλεια του Καρέλι και του δεσμοφύλακα, Γιώργου Τσιρώνη, ο οποίος δολοφονήθηκε από τον Αλβανό κατάδικο, το υπουργείο Εξωτερικών ζητάει από την αλβανική πρεσβεία στην Αθήνα και το Προξενείο της Θεσσαλονίκης να παρακολουθήσουν θεσμικά και εκ του σύνεγγυς την κατάσταση.

Διεύρυνση και… ισορροπίες, πάνε πίσω την ανακοίνωση της συντονιστικής Νικολούζου

Σε μία επιχείρηση διατήρησης των εσωκομματικών ισορροπιών προκειμένου να μην υπάρξουν
περαιτέρω κλυδωνισμοί στο ήδη τραυματισμένο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, κινείται η ανακοίνωση των αντιπεριφερειαρχών αλλά και η συγκρότηση της συντονιστικής για τις τοπικές εκλογές.

Χθες το βράδυ, έγινε η πρώτη συνάντηση στελεχών του κόμματος αλλά και προσώπων που έχουν αποδεχθεί την πρόταση Νικολούζου για συμμετοχή στο δημοτικό ψηφοδέλτιο, προκειμένου να συγκροτηθεί η συντονιστική επιτροπή της νέας δημοτικής παράταξης αλλά και η ανάληψη τομέων δράσης από ομάδες στελεχών, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Ωστόσο, η συγκρότηση των ομάδων εργασίας δεν προχώρησε καθώς αποφασίστηκε να γίνει τις επόμενες ημέρες προκειμένου να ολοκληρωθεί η διεύρυνση που επιχειρούν οι επιτελείς του συνδυασμού.

Προειδοποιούν τον αγοραστή του Ερημίτη με… εξώδικο στο ΤΑΙΠΕΔ!

Εξώδικο στο ΤΑΙΠΕΔ το οποίο , αυτή τη φορά, κοινοποίησαν στον αγοραστή του Ερημίτη προς γνώση (και συμμόρφωση;) απέστειλαν από κοινού οι φορείς που αντιδρούν στο ξεπούλημα της έκτασης στην Κασσιώπη.

Συγκεκριμένα, η «Κίνηση Πολιτών κατά του Ξεπουλήματος και της Καταστροφής του Ερημίτη», το «Εναλλακτικό Πολιτιστικό Εργαστήρι» και ο «Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Κέρκυρας» κατέθεσαν Εξώδικη Πρόσκληση προς το ΤΑΙΠΕΔ κοινοποιούμενο και στην «N.C.H.CAPITAL Ιnc», με το οποίο προειδοποιούν και το Ταμείο αλλά και τον αγοραστή ότι η διαδικασία είναι αίολη από νομικής άποψης καθώς εκκρεμούν στο ΣτΕ τρεις αιτήσεις ακυρώσεως (δυο για το Ναυτικό Οχυρό και μια για το ΕΣΧΑΔΑ) κατά ισάριθμων πράξεων της διοίκησης και τυχόν δικαίωση της προσφυγής καθιστά αυτομάτως αδύνατη την αγοραπωλησία.

Όταν ο Μιτσικώστας έχει κέφια!!!


Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Σε εμπόλεμη κατάσταση! Στα επίπεδα 1941 θάνατοι και γεννήσεις το 2012!

Για πρώτη φορά από το 1941, όταν η Ελλάδα πολεμούσε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο κατά της ιταλο-γερμανικής εισβολής, οι θάνατοι στην Ελλάδα ήταν περισσότεροι από τις γεννήσεις μέσα στο 2012!
 Αυτό δήλωσε σήμερα ο επίκουρος καθηγητής Θεσσαλίας, Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Ιατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Γιώργος Ραχιώτης.

Δώσε!!!


Προήχθη και φεύγει ο Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής

Στη θέση του Συντονιστή Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην περιοχή ευθύνης της
Αποκεντρωμένης Διοίκησης (Πελοπόννησος, Δυτική Ελλάδα και Επτάνησα) τοποθετήθηκε ο μέχρι σήμερα περιφερειακός διοικητής της Π.Υ. Ιωάννης Καρατζιάς.

Δε μου λες ωρέ Γεωργίου


ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ: Η ΚΕΡΚΥΡΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΤΑΗΣ. Πολύ αστείο!!!


Μεγάλες προσωπικότητες της Κέρκυρας: Ιάκωβος Πολυλάς

Ο εκδότης, ο κριτικός, ο λογοτέχνης, ο μεταφραστής, ο δημοσιογράφος, που με την εθνική του προσφορά καθιέρωσε την δημοτική γλώσσα.

 Στην Κέρκυρα σήμερα για να γνωρίσουμε μια σημαντική προσωπηκότητα των ελληνικών γραμμάτων Τον Ιάκωβο Πολυλά Η προτομή του Ιάκωβου Πολυλά στην πλατεία Δημαρχίας της Κέρκυρας.
Η μεγάλη αυτή φυσιογνωμία των ελληνικών γραμμάτων, που χάρισε η Κέρκυρα στην ελληνική παιδεία, με την παρουσία του, έχει δώσει μια ξεχωριστή αίγλη και έναν σημαντικό προορισμό στον καθορισμό των ελληνικών γραμμάτων.
Δίκαια έχει αναγνωριστεί σαν ο ιδρυτής της Επτανησιακής Σχολής, αυτού του πνευματικού σχήματος που καθόρισε την πορεία της ελληνικής γλώσσας.

Οι πιο sexy Ελληνίδες παρουσιάστριες ever


Είναι sexy και πάνω απ’ όλα Ελληνίδες …
 Και οι 10 διακρίνονται για τη γοητεία τους αλλά και για το σεξ-απήλ τους !

"Αφρίζουν" οι Γερμανοί - Τρεις πρώην καγκελάριοι υποστηρίζουν τον Β.Πούτιν!

Μεγάλη απογοήτευση για τους Γερμανούς που ο πρώην καγκελάριός τους Γκέρχαρντ Σρέντερ
υποστηρίζει την Ρωσία και τον Β.Πούτιν και επικρίνει την δυτική επέμβαση στην Ουκρανια.
Δεν είναι άλλωστε ο μόνος. Δύο άλλοι πρώην καγκελάριοι της Γερμανίας, ο Χέλμουτ Σμιτ και ο Χέλμουτ Κολ, επίσης αμφισβητούν την επιλογή της Δύσης να αναμετρηθεί με τον Πούτιν και τη Ρωσία.
Οι δύο πολιτικοί δεν έχουν δεχθεί όμως τις επικρίσεις που δέχθηκε ο Σρέντερ, ο οποίος βάλλεται για τη φιλία του με τον Πούτιν και την επιχειρηματική του σχέση με τη Gazprom. Αξίζει να σημειωθεί ότι, η Γερμανία είναι ο μεγαλύτερος αγοραστής ρωσικού φυσικού αερίου και η κυβέρνηση της χώρας εκφράζεται πολύ πιο προσεκτικά απέναντι στη Μόσχα, σε σχέση με άλλες χώρες της Δύσης.

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Το 2100 θα έχουν απομείνει μόνο 2,5 εκατομμύρια Έλληνες!

Συντελείται γενοκτονία και εθνοκτονία εις βάρος του ελληνικού λαού και έθνους… Σήμερα έπεσαν στην αντίληψή μου τα παρακάτω στοιχεία. Διαβάστε τα προσεχτικά και αναλογιστείτε, πολύ σοβαρά, εάν σας αφορούν!
Εάν δεν σας αφορούν συνεχίστε αυτό το χαβά της απάθειας και της ανοησίας σας. Δικαίωμά σας είναι να επιλέξετε την… αυτοκτονία. Εάν, όμως, μέσα σας έχει απομείνει ελάχιστος πατριωτισμός, ή έστω, ελάχιστο ένστικτο επιβίωσης, πάρτε επιτέλους τις αποφάσεις σας…

Αντζελα Γκερέκου: Ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα της

Διεκδικεί την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων 

Την υποψηφιότητά της για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ανακοίνωσε και επισήμως την Τετάρτη η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αντζελα Γκερέκου η οποία δήλωσε: «Ξεκινώ έναν δύσκολο αλλά συναρπαστικό αγώνα».
 Όπως αναμενόταν η δήλωση υποψηφιότητας της Αντζελας Γκερέκου δεν έγινε από τη Χαριλάου Τρικούπη, αλλά από την ίδια τη βουλευτή ώστε να μην υπάρχει άμεση σύνδεση με το ΠΑΣΟΚ. Η ανακοίνωση της Αντζελας Γκερέκου έχει ως εξής:

Νερατζοσαλάτα: Η σαλάτα του φτωχού

Τι χρειαζόμαστε: 
  • Πορτοκάλια μάλλον ξινά 
  • Πιπέρι κόκκινο 
  • Αλάτι 
  • Πιπέρι καγιέν (προαιρετικά)
  • Λάδι (προαιρετικά) 

Διήμερο μνήμης για τον Μητροπολίτη Πολύκαρπο

Με αφορμή τη συμπλήρωση 30 ετών από το θάνατο του Μητροπολίτη Κερκύρας και Παξών Πολυκάρπου Βαγενά, η Μητρόπολη Κέρκυρας διοργανώνει διήμερο μνήμης τιμώντας, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, μία σπουδαία πνευματική προσωπικότητα.

Κάτοικοι του Μπαρμπατίου καταγγέλλουν μπάζωμα και χτίσιμο τοιχίου στον αιγιαλό!



Στον Εισαγγελέα Κέρκυρας προσέφυγαν κάτοικοι της περιοχής του Μπαρμπατίου, οι οποίοι παράλληλα κατέθεσαν προσφυγές στην Πολεοδομία και το Λιμεναρχείο καταγγέλλοντας μπάζωμα στην παραλία της περιοχής.

Για τσου ερωτευμένους ωρε μάτια!!!


Μεγάλες προσωπικότητες της Κέρκυρας: Κωνσταντίνος Θεοτόκης

Ο Στέφανος-Κωνσταντίνος (Ντίνος) Θεοτόκης, γεννήθηκε, στην οικία που διατηρούσε η οικογένεια του στην πόλη της Κέρκυρας, στις 13 Μαρτίου 1872. Ήταν ένα από τα δέκα παιδιά του Μάρκου-Αλοΰσιου Θεοτόκη και της Αγγελικής Πολυλά, ανεψιάς του Ιακώβου Πολυλά. Η καταγωγή του είναι από την παλαιά βυζαντινή οικογένεια των Θεοτόκηδων του κλάδου Καλοκαρδάρη (ή της Σπηλιάς) που εγκαταστάθηκε στην Κέρκυρα στα μέσα του 15 ου αιώνα, μετά την άλωση της Κωνσταντινουπόλεως.

Ρίξε!!!


Τμήμα Ηθών-Απόσπασμα

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Σας θυμίζει κάτι αυτό το τραγούδι;;;


"Το κτύπημα της ξενομανίας είναι το πρώτον κίνημα, ο πρώτος αγών των ποθούντων να αγωνισθούν δια μίαν αρχήν Ελλάδος. Η ξενομανία είναι χωριατιά. Είναι προστυχιά. Είναι κουταμάρα. Είναι αφιλοτιμία. Είναι αφιλοπατρία. Και είναι ξιππασιά. Και είναι αμάθεια. "
Περικλῆς Γιαννόπουλος

Από σχόλιο αναγνώστη μας


ΒΑΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΒΛΑΜΕΝΟΙ ΠΟΙΟΙ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
https://www.youtube.com/watch?v=eEwINx5ZMhk
ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΑΙΣΧΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΝΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: «Εγκληματίας ο Κολοκοτρώνης»

Ο Νάσσος Θεοδωρίδης, κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, σε αρθρογραφία του για την επανάσταση του 1821: υποστηρίζει ότι ο Κολοκοτρώνης είναι ένας «επονείδιστος εγκληματίας κατά της ανθρωπότητας», χαρακτηρίζει «γελοίες ερμηνείες τα περί εθνεγερσίας» και αναφέρει την Ελληνική επανάσταση ως «κυρίαρχο εθνικιστικό μύθο, που θέλει γενικώς τους "Έλληνες" να ξεσηκώνονται κατά των “Τούρκων”».
Η παραμονή Θεοδωρίδη στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ θα αποτελούσε ντροπή για οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα. Τι περιμένει ο κ. Τσίπρας και τον κρατάει ακόμα κοντά του;
Oλόκληρο το άρθρο:

Υπουργός υπογράφει τον διορισμό της και της βγαίνει το στρινγκ!

Νέα Ιταλίδα υπουργός την ώρα που υπογράφει ενώπιον του προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας Τζόρτζιο Ναπολιτάνο και του πρωθυπουργού Ρένσι.

Αγριεύουν τα πράγματα... Το έχετε πάρει χαμπάρι...;;;

  •  Τουρκική εισβολή στην Συρία με τεθωρακισμένα, ειδικές δυνάμεις και μπαράζ πυροβολικού (vid) 



Τουρκική εισβολή (μικρής κλίμακας, αλλά οπωσδήποτε εισβολή) στην Συρία, σημειώνεται εδώ και
λίγες ώρες και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του χωριού Kasab. Τουρκικά τεθωρακισμένα έχουν διαβεί την μεθόριο και υποστηρίζουν τους ισλαμιστές αντάρτες οι οποίοι κατέλαβαν χθες το χωριό το οποίο ελέγχει την συνοριακή διάβαση προς την Τουρκία, αλλά από σήμερα δέχονται μεγάλη αντεπίθεση του συριακού Στρατού.

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Το εκπληκτικό ΒΙΝΤΕΟ για την Κέρκυρα που έκανε το CNN να παραμιλάει!

Σκαρφάλωνε σε βράχους και πέρασε ατελείωτες ώρες με τη φωτογραφική μηχανή στο χέρι, αλλά ο
κόπος του απέδωσε καρπούς.
Το βίντεο του Βασίλη Μεταλληνού έκανε το CNN να γράψει ύμνους για τη δουλειά του αλλά και για την Κέρκυρα, την οποία παρουσίασε με ένα μαγικό τρόπο μέσα από το φακό του.
 «Νυχτερινά τοπία της Κέρκυρας- Η παρέα των αστεριών» είναι ο τίτλος του πεντάλεπτου βίντεο που έκλεψε την καρδιά του CNN. Μέσα σε πέντε λεπτά «περνούν» 60.000 φωτογραφίες του Μεταλληνού υπό τους ήχους της μουσικής του Γιάννη Μηλιάδη. «Ο οργανισμός τουρισμού της Κέρκυρας θα έπρεπε να τους ευχαριστεί», γράφει το αμερικανικό δίκτυο σε δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του, που συμπληρώνει πως «αν δεν αντλήσετε έμπνευση για να φύγετε για την Ελλάδα μόλις το δείτε, τότε πιθανότατα δεν παρακολουθήσατε σε full-screen αυτό το αφιέρωμα στην ελληνική ομορφιά». 

Μμμμμμμμμμμμμμ

Όταν βαστάς τα φάκελα, με πιένουνε φουμάδες 
και γλυκοξημερώνομαι, για τσι κρυφές σου χάρες.



Τερτσέτης και Βερναδάκης για τον Αυτοχθονισμό και την βουλευτοκρατία

"Όποιος μικροφρονεί δια την πατρίδα του, δια τα έθιμα των γονέων του, δια την γλώσσαν της μητρός του είναι προδότης του Έθνους του... "

Ο Γεώργιος Τερτσέτης (1800 - 1874) ήταν Έλληνας αγωνιστής της επανάστασης του 1821, ιστορικός, πολιτικός, συγγραφέας, ποιητής, φιλόσοφος, απομνημονευματογράφος και νομικός. Γεννήθηκε στη Ζάκυνθο από πατέρα καθολικό και μητέρα ορθόδοξη. Ο πατέρας του τον βάφτισε καθολικό, μα η μητέρα τον βούτηξε κρυφά στην ορθόδοξη κολυμπήθρα. Όταν το έμαθε ο πατέρας του, τον ξαναβάφτισε για τρίτη φορά καθολικό.
Όταν μεγάλωσε ο Τερτσέτης προτίμησε το ορθόδοξο βάπτισμα. Το 1832 διορίστηκε από την Αντιβασιλεία μέλος του πενταμελούς δικαστηρίου του Ναυπλίου που δίκαζε τους Κολοκοτρώνη, Πλαπούτα κ.ά. Ο Τερτσέτης τότε μαζί με τον πρόεδρο του δικαστηρίου Αναστάσιο Πολυζωίδη, γνωρίζοντας πολύ καλά την αθωότητα των κατηγορουμένων, αρνήθηκε να υπογράψει την απόφαση καταδίκης τους σε θάνατο δια αποκεφαλισμού για εσχάτη προδοσία. Η κίνησή τους αυτή προκάλεσε την οριστική τους παύση, τη φυλάκιση και την άγρια κακοποίησή τους από την Αντιβασιλεία.

Φυγάδευση Σ.Κεδίκογλου από την οργή των πολιτών στην Χαλκίδα

Δεν έσωσαν τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας τον Σίμο Κεδίκογλου στην Χαλκίδα όπου εκπροσώπησε
την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την εθνική Παλιγγενεσία. Σύμφωνα με το eviazoomblogspot.gr, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ήταν περικυκλωμένος από την προσωπική του ασφάλεια και δεκάδες αστυνομικούς, προκειμένου να μην απειληθεί η σωματική του ακεραιότητα ενώ μετά την παρέλαση φυγαδεύτηκε.
 Στο Αγρίνιο η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή ενός 56χρονου. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο 56χρονος κατά την παρέλαση κινήθηκε προς την εξέδρα των επισήμων και όταν έφτασε μπροστά τους τούς μούτσωσε με αποτέλεσμα να προκληθεί αμηχανία. Έπειτα από την χειρονομία του γύρισε πίσω προκειμένου να φύγει, αλλά επενέβη η αστυνομία. Ανάμεσα στους επισήμους ήταν ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης και η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκη Φούντα.

Μπράβο στα παιδιά μας που συμμετείχαν στην παρέλαση!!!


Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Μέντιουμ, χαρτορίχτρες, καφετζούδες....


Με έχουν ξετρελάνει αυτές οι ξανθιές παχουλοκομψές..


Προσοχή στα κομματόσκυλα!!!

Και να θυμάστε: "Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει"

Θ.Κολοκοτρώνης: Ἐγώ εἶμαι Θεόφιλος. Γιατί σάν τό Θεό κανείς δέν ἀγαπάει τήν Ἑλλάδα.

Ὅταν ἱδρύθηκε τό Ἑλληνικό Κράτος, μετά τήν ἐπανάσταση τοῦ 1821, οἱ μεγάλες δυνάμεις τῆς
ἐποχῆς προσπαθοῦσαν ἡ κάθε μία γιά λογαριασμό της νά ἐπηρεάσουν τούς πολιτικούς.
Ἔτσι δέν ἦταν σπάνιο ν' ἀκούει κανείς πὼς ὁ τάδε πολιτικός εἶναι ρωσόφιλος, ὁ δείνα ἀγγλόφιλος κ.ο.κ., ἀνάλογα μέ τή θέση ποὺ ἔπαιρνε καί ποιά ἀπό τίς μεγάλες δυνάμεις πίστευε πὼς θά βοηθοῦσε περισσότερο καί καλύτερα τό νεοσύστατο κράτος.
Κάποτε λοιπόν ρώτησαν καί τό θρυλικό γέρο τοῦ Μωριᾶ, τό Θεόδωρο Κολοκοτρώνη:
-Ἐσύ, στρατηγέ, εἶσαι ἀγγλόφιλος;

Έλα δεν το πιστεύω...

Θεοδωράκης: "Ανοιχτό" το Ποτάμι σε μετεκλογικές συνεργασίες 

Οκτώ χρόνια είναι το ανώτατο όριο που πρέπει να παραμείνει κάποιος στην πολιτική, σύμφωνα με τον Σταύρο Θεοδωράκη, που μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Χαλκίδας, παρουσιάζοντας το Ποτάμι. "Έγω σε 8 χρόνια φεύγω" είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, που δεν απέκλεισε πάντως το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με άλλα κόμματα μετά τις εκλογές.
Όπως διαβάζουμε στο EVIAZOOM, λίγο πριν επισκεφτεί τη Χαλκίδα, προκειμένου να συναντηθεί με τους εθελοντές και τους φίλους του κόμματός του, την Κυριακή 23 Μαρτίου, ο Σταύρος Θεοδωράκης φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό της Χαλκίδας ΣΟΚ FM.

Αυτή είναι η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ που σαρώνει στο διαδίκτυο και κάνει ξεφτίλα την Πάολα!!

Και πάνω που είχε ηρεμήσει τον τελευταίο καιρό…από τα καυστικά ανέκδοτα για dogs και friskies μια νέα φωτό που κάνει το γύρο του Facebook έβαλε και πάλι στο στόχο την Πάολα…

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Αποκαλυπτικό ντοκουμέντο: Πιάσαμε την καφετζού στα πράσα (βίντεο!!!)

Κοκκίνησα!!!


Ποτάμι.........!!!!!


Περί Ελιάς ο λόγος... προσοχή στο δάκο...

Ο Δάκος θεωρείται ο σημαντικότερος εχθρός της ελιάς στη χώρα μας, καθώς και σε όλες τις παραμεσόγειες χώρες. Προσβάλει μόνο τον καρπό και είναι γνωστός από την αρχαιότητα. Το έντομο αυτό συμπληρώνει περίπου 4-5 γενεές το χρόνο και στην Κρήτη γύρω στις 7 .
Mε την άνοδο της θερμοκρασίας (τέλος Απριλίου με αρχές Μαΐου), δραστηριοποιείται η 1η γενεά του εντόμου, και παρατηρείται μια σταδιακή εκκόλαψη των ακμαίων του δάκου. Τα ακμαία αυτά, τρεφόμενα από μελιτώδη εκκρίματα των δένδρων, διατηρούνται στη ζωή για αρκετό χρονικό διάστημα (μέχρι 2 μήνες) και είναι δυνατόν, αν βρουν κατάλληλες συνθήκες, να εναποθέσουν τα πρώτα τους ωά.

Άνοιξαν οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ

Άνοιξαν οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ Άνοιξε η ηλεκτρονική εφαρμογή για τις αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για τις προσλήψεις ανέργων, με επιδότηση επιχειρήσεων, με σκοπό να δημιουργηθούν 10.000 νέες θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης. 
Οι Ηλεκτρονικές αιτήσεις για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ άνοιξαν σήμερα Παρασκευή 21 Μαρτίου.Το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ αφορά προσλήψεις ανέργων από 30 εως 66 ετών με επιδότηση στις επιχειρήσεις . Οι αιτήσεις θα πρέπει να γίνουν από τις Επιχειρήσεις που επιθυμούν να κάνουν πρόσληψη ανέργων με επιδότηση και όχι από τους ανέργους. Προσοχή η επιχείρηση για να κάνει αίτηση πρέπει να έχουν εκδόσει κλειδάριθμο από τα ΚΠΑ του ΟΑΕΔ.

Τρόμαξε η Χατζηβασιλείου πως θα της γκρεμίσει το πλατό!


Όταν το χόμπι γίνεται επάγγελμα.......


Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Δημήτρης Κολλάτος κατακεραυνώνει Τσίπρα για τα Τουρκικα στην Θράκη.


ΚΕΡΚΥΡΑ : ΠΛΟΥΣΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για απόπειρα διάρρηξης εμπορικής επιχείρησης στην Κέρκυρα

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, την Κυριακή  (17.03.2014), τις πρωινές ώρες, δύο ημεδαποί (ένας άνδρας και μία γυναίκα) ηλικίας 36 και 49 ετών για απόπειρα διάρρηξης εμπορικής επιχείρησης.
Οι δύο ημεδαποί εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς την Κυριακή  (17.03.2014) το πρωί,  και ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες της απόπειρας διάρρηξης εμπορικής επιχείρησης στην πόλη της Κέρκυρας, λίγες ώρες πριν.

Ποιοι δικαιούνται Δώρο Πάσχα- Πώς θα το υπολογίσετε

Σύμφωνα με το dikaiologitika.gr όλοι οι μισθωτοί που απασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα με σχέση εξαρτημένης εργασίας αορίστου ή ορισμένου χρόνου δικαιούνται να λάβουν από τον εργοδότη τους Δώρο Πάσχα.

Έχετε ψαράδες ψάρια;;; Αστακούς και παλα... εεε καλαμάρια, ήθελα να πω....


Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Προσεχώς κοντά σας!!!


Ένα βιβλίο που θα συζητηθεί.
Ένα βιβλίο που θα κάνει πάταγο.
Ένα βιβλίο που δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Όταν η Ιστορία γράφετε με άλλα μάτια. Μάτια ερωτικά. Μάτια παθιασμένα. 



ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΡΗΜΙΤΗ....ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ!

Κασσιώπη, Κέρκυρα

Γενικές Πληροφορίες

Θέση Ακινήτου
Συνορεύει με τη Χερσόνησο της Κασσιώπης, στην Κέρκυρα. Παραθαλάσσια έκταση που βρίσκεται 38 χλμ. βόρεια από την πόλη της Κέρκυρας, όπου υπάρχει διεθνής αερολιμένας. Ο συνολικός αριθμός των ξένων τουριστών ξεπερνά τις 700.000 ετησίως, σύμφωνα με το ξενοδοχειακό επιμελητήριο Ελλάδος. Η πλειοψηφία των τουριστών είναι Άγγλοι και ακολουθούν οι Γερμανοί και οι Ρώσοι.
Η μέση διάρκεια της τουριστικής περιόδου είναι 5 μήνες (Μάιος-Σεπτέμβριος). Η υψηλή τουριστική περίοδος καλύπτει Ιούλιο & Αύγουστο ενώ περίοδος αιχμής παρατηρείται και την άνοιξη λόγω του παραδοσιακού εορτασμού του Ορθόδοξου Πάσχα.
Εμβαδόν Γεωτεμαχίου
Το εμβαδόν του γεωτεμαχίου είναι περίπου 490 στρέμματα ,πάνω από το μισό του οποίου αποτελεί ιδιωτική δασική έκταση, ενώ σε αυτό υπάρχει και μία μικρή φυσική λίμνη. Η αξιοποιήσιμη έκταση εκτιμάται σε περίπου 178.000 τ.μ. Το ακίνητο έχει μια ακτογραμμή μήκους περίπου 725μ.

Γενική Ιδέα Αξιοποίησης του Έργου

Το ακίνητο είναι ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και βρίσκεται σε περιοχή της Κέρκυρας που δεν έχει μείνει ως επί το πλείστον ανεκμετάλλευτη. Με δεδομένο ότι στην περιοχή του ακινήτου βρίσκονται ιδιοκτησίες υψηλού προφίλ, όπως το κτήμα Rothschild, η δυνατότητα αξιοποίησής του και η απορρέουσα αξία θα μπορούσαν να είναι ιδιαίτερα υψηλές. Το ακίνητο προτείνεται για αποκλειστική χρήση ή για ανάπτυξη συγκροτήματος με έμφαση σε παραθεριστικές κατοικίες και ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις / υπηρεσίες τουρισμού αναψυχής. Το ΕΔ σκοπεύει να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διευκολύνει την αξιοποίηση και ανάπτυξη του ακινήτου

ΔΕ ΜΠΑΝ ΝΑ ΒΑΡΑΝ ΤΑ ΠΡΙΟΝΙΑ..ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΛΙΝΚ
 

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΚΑΣΣΩΠΙΤΙΚΟ ΠΕΤΕΓΟΛΟ 1

Τα πεπραγμένα του χωριού, θα κάτσω να σας γράψω
όλα όσα εγινηκανε με περισσό στραπάτσο

Αρεβαραν οι εκλογές ανοίξανε οι κάλπες
και οι καμπόσοι βγηκανε και οι πολλές κυράτσες

Εδώ και κάμποσο καιρό, αρχίνησε το γάρμπο
και το ρεμπόμπο θα γιενεί στσι κάλπες με σαλάδο

Μουζίκοι βγήκανε πολλοί και μόλτοι χορευτάδες
και νεκραναστηθίκανε πασόκοι φωτιστάδες

Εούτοι εφέρανε το δρι, την άντζη, το μπαμπάτσι
και τώρα εγινήκανε σιόροι επαναστάτσοι.

Μιλούνε για το πόπολο και για τσι παραδώσεις
και ούτοι εξεχάσανε τσι πρώτερες δηλώσεις.

Τώρα που ντελαπάρισε το πασοκο-μπατέλο
όλοι σαλτοπηδήσανε για το κοινό συμφέρο

Άλλοι για το σοσιαλισμό άλλοι για ανταρσία
κ'η κωμωδία εστίθηκε με μόλτυ απελπισία.

Οι μπούρσες πρέπει να είν' γερές, για να γιομίσουν πάλι
και οι κουτάλες οι χρυσές, γιομάτο το τσουκάλι

Ωρέ κακόμοιρε λαέ ακόμα να τσου μάθεις
και τρέχεις στο κατόπι τους, μη πάει και τσου χάσεις

Εούτοι που γκρεμίσανε, το τόπο και τη χώρα
εούτοι πάλε θε να βγούν, στη κάλπης τον αγώνα

Τα ρούτουλα, τα μοχτερά, τα χάπατα, τα όρνια
ανάθεμα κ'αν ξέρουνε τι γιένετε στη χώρα.

Ωρέ καλοί και οι χωροί, καλές και οι καντάδες
μα το στομάχι αδιανό και οι πινιάτες άδειες.

Και το βουρδούλιο άρχισε και θα 'χει και συνέχεια
όλοι να περιμένετε και να το έχετε έγνοια!!!

ΚΑΠΟΧΩΡΙΑΤΗΣ

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Τουριστική ατραξιόν το φυλάκιο στον Ερημίτη

Το φυλάκιο προβλέπεται να «φιλοξενηθεί» από το ξενοδοχειακό συγκρότημα εντός τής προς πώληση έκτασης, αλλά παραπεταμένο σε χαμηλότερη θέση, με μειωμένη ορατότητα και δυνατότητα επιτήρησης
34.000 τ.μ. της παραθαλάσσιας περιοχής Ερημίτης της Κέρκυρας ξεπουλά το ΤΑΙΠΕΔ, όπως τονίζουν οι κάτοικοι, αντί του ευτελούς αντιτίμου των 23 εκατ. 34.000 τ.μ. της παραθαλάσσιας περιοχής Ερημίτης της Κέρκυρας ξεπουλά το ΤΑΙΠΕΔ, όπως τονίζουν οι κάτοικοι, αντί του ευτελούς αντιτίμου των 23 εκατ. Με την υπογραφή του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, ξηλώνεται το φυλάκιο του Πολεμικού Ναυτικού, που επιτηρεί τα στενά μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας, στη ΒΑ Κέρκυρα, για να διευκολυνθεί η ανέγερση ξενοδοχειακού συγκροτήματος από αμερικανική εταιρεία.

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Το ΠΑΣΟΚ μπλοκάρει το σπάσιμο των Δήμων και καλεί το Δένδια να μην το φέρει στη Βουλή!

pasok-DENDIAS
Σαφή προειδοποίηση στην κυβέρνηση και τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια να μην εντάξει στο νομοσχέδιό του την τροπολογία Σηφουνάκη για τη διάσπαση των νησιωτικών δήμων δίνει το Συντονιστικό της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ.

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Ryanair: Υπερατλαντικές πτήσεις με εισιτήριο μόλις 10 ευρώ υπόσχεται η αεροπορική εταιρεία


Υπερατλαντικές πτήσεις μόνο με 10 ευρώ; Αυτό τουλάχιστον υπόσχεται η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία Ryannair, η οποία εισήλθε προσφάτως και στην ελληνική αγορά, μόλις αποκτήσει τα αεροσκάφη μεγάλων αποστάσεων.
 
Ο διευθύνων σύμβουλος της Ryannair Michael O'Leary, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στο Δουβλίνο, δήλωσε ότι θα προσφέρονται πτήσεις με προορισμό τη Νέα Υόρκη και τη Βοστώνη έναντι 10 ευρώ, ενώ η επιστροφή στην Ευρώπη από τις ΗΠΑ θα στοιχίζει άλλα 10 ευρώ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...