Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Μπαλτα-κός!!!


Οι υποψήφιοι της Ελληνικής Αυγής για το Ιόνιο

Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Κέρκυρας ο συνδυασμός «Ελληνική Αυγή για το Ιόνιο», ενόψει των επερχόμενων περιφερειακών εκλογών, για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Όλα τα ονόματα των υποψηφίων της παράταξης Νικολούζου

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού  «Νέα Ριζοσπαστική Κίνηση»  για το Δήμο της Κέρκυρας, κατέθεσε την Κυριακή, στο Πρωτοδικείο Κέρκυρας, ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Νικολούζος, συνοδευόμενος από υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους  του συνδυασμού του.

Όλα τα ονόματα της παράταξης Τρεπεκλή

Όλοι οι υποψήφιοι της παράταξης του Γιάννη Τρεπεκλή σε Δημοτικές Ενότητες, Δημοτικές κοινότητες και τοπικές κοινότητες.

Το σύνολο των υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο

Ολόκληρη η λίστα με τους υποψήφιους της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο της Κέρκυρας, με επικεφαλής το Μπάμπη Χαραλάμπους.

Ενήμερωση σε καφενείο του χωριού από τη "Λαϊκή Συσπείρωση" την περασμένη Κυριακή...

Την κυριακή 27-4-2014 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στελεχών και υποψηφίων της "Λαϊκής Συσπείρωσης" σε κεντρικό καφενείο του χωριού.
Η συμμοτοχή δεν θα λέγαμε ότι ήταν ικανοποιητική, πάντως ας ευχηθούμε καλή επιτύχια στους υποψηφίους!

Παρά τις βροχές και την υγρασία τόσες μέρες, το "Ποτάμι" ούτε λούμπα δεν γέμισε...


Ακόμη μια δολοφονία Έλληνα απο αλλοδαπούς "οικονομικούς μετανάστες"


Ακόμη ένα έγκλημα από τα εκατοντάδες που έχουν γίνει με θύματα Έλληνες από αλλοδαπούς «οικονομικούς μετανάστες» εξιχνίασε η ΕΛ.ΑΣ.

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΓΑΛΛΙΑ: Συμμορία ανήλικων μουσουλμάνων βιάζει 18χρονη "επειδή είναι Γαλλίδα"


H σύλληψη

Εκείνο το βράδυ, ένα νεαρό κορίτσι 18 ετών κατεβαίνει από το RER [τραίνο] στον σταθμό του Évry. Ενώ βγαίνει, κάνει μια κλήση με το κινητό της τηλέφωνο. Τέσσερα άτομα έρχονται κατά πάνω της και την τραβάνε σε ένα γειτονικό πάρκο. Την ληστεύουν, στη συνέχεια την γδύνουν και την βιάζουν διαδοχικά. Με απερίγραπτη ​​σκληρότητα. Οι τέσσερις την βασανίζουν για τέσσερις ώρες πριν την εγκαταλείψουν, τραυματισμένη να αιμορραγεί. Ένας οδηγός μοτοσικλέτας έρχεται κοντά της και καλεί τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Έχει τις αισθήσεις της για να δώσει μαρτυρία, και να υποβάλει καταγγελία. Παίρνει άδεια τρεις μήνες από την εργασία της. Θα είναι για πάντα τραυματισμένη στη ζωή της.

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Συνεδριάζει τη Μ. Τρίτη, το Δημοτικό Συμβούλιο

Με 42 θέματα θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Κέρκυρας τη Μεγάλη Τρίτη.
 
Όπως αναφέρει το κάλεσμα του Προέδρου του Σώματος, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την 15η Απριλίου και ώρα 15:00, στη Συνεδριακή Αίθουσα στο χώρο της Παλαιόπολης ή Μον–Ρεπό, για συζήτηση και λήψη Αποφάσεως στα παρακάτω θέματα :

Βρέθηκε νεκρός 67χρονος αγνοούμενος

Νεκρός βρέθηκε ένας 67χρονος αγνοούμενος, στο Κοντόκαλι, την Παρασκευή το μεσημέρι.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΜΕΔ που συμμετείχε στις έρευνες:

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή των Βαΐων

 ΑΔ Κέρκυρας και Τμήμα Τροχαίας γνωστοποίησαν τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν την Κυριακή των Βαΐων.

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!


Αυτόπτης μάρτυρας της έκρηξης


Έρχεται το Corfu Beer Festival, τον Οκτώβριο

Το ετήσιο πενθήμερο «Corfu Beer Festival» θα πραγματοποιηθεί τη φετινή χρονά, από την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου
έως και την Κυριακή 12 Οκτωβρίου.


Σύμφωνα με το δελτίο τύπου των διοργανωτών
Το πενθήμερο «Corfu Beer Festival» είναι πλέον ένα ετήσιο γεγονός που παρέχει την αποκλειστική ευκαιρία να δικτυωθούν, να διασκεδάσουν και να ενώσουν τις δυνάμεις τους διαφορετικοί πολιτισμοί, μέσα από την μπύρα, την γαστρονομία, τον χορό και τα τραγούδια. Φέτος η Κέρκυρα συναντά την Αγγλία, τη Ιρλανδία ,τη Σκωτία και την Ουαλία του Ηνωμένου Βασιλείου σε ένα διάστημα 5 ημερών επιδεικνύοντας τις παραδόσεις τους και την κουλτούρα τους.
   
Το φεστιβάλ υπόσχεται ένα εξαιρετικό πενθήμερο με εκλεκτές εικόνες και γεύσεις. Κάθε βράδυ θα υπάρχουν εξαιρετικά ψυχαγωγικά συγκροτήματα, συμπεριλαμβανομένου Jazz , Rock , Blues και ελληνική μουσική . Κατά τη διάρκεια των ημερών , οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε τοπικά σεμινάρια και επιδείξεις των παραδόσεων και τις προτιμήσεις των δύο πολιτισμών .

Το χρονικό της έκρηξης στην Τράπεζα της Ελλάδος


Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Οι εκδηλώσεις για το Πάσχα σε όλη την Κέρκυρα

pasxa corfu
Ο πλήρης οδηγός για όλες τις εκδηλώσεις του κερκυραϊκού Πάσχα, τόσο στην πόλη όσο και στην περιφέρεια του νησιού των Φαιάκων!

 Ο Δήμος Κέρκυρας ανακοίνωσε το συνολικό πρόγραμμα των Πασχαλινών εκδηλώσεων στην πόλη της Κέρκυρας, αλλά και στην περιφέρεια.

Σάββατο του Λαζάρου
11:30 Από τον Ναό του Αγ. Νικολάου των Γερόντων, που πανηγυρίζει κατά την ημέρα αυτή, ξεκινούν μουσικά και χορωδιακά σύνολα απ’ όλο το Νησί, τα οποία ερμηνεύουν τα «Κάλαντα του Λαζάρου». Ύστερα από μουσική περιπλάνηση στο ιστορικό κέντρο, συναντώνται στις

12:30 και ψάλλουν τα Κάλαντα στο «San Giaccomo» το Δημαρχείο της Πόλης. Η εκδήλωση οργανώνεται από τον «Φορέα Κορφιάτικης Έκφρασης».

20:30 Συναυλία της Φιλαρμονικής Εταιρίας Κέρκυρας, της παλαιότερης φιλαρμονικής του νησιού, στην Αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου.

Στέλνουν στην Εξορία τον Διοικητή του Τμ. Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, ως ανταμοιβή των επιτυχιών...

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
Μαθαίνοντας την απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας να αποσπάσει τον Διοικητή της Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας για δύο μήνες στο Αστυνομικό Τμήμα Πρέβεζας, ένιωσα μεγάλη θλίψη αλλά και υπερηφάνεια. Σαν εκλεγμένος συνδικαλιστής, νοιώθω την ανάγκη αλλά και υποχρέωση, να αναδείξω αυτή την απόφαση ή και δίωξη θα έλεγα, η οποία κατά τη γνώμη μου, εξυπηρετεί πολιτικά συμφέροντα και πελατειακές σχέσεις.
Ανατρέχοντας στα επίσημα στατιστικά στοιχεία από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας, οι ποσότητες που κατασχέθηκαν το 2013, με την ανάληψη των καθηκόντων του ανωτέρω Αξιωματικού, σε σχέση με το 2012 αυξήθηκαν κατά 838% στην ηρωίνη, 133% στην κοκαΐνη, 42% στην κάνναβη και 607% στα δενδρύλλια κάνναβης. Στοιχεία που ήρθαν αποκλειστικά και μόνον από το ζήλο και την εργατικότητα τόσο της Διοίκησης όσο και του κατώτερου Προσωπικού.
Χωρίς να πλέκω το εγκώμιο του "διωχθέντος" Αξιωματικού, ο οποίος έχει τιμηθεί από την Ελληνική Πολιτεία και Αστυνομία με περίπου σαράντα (40) ηθικές αμοιβές στα λίγα χρόνια Υπηρεσίας του, νοιώθω υπερήφανος που ως κατώτερο Προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, γνωρίζω τέτοιους Αξιωματικούς.
Ωστόσο, αυτή η απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, με την αιτιολογία... της κάλυψης εποχιακών αναγκών...., αφήνει πολλά ερωτηματικά αναπάντητα τόσο στο πλήθος του Αστυνομικού Προσωπικού όσο και στην Τοπική Κοινωνία της Κέρκυρας. 

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Πως φτιάχνεται το χαρτί υγείας;;;

Όλοι το χρησιμοποιούμε αλλά τελικά πως φτιάχνεται;;;


Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Διακαναλικός Άδωνις Γεωργιάδης!


Ξεχασμενη Γιορτη


Εκλεψαν το παγκάρι της εκκλησίας του Αγ. Σπυρίδωνα

Στο…μάτι έβαλαν το παγκάρι της εκκλησίας του Αγ. Σπυρίδωνα δύο νεαροί (ο ένας μάλιστα ανήλικος), ωστόσο η διάρρηξη και η κλοπή μικρού χρηματικού ποσού εξιχνιάστηκε γρήγορα από την Αστυνομία.
 Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της διάρρηξης δύο ημεδαποί 21 και 17 ετών , οι οποίοι όπως διαπιστώθηκε την Πέμπτη 03.04.2014 το μεσημέρι, παραβίασαν το παγκάρι της εκκλησίας και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 75 ευρώ περίπου.

Νεκρός 23χρονος

Διερευνώνται οι αιτίες της εκτροπής του ΙΧ αυτοκινήτου, που προκάλεσε το θάνατο του 23χρονου Κερκυραίου οδηγού του (Ν.Μ.), νωρίς το απόγευμα.

Ποιοι αιρετοί σε Κέρκυρα και Ιόνια αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα πόθεν έσχες

Στη δημοσιότητα δόθηκε η λίστα με τους αιρετούς που δεν υπέβαλαν ή υπέβαλαν ανακριβή πόθεν έσχες. Ποιοι περιλαμβάνονται από την Κέρκυρα και τα Ιόνια. Οι πρώτες δηλώσεις.

Παραδόθηκε το Σάββατο στη Βουλή η «λίστα Νικολούδη», όπου αναφέρονται τα ονόματα συνολικά 75 δημάρχων και περιφερειακών συμβούλων, οι οποίοι εντοπίστηκαν να έχουν «προβληματικά» πόθεν έσχες.
Η λίστα παραδόθηκε στα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, και περιλαμβάνει όσους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν κατέθεσαν πόθεν έσχες ή το κατέθεσαν ελλιπές, με λάθη. Σύμφωνα με πληροφορίες, όσοι διαπιστώθηκε πως έχουν πόθεν έσχες, όπου εντοπίστηκαν λάθη, είναι σε «δυσμενέστερη θέση» από αυτούς που δεν το κατέθεσαν καθόλου.
Ο Παναγιώτης Νικολούδης έστειλε στη Βουλή τον κατάλογο με τους 75 δημάρχους και περιφερειακούς συμβούλους για τους οποίους έχει επέμβει ο εισαγγελέας σχετικά με τη δήλωση πόθεν έσχες.

Στάθης Παναγούλης: "Θα δείτε και πολύ χειρότερα πράγματα, αν βγάλουν και τα υπόλοιπα βίντεο"

Σε μια αποκάλυψη βόμβα όπως προκύπτει από τα πρακτικά της Βουλής, προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευστάθιος Παναγούλης, ο οποίος τόνισε ότι "πρόκειται να γίνουν σοβαρές αποκαλύψεις σε λίγο καιρό, θα δείτε και πολύ χειρότερα πράγματα" είπε συγκεκριμένα ενώ αποκάλυψε ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος εκβιαζόταν με προφυλακίσεις σε περίπτωση που δεν συνεργαζόταν με τη Νέα Δημοκρατία, και ουσιαστικά του ζητήθηκε να μην κατέβει σε ορισμένες εκλογικές περιφέρειες.
 
O Στάθης Παναγούλης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση ουσιαστικά πίεζε την Χρυσή Αυγή να αποχωρήσει εκλογικά από τους νομούς Αττικής, Κορινθίας, και Μεσσηνίας, με τόν όρο να σταματήσουν οι προφυλακίσεις. Φυσικά εκ του αποτελέσματος ο Λαϊκός Σύνδεσμος δεν έκανε πίσω.
 

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

Ανεπανάληπτη κωμικός, ταλαντούχα σόουγουμαν και εξαιρετική τραγουδίστρια. Γεννήθηκε το 1923 στην Κέρκυρα και σπούδασε στο Ωδείο του Δραματικού Συλλόγου της γένετειράς της, όπου έκανε και τις πρώτες της εμφανίσεις. Ανήλικη ακόμη, σε ηλικία δεκαέξι ετών, πρωτοδούλεψε ως επαγγελματίας σε ζαχαροπλαστείο στη Σπιανάδα. Εκεί, το καλοκαίρι του 1938 γνώρισε τον πρώτο άντρα της ζωής της, τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Κώστα Βασιλείου, με τον οποίο παντρεύτηκε το καλοκαίρι της επόμενης χρονιάς, παρουσία λίγων φίλων.

Όλα τα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Δήμο και Περιφέρεια

Με σημαντική ανανέωση των προσώπων που απαρτίζουν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Περιφέρεια και Δήμο αλλά και τάση διεύρυνσης εκτός του στενού κομματικού χώρου, παρουσιάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι στις εκλογές του Μαΐου.
Πρόκειται για το μεγαλύτερο μέρος του περιφερειακού ψηφοδελτίου αλλά και του κορμού του δημοτικού ψηφοδελτίου, υπό τους Θεόδωρο Γουλή και τον Μπάμπη Χαραλάμπους αντίστοιχα. Στο ψηφοδέλτιο για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων απομένουν πέντε κενές θέσεις ενώ ορισμένες ακόμα θέσεις απομένουν για το ψηφοδέλτιο του «κορμού» για το Δήμο Κέρκυρας, προκειμένου να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές μεταξύ των δεκάδων στελεχών και άλλων προσώπων που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους στις εκλογές.

Ζωή Κωνσταντοπούλου εναντίον όλων


Kιμ Γιονγκ Ουν: Θα εκτελέσει 200 άτομα και θα στείλει άλλους 1.000 στα στρατόπεδα συγκέντρωσης

Ο ηγέτης της Βόρεια Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, αποφάσισε την εκτέλεση 200 υψηλόβαθμων αξιωματούχων της κυβέρνησης γιατί... μπορεί να ήταν υποστηρικτές του θείου του Ουν που είχε εκτελεστεί ως προδότης τον περασμένο Δεκέμβριο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...