Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Σε λειτουργία το αποχετευτικό Σιδαρίου και Κασσιώπης

Η ΔΕΥΑΚ ανακοινώνει ότι οι εργασίες ολοκλήρωσης των εγκαταστάσεων Βιολογικού καθαρισμού του Σιδαρίου και της Κασσιώπης πραγματοποιήθηκαν και ξεκινά η λειτουργία τους.

Εκδήλωση της Αστρονομικής Εταιρείας

Η Αστρονομική Εταιρεία Κέρκυρας διοργανώνει διάλεξη με θέμα:«Ανιχνεύοντας τα όρια του Μήκους, του Χρόνου και της Μάζας» και ομιλητή το φυσικό Χάρη Γουναρόπουλο.
Η διάλεξη θα δοθεί τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:00 στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κέρκυρας.

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΑΡΧΙΣΑΜΕ! Δήλωση - ΣΟΚ από τον Βαρουφάκη στο BBC

Ο υποψήφιος υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση Τσίπρα ανοίγει τα χαρτιά του στο BBC...

Ποιοι εκλέγονται στην Κέρκυρα...

Από το ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι εξής:

  1. Στέφανος Σαμοίλης
  2. Φωτεινή Βάκη
Από τη Νέα Δημοκρατία εκλέγεται ο Στέφανος Γκίκας, ο οποίος άφησε πίσω την πολυσυζητημένη "μεταγραφή" από το ΠΑΣΟΚ, Άντζελα Γκερέκου.

Η Ένωση Κεντρώων του Β.Λεβέντη, πέρασε το ΠΑΣΟΚ στην Ά Θεσσαλονίκης!!!


Στην Ά Θεσσαλονίκης ήταν υποψήφιος ο Ε.Βενιζέλος...


Μέχρι τώρα αποτελέσματα και αναλυτικά οι "Σταυροί" στην Κέρκυρα

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Επικρατείας 50%


Οι κρυπτοχριστιανοί αποτελούν για το Πατριαρχείο το κρυφό ποίμνιο. Είναι παντού...

Ο φανατισμός των Ισλαμιστών στην Τουρκία δεν επιτρέπει διαφοροποιήσεις ειδικά σε … θέματα θρησκείας. Αυτό όμως που δεν επετεύχθη με «ζεϊμπέκικα και κουμπαριές» το πράττει η Ορθοδοξία αφού είναι έκδηλο σε πολλούς Τούρκους το Ορθόδοξο υπόβαθρο. Αν και οι λιγοστοί Σελτζούκοι άλλαξαν τον εθνοθρησκευτικό χαρακτήρα εκατομμυρίων Ελλήνων (Μικρασίας, Θράκης, Πόντου κ.α.) που λόγω βίας ή συμφερόντων εξισλαμίσθηκαν ακόμα και επιφανειακά, σήμερα μία κρυμμένη Ορθόδοξη θρησκευτικότητα εκδηλώνεται από τους απογόνους τους. Οι κρυπτοχριστιανοί αποτελούν για το Πατριαρχείο ένα κρυφό ποίμνιο τραγικών θυμάτων μιας αυταρχικής διοίκησης αιώνων.

Αποτέλεσμα επικρατείας στο 32,77%


Αποτελέσματα Κέρκυρας στο 11,45% των ψήφων


EXIT POLL (ANT1)


EXIT POLL (MEGA)


ΤΑ EXIT POLL (STAR)! ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ



ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ EXIT PΟLL ΣΕ ΕΜΑΣ!!!

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Έπιασαν 31χρονο Αλβανό με ηρωίνη

Συνελήφθη αλλοδαπός στην Κέρκυρα, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, όπως λέει η ΕΛΑΣ. - Κατασχέθηκαν 25,2 γραμμάρια ηρωίνης.

Τρεις δημοσκοπήσεις το παραδέχονται πλέον: "Κλείδωσε" μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ με 3η δύναμη την ΧΑ!

Ολες οι τελευταίες δημοσκοπήσεις 36 ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες ξαφνικά "ανακάλυψαν"  αυτό που οι ανανγώστες του defencenet.gr έχει ενημερωθεί από την αρχή της εκλογικής μάχης με τις δημοσιεύσεις των μυστικών δημοσκοπήσεων ξένων πρεσβειών και αυτών που οι εταιρείες δημοσκοπήσεων έκρυβαν στα συρτάρια τους γιατί δεν συνέφερε τους παραγγελείς τους: Οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα και ο Λαϊκός Σύνδςσμος-Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτη πολιτική δύναμη. Και συπληρώνουμε: Με διαφορά από το τέταρτο κόμμα, όποιο και αν είναι αυτό, είτε ΠΑΣΟΚ, είτε Ποτάμι.

ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΝ “ΕΥΠ” ΚΑΙ “ΥΠΕΞ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

thr_tsip
Τι γράφει το τουρκόγλωσσο φυλλάδιο του ΣΥΡΙΖΑ που μοιράσθηκε στην Κομοτηνή – Στο παιχνίδι για την κατάκτηση της εξουσίας η Αξιωματική Αντιπολίτευση τα δίνει ΟΛΑ στην Τουρκία – Η Θράκη κατρακυλά στην αγκαλιά της Άγκυρας, για χάρη της ψήφου των μουσουλμάνων

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Αλβανοί ιερόσυλοι είχαν διαρρήξει 26 ναούς

Από τον Φεβρουάριο του 2014 δρούσε η τριμελής σπείρα των Αλβανών ιερόσυλων που 
είχαν ρημάξει συνολικά 26 μοναστήρια και εκκλησίες στα περισσότερα νησιά των Κυκλάδων. Σύμφωνα με την Αστυνομία, χρησιμοποιούσαν ακόμη και προχωρημένες τεχνικές αντιπαρακολούθησης για να μην εντοπίζονται.

Aυτές δεν είναι εκλογές ...συναγωνισμός από εξώφυλλα του playboy είναι !!!

Φινλανδία: Σφαγή σε μπαρ από Σομαλό με τσεκούρι!

Ένας αιτών άσυλο από τη Σομαλία σκότωσε δύο ανθρώπους με τσεκούρι σε μια παμπ στη Φινλανδία την περασμένη Τετάρτη.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ. ΑΠΟΥΣΙΑΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ Η ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο Εκθεσιακό Κέντρο Βιέννης δεν υπήρχε το περασμένο τριήμερο καμιά θέση για πάρκινγκ , μόνο ουρές ουρές παντού: στο ταμείο και στον δρόμο προς την Αίθουσα Α, από όπου ακούγονταν μπουζούκια. Ήταν το περίπτερο του ΕΟΤ, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Επιτυχημένη παρουσία των Παξών στη διεθνή έκθεση της Βιέννης

BIENNH 2Επιτυχημένη ήταν η παρουσία των Παξών στη διεθνή στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Βιέννης Ferien, που έγινε 15-18 του μήνα στο εκθεσιακό κέντρο Messe Wien.

Απόπειρα αυτοκτονίας στο Πεντοφάναρο(BINTEO)

Για τρεις περίπου ώρες διαπραγματευτές της ΕΛΑΣ συνομιλούσαν με 40χρονο που απειλούσε να πέσει στο κενό, από τον 4ο όροφο ξενοδοχείο στο Πεντοφάναρο.

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου «καταδικάζει» το ελληνικό μέλι

Σημαντικό αντίκτυπο στο μοναδικής ποιότητας ελληνικό μέλι και τους 20.000 Έλληνες μελισσοκόμους έχει η απόφαση της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να απορρίψει τροπολογία για την υποχρεωτική σήμανση γενετικά τροποποιημένης γύρης στο μέλι. 

Ατελείωτες ουρές προσκυνητών στον τάφο του Άγιου Γέροντα Παΐσιου (εικόνες)

Άνθρωποι κάθε ηλικίας από όλα τα μέρη της Ελλαδάς αλλά κυρίως από τη Θεσσαλονίκη στήθηκαν στην ουρά χθες Κυριακή (18-01-2014) περιμένοντας για ώρες με υπομονή και πίστη να προσκυνήσουν τον τάφο του Άγιου Γέροντα Παϊσιου.

Σ.Παναγούλης: "Παράνομος ο αποκλεισμός της ΧΑ από τα κανάλια - Ειδικό δικαστήριο για Σαμαρά, Βενιζέλο και ΓΑΠ" (vid)

Ο  υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Β' Αθηνών ιστορικό στέλεχος της αριστεράς  και αδελφός του Αλέκου Παναγούλη, Στάθης Παναγούλης προκαλεί πολιτικό σεισμό σε συνέντευξή του, όπου ζητά Ειδικό Δικαστήριο για του Α.Σαμαρά, Γ.Παπανδρέου και Ε.Βενιζέλο, και θεωρεί παράνομο τον αποκλεισμό της ΧΑ από τα καναλια.

50.000 αλλοδαποί έγιναν Έλληνες και θα ψηφίσουν στις 25 Ιανουαρίου

50.000 είναι οι αλλοδαποί που πολιτογραφήθηκαν Έλληνες , από τις προηγούμενες εκλογές έως σήμερα, και θα μπορούν να ψηφίσουν στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2025.

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Τροφή για σκέψη...

πατήστε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε...!

Στριπ-τιζ από την Γερμανία στην κυβέρνηση: "Χειρότερη η ελληνική οικονομία σήμερα από το 2010"!

Σε ένα άκρως αποκαλυπτικό δημοσίευμά του για την τραγική κατάσταση στην οποία περιήλθε η ελληνική οικονομία από το 2010 που εισήλθε στα Μνημόνια που υπέγραψαν οι κυβερνήσεις Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά μέχρι σήμερα το περιοδικό Focus, επικαλούμενο έρευνα του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πολιτικής (CEP), η οποία δημοσιεύεται στην Welt am Sonntag αναφέρει ότι «Δυστυχώς σήμερα η Ελλάδα μπορεί να πληρώσει σήμερα τα χρέη της λιγότερο από ό,τι πριν από την διάσωση»!
 

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Πα-τέρας φίμωσε και έθαψε ζωντανή την κόρη του λόγω φύλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό συνέβη στην Ινδία, συγκλονίζοντας όλη την χώρα αλλά και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Άνδρας φίμωσε και έθαψε ζωντανή την 10χρονη κόρη του επειδή ήταν κορίτσι και όχι αγόρι!

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Ξεκινουν οι εργασίες στην Ανουντσιάτα

Το επόμενο δεκαήμερο αναμένεται να αρχίσουν οι εργασίες για την αποκατάσταση και ανάδειξη του κωδωνοστασίου της Ανουντσιάτα μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης ανάμεσα στο Υπουργείο Πολιτισμού και την ανάδοχο εταιρία, την Πέμπτη 15/1/2015.

Ντόρα Μπακογιάννη: Αν ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει Αβραμόπουλο για ΠτΔ, θα τον ψηφίσω

Θετικά θα έβλεπε μία ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Δημήτρη Αβραμόπουλου για τη Προεδρία της Δημοκρατίας η Ντόρα Μπακογιάννη.

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Aφίξεις 2014: Eκτη πανελλαδικά η Κέρκυρα, αλλά πολύ πίσω από τη Ρόδο

Παραιτούνται απ' το ΠΑΣΟΚ

Δυο ακόμα μέλη της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ, μετά τον γραμματέα της Αλ. Αλεξάκη, παραιτούνται με βολές κατά της ηγεσίας Βενιζέλου. Δεν λένε όμως τι πρόσκειται να κάνουν...

Η υγεία νοσεί: Μείωσαν τον προϋπολογισμό του Νοσοκομείου κατά 35%!

Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τη δημόσια υγεία ο Ιατρικός Σύλλογος Κέρκυρας τονίζοντας ότι η υγεία είναι σε κρίση, οι πολίτες ανυπεράσπιστοι και οι γιατροί σε απόγνωση.

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΝΕΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΟΝΗ ΜΑΣΤΟΡΑ ΚΑΙ ΘΟΔΩΡΟ ΛΟΥΚΑΝΑΡΗ

Με σημερινή απόφασή του ο Δήμαρχος Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος ανέθεσε στην αντιδήμαρχο Μαθρακίου Νόνη Μάστορα καθήκοντα αντιδημάρχου των δημοτικών ενοτήτων Κερκυραίων και Φαιάκων και στον αντιδήμαρχο Οθωνών Θεόδωρο Λουκανάρη καθήκοντα αντιδημάρχου των δημοτικών ενοτήτων Αγίου Γεωργίου, Εσπερίων, Θιναλίου και Κασσωπαίων.

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: «ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΕΛΑΗ Η ΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ».

Γνωστός σε όλους για την επιθετικού-υβριστικού τύπου δήθεν αγωνιστική ιδιοσυγκρασία του, αυτή τη φορά –μέσω πρόσφατης ανακοίνωση του- ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό του.

Ο Νίκος Μεταλληνός και πάλι πρόεδρος της ΕΛΜΕ

O Νίκος Μεταλληνός εξελέγη και πάλι πρόεδρος της ΕΛΜΕ Κέρκυρας μετά τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ. σε σώμα.

Ημέρα προσευχής για την ενότητα και την ειρήνη στον κόσμο

Όπως κάθε χρόνο θα πραγματοποιηθεί και φέτος στον Καθολικό Καθεδρικό Ναό «Ντόμο» η Εβδομάδα Προσευχής για την ενότητα των Χριστιανών και την Ειρήνη στον κόσμο η οποία θα κορυφωθεί με την προσευχή για το τέλος της βίας και της τρομοκρατίας από τους εκπροσώπους των Χριστιανικών Εκκλησιών της Κέρκυρας, το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 18:00'.

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Αγιοποιήθηκε ο Γέροντας Παϊσιος!

Άγιο της Ορθόδοξης Εκκλησίας ανακήρυξε το Οικουμενικό Πατριαρχείο τον γέροντα Παΐσιο.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ!

 "ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ" ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ! ΤΑ ΣΤΟΙΒΑΞΑΝ ΜΕ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΙ ΠΙΟ "ΣΙΚ" Η ΜΑΝΙΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΙΦΙΚΑ!

Απίστευτα σκληρές εικόνες έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την απόφαση των αρχών να "καθαρίσουν" από τα μικρά παιδιά την πρωτεύουσα των Φιλιππίνων ενόψει της επίσκεψης του Ποντίφικα.

ΣΕΤΕ: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ»

Επιβεβαιώνονται τα οικονομικά σενάρια του ΣΕΤΕ σχετικά με το ντόμινο των αρνητικών εξελίξεων στην ελληνική οικονομία που θα επιφέρει το ενδεχόμενο διπλασιασμού του ΦΠΑ της διαμονής από το 6,5% στο 13%, σύμφωνα με ανεξάρτητη μελέτη που εκπόνησε η εταιρεία Ernst & Young.

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Παραιτήθηκαν από αντιδήμαρχοι Παυλίδης & Ραιδεστινός

Χωρίς επίσημη ανακοίνωση από το Δήμο Κέρκυρας κατέθεσαν παραιτήσεις οι αντιδήμαρχοι Κ. Παυλίδης και Γ. Ραιδεστινός, λόγω υποψηφιότητας.

Η τούμπα της Δανής Πρωθυπουργού... Εσκουρδουμπούλησε η τσαμένη...

Έρευνα της Randstad: Απαισιόδοξοι οι Έλληνες για την οικονομία

Επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης στη χώρα μέσα στο 2015 αναμένουν οι Έλληνες σε ποσοστό 60%, σύμφωνα με τα αποτελέσματα παγκόσμιας έρευνας Workmonitor της εταιρείας παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού Randstad, για το τέταρτο τρίμηνο του 2014.

Γιατί κλαίνε οι γυναίκες περισσότερο από τους άντρες

perierga.gr - Γιατί κλαίνε οι γυναίκες περισσότερο από τους άντρες
Είναι ένα από τα παλαιότερα στερεότυπα: οι άντρες δεν κλαίνε. Τα υπάρχοντα δεδομένα αποκαλύπτουν πως, αν και δεν ανταποκρίνεται κατά 100% στην αλήθεια, γεγονός παραμένει ότι οι γυναίκες κλαίνε περισσότερο.

Στα δικαστήρια το θέμα της χωματερής στο Τεμπλόνι

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Εφετείο, η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά την κακή κατασκευή και πλημμελή λειτουργία του ΧΥΤΑ Τεμπλονίου.

Με ποιο ποσοστό ένα κόμμα σχηματίζει αυτοδύναμη κυβέρνηση - Τι κρύβει ο εκλογικός νόμος

Με ποσοστό 33% είναι δυνατόν το πρώτο κόμμα να εξασφαλίσει την αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές. Δείτε σε ποιες περιπτώσεις είναι αυτό δυνατό.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...