Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Λήστεψαν ζευγάρι ηλικιωμένων στο νότο

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων έπεσε θύμα ληστείας, όπως καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκιμμαίων.

Διέρρηξαν εκκλησία στους Αργυράδες

Χρυσά εκκλησιαστικά σκεύη και μια ασημένια λειψανοθήκη ήταν η λεία των διαρρηκτών του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αργυράδων, σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε, στο ΑΤ Λευκιμμαίων.

ΣΟΥΗΔΙΑ: Αλλάζουν ονόματα σε «ρατσιστικά» πουλιά

 
Μετά από έντονο προβληματισμό η Σουηδική Ορνιθολογική Εταιρεία αποφάσισε να αντικαταστήσει τα «ρατσιστικά» και «προσβλητικά» ονόματα πολλών πουλιών με πιο ‘πολιτικώς ορθά’ ονόματα.

Ξανθιά εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Πως μπορούμε να σταματήσουμε τους σφαγείς της ISIS; Να τους βρούμε δουλειές!» (video)

Κι όμως αυτό είπε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Marie Harf στον τηλεπαρουσιαστή Chris Matthews:

Ζητούν άμεσα ανέγερση νέου σχολείου στο Κοντόκαλι

540928 3367438221355 1131164132 33294227 1727367886 n
Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Κοντοκαλίου ζητούν προσωρινή μετεγκατάσταση του σχολείου, και την άμεση ανέγερση νέου κτιρίου.

SOS εκπέμπουν οι κάτοικοι για το δρόμο της παραλίας των Ερμόνων

ermones
Η παραλία των Ερμόνων αποτελεί τον μόνο οικονομικό πόρο της ευρύτερης περιοχής, αφού κάτοικοι και επιχειρηματίες ζουν από τον τουρισμό. Η πρόσβαση, όμως στην παραλία έχει γίνει πλέον επικίνδυνη, λένε και ζητούν άμεση παρέμβαση από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κέρκυρας.

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Υπό επανεξέταση οι παραχωρήσεις για τα πετρέλαια στο Ιόνιο

Στην επανεξέταση του μεγάλου γύρου παραχωρήσεων για έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων, στις 20 θαλάσσιες περιοχές σε Ιόνιο και Κρήτη ανακοίνωσε ο νέος Υπουργός Π. Λαφαζάνης.

Προς μετακόμιση στου Κωτσέλα το Υπεραστικό ΚΤΕΛ

Tην έγκρισή της Επενδυτικής Επιτροπής του Ταμείου Αστικής Ανάπτυξης Ιονίων Νήσων για την ένταξη του στο χρηματοδοτικό εργαλείο JESSICA εξασφάλισε το έργο «Κατασκευή νέου Σταθμού Υπεραστικού ΚΤΕΛ Κέρκυρας, στην περιοχή Αγ. Σπυρίδωνας Κωτσέλα», πρόταση της εταιρίας Υπεραστικό ΚΤΕΛ Κέρκυρας Α.Ε.

ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Στις 10 ωραιότερες γυναίκες πολιτικούς τις οποίες ανέδειξε το Playboy βρίσκονται η Άντζελα Γκερέκου- η οποία μάλιστα ανακηρύσσεται η πιο όμορφη παίρνοντας το «στέμμα»- και η Εύα Καϊλή που κατατάσσεται στην 8η θέση και με την υποσημείωση «όχι δεν είναι η Σαρλίζ Θέρον». 
Το Top-10, σύμφωνα με το περιοδικό:

Ο εσταυρωμένος "δακρύζει", από τις εκλογές...

Μελέτη αποδεικνύει ότι η παρακολούθηση πορνό συρρικνώνει τον εγκέφαλο

Μια ερευνητική μελέτη που δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα στο περιοδικό τηςΑμερικανικής Ιατρικής Ένωσης: Ψυχιατρική (American Medical Association: Psychiatry), καταλήγει στο συμπέρασμα ότι όσο περισσότερο πορνό παρακολουθεί ένα άτομο, τόσο λιγότερη φαιά ουσία, δραστηριότητα και συνδετικότητα έχουν στον εγκέφαλό τους.

Στις εκθέσεις Μιλάνου και Στοκχόλμης ο Δήμος Παξών

Ο Δήμος Παξών μέσω της Επιτροπής Τουρισμού   συμμετείχε στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Bit 2O15 η οποία έγινε από τις 12 Φεβρουαρίου έως 14 στον εκθεσιακό χώρο του Fiera Milano στην Ιταλία ενώ τις ίδιες ημερομηνίες στην Στοκχόλμη της Σουηδίας «έτρεχε» ο πλέον γνωστός διαγωνισμός « ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΩΝ ΠΑΞΩΝ»  που το αγκάλιασαν και τον διεξήγαγαν οι επιχειρηματίες του τόπου μας προσφέροντας μια ολοκληρωμένη  ειδυλλιακή  διαμονή στο νησί.

Ο «Γαζιανάκης» και άλλα τοπικά τραγούδια και χοροί της Αποκριάς, στους Κυνοπιάστες

Με μοναδικό, για τα δεδομένα του νησιού μας, τρόπο θα γιορταστεί στους Κυνοπιαστές η Αποκριά, αναβιώνοντας παλιά έθιμα, που ήθελαν, τις δύο τελευταίες Κυριακές του Τριωδίου «Τσ’ Απόκριες και τσι Τρινές», να γίνονται εκδηλώσεις με τραγούδια και χορούς σε υπαίθριους ή κλειστούς, ανάλογα με τον καιρό, χώρους συναθροίσεων.

Εξιχνιάστηκαν υποθέσεις ληστείας και κλοπής

Συνελήφθησαν την Πέμπτη (19.02.2015) το πρωί στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Ασφαλείας, ζευγάρι 21 και 29 ετών για ληστεία κατά συναυτουργία και κατά περίπτωση για κλοπή καθώς όπως διαπιστώθηκε χθες το απόγευμα, στην πόλη αφαίρεσαν με την χρήση βίας δύο κινητά τηλέφωνα από 40χρονο ημεδαπό.

Συμφωνία: Έτοιμο κείμενο μεταξύ Ελλάδας και εταίρων για έγκριση στο Εurogroup

ΕΝΤΟΝΕΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΜΗΝΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Γιατί η Ισραηλινή αστυνομία σφράγισε τον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα

Γιατί η Ισραηλινή αστυνομία σφράγισε τον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα
Στο πόδι οι αγιοταφίτες για διαμαρτυρία – Παρέμβαση στα τυπικά της Ορθόδοξης εκκλησίας χωρίς να ενημερώσουν.

Σαουδάραβας ιμάμης: «Αν η Γη γύριζε τότε το αεροπλάνο θα στεκόταν και η Κίνα θα ερχόταν σε αυτό»

«Η Γη δεν γυρίζει». Αυτό υποστήριξε ενώπιον ομάδας μαθητών ένας σαουδάραβας ιμάμης, προκαλώντας τουλάχιστον ένα ειρωνικό μειδίαμα σε όσους τον άκουσαν.

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Προκόπης Παυλόπουλος – Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία στην ολομέλεια της Βουλής

Όπως και αναμενόταν άλλωστε νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρόκειται να είναι  ο Προκόπης Παυλόπουλος ο οποίος εξελέγει σήμερα από την ολομέλεια της Βουλής με 232 ψήφους έναντι 30 του υποψήφιου από το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ συνταγματολόγου Νίκου Αλιβιζάτου που συγκέντρωσε ψήφους και 32 βουλευτές (ΚΚΕ-Χρυσή Αυγή) που ψήφισαν "παρών".  

Ο πατριωτισμός είναι το καταφύγιο των απατεώνων!

Επίκληση στο πατριωτικό καθήκον των Ελλήνων φορολογουμένων έκανε η  αναπληρώτρια 
υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη και ζήτησε να πληρωθούν φόροι και να ρυθμιστούν οι οφειλές.

Κόβουν τα χέρια γυναικών που χρησιμοποιούν κινητό τηλέφωνο!

Μετά τους μαζικούς αποκεφαλισμούς, τις φρικιαστικές εκτελέσεις ομήρων και τις 
απάνθρωπες τιμωρίες για αδικήματα που παραβαίνουν το νόμο της σαρία, οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους κόβουν τα χέρια των γυναικών επειδή χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα!

Φαίακες και Αχίλλειοι λάβροι κατά της νέας χωροταξίας της ΔΕΥΑΚ

Μέσα σ' όλα τα υπόλοιπα, ο Δήμαρχος Κ. Νικολούζος έχει να αντιμετωπίσει και αντιδράσεις, εξαιτίας του νέου Οργανισμού της ΔΕΥΑΚ που προβλέπει κατάργηση των υπαρχόντων υποκαταστημάτων και λειτουργία τριών νέων σε Βορρά, Μέση και Νότο.

Αντίθετοι στο πόρισμα για τα σκουπίδια οι Τεμπλονιώτες: Επιλέξατε κι εσείς την εύκολη λύση

Παρουσιάστηκε από Δήμαρχο και Περιφερειάρχη το πόρισμα για τη διαχείριση των απορριμμάτων της Κέρκυρας, που δείχνει δεματοποίηση και Τεμπλόνι προς το παρόν. Αντίθετοι οι κάτοικοι Τεμπλονίου μιλούν για εύκολη λύση.

Το πόρισμα της Επιτροπής για τα σκουπίδια στην Κέρκυρα

Στη δημοσιότητα έδωσαν χθες ο δήμαρχος και ο περιφερειάρχης του πόρισμα της επιτροπής εμπειρογνωμόνων για την αντιμετώπιση του προβλήματος διαχείρισης των σκουπιδιών στην περιφερειακή Ενότητα της Κέρκυρας:

Στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα η οικογένεια Βαρδινογιάννη...

Δηλώσεις στο πρακτορείο Reuters έκανε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης σχετικά με τις εξελίξεις του ελληνικού ζητήματος και ειδικά για τις κινήσεις του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ «ENΟΠΛΗ ΣΥΡΙΑΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ»

45564546
Η άμεση διαπλοκή του Ισραηλιτικού κράτους στο συριακό έχει πλέον αρχίσει να γίνεται κοινός τόπος και για το εβραικό κοινό.

Συστημικές τράπεζες και Coca Cola χορηγοί του "Ριζοσπάστη"

Ο Μπακούνιν προβληματιζόταν ιδιαίτερα στη σχέση του Μαρξ με τους Διεθνείς Τοκογλύφους μιας και ο Μάρξ δεν έλεγε ποτέ λέξη για τους τραπεζίτες... 

Αλβανός που "το έπαιζε" Ιταλός εραστής ήταν τελικά ο δολοφόνος της Ελληνίδας γυμνάστριας στην Καλαμάτα


Η κοπέλα χώρισε τον 30χρονο κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων

Eπιασαν 27χρονο για διακίνηση ηρωίνης

Συνελήφθη (13.02.2015) το απόγευμα στην πόλη της Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών , 27χρονος Ελληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών.

Στον Εισαγγελέα η δικογραφία του 17χρονου

Η απόφαση του Εισαγγελέα αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες ώρες για την τύχη του ανήλικου παιδιού που επιτέθηκε στη μάνα του χτυπώντας έτσι και τόσο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μερικά εικοσιτετράωρα αργότερα.

Σοκαριστικές αποκαλύψεις Νικολούλη για τον φοιτητή στα Γιάννενα

Κανένα ίχνος δεν έχει ακόμη εντοπιστεί από τον αγνοούμενο φοιτητή τα ίχνη του οποίου χάθηκαν. Σημαντικά στοιχεία έφερε στο φως η έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη στην εκπομπή της

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Υδραίου: Πολιτικά και θεσμικά ατοπήματα του Δημάρχου

ydraiou paliaΕκπληξη γιατί «πληροφορήθηκε τυχαία από ραδιοφωνική εκπομπή, ότι το «επτασφράγιστο μυστικό», δηλαδή το περιβόητο πόρισμα και  του Δήμου Κέρκυρας για την διαχείριση των απορριμμάτων σχολιαζόταν, ως προς το περιεχόμενό του, από εκπρόσωπο του συλλόγου Τεμπλονίου, χωρίς πριν να έχουν ενημερωθεί τα θεσμικά όργανα του Δήμου, μεταξύ αυτών βέβαια τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου» εκφράζει η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δ.Σ. Κέρκυρας Μ. Υδραίου.

Reine: Το απομακρυσμένο «διαμάντι» της Νορβηγίας!

Parakseno.gr : reine3 Reine: Το απομακρυσμένο «διαμάντι» της Νορβηγίας!
Το Reine σίγουρα δεν είναι γνωστό σε πολλούς, αφού η θέση του αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για τους επίδοξους ταξιδιώτες. Για την ακρίβεια βρίσκεται στη βόρεια ακτή της Νορβηγίας, πάνω από τον Αρκτικό Κύκλο, και αριθμεί μόλις 342 κατοίκους. Είναι, όμως, ιδιαίτερα δημοφιλές ανάμεσα στους Νορβηγούς, που το επισκέπτονται κατά χιλιάδες κάθε χρόνο, χειμώνα καλοκαίρι. Άλλωστε η ομορφιά του είναι εξαιρετική όλες τις εποχές του χρόνου.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ «ΚΛΗΡΩΝΕΙ» ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός να ανακοινώσει τον υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Θρίλερ με την εξαφάνιση 20χρονου φοιτητή

Η αγωνία κορυφώνεται, αλλά η ελπίδα παραμένει ζωντανή για την οικογένεια και τους φίλους του 20χρονου φοιτητή από την Κρήτη που σπουδάζει στα Ιωάννινα και τα ίχνη του αγνοούνται. 

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Τρότσκι: «Θα επιβάλουμε μια κόκκινη τυραννία. Κόκκινη γιατί θα φέρουμε ποταμούς αίματος. Οι τραπεζίτες θα εργαστούν μαζί μας»

 Διάσημο απόσπασμα του Τρότσκι (1917)*:

«Πρέπει να μετατρέψουμε τη Ρωσία σε μια έρημο που θα κατοικείται από λευκούς νέγρους πάνω στους οποίους θα επιβάλουμε τυραννία, μια τυραννία που οι πιο τρομεροί δεσπότες της Ανατολής είχαν ποτέ ονειρευτεί. Η μόνη διαφορά είναι ότι αυτή θα είναι μια τυραννία της αριστεράς, όχι μια τυραννία της δεξιάς. Θα είναι μια κόκκινη τυραννία και όχι μια λευκή».

Παραιτήθηκε ο Αντιδήμαρχος Νότιας Κέρκυρας

Με μια λιτή ανακοίνωση, ο Δήμος Κέρκυρας γνωστοποίησε πως ο Νίκος Γκούσης παραιτήθηκε από τη θέση του αντιδημάρχου, με τον Κ. Νικολούζο να την κάνει δεκτή.

Telegraph: Καλύτερο νησί για οικογενειακές διακοπές η Κέρκυρα

Η εφημερίδα Telegraph και το ένθετο της Travel αναδεικνύουν τα 19 καλύτερα ελληνικά νησιά, ξεχωρίζοντας το καθένα για όσα μπορεί να προσφέρει στους τουρίστες. Παραλίες, αθλήματα, οικογενειακές δραστηριότητες, ιστορία, πολιτισμός, φαγητό, θέα, ξενοδοχεία είναι μόνο λίγοι από τους λόγους που κάνουν τα 19 αυτά νησιά να μοναδικά. - Μεταξύ τους τόσο η Κέρκυρα, μα και άλλα Ιόνια νησιά.

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Η Α.Μέρκελ φορολογεί την χριστιανική πίστη - Χιλιάδες χριστιανοί εγκαταλείπουν τις εκκλησίες

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ

Αλέξης Τσίπρας: Φέρνουμε άμεσα στην Βουλή νόμο για την Ιθαγένεια

Αυτή την ώρα γίνονται προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, οπού η αυλαία άνοιξε με την ομιλία του πρωθυπουργού Αλεξη Τσιπρα.

Η Fraport περιμένει τα αεροδρόμια

Η γερμανική εταιρία διαχείρισης αεροδρομίων Fraport αναμένει ότι η νέα κυβέρνηση της Ελλάδας θα τηρήσει τη συμφωνία ύψους 1,4 δισεκ. δολαρίων για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια Αυτά αναφέρει σε συνέντευξη, που δημοσιεύεται στην Σαββατιάτικη (07/02) έκδοση της γερμανικής οικονομικής εφημερίδας Boersen-Zeitung, ο οικονομικός διευθυντής της εταιρίας. Ματίας Τσάισανγκ. Ο κ. Τσάισανγκ δήλωσε ότι η Fraport αναμένει να κλείσει τη συμφωνία της με την Αθήνα, όπως είχε σχεδιαστεί, τον Οκτώβριο.

ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ, ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ. ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Άγιος Προκόπης είναι ένα μικρό γραφικό χωριό στην μέση Κέρκυρα. Μέχρι και το 1936 ονομαζόταν «Ψωραροί» ή «Το χωριό των Ψωραρών» οπότε και μετονομάστηκε σε Άγιο Προκόπιο.

Έβρεξε γκολ στα τοπικά!

Έβρεξε γκολ στους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων, που διεξήχθησαν το απόγευμα του Σαββάτου.

“Μήπως πρέπει να νιώσω και εθνικά υπερήφανος που απόφοιτος Γυμνασίου-υπάλληλος της Βουλής λαμβάνει μεγαλύτερο μισθό από τον Α/ΓΕΕΘΑ;;;”

“Με τσιρίδες, τσαμπουκάδες, κυνηγητό στους διαδρόμους της Βουλής και προπηλακισμούς δημοσιογράφων διαμαρτυρήθηκαν οι πραιτωριανοί του πολιτικού κατεστημένου στην ανάγκη να προσαρμοστούν στις νέες κοινωνικές συνθήκες που επιβάλλουν η κρίση και τα Μνημόνια, τα οποία υπογράφουν όσοι τους διόρισαν με ρουσφέτια.

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

ΗΠΑ: Σάλος με την εβραϊκής καταγωγής γερουσιαστή των Δημοκρατικών που δεν θέλει οι Εβραίοι να παντρεύονται με μη Εβραίους μήπως «αφομοιωθούν»

Η Debbie Wasserman Schultz είναι μέλος του Κογκρέσσου από τη Φλόριντα και πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής των Δημοκρατικών. Αυτή η θέση την κάνει μια από τις πιο ισχυρές πολιτικούς στις ΗΠΑ.

Τι δεν παρατηρούν οι άντρες στις γυναίκες;

Αυτό το βλέμμα σας είναι γνώριμο: ορθάνοιχτα μάτια, σφιχτό σαγόνι και δυσκολία στην αναπνοή.

Ανοίγει ο φάκελος για τα παιδιά που πέθαναν στην Κέρκυρα τo 2006

Τα αδέλφια Shepherd, 7 και 6 ετών, πέθαναν το 2006 σε ξενοδοχειακή μονάδα της Κέρκυρας, από αναθυμιάσεις αερίων. Η Αγγλική Δικαιοσύνη ξεκίνησε νέα διαδικασία έρευνας για τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος, ενώ η πρώτη ημέρα σημαδεύτηκε από την άρνηση σημαντικών μαρτύρων να καταθέσουν.

Έως το Μάρτιο η Γ.Σ. του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων

Το αργότερο έως τον προσεχή Μάρτιο θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γ.Σ. του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας.

Το γεφύρι της Πλάκας βίοι παράλληλοι με το κερκυραϊκό θέατρο Φοίνικας

Το ιστορικό γεφύρι της Πλάκας, στα Τζουμέρκα της Άρτας, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Αράχθου και κατέρρευσε! Αυτό το μονότοξο γεφύρι, είναι ένα από τα ωραιότερα και γνωστότερα πέτρινα γεφύρια, με επιβλητικό τόξο ανοίγματος 40 μέτρων.

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Επιτέλους: Το ΥΠΕΞ στέλνει βοήθεια στους Ελληνες ομογενείς της Α.Ουκρανίας!

Υπό την προεδρία του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, πραγματοποιήθηκε, σήμερα, στο Υπουργείο Εξωτερικών, διυπουργική σύσκεψη σχετικά με την επιδεινούμενη κατάσταση στην Ουκρανία και τις συνθήκες ασφαλείας των Ελλήνων ομογενών που διαμένουν εκατέρωθεν της γραμμής των εχθροπραξιών, στις ανατολικές επαρχίες της Ουκρανίας.

20.000 συντάξεις θα μειώσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

20.000 συνταξιούχοι του ΕΤΕΑ θα δουν από τη σύνταξη του Φεβρουαρίου και ύστερα 
μεγάλο ψαλίδισμα στις συντάξεις τους από 5% ως και 20% με τη μέση απώλεια για κάθε συνταξιούχο να υπολογίζεται στα 150 ευρώ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...