Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

«Εκκωφαντική» η κυβερνητική σιωπή για Ερημίτη…

Κείμενο του Συλλόγου Περιβάλλοντος Κέρκυρας αναφορικά με τον Ερημίτη και τη... σιωπή της κυβέρνησης, όπως λέει, για το ζήτημα.

ΓΑΛΛΙΑ: Απόφαση δικαστηρίου ορίζει ότι οι Λευκοί Γάλλοι δεν μπορούν να προστατεύονται από το νόμο!

 
Ο Σαΐντ Μπουαμάμα (Saïd Bouamama), αλγερινής καταγωγής κοινωνιολόγος και συγγραφέας πολλών βιβλίων που ασχολούνται κατά κύριο λόγο με τις «διακρίσεις σε βάρος των μεταναστών στη Γαλλία», συνεργάστηκε με έναν ράπερ που ονομάζεται Saïddou το 2010 σχετικά με ένα βιβλίο και ένα CD με τίτλο “Nique la France -Devoir dinsolence” – που περίπου μεταφράζεται "Γ ...ου Γαλλία - Το Καθήκον του Θράσους».

ΗΠΑ: Η γυναίκα που ξερίζωσε έμβρυο από την κοιλιά μιας εγκύου μπορεί να μην κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία, γιατί το 7 μηνών βρέφος που πέθανε δεν λογίζεται «άνθρωπος»…

 Η είδηση ήταν σοκαριστική. Μια γυναίκα στο Κολοράντο των ΗΠΑ που φέρεται να δελέασε μια έγκυο γυναίκα επτά μηνών στο σπίτι της με ψευδή διαφήμιση, ξερίζωσε το μωρό από την κοιλιά της και άφησε το παιδί να πεθάνει, μπορεί να μην αντιμετωπίσει κατηγορίες για φόνο, επειδή η νομοθεσία του Κολοράντο δεν θεωρεί το αγέννητο παιδί ως ένα "πρόσωπο".

Σταδιακή αποκατάσταση της Ευγ. Βουλγάρεως

H πορεία του έργου ανάπλασης της οδού Ευγένιου Βουλγάρεως συζητήθηκε σε σύσκεψη που έγινε την Τρίτη στο παλαιό Δημαρχείο, υπό την προεδρία του Δημάρχου Κέρκυρας Κώστα Νικολούζου. 

Το άδοξο τέλος των ηρώων του 1821

Έλα κι εσύ στο Μαθητικό Φεστιβάλ

Έλα κι εσύ στη συνάντηση όλων των μαθητών που νοιάζονται, σκέφτονται, αγωνιούν, προβληματίζονται, χαίρονται, τραγουδούν και με το κεφάλι ψηλά δεν δέχονται το μέλλον που ετοιμάζουν για εμάς χωρίς εμάς.

Ναός Επικούριου Απόλλωνα

Νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Επαγγελματιών Λογιστών

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Επαγγελματιών Λογιστών Κέρκυρας (Σ.Ε.Λ.ΚΕ), που προέκυψε από τις εκλογές της 18ης Μαρτίου 2015.

Οι αξιωματικοί του Αμερικανικού πολεμικού πλοίου στο Δημαρχείο

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Κέρκυρας Κώστα Νικολούζο, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στο παλιό Δημαρχείο, ο Κυβερνήτης του Αμερικανικού Πολεμικού Πλοίου USS NORMADY,

Επιμένει και ζητάει τη χρηματοδότηση του εξαμήνου εξωτερικού η συνέλευση του Τμήματος ΞΓΜΔ

Επιμένει, όπως ήταν προφανές και αναμενόμενο, στην διατήρηση του χρηματοδοτούμενου από το Πανεπιστήμιο εξαμήνου εξωτερικού των φοιτητών του ΤΞΓΜΔ, η συνέλευση του Τμήματος.

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Συμμορία 7 αλβανών ξυλοκόπησαν 20χρονο στρατιώτη στην Χαλκίδα... Ρατσιστική επίθεση..;;;

Συνελήφθησαν στις 12 τα μεσάνυχτα της Κυριακής (22-03-2015) δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 22 και 28 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι φέρονται να συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του 20χρονου στρατιώτη που έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου στην παραλία Χαλκίδας…

Η εικόνα της Μυρτούς 2,5 χρόνια μετά την επίθεση του Πακιστανού στην Πάρο

Η Μυρτώ είναι 17 χρονών. Τα μαλλιά της είναι ξανθά και είναι πολύ όμορφη...

Μου λένε ότι είναι και πάρα πολύ έξυπνη.

«Εμείς προσπαθούμε με όλη μας τη δύναμη να μη σβήσουν τα φώτα που άναψαν οι αρχαίοι Έλληνες»

Οι συντελεστές της παράστασης, φοιτητές και φοιτήτριες του Πανεπιστημίου του Τόκιο

Οι συντελεστές της παράστασης, φοιτητές και φοιτήτριες του Πανεπιστημίου του Τόκιο

Mικρὸν ἂν σχολάσαις ἡμῖν χρόνον ;

(Mπορείς να διαθέσεις για μας λίγο χρόνο;)
Σύρος, Μενάνδρου Επιτρέποντες, 218-361

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΟΛΚΛΟΡΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ "ΛΑΟΔΑΜΑΣ"


Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Κέρκυρα & εξωτερικό ψηφίζουν οι Έλληνες για το Πάσχα

Ρώμη και Κέρκυρα περιλαμβάνονται στις κορυφαίες επιλογές των Ελλήνων για τις διακοπές του Πάσχα.

Έρχεται Δημοτικό Συμβούλιο με 93 θέματα

Τη Δευτέρα, στις 6.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η 4η τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κέρκυρας στη Συνεδριακή Αίθουσα Ευαγόρας Παλληκαρίδης στο χώρο του Μον–Ρεπό. Στην ημερήσια διάταξη έχουν εγγραφεί 93 θέματα.

ΙΣΡΑΗΛ: Κατασκεύασαν τον βωμό για τον Τρίτο Ναό στην Ιερουσαλήμ


Όπως αναφέρει το Breaking Israel News : Το Ινστιτούτο του Ναού στην Ιερουσαλήμ ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε την οικοδόμηση ενός βωμού κατάλληλου για την υπηρεσία στο ναό. Ο βωμός, για την κατασκευή του οποίου χρειάστηκαν αρκετά χρόνια, μπορεί να λειτουργήσει άμεσα, ανέφερε το περιοδικό Matzav Haruach.

Τον Στέφανο Πουλημένο τίμησε ο Ροταριανός Oμιλος

rotary1
Τον πρώην ιδιοκτήτη της «Κ.Σ.» Στέφανο Πουλημένο τίμησε ο Ροταριανός Ομιλος Κέρκυρας για τα 35 χρόνια προσφοράς του στη δημοσιογραφική ζωή του νησιού μας.

Τραγικές συνθήκες θεραπείας των νεφροπαθών

Δραματικές είναι συνθήκες θεραπείας για τους νεφροπαθείς στο Γενικό Νοσοκομείο, όπως χαρακτηριστικά τις περιγράφει σε έγγραφο που απέστειλε προς τη διοίκηση του ιδρύματος ο Σύλλογος Νεφροπαθών -Μεταμοσχευμένων Κέρκυρας.

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Απίστευτη βαρβαρότητα: Το ISIS καταστρέφει μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου!

Το Ισλαμικό Κράτος, εξακολουθεί να προκαλεί ανυπολόγιστες  καταστροφές  και λεηλασίες αρχαιοτήτων, ελληνικών, ρωμαϊκών, αλλά και  ασσυριακών. Τα μέλη του ISIS, καταστρέφουν  χριστιανικές εκκλησίες, όλων των χριστιανικών δογμάτων.

Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Βρετανία: Τσιγγάνος από την Ρουμανία ευχαριστεί τους Άγγλους φορολογούμενους που με τα λεφτά τους χτίζει σπίτι στην Ρουμανία

Ένας τσιγγάνος (ρομά) από την Ρουμανία που ήρθε στη Βρετανία κατά τις πρώτες ημέρες της χαλάρωσης των κανόνων της βίζας φέτος, ευχαρίστησε τους Άγγλους φορολογούμενους που άθελά τους πληρώνουν για το νέο σπίτι του πίσω στη Ρουμανία, για το οποίο έχει στείλει £ 60.000 από επιδόματα που καταβάλλονται σ’ αυτόν και την οικογένειά του .

Η κηδεία του Βαγγέλη Γιακουμάκη...

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στα Διαπόντια


Στo πλαίσιο της «Επιχείρησης Επιτήρησης Ιονίου Προληπτικής Ιατρικής Κοινωνικής Προσφοράς Ενόπλων Δυνάμεων», πολεμικό πλοίο θα βρίσκεται στα Διαπόντια Νησιά, στελεχωμένο με τρεις γιατρούς τριών ειδικοτήτων (Πνευμονολόγος, Καρδιολόγος, Γυναικολόγος), για δωρεάν εξέταση των κατοίκων.

Τη βρήκαν σώα, στις Βιταλάδες

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αστυνομική επιχείρηση εντοπισμού της Γεωργίας Κατέχη, για την οποία είχε δηλωθεί η εξαφάνιση την Κυριακή το βράδυ. - Στην επιχείρηση της συμμετείχε το σύνολο των διαθέσιμων αστυνομικών δυνάμεων του νησιού, μονάδες και ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι εντοπισμού της πυροσβεστικής καθώς και εθελοντικές ομάδες έρευνας και διάσωσης.

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Αποτελέσματα 2ου Αγώνα Δρόμου Κάστρων Κέρκυρας

20 μνημεία του Κομμουνισμού που ο καπιταλισμός αφήνει να ρημάξουν


Μαζί με το τέλος του "υπαρκτού σοσιαλισμού" στις χώρες του ανατολικού μπλοκ, τελείωσε και η δόξα των μνημείων που θύμιζαν την δύναμη της Σοβιετικής Ένωσης. Δείτε φωτογραφίες μιας άλλης εποχής (Pics)

Οι Εβραίοι εθνικιστές λένε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι φιλοισραηλινή!

Με ένα άρθρο ύμνο στη συμμαχία Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ, η οποία έχει στριμώξει την 
Τουρκία, πανηγυρίζει το «σκληρό» ισραηλινό σάιτ Arutz Sheva.

Αύξηση 223,22% στην είσοδο λαθρομεταναστών στην Ελλάδα!

Η φώτο είναι από σταθμό τρένου στο Πακιστάν.. Το δρομολόγιο καταλήγει Αθήνα...

Tα “σπασε” στα Μπουζούκια: Δείτε την Όλγα Κεφαλογιάννη να χορεύει πρώτο τραπέζι πίστα! (ΦΩΤΟ)

6666
Δεν την έχει καθόλου βαριά την εκλογική ήττα η Όλγα Κεφαλογιάννη. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πριν από λίγες ημέρες διασκέδασε στo νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Νταλάρας, η Γλυκερία και η Ελένη Βιτάλη.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΝΕΛΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ!

kanelli-papariga
Πέστε απ’ τα σύννεφα:Δείτε τι σύνταξη παίρνει η Λιάνα Κανέλλη και προπάντων η Αλέκα Παπαρήγα από το ΙΚΑ και το Ταμείο των δημοσιογράφων!

Θυμηθείτε το Μπούτοβο. Το «πεδίο βολής» των μπολσεβίκων


Το Μπούτοβο, περιοχή που βρίσκεται κοντά στη Μόσχα, έγινε κατά την περίοδο της μπολσεβίκικης θηριωδίας, τόπος μαζικών εκτελέσεων «εχθρών του λαού» και ιδιαίτερα ορθοδόξων χριστιανών, αρχιερέων, κληρικών και απλών πιστών της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, που μαρτύρησαν κατά τα έτη των σταλινικών διωγμών στην Ρωσία. 20.000 πολιτικοί κρατούμενοι πυροβολήθηκαν κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Τρομοκρατίας της Σοβιετικής Ένωσης και μετά μεταξύ 1938-1953. Το 96% των θυμάτων ήταν άνδρες και 4% γυναίκες. 18 θύματα ήταν ηλικίας άνω των 75 ετών και 10 ήταν 15 ετών και κάτω.

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Χριστοδουλοπούλου: Θα νοικιάσουμε κενά διαμερίσματα σε πολυκατοικίες για να μείνουν οι μετανάστες

Προκειμένου να εξοικονομηθεί χρόνος και να κάνει και ένα «κοινωνικό καλό», όπως η ίδια λέει, η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου σχεδιάζει να ενοικιάσει διαμερίσματα ανά την Ελλάδα που είναι ανοίκιαστα για να φιλοξενηθούν οι μετανάστες.

Αλβανός δραπέτης των αγροτικών φυλακών απ' το 2006 συνελήφθη για απόπειρα διάρρηξης

Συνελήφθη Αλβανός, δραπέτης των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας, κατά τη διάρκεια απόπειρας διάρρηξης καφετέριας στην Κέρκυρα. - Επιπρόσθετα, συνελήφθη ένας ακόμη ομοεθνής συνεργός του.

Διαβούλευση για την Περιφερειακή Στρατηγική κοινωνικής ένταξης των POMA στην ΠΙΝ

Η Περιφέρεια Ιονίων Νησιών θέτει σε διαβούλευση με τους κοινωνικούς φορείς και με όσους πολίτες θα ήθελαν να συμμετέχουν, το σχέδιο «Περιφερειακής Στρατηγικής για την κοινωνική ένταξη των POMA στην Περιφέρεια Ιόνιων Νήσων».

Τα ‘σπασαν Δένδιας – Σαμαράς


Καρφιά κατά Δένδια στην συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ - Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

Αφήνουν στο κέντρο της Αθήνας τους κρατούμενους της Αμυγδαλέζας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας το σχέδιο για την 
απελευθέρωση μεταναστών και το σφράγισμα του κέντρου κράτησης της Αμυγδαλέζας. Καθημερινά περίπου 30 αλλοδαποί, αφού περάσουν από την ειδική…

Νεαροί ξήλωσαν τα κλιματιστικά ξενοδοχείου

Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση ασφαλείας Κέρκυρας διαδοχικές υποθέσεις κλοπών επαγγελματικού εξοπλισμού στην Κέρκυρα και σχηματίσθηκαν αντίστοιχες δικογραφίες σε βάρος συνολικά πέντε ημεδαπών ηλικίας από 17 εως 33 ετών.

Mε λαμπρότητα η Κυριακή της Ορθοδοξίας στην Κέρκυρα

litaneia 1Με  την λιτάνευση του σκηνώματος της Αγίας Θεοδώρας, της αυτοκράτειρας που αναστήλωσε τις ιερές εικόνες, εορτάστηκε σήμερα 1 Μαρτίου 2015 στην Κέρκυρα η Κυριακή της Ορθοδοξίας.

Δημοσιογράφος-ειδικός για τη Λέσχη Μπιλντερμπεργκ: Οι Podemos χρηματοδοτούνται από Μασόνους! (video)

Του Μάνου Χατζηγιάννη (Τηλεγράφημα)
 Σε μια σοβαρότητα καταγγελία προέβη χθες ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας Daniel Estulin, ο οποίος ειδικεύεται σε θέματα που έχουν να κάνουν με την περιβόητη Λέσχη Μπιλντερμπεργκ. Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Εστούλιν ο"ισπανικός ΣΥΡΙΖΑ", οι Podemos χρηματοδοτούνται από σκοτεινά κέντρα και μασονικές στοές!

«Μαμά γιατί μας μισούν;» Νέα ρατσιστική επίθεση στη Βρετανία. «Τα διαμερίσματα ανήκουν στους μαύρους. Φύγε από εδώ, αλλιώς….»

Μια Βρετανίδα μητέρα έχει γίνει το θύμα μιας ρατσιστικής εκστρατείας με μπογιές και περιττώματα να καλύπτουν τη μπροστινή πόρτα του σπιτιού της και με μια επιστολή να γράφει ότι το διαμέρισμα που μένει είναι «για τις μαύρες αδελφές και τους μαύρους αδελφούς».

Ο Μαραντόνα «μοιάζει με γυναίκα» μετά το λίφτινγκ, λέει η Bild [εικόνες]


Πριν λίγες ημέρες, ο Ντιέγκο Μαραντόνα εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή. Η «Bild» παρουσίασε φωτογραφία από την εμφάνιση του και τη σχολίασε με τρόπο περιπαικτικό.

Όλες οι διάσημες Ελληνίδες ΧΩΡΙΣ μακιγιάζ! Για να ξέρετε τι βλέπετε και τι ΟΧΙ πίσω από τις κάμερες! (ΦΩΤΟ)

m1
Αίσθηση προκάλεσε πριν λίγες μέρες, η δημόσια εμφάνιση της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου χωρίς ίχνος μακιγιάζ και τα σχόλια που απέσπασε μόνο κολακευτικά δεν ήταν.

Ολόκληρη η ομιλία του προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ, Γ. Καββαθά στην Κέρκυρα

Από όλες τις απόψεις, η συγκυρία την οποία διατρέχουμε είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Έχουμε μια νέα Κυβέρνηση που από τα πρώτα δείγματα γραφής δείχνει ότι σέβεται

Σε κατάληψη ο ΟΑΕΔ από τους δικαιούχους των Εργατικών Άη Γιάννη

Όταν ένας εργαζόμενος περιμένει επί περισσότερα από πέντε χρόνια να παραλάβει την εργατική κατοικία η οποία του έχει κληρωθεί, το ποτήρι ξεχειλίζει.

Απίστευτο: Κατέσχεσαν τις οικονομίες άρρωστης 80χρονης επειδή χρωστούσε η κόρη της

Οι οικονομίες μίας ζωής έκαναν φτερά
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...