Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ: "Μύθος το αλβανικό έπος, απλή διέλευση η εισβολή των Ιταλών"

Μετά το συνωστισμό της Ρεπούση μας προέκυψε νέος... Ρεπούσης, αυτή τη φορά για το αλβανικό έπος. Η εφημερίδα Αυγή, κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύει άρθρο όπου το στέλεχος του κόμματος, Νάσος Θεοδωρίδης, χαρακτηρίζει το Αλβανικό έπος «μύθο» και ότι η Ελλάδα μπήκε σε ένα ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Ότι υπήρχαν λιποτάκτες που εκτελέστηκαν, ότι ο πόλεμος στα βουνά ήταν ταξικός αφού εκεί πολεμούσαν οι φτωχοί ενώ κάποιοι άλλοι βρίσκονταν στα πολυτελή ξενοδοχεία της Αθήνας και άλλα τέτοια.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ: Η φρίκη που έζησα στα σκλαβοπάζαρα των τζιχαντιστών!

sklava1-630x400


Αυτή όπως και άλλες Γιαζίντι απήχθη, κοκοποιήθηκε, πουλήθηκε βιάστηκε. Η Τζινάν έπεσε στα χέρια των τζιχαντιστών στις αρχές του καλοκαιριού του 2014 και κρατήθηκε για τρεις μήνες πριν καταφέρει να ξεφύγει.

Αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ για την αληθινή Σοβιετική Ένωση και τη συμμαχία με τους Ναζί... Αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο


ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Σοκαριστική παραδοχή αρχισυντάκτη δελτίου ειδήσεων: «Ψάχνουμε στους πρόσφυγες να βρούμε οικογένειες με παιδάκια για να συγκινήσουμε τον κόσμο, ενώ οι περισσότεροι που έρχονται είναι νεαροί, καλογυμνασμένοι, μοναχικοί άντρες»


Το "Tagesschau" και το "Tagesthemen", δύο μεγάλα γερμανικά ειδησεογραφικά δελτία του ARD, του πρώτου κρατικού τηλεοπτικού καναλιού της Γερμανίας, δεν δίνουν πάντα την ακριβή εικόνα των προσφύγων που έρχονται στη Γερμανία. Αυτό παραδέχτηκε ο Kai Gniffke, αρχισυντάκτης του News ARD.

Συγκλονιστικό μοιρολόι για τους Άταφους Ήρωες του 1940 στους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου


Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων!!!


Δάσκαλοι και μαθητές μιας όχι και τόσο μακρινής εποχής...

Πώς αντέδρασαν οι μαθητές όταν κηρύχτηκε ο πόλεμος του ’40; Οι δάσκαλοι που πανηγύριζαν επειδή θα πάνε στον πόλεμο και η μητέρα που έστειλε 4 παιδιά στο μέτωπο. «Δεν βρέθηκε μια μάνα να πει: πού πάνε τα παιδιά μας»... 


Την 28η Οκτωβρίου 1940 τη γνωρίζουμε κατά κύριο λόγο μέσα από βαρετά σχολικά βιβλία, ανούσιες εορτές, άχρωμα κυβερνητικά έγγραφα και επιτηδευμένα κείμενα. Έτσι όμως η ιστορία δεν εντυπώνεται στη μνήμη και δεν χαράσσεται στην καρδιά.
Αναζητήσαμε λοιπόν τους μαθητές εκείνης της περιόδου οι οποίοι μας μίλησαν για μια… πραγματική γιορτή....

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Εκνευρισμένος γονέας έστειλε mail για μοίρασμα κομματικών φυλλαδίων σε μαθητές,στην είσοδο του Γυμνασίου Κασσιόπης. Το δημοσιεύουμε!!!

ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ, ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΣΑΣ;;;

ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΠΟΥ "ΑΛΛΑΞΑΝ" ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΗ ΔΕΗ... ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΕΡΚΥΡΑ...


 Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα  "ΤΟ ΒΗΜΑ" την Κυριακή 18-10-2015
έχουμε τα εξής συνταρακτικά στοιχεία...

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Τα πρωτοπαλίκαρα του ερημίτη


Στα κάγκελα εκπαιδευτικοί και γονείς για τα κενά στα σχολεία


Τη Δευτέρα ετοιμάζουν παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης. Προειδοποιούν ότι υπάρχει ορατός κίνδυνος να παραμείνουν σοβαρά κενά στα σχολεία ως το τέλος της σχολικής χρονιάς.


Κέρκυρα: Υποψήφια για Πολιτιστική Πρωτεύουσα... έστω κι αργά

nikolouzos politistiki protevousa
Επίσημη ανακοίνωση από το Δήμαρχο Κ. Νικολούζο. Στο πλευρό του η Περιφέρεια και οι Δήμοι των Ιονίων (πλην Παξών προφανώς). Και τώρα τρέχουμε καθώς έχουμε μόνο ένα μήνα καιρό...

Κάνει αλλαγές και ψάχνει την dream team ο Νικολούζος

nikolouzos simvouloi

Μικρής κλίμακας αλλαγές στους αντιδημάρχους αποφάσισε ο Δήμαρχος Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος. Ψιθυρίζεται, πάντως, ότι υπάρχει εμπλοκή με την αλλαγή του Γ. Ραιδεστινού, τον οποίο ο Δήμαρχος επιθυμεί να μετακινήσει στην Παιδεία.

Καταπέλτης ο Ιατρικός Σύλλογος: Η Παιδιατρική οδηγείται σε αναστολή


Συμπαρίσταται στη δράση των γονιών για ενίσχυση της Παιδιατρικής Κλινικής ο Ιατρικός Σύλλογος που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την γενικότερη κατάσταση στην υγεία και επιρρίπτει ευθύνες στη διοίκηση του Νοσοκομείου.

ΠΑΜΕ: Συλλαλητήριο 22 Οκτωβρίου, έρχεται και απεργία

Φωτιά τα μέτρα του πολυνομοσχεδίου υπογραμμίζει το ΠΑΜΕ Κέρκυρας καλώντας σε μαζική πάλη και οργάνωση του αγώνα με συλλαλητήριο στις 22 Οκτώβρη στο Σαρόκο και πρόταση για απεργία στις 12 Νοέμβρη.

Επιχειρηση διασωσης των ανδρων της Π.Υ για εναν τραυματια 65χρονο στην Αφρα

 
 Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Πέμπτης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Κέρκυρας για τη διάσωση ενός 65χρονου τραυματία στην περιοχή της Άφρας.

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Από το 2016 θα πληρώνουμε μόνο με πλαστικό χρήμα

Με πλαστικό χρήμα θα συναλλάσσονται αποκλειστικά όλες οι νέες επιχειρήσεις που θα συσταθούν από 2016, ενώ στο ίδιο υποχρεωτικό καθεστώς αναμένεται να ενταχθούν δεκάδες ακόμα κλάδοι της ελληνικής οικονομίας που βρίσκονται ψηλά στη λίστα της φοροδιαφυγής.

Λεχ Βαλέσα: «Εάν η Ευρώπη ανοίξει τις πύλες της, σε λίγο θα δούμε και αποκεφαλισμούς»

Ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας της Πολωνίας και βραβευμένος με βραβείο
Νόμπελ, Λεχ Βαλέσα, ο οποίος συν-ίδρυσε το συνδικάτο «Αλληλεγγύη» (Solidarność) και συνέβαλε στην κατάρρευση του σοβιετικού μπλοκ, αποτελεί ένα «σύμβολο της ελευθερίας».

Πρόσφυγες βίασαν αντιρατσίστρια

Μια νεαρή ακτιβίστρια των «No Borders» παρέμεινε σιωπηλή για τον ομαδικό βιασμό της
από Σουδανούς λαθρομετανάστες για πάνω από ένα μήνα, επειδή «οι άλλοι» της ζήτησαν να μην μιλήσει.

ΠΑΡΤΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ... ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΣΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ... ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ - ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ...!!!

ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΣΥΡΙΑ (ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ) - ΕΛΛΑΔΑ (ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ_ - ΕΥΡΩΠΗ (ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...