Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Σώοι και οι 35 λαθρομετανάστες που περισυλλέχθηκαν ανοικτά των Παξών

30 1 16 metanastes Image6

 35 λαθρομετανάστες από το Ιράκ, το Ιράν και το Πακιστάν  περισυνέλεξαν χθες το βράδυ οι άνδρες του Λιμεναρχείου Κέρκυρας, όταν το σκάφος τους παρέμεινε ακυβέρνητο στη θαλάσσια περιοχή 42 ναυτικών μιλίων νοτιοδυτικά των Παξών.

Αυτός είναι ο Σομαλός που δολοφόνησε την 22χρονη στη Σουηδία

Στην δημοσιότητα η φωτογραφία του 15χρονου(;) Σομαλού, που μαχαίρωσε θανάσιμα την 22χρονη Alexandra Mezher, σε κέντρο φιλοξενίας ανηλίκων προσφύγων στη Σουηδία 

Ξεσηκώνονται οι νησιώτες λόγω της αφόρητης κατάστασης που έχουν δημιουργήσει οι λαθρομετανάστες

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκωθεί στα νησιά του Αιγαίου με την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης στο καυτό θέμα της λαθρομετανάστευσης.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στρατόπεδο 400 χιλιάδων λαθρομεταναστών στην Αθήνα στήνουν Τσίπρας και διεθνείς τοκογλύφοι

Την παραχώρηση ενός τεράστιου χώρου στην πρωτεύουσα για την εγκατάσταση 300 - 400 χιλιάδων λαθρομεταναστών απαιτούν πλέον οι «ευρωπαίοι εταίροι», όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός λαθρομεταναστών, Γ. Μουζάλας.

Αγρότες και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πιάστηκαν στα χέρια στην ομιλία Μάρδα στη Θεσσαλονίκη [εικόνες]

Ένταση προκλήθηλε πριν από λίγη ώρα στην προγραμματισμένη ομιλία του Δ. Μάρδα και του Σ. Φάμελου στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης. 

Συναγερμός στην Αλεξανδρούπολη -Συνέλαβαν 2 ύποπτους τζιχαντιστές [εικόνες ]

Δύο άτομα με σουηδικά διαβατήρια και διασυνδέσεις με τη διεθνή τρομοκρατία συνέλαβε η αστυνομία στο ΚΤΕΛ Αλεξανδρούπολης.

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Τρομακτικό βίντεο από την "multiculti" Αγγλία... Πως αντιδρούν οι Μουσουλμάνοι στην θέα του... Σταυρού...???

 Μουσουλμάνοι μετανάστες:

"Ζηλεύεται που κυριαρχίσαμε σε αυτή τη χώρα"
"Εσείς θα φύγετε, εμείς θα μείνουμε"
"Η Αγγλία δεν είναι Χριστιανική χώρα, αλλά ισλαμική"

και άλλα τέτοια όμορφα λόγια από ευπαθείς φιλοξενούμενους μετανάστες στη Μεγάλη Βρετανία...



Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Ένας χρόνος ΣΥΡΙΖΑ... Χρόνια τους πολλά και περαστικά μας...


Με την πολυτελή Μερσεντές του μπαμπά πήγε στην ομιλία Τσίπρα ο ράπερ γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ [εικόνες]-ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΑΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ

Με την οικογενειακή Μερσεντές έφτασε στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο κλειστό Φαλήρου ο Ιάσονας Σχινάς- Παπαδόπουλος.

Κράξιμο βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ σε μπλόκο αγροτών


Κάποτε σε ένα τρακτερ... Τσίπρας: "ή θα συντρίψουμε αυτό το κατεστημένο ή θα συντριβούμε εμείς"


Ιερώνυμος: “Με την είσοδο των μουσουλμάνων προσφύγων σχεδιάζουν να αλλάξουν το κοινωνικό status quo” – “Ύποπτη” η εμπλοκή των ΜΚΟ…

Την άποψη ότι υπάρχουν σχέδια για αλλαγή του… κοινωνικού και πολιτιστικού στάτους κβο στην Ευρώπη από την είσοδο των μουσουλμάνων στην Ευρώπη εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

«Οι μετανάστες βιάζουν τα κορίτσια γιατί ντύνονται προκλητικά»


 Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του ιμάμη της Κολωνίας για τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης γυναικών την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Σε 12 από 16 κρατίδια “χτύπησαν” οι “ευπαθείς” της Γερμανίας...

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως για την συντονισμένη επίθεση λαθρομεταναστών την Πρωτοχρονιά στην Γερμανία.

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Φρίκη! Επιχείρηση αφανισμού των Χριστιανών... (Επίσημα Στοιχεία)

isis
Το σχέδιο των μουσουλμάνων για αφανισμό του Χριστιανισμού καλά κρατεί, καθώς σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της διεθνούς οργάνωσης για τα ανθρώπινα δικαιώματα "Ανοιχτές Θύρες", το 2015 έχασαν τη ζωή τους 7.100 Χριστιανοί.

Οι ισλαμιστές του ISIS αποκεφάλισαν 280 πολίτες στην Deir Ez-Zor για να καταλάβουν την πόλη - IL-76 έριξαν 22 τόνους οπλισμού (vid)

Η επίθεση στο Φύλο και στην Οικογένεια: Η κληρονομιά της Σχολής της Φρανκφούρτης


«Η σεξουαλική ηθική - όπως η την ορίζει κοινωνία - μου φαίνεται άξια μεγάλης  περιφρόνησης. Συνηγορώ υπέρ μιας ασύγκριτα πιο ελεύθερης σεξουαλικής ζωής». Sigmund Freud, 1908.

«Θα υπάρξουν και άλλες μορφές εκτός του κλασικού σε εμάς γάμου... Θα βιώσουμε ένα ευρύ φάσμα κοινωνικά αποδεκτών μορφών σεξουαλικής ζωής». Volkmar Sigusch, 2015.

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Το εξώφυλλο της εφημερίδας "ΜΑΚΕΛΕΙΟ"

Τσακαλώτος: Εχουμε συμφωνήσει για παραμονή του ΔΝΤ

Το ΔΝΤ θα συνεχίσει να έχει ενεργό οικονομικό ρόλο στο ελληνικό πρόγραμμα, δήλωσε σε συνέντευξη του στην γερμανική εφημερίδα Handelsblatt o Ευκλείδης Τσακαλώτος. Βλέπει ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης μέσα σε μερικές εβδομάδες.

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Χάρβαρντ: Ο Τσίπρας στην κορυφή των χειρότερων διαπραγματευτών για το 2015

«Ένας συμβιβαστικός τόνος σε φέρνει πιο μπροστά από ότι η μικροπολιτική» το σχόλιο για την τακτική του Έλληνα πρωθυπουργού που είχε ως αποτέλεσμα «η ελληνική οικονομία να βυθιστεί ακόμα περισσότερο και ο Τσίπρας να αποδεχθεί χειρότερο πακέτο»

 

Στην κορυφή της λίστας με τις χειρότερες διαπραγματεύσεις για το 2015 τοποθέτησε η Νομική Σχολή του Χάρβαρντ την τακτική που ακολούθησε ο Αλέξης Τσίπρας τον περασμένο χρόνο.

Μανιός (ΣΥΡΙΖΑ): Μετά από 11 μειώσεις στις συντάξεις, η 12η θα τους χαλάσει;


Ο συνταξιούχος της δεκαετίας... Το ’14 διαμαρτυρόταν για λεφτά, το ’16 του φτάνει η ελπίδα...



Ο ίδιος συνταξιούχος το 2014 είχε πάει στον Σαμαρά να διαμαρτυρηθεί για τη σύνταξή του, ενώ πριν λίγες μέρες πήγε στον Τσίπρα να τον ευχαριστήσει που μπορεί να "βαστάξει ελπίδα".

Το Ισλαμικό Κράτος έλιωσε 5 ανθρώπους κάτω από μπουλντόζα!

Νέο φριχτό έγκλημα από το Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ. Πέντε αντιφρονούντες πολίτες έλιωσαν κάτω από τις ερπύστριες μπουλντόζας, κατηγορούμενοι ως εχθροί της οργάνωσης. 

Κολωνία: Οι πρόσφυγες βίασαν Γερμανίδες και η κυβέρνηση τιμώρησε τον διοικητή της αστυνομίας!


Τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην Ευρώπη αποκαλύπτουν ξεκάθαρα ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο επιβολής της πολυπολιτισμικότητας στους λαούς της Ευρώπης. Αλλιώς δεν εξηγούνται οι παλαβομάρες που συμβαίνουν..

Σύροι πρόσφυγες ήταν οι περισσότεροι δράστες των σεξουαλικών επιθέσεων στην Γερμανία -Σοκ από έκθεση της αστυνομίας

Πρόσφυγες από τη Συρία ενδέχεται να είναι ορισμένοι από αυτούς που διέπραξαν τις μαζικές σεξουαλικές επιθέσεις την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία, υποστηρίζει έκθεση της τοπικής αστυνομίας. 

Αθανασίου(ΣΥΡΙΖΑ): Να ζητήσουμε συγγνώμη από Σημίτη και Γιαννίτση


Εξωφρενική πρόταση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: Να μπουν δίδακτρα στα δημόσια σχολεία

Την επιβολή διδάκτρων στα δημόσια σχολεία, με παράλληλη διεύρυνση των ωραρίου λειτουργίας τους, προτείνει -μεταξύ άλλων- ως την ενδεδειγμένη λύση για να καταστεί το σχολείο ευέλικτο και αποτελεσματικό ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τριανταφυλλίδης.

Η συγκινητική κατάθεση της συζύγου του Μανώλη Καντάρη...που έσφαξαν οι Αφγανοί

Σε εξέλιξη βρίσκεται σήμερα, πέντε χρόνια μετά, η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την εν ψυχρώ δολοφονία στο κέντρο της Αθήνας του 44χρονου Μανώλη Καντάρη τη στιγμή που πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του για να συνοδεύσει τη σύζυγό του στο μαιευτήριο για τη γέννηση του παιδιού τους.

ΤΟ 95% ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΕΣ...ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Την αδυναμία των γερμανικών αρχών να συλλάβουν τους λαθρομετανάστες που βρίσκονται πίσω από τα δραματικά περιστατικά σεξουαλικής βίας, τα οποία σημειώθηκαν στην κεντρική πλατεία της Κολωνίας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, παραδέχθηκε Γερμανός αστυνομικός μιλώντας στην εφημερίδα Bild.
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...