Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Απίστευτες παραδοχές Μουζάλα

Στην παραδοχή ότι η κυβέρνηση δεν κατάφερε να ελέγξει το χάος στην Ειδομένη, με αποτέλεσμα να «εισβάλουν» μη κυβερνητικές οργανώσεις οι οποίες έκαναν κακό, προχώρησε ο Γιάννης Μουζάλας, το απόγευμα της Δευτέρας, από την βουλή.

Οριστικό το νέο τσεκούρι: Αυξάνεται ο ΦΠΑ στο 24%

Συμφώνησε η κυβέρνηση με τους δανειστές στην αύξηση του ΦΠΑ κατά μία ποσοστιαία μονάδα, από το 23% στο 24%.

Κραυγή αγωνίας δημάρχων: Εκτός ελέγχου η κατάσταση με τους λαθρομετανάστες στο Ελληνικό - Άμεσος κίνδυνος διάδοσης ασθενειών!

Με επιστολή τους προς τον Τσίπρα και τους συναρμόδιους υπουργούς, οι δήμαρχοι Φαλήρου, Αλίμου, Γλυφάδας, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, επικαλούμενοι κρατικά έγγραφα, όπως την έκθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, τονίζουν ότι «οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί είναι «εκτός ελέγχου» και «εγκυμονούν τεράστιους κινδύνους για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια»» και προσθέτουν: «Σας εκπέμπουμε την κραυγή αγωνίας μας, την οποία παρακαλούμε να λάβετε υπόψη».

Εξαρθρώθηκε σπείρα σκληρών αλβανών κακοποιών που χτυπούσε ηλικιωμένους

Ακόμη και ετοιμοθάνατους άφηναν εντός των διαμερισμάτων που έκλεβαν τα θύματα τους, μια ομάδα "σκληρών" Αλβανών κακοποιών που δρούσε απο το 2013 έχοντας πραγματοποιήσει 6 εισβολές σε σπίτια στην Αττική και την Πρέβεζα. Μέλη της σπείρας ήταν ένας 44χρονος Αλβανός που συνελήφθη την Παρασκευή στο Μεταξουργείο, ένας 34χρονος ομοεθνής του και ένας ακόμη Αλβανός ηλικίας 33 ετών έγκλειστος στις φυλακές.

Σοκ στα Γιαννιτσά: Ιρανός βίασε δύο μικρά κορίτσια από την Συρία

Όσοι νόμιζαν ότι οι λαθρομετανάστες θα περιοριστούν στα σπασίματα, τις επιθέσεις σε αστυνομικούς και στρατιωτικούς και το κλείσιμο των δρόμων έκαναν λάθος!

Φρίκη στη Χαλκίδα! 13χρονος Ρουμάνος κατηγορείται ότι βίασε 5χρονο αγοράκι σε χωράφι!

Το σοκαριστικό περιστατικό, το οποίο δεν ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ, έγινε το απόγευμα της Τρίτης στην Έξω Παναγίτσα Χαλκίδας. Ένας 13χρονος Ρουμάνος που διαμένει στη περιοχή, φέρεται να ξεμονάχιασε σε χωράφι ένα 5χρονο αγοράκι που είχε βγει έξω να παίξει και στη συνέχεια… να το βίασει με ιδιαίτερη αγριότητα!

Αφγανός βίασε 13χρονο μέσα στο hotspot της Χίου! Το μόνο που μένει είναι να δούμε τους "αλληλέγγυους" και τους "αντιρατσιστές" να υπερασπίζονται τα δικαιώματα του παιδεραστή...

Για τον βιασμό ενός 13χρονου Αφγανού μέσα στο στο hot spot της ΒΙΑΛ κατηγορείται  ένας 29χρονος ομοεθνής του, ο οποίος πλέον κρατείται στη Διεύθυνση Αστυνομία της Χίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής και ο δράστης συνελήφθη έπειτα από καταγγελία του θύματος, ενώ του απαγγέλθηκε κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ματθίλδη Μαγγίρα σαν Ρένα Βλαχοπούλου - Η μοδίστρα


Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Φίλης: Μπορεί και να αφορά την σύζυγο του πρωθυπουργού η διάταξη

Ζουράρις: Εμείς οι αριστεροί το ρουσφέτι το λέμε... ηθικό πλεονέκτημα

Aίσθηση προκαλεί η τοποθέτηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Ζουράρι, την οποία έκανε ορμώμενος από τη σκληρή κριτική της αντιπολίτευσης για «φωτογραφικές» διατάξεις της κυβέρνησης στο νομοσχέδιο του υπουργείου παιδείας.

Democracy αλά aristera Πολάκης:«Επρεπε να τον χώσω τρία μέτρα κάτω από τη γη»


Συνελήφθη παιδόφιλος εκπαιδευτικός στην Κέρκυρα

Η δράση του αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελίες γονιών, ότι ο εκπαιδευτικός προέβη κατ’ επανάληψη σε ασελγείς και ακόλαστες πράξεις σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών

ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ...!! ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΡΕ...!! ΤΥΠΩΝΟΥΝ 100.000 ΑΔΕΙΕΣ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!

Στην προμήθεια 100.000 εντύπων αιτήσεων ασύλου καταφεύγει η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει τα μαζικά αιτήματα, κατά τις τελευταίες ημέρες, από χιλιάδες πρόσφυγες και "μετανάστες" που εισέρχονται στην ελληνική επικράτεια για ένταξη σε καθεστώς διεθνούς προστασίας.

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Επίθεση από Πακιστανό στον Έλληνα σπιτονοικοκύρη του!

knif

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στην Πρέβεζα, λόγω οικονομικών διαφορών.

Τα συστημικά -ξεπουλημένα- ΜΜΕ απέκρυψαν τον βιασμό μικρού κοριτσιού στον Πειραιά από τον αφγανό πατέρα του!

Μια πολύ ενδιαφέρουσα είδηση έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Παραπολιτικά». Μια είδηση, η οποία αν και έχει μεγάλο ενδιαφέρον, εν τούτοις, δεν την είδαμε ούτε την διαβάσαμε σε κανένα από τα συστημικά ΜΜΕ.

Βερολίνο: Η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει ζητήσει από την Ευρώπη να πάρει πρόσφυγες από την Ειδομένη

Η Αθήνα δεν έχει ζητήσει από τους Ευρωπαίους εταίρους της να πάρουν πρόσφυγες από την Ειδομένη, τόνισε ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέφεν Ζάιμπερτ.

Ήρθε η Ανάπτυξη!!! Πτώχευσε η «Ηλεκτρονική», στον δρόμο 450 εργαζόμενοι: Μας έκλεισε η πορεία της οικονομίας και τα capital controls

Η ιστορική αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρικών «Ηλεκτρονική Αθηνών» κύρηξε πτώχευση και με ανακοίνωση της αναφέρει ότι οι λόγοι είναι η πορεία της οικονομίας και τα capital controls.

Για τα μάτια του Πάπα...

Επιχείρηση «σκούπα» έχει ξεκινήσει η αστυνομία στη Λέσβο, για να αδειάσει η πόλη της Μυτιλήνης αλλά και το λιμάνι από πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στο νησί, ενόψει της επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου.

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Στη Κέρκυρα στις 18/4 ο Πρόεδρος της Σερβικής Δημοκρατίας

Την Κέρκυρα πρόκειται να επισκεφτεί, την ερχόμενη Δευτέρα, 18/4, ο Πρόεδρος της Σερβικής Δημοκρατίας Τόμισλαβ Νίκολιτς, με αφορμή την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων για την 100η επέτειο από την έλευση και φιλοξενία στην Κέρκυρα Σέρβων στρατιωτών και πολιτών κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Εxpress: Κέρκυρα και Σαντορίνη στους 6 ιδανικούς προορισμούς για κρουαζιέρα

H Κέρκυρα και η Σαντορίνη συγκαταλέγονται στους έξι καλύτερους προορισμούς που ενδείκνυνται για κρουαζιέρα στη Μεσόγειο.

Το βαπόρι απ΄την... Περσία πιάστηκε στην Κέρκυρα (pics)


Το βαπόρι απ΄την... Περσία πιάστηκε στην Κέρκυρα (pics)
  Κάτι λιγότερο από ογδόντα κιλά ακατέργαστου χασίς εντόπισαν διάσπαρτα στη θάλασσα στα ανοιχτά της Κέρκυρας οι λιμενικοί.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΑΤΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ! ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΧΑΤΖΑΡΕΣ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ! (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΝΤΑ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙΑ )

xatzares-lathro2-(1)
Μια τρομακτική αποκάλυψη κάνει το makeleio.gr και η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Πρόκειται για κατασχεμένα αντικείμενα από αυτά που έχουν “φορτωθεί” πάνω τους τα κατακαημένα τα λαθρομεταναστάκια που με τη βοήθεια των επαίσχυντων πρακτόρων από τις ΜΚΟ που ενεργούν και επιχειρούν εντός του ελληνικού εδάφους, παίζουν επικίνδυνα μειοδοτικά παιχνίδια εις βάρος της εθνικής ακεραιότητας της Ελλάδος. 

«Τι άλλο περιμένετε για να μιλήσετε για γενοκτονία χριστιανών από το ISIS;»

«Θα κατακτήσουμε την Ρώμη σας, θα σπάσουμε τους σταυρούς σας, και θα υποδουλώσουμε τις γυναίκες σας, με την άδεια του Αλλάχ, του Ύψιστου. Αυτή είναι η υπόσχεσή Του για μας. Αυτός δοξάζεται και δεν ξεχνά την υπόσχεσή Του. Αν δεν το καταφέρουμε στην δική μας εποχή, τότε τα παιδιά και τα εγγόνια μας θα το καταφέρουν και θα πωλούν τους γιους σας ως σκλάβους στα σκλαβοπάζαρα».

Πολίτες προπήλάκισαν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για το προσφυγικό


Βουλγαρία:Πολίτες «συλλαμβάνουν» μετανάστες [βίντεο]

Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Άρχισαν οι aristeres κατασχέσεις: Κατάσχεση 1ης κατοικίας σε ζευγάρι ηλικιωμένων συνταξιούχων

  

Κατασχετήριο της πρώτης κατοικίας έφτασε σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στο Ψυχικό αφού δεν είχε να πληρώσουν το ποσό των 200.000 ευρώ, το οποίο προέκυψε από τις δόσεις του ΕΝΦΙΑ.

Επεσαν οι aristeres υπογραφές για το ξεπούλημα του 67% του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς στην Cosco

 Τούμπες, τούμπες, κωλοτούμπες... και ολίγον σανό και κουτόχορτο




Υπογράφηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου η σύμβαση για τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιά μεταξύ του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) και της China COSCO Shipping Corporation. Η υπογραφή έγινε στις 12 το μεσημέρι παρουσία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από το Νο1 της εταιρείας, τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του μητρικού ομίλου China Cosco Shipping Corporation Limited, Xu Lirong και τον Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ. Η παρουσία του προέδρου του κινεζικού κολοσσού δείχνει και τη σημασία που δίνει η κινεζική κυβέρνηση στη συμφωνία. Η συνολική αξία της συμφωνίας πώλησης του ΟΛΠ ανέρχεται σύμφωνα με το ΤΑΙΠΕΔ σε 1,5 δισ. ευρώ και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την προσφορά των 368,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 67% της εταιρείας ΟΛΠ ΑΕ, υποχρεωτικές επενδύσεις ύψους 350 εκατ. ευρώ την επόμενη δεκαετία, τα έσοδα του ελληνικού δημοσίου από τη σύμβαση παραχώρησης (αντάλλαγμα παραχώρησης σε ποσοστό 3,5% του κύκλου εργασιών του ΟΛΠ), αναμενόμενου συνολικού ύψους της τάξης των 410 εκατ. ευρώ. Στο ποσό του 1,5 δισ. Συνυπολογίζονται, όπως σημειώνει η Καθημερινή, και τα αναμενόμενα μερίσματα και οι τόκοι που θα εισπραχθούν από το ΤΑΙΠΕΔ, καθώς και οι εκτιμώμενες (πέραν των ελάχιστων υποχρεωτικών) επενδύσεις μέχρι την λήξη της παραχώρησης το 2052. Το ΙΟΒΕ υπολογίζει πως η ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ μπορεί να αποφέρει σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα στην ελληνική οικονομία έως και 4 δισ. ευρώ ετησίως. Πηγή: www.lifo.gr

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Λαθρομετανάστης προσπάθησε να κατεβάσει την Ελληνική Σημαία από το λιμάνι της Χίου! Ένταση με κατοίκους που διαμαρτυρήθηκαν - ΒΙΝΤΕΟ

Νέα πρόκληση των ασύδοτων εξ’ Ανατολών απρόσκλητων, στην Χίο! Εχθές αργά το βράδυ στο λιμάνι του νησιού, ένα από τα «προσφυγάκια» που… αγαπάνε πολύ την Ελλάδα και… ευγνωμονούν τον ελληνικό λαό, επιχείρησε να υποστείλει την ελληνική σημαία.

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Στο σφυρί η πολυτελής βίλα της Ρένας Βλαχοπούλου στην Κέρκυρα [photos]

Η βίλα της Ρένας Βλαχοπούλου στην κοσμοπολίτικη Δασιά, στην περιοχή Υψος της Κέρκυρας, φαίνεται πως δεν συγκινεί υποψήφιους αγοραστές, παραμένοντας στα αζήτητα, τρία χρόνια μετά και το επίσημο πωλητήριο από τους κληρονόμους της.

Εκτός ελέγχου η κατάσταση! Αλλά μην τα λέτε αυτά γιατί θα σας πουν ρατσιστές...




Δείτε πως έκαναν Έλληνα στην Κώ…! 5 λαθρομετανάστες τον τσάκισαν στο ξύλο για να του πάρουν τα λεφτά…!

ko-640x400
Πάμε από το κακό στο χειρότερο… Σύντομα θα θρηνήσουμε θύματα…
 link

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Βανδάλισαν την προτομή του 1ου Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος!

Άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στην μπρούτζινη προτομή του Υποναυάρχου Κωνσταντίνου Μπούκα, που ήταν και ο πρώτος αρχηγός του Λιμενικού Σώματος.

Ακάθεκτη η Κέρκυρα, πήρε βαθμό η Ελευσίνα

Κέρκυρα - Αχαρναϊκός 2-0

Ένα βήμα πιο κοντά στην άνοδό της στη Super League ήρθε η Κέρκυρα, η οποία αν και δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο, τελικά επικράτησε με 2-0 του Αχαρναϊκού. Στο φινάλε του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο Κόντος ήταν εκείνος που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αχαρναϊκός ήταν... μουδιασμένος και δεν μπορούσε να απειλήσει,  με αποτέλεσμα οι Φαίακες να πετύχουν και 2ο γκολ με τον Αρναρέλλη στο 56ο λεπτό. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ για ένα ακόμη "τρίποντο" της Κέρκυρας.

Κολονάκια στη Γκίλφορντ


image 2
Οι τεχνικές υπηρεσίες τοποθέτησαν κολονάκια απαγόρευσης κυκλοφορίας οχημάτων στην οδό Γκίλφορντ.

Κάτοικος Ειδομένης όπου είχε φιλοξενήσει πρόσφυγες στο σπίτι της: "Να φύγουν, δεν τους θέλουμε, έχουν ρημάξει τα πάντα"


Πρόσφυγες φωνάζουν Αλλαχ Ακμπαρ!!! Χάος στην Ειδομένη!


“Στη χώρα μου είμαι ρε γαμώτο! Τι πράγματα είναι αυτά με τους μαύρους; Κοιτάτε τα χάλια της Ελλάδας ρε! Θα τρίζουν τα κόκαλα των προγόνων μας!”


Εταιρεία πήρε 854.000€ για φτιάξει τα Hot Spot και τη δουλειά την έκαναν οι «σκλάβοι» Έλληνες φαντάροι!

854-00-750x_-upscale(1)

Οικονομικά παιχνίδια εις βάρος των μεταναστών κατήγγειλε ο Σταύρος Θεοδωράκης από το βήμα της Βουλής λέγοντας: «Υπάρχουν πολλά που ακούγονται για πρόσφυγες που στέλνονται κατά προτεραιότητα σε ξενοδοχεία κολλητών της κυβέρνησης. Υπάρχουν καταγγελίες στην Αργολίδα και αλλού για ξενοδοχεία πολιτευτών των ΑΝΕΛ.

Βγήκαν οι χατζάρες και στην Χίο: Εκτεταμένα επεισόδια και ζημιές χιλιάδων ευρώ από λαθρομετανάστες στο Hot Spot της Χίου - ΒΙΝΤΕΟ



Καζάνι που βράζει θυμίζει το κέντρο κράτησης της ΒΙ.ΑΛ. στο Χαλκειός στη Χίο, αφού οι συγκρούσεις μεταξύ διαφόρων ομάδων είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο. Η συνύπαρξη μεταναστών διαφόρων εθνικοτήτων για μεγάλο χρονικό διάστημα φαίνεται ότι δημιουργεί σημαντικό πρόβλημα, αφού για μία ακόμη φορά Αφγανοί και Σύριοι συνεπλάκησαν άγρια μεταξύ τους, με αποτέλεσμα το Hotspot τα ξημερώματα της Παρασκευής να θυμίζει πεδίο μάχης.

Αγανάκτησαν οι κάτοικοι στην Χίο με τους λαθρομετανάστες: “Μας βγάζουν μαχαίρια, κυνηγάνε τα παιδιά μας, λεηλατούν τα χωράφια μας” - BINTEO



Ο άγριος καβγάς και τα χθεσινοβραδινά μαχαιρώματα στην π. ΒΙΑΛ, ξεχείλισαν και το ποτήρι των κατοίκων των Καμποχώρων, που σήμερα συγκεντρώθηκαν αυθόρμητα έξω από τα γραφεία της Αστυνομίας, να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους επειδή στην ουσία αισθάνονται απροστάτευτοι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...