Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Κατακραυγή για την ρύθμιση που ανοίγει τον δρόμο στους βουλευτές έχοντες offshore... Ξυλώνεται σιγά-σιγά το πουλόβερ της αριστερής ηθικής...

Η κυβέρνηση μέσω του πολυνομοσχεδίου έδωσε ανάσα σε υπουργούς, βουλευτές και άλλους αξιωματούχους η κατοχή εξοχώριων εταιριών αρκεί η έδρα τους να είναι σε «φορολογικά συνεργάσιμες» χώρες, ακόμη και αν οι χώρες αυτές χαρακτηρίζονται από το ΥΠΟΙΚ ως φορολογικοί παράδεισοι. 

ΟΖΑΛ...ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ


Σάββατο 28 Μαΐου 2016

O Βουλευτής του Σύριζα που ψήφισε ΝΑΊ σε ΌΛΑ,σε λίγο θα μας πείσει, οτι αν ζούσε Ο ΆΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΏΤΗΣ, ΘΑ ΨΉΦΙΖΕ ΤΟ 4ο ΜΝΗΜΌΝΙΟ!!!

Με τη θετική ψήφο του Βουλευτή Κέρκυρας με το Σύριζα Κώστα Παυλίδη, υπέρ του πολυνομοσχεδιου που προβλέπει, μεταξύ άλλων, την αύξηση του ΦΠΑ στο 24%, την δημιουργία υπερταμείου για 99 χρόνια ,διαχείριση-ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας απο τους Δανειστές μας ,και την λειτουργία αυτόματου κόφτη δημοσίων δαπανών, εγκρίθηκε το πολυνομοσχέδιο με 153 «ναι» επί της αρχής και 145 «όχι».

ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ ΣΤΗΝΟΥΝ HOT SPOT – ΜΑΜΟΥΘ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ- Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥ «ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗ» ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Ήταν μια φορά ένας Αλέξης, που λέει θα σήκωνε κεφάλι... τελικά μας το έκοψε συριζα...


Εντυπωσιακό: Οι πιο κοντινές εικόνες της επιφάνειας του Πλούτωνα [βίντεο]


Ο βίος του Πολιούχου μας, Αγίου και Θαυματουργού Σπυρίδωνα!!!

 Χαίροις Τριμυθούντος η καλλονή. Χαίροις Κερκυραίων ο σοφώτατος ιατρός. Χαίροις της Τριάδος ο Θείος μυστολέκτης. Κυπρίων μέγα κλέος. Σπυρίδων Άγιε.

H σειρά Durrells έρχεται στην Ελληνική τηλεόραση και κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 07 Ιουνίου


Η οικογένεια Durrell μετακομίζει στην Κέρκυρα!
Πρεμιέρα για την τηλεοπτική σειρά την Τρίτη 7 Ιουνίου Αυτό το καλοκαίρι η Κέρκυρα έχει την τιμητική της!

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Εμετική δήλωση Φραγκίσκου. Παρομοιάζει τον Χριστό με το ISIS

Καλεί επίσης τους Ευρωπαίους να «ενσωματωθούν» με τους μουσουλμάνους εισβολείς γιατί έτσι θα καλυφθεί το «δημογραφικό κενό» της Ευρώπης.

Elijah Wood: Το Χόλυγουντ είναι "παράδεισος" για τους παιδόφιλους


Το αστέρι του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» ηθοποιός Elijah Wood ισχυρίζεται ότι το Hollywood έχει το δικό του σκάνδαλο Jimmy Savile και πιστεύει ότι οι νεαροί σε ηλικία ηθοποιοί κακοποιούνται σεξουαλικά από «οχιές» του κλάδου (ο Savile - φώτο κάτω - είναι ο γνωστός «εκκεντρικός» διεστραμμένος παρουσιαστής του BBC, του οποίου η αρρωστημένη δράση του - με 450 θύματα! – καλυπτόταν, καθώς βίαζε ανενόχλητος μικρά παιδιά ακόμα και μέσα στα κτίρια του καναλιού).

Λαθρομετανάστες επιτέθηκαν σε νεαρή Ελληνίδα στην Σάμο - Αποσιώπηση του συμβάντος με “άνωθεν εντολές” .. ΒΙΝΤΕΟ

Λαθρομετανάστες επιτέθηκαν σε νεαρή Ελληνίδα στην Σάμο - Αποσιώπηση του συμβάντος με “άνωθεν εντολές”! ΒΙΝΤΕΟ
Μέχρι τώρα, τα «προσφυγάκια» ήταν συγκρατημένα με τις Ελληνίδες και πολύ επιθετικά με τις γυναίκες και τα παιδιά από τις χώρες τους. Τώρα φαίνεται πως αλλάζουν ρότα, κι αρχίζουν να επιτίθενται και στις Ελληνίδες!

Δεματοποιητής στο Τεμπλόνι, αλλά που;


Ποιο Τεμπλόνι; Ποιος δεματοποιητής; Θα μπορούσε να είναι στα όρια του κωμικού κατά τη γνωστή διαφήμιση μπύρας, αν δεν ήταν τραγωδία. Τα όσα εξελίσσονται για την τύχη του χώρου, όπου ο κατ’ ευφημισμό ΧΥΤΑ Μέσης Κέρκυρας, αποτελούν μια ακόμη σελίδα στην πολύχρονη περιπέτεια του Τεμπλονιού.

Ασελγούσε σε ανήλικη!


www.nomosnews.gr
Πρόκειται, κατά την αστυνομία, για έναν 66χρονο ντόπιο. - Συνελήφθη στην Κέρκυρα, την Δευτέρα, ενώ, στις κατηγορίες του προστίθεται κι εκείνη της παράβασης του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ένοπλη ληστεία σε φαρμακείο!

farmakeia rodou

Συνελήφθη ύστερα από άμεση αστυνομική επιχείρηση 30χρονος για ένοπλη ληστεία σε φαρμακείο στην Κέρκυρα. - Η δράση του εντοπίστηκε σε δύο ακόμη ληστείες και δύο κλοπές σε εμπορικά καταστήματα, καθώς και σε κλοπές μοτοσυκλετών

Καθαρίζουν το Μον Ρεπό


repos2
Κάλεσμα από το Τμήμα Πρασίνου σε συνεργασία με το "Όλοι μαζί για την Κέρκυρα" την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου).

Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Ο ερχόμενος...


Το παραμύθι της Συμφωνίας με την Τουρκία για το προσφυγικό...



Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης: 155.399 λαθρομετανάστες προτίμησαν την Ελλάδα από τις αρχές του 2016

Οι "φιλήσυχοι πρόσφυγες" του SYRIZA


Όταν οι Αμερικάνοι και οι Aristeroi συμφωνούν... για ένα κόσμο χωρίς σύνορα... Κατά τα άλλα "έξω το ΝΑΤΟ, έξω οι Αμερικάνοι"...


Ο υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι δήλωσε την Παρασκευή κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας σε φοιτητές κατά την τελετή αποφοίτησής τους στο Πανεπιστήμιο Northeastern, να προετοιμαστούν για έναν "κόσμο χωρίς σύνορα".

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;;; ΑΥΣΤΡΙΑ: Η αστυνομία συμβουλεύει τις ξανθές να βάψουν τα μαλλιά τους για να μην δέχονται επιθέσεις από «πρόσφυγες»

Κανένας από τους επιβάτες δεν την βοήθησε.

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της διάρρηξης του χρηματοκιβωτίου του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων

Βρέθηκε, έπειτα από επτά μήνες περίπου, η άκρη του κουβαριού, της υπόθεσης διάρρηξης του χρηματοκιβωτίου του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων στην Κέρκυρα, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Πειραματική τηλεόραση του μέλλοντος στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Η διαδραστική τηλεόραση, γίνεται πραγματικότητα στην Ελλάδα. Ερευνητές, με συντονιστή τον Κερκυραίο καθηγητή Γιάννη Δεληγιάννη,

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

ΑΓΓΟΥΡΑΚΙ, ΜΠΑΝΑΝΙΤΣΑ Ή ΜΗΠΩΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΥΛΑ ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΜΟΥ...;;;


ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ-Ο νέος μουσουλμάνος δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν βάζει στα λεωφορεία επιγραφές «Δόξα στον Αλλάχ»!

Σαντίκ Καν,o νέος και μουσουλμάνος,δήμαρχος του Λονδίνου, αμέσως μετά την νίκη που του χάρισε ο λαός του Λονδίνου (προφανώς αψηφώντας τις μελλοντικές συνέπειες) προχωράει στην πρώτη του κίνηση που δεν είναι άλλη από την επιβολή στ λεωφορεία της βρετανικής πρωτεύουσας της επιγραφής «Subhan Αλλάχ» (Δόξα στον Αλλάχ) καθαρά μουσυλμανικού δηλαδή περιεχομένου στην «καρδιά» μιας άλλοτε χριστιανικής πρωτεύουσας μιας χριστιανικής (πάλι υποτίθεται) χώρας.

ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΟΡΟΥΣ ΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΠΑΝΟ, Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ!!! 


Εξιχνιάστηκε διάρρηξη σπιτιού στην Κέρκυρα


Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, μια ακόμη υπόθεση διάρρηξης σε κατοικία στην Κέρκυρα και συνελήφθησαν κατά την διαδικασία του αυτοφώρου δύο 19χρονοι, ενώ αναζητείται ένας ακόμη 18χρονος συνεργός τους.

Η Κέρκυρα επέστρεψε στη Super League

Ένα βαθμό ήθελε η Κέρκυρα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης για να εξασφαλίσει την άνοδο στη Super League. Δεν συμβιβάστηκε με αυτόν. Επιβλήθηκε 2-0 της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" στο ΕΑΚ, για την 31η αγωνιστική της Football League, και η νέα σεζόν θα τη βρει στη μεγάλη κατηγορία.

Αμα σας ξεμείνανε τίποτα αυγά από το Πάσχα... γιομίστετα με "σοβά" ντόπιο...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...