Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Εξώδικο σε Νικολούζο-Ασπιώτη για τα σκουπίδια σε Σιδάρι-Περουλάδες

Εξώδικο σε δήμαρχο Κέρκυρας- αντιδήμαρχο καθαριότητας κατέθεσαν 190 κάτοικοι και επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής Σιδαρίου-Περουλάδων διαμαρτυρόμενοι για την τραγική κατάσταση με τα βουνά σκουπιδιών και την μεγάλη δυσφήμιση που υφίσταται η τουριστική κίνηση και στη συγκεκριμένη περιοχή.

Η «κεραμίδα» του ΟΓΑ! 30% αυξημένες οι εισφορές και πληρωμή σε 15 μέρες!

Η διοίκηση του ΟΓΑ ξεκίνησε την αποστολή ειδοποιητηρίων σε 667.229 αγρότες βάσει του νέου ασφαλιστικού νόμου που προβλέπει αυξημένες εισφορές για το δεύτερο εξάμηνο του 2016.
Μάλιστα τα ραβασάκι που θα φτάσουν στα χέρια των αγροτών θα είναι έως και 30% αυξημένα και θα πρέπει να εξοφληθούν έως 30 Ιουνίου

Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Μουσουλμάνοι αλλοδαποί: Νέο περιστατικό βιασμού 15χρονης στο ΚΕΠΑ Χίου

Βιασμό από 18χρονο Αφγανό κατήγγειλε μία 15χρονη αλλοδαπή από το Ιράν, η οποία διαμένει στο Κέντρο Παραμονής Αλλοδαπών στο Χαλκειός της Χίου.

Ανθελληνική τροπολογία Μουζάλα για να μείνουν όλοι οι λαθρομετανάστες για πάντα στην Ελλάδα: Υπερψηφίστηκε και από την Νέα Δημοκρατία!

Για άλλη μία φορά η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ προέβη στην συνταγματική εκτροπή των μεταμεσονύκτιων τροπολογιών, προκειμένου να νομοθετήσουν εν κρυπτώ.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»


d
Τρεις έφηβες συμφώνησαν να καλύψoυν τις  σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον τους, επειδή αισθάνονταν άσχημα για τους δράστες και δεν ήθελαν να υποστούν «διακρίσεις».

Οι Αλβανοί αρπάζουν σπίτια από τους Βορειοηπειρώτες

Καταπατούν αυθαίρετα εκατοντάδες ιδιοκτησίες µε στόχο να µετατρέψουν την παραθαλάσσια περιοχή-φιλέτο σε αλβανική ριβιέρα - Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών σφυρίζει αδιάφορα

Ποιος φταίει για την σφαγή στο γκέι μπαρ; Οι Χριστιανοί!

Μουσουλμάνος, ομοφυλόφιλος και Δημοκρατικός ήταν ο δράστης της μακελειού στο γκέι μπαρ, παρόλα αυτά το φταίξιμο πρέπει να ριχτεί στους ώμους των χριστιανών. Ο Νέρων δεν θα το έλεγε καλύτερα.

Αναπτυξιακός νόμος: “Άκρα του τάφου σιωπή” από την Φ. Βάκη για την εξαίρεση του νησιού ως παραμεθόριος

Ούτε κουβέντα δεν ακούσαμε από την χτεσινή ομιλία στην βουλή της Φωτεινής Βάκη, στην συζήτηση του νέου αναπτυξιακού νόμου, για την εξαίρεση του νησιού από της περιοχές της παραμεθορίου.

Εορτή του Αγίου Πνεύματος στην "Παναγία των δρόμων"

Η ιστορική εκκλησιά του Στρινύλα “Παναγία των Δρόμων” ανοίγει τις πύλες της την Δευτέρα 20 Ιουνίου, για τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος. Θα συμμετέχει με τους ψαλμούς της ημέρας η χορωδία της “Επίσκεψης”

Κι άλλες συλλήψεις για ναρκωτικά στην Κέρκυρα


Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά στην Κέρκυρα. Οι συλληφθέντες κατείχαν, σύμφωνα με την αστυνομία, ποσότητες κάνναβης.

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Αγανακτισμένος γονέας μας έστειλε το εξής σχόλιο και εμείς το δημοσιεύουμε!!!

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ!

ΝΤΡΟΠΗ!!! Γράφω αυτό το σχόλιο σαν αγανακτισμένος γονέας! Στο σχολείο έβαλαν τα παιδιά να γράψουν τραγούδι για τους πρόσφυγες...

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Ρατσιστικές συμπλοκές στο κέντρο λαθρομεταναστών Σάμου: αφγανοί, πακιστανοί και σύριοι συνεπλάκησαν μεταξύ τους - 30 τραυματίες - ΒΙΝΤΕΟ

Άναψαν και φωτιές - Χρειάστηκε παρέμβαση των ΜΑΤ
Ένα 24ωρο μετά τις άγριες συγκρούσεις στο Hot Spot της Μόριας στη Λέσβο, άγριες συμπλοκές ξέσπασαν αργά το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο λαθρομεταναστών στη Σάμο.

Απίστευτες πρακτικές! Η εφορία μπορεί να υποθηκεύσει σπίτια για χρέη – Μακαρόνια και αγελάδες γλιτώνουν από τις κατασχέσεις

Θέατρο του παραλόγου επικρατεί στο οικονομικό επιτελείο, καθώς στην αγωνία να υπάρξουν άμεσα έσοδα υπό το φόβο του κόφτη, υπάρχουν προβλέψεις που μόνο οργή προκαλούν και σε κάποιες περιπτώσεις γέλια.

Ο Φίλης μπέρδεψε την Ολυμπιακή δάδα με την λαμπάδα...

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Δαλάι Λάμα: Παρά πολλοί οι πρόσφυγες στην Ευρώπη. Η Γερμανία είναι η Γερμανία δεν μπορεί να γίνει αραβική χώρα

Μια ερώτηση στους "αλληλέγγυους", μήπως και αυτός είναι "φασίστας"...;;; 
Αυτά που λέει ο Δαλάι Λάμα, έπρεπε να λέγονται και από τους Ευρωπαίους ηγέτες...  
 
«Οι μετανάστες που ζητούν άσυλο στην Ευρώπη είναι πάρα πολλοί» δήλωσε σε σύνεντευξή του Frankfurter Allgemeine Zeitung ο πνευματικός ηγέτης των Θιβετιανών βουδιστών Δαλάι Λάμα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...