Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Συριζαίοι καταγγέλλουν Συριζαίους ότι βγάζουν λεφτά από τη σίτιση προσφύγων

Μετά την απίστευτη καταγγελία της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σταμπουλή ότι κομματικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο πήρε έργο σίτισης προσφύγων ύψους €750.000 αλλά θα ελέγχεται από την κόρη του! - Σάλος στην αντιπολίτευση από την απίθανη καταγγελία

Συγκλονιστικά ντοκουμέντα από DC Leaks: Πώς ο Τ.Σόρος μετατρέπει την Ελλάδα σε ισλαμική αποικία ελέγχοντας ΜΜΕ, πολιτικούς, τράπεζες κλπ.!

5 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Τ.ΣΟΡΟΣ ΣΕ ΜΚΟ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΜΜΕ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΛΠ

Οι Σουηδοί «διώχνουν» με κάθε τρόπο τους μετανάστες

Πάνω από 10.000 άτομα που είχαν αιτηθεί άσυλο στη σκανδιναβική χώρα, έχουν αποχωρήσει μέσα στο 2016

Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: Θα δημιουργηθούν 31 καταυλισμοί και θα προχωρήσει το πρόγραμμα στέγασης προσφύγων σε σπίτια και ξενοδοχεία

«60.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ» ΛΕΕΙ Ο Δ.ΒΙΤΣΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ

Αναγνώστης εύχεται χρόνια πολλά στον ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας! Η Ιδριτική Διακήρυξη και τα ιδρυτική μέλη!

Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

ΤΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΑ


ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ


Αριστερο-καταιγίδα φόρων...Το εφιαλτικό σενάριο για τους φόρους σε αμόλυβδη, πετρέλαιο, υγραέριο

Εφιαλτικό σενάριο της επίσπευσης της εφαρμογής φόρων στα καύσιμα, έχει ως δεύτερο σχέδιο η κυβέρνηση σε περίπτωση που η πορεία των εσόδων δεν είναι η αναμενόμενη και υπάρξει κίνδυνος ενεργοποίησης του κόφτη. 

Μαδούρο: Μωρό στην κούνια ο Ερντογάν μπροστά σε όσα θα κάνω αν γίνει πραξικόπημα εδώ

Να προλάβει το ενδεχόμενο πραξικοπήματος προσπαθεί ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας Νίκολας Μαδούρο, φοβερίζοντας τους πολιτικούς του αντιπάλους με το παράδειγμα του Ταγίπ Ερντογάν! 

Ξεκινούν οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Κέρκυρας από 1η Σεπτέμβρη 2016 πραγματοποιεί εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά, κάθε απόγευμα 6-8μμ. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στην έδρα του ΣΔΕ Κέρκυρας (7η παρ. Δον. Δημουλίτσα 7, κτήριο 7ου Δημοτικού Σχολείου Κέρκυρας) και στο παράρτημα Λευκίμμης (κατόπιν επικοινωνίας, κτήριο 2ου Δημοτικού Σχολείου Λευκίμμης στις Ριγγλάδες).

Μετ’ εμποδίων η προσεγγιση στο ΚΤΕΛ

Μεγάλες δυσκολίες αντιμετωπίζουν οι επιβάτες του Υπεραστικού ΚΤΕΛ προκειμένου να φτάσουν στο νέο σταθμό αφιξοαναχωρήσεων που βρίσκεται πλέον σε απόσταση 1 χιλιομέτρου, περίπου, απο την πλατεία Σαρόκου, στον περιφερειακό του αεροδρομίου. Τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι το πεζοδρόμιο στην Δονάτου Δημουλίτσα, απέναντι απο τη Βίλλα Ρόσα και η σύνδεση του σταθμού με την πόλη, με λεωφορείο.

Κέρκυρα: Βρέθηκε εργαστήριο καλλιέργειας κάνναβης

Εργαστήριο καλλιέργειας κάνναβης κατηγορούνται ότι είχαν φτιάξει στο σπίτι του στην Κέρκυρα ένα ζευγάρι 59χρονων.

Υποδοχή ήρωα στην Κέρκυρα για τον Σπύρο Γιαννιώτη

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν εκατοντάδες πολίτες της Κέρκυρας – «Οφείλω πολλά στο νησί μου», δήλωσε ο ασημένιος Ολυμπιονίκης

Τσακώθηκαν και τον έκοψε με το δρεπάνι

Συνελήφθη, αλλα στη συνέχεια, αφέθηκε -προσωρινά;- ελεύθερος, ένας 69χρονος που προκάλεσε επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε 34χρονο στην Κέρκυρα.

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ? ΟΕΟ?

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Εκτός στόχου: «Βουτιά» 755 εκατ. ευρώ στα έσοδα του κράτους τον Ιούλιο... Και με τον "Κόφτη" να γλυκοκοιτάει...

Εκτός στόχου κινήθηκαν τα έσοδα του κράτους το επτάμηνο του 2016 ενώ μεγάλη πτώση σημείωθηκε τον Ιούλιο, μήνας κατά τον οποίο οι φορολογούμενοι κατέβαλαν την πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος, καθώς η υστέρηση στα έσοδα φτάνει στα 755 εκατ. ευρώ.

Citigroup: Είναι νωρίς ακόμη να μιλήσουμε για ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας

Στα επόμενα τρίμηνα θα αποτυπωθεί η επίδραση του νέου γύρου των μέτρων δημοσιονομικής λιτότητας στην ελληνική οικονομία, όπως σημειώνει η Citigroup στο σημερινό της note, υπογραμμίζοντας ότι είναι ακόμη νωρίς να μιλήσουμε για ανάκαμψη.

Η Γερμανία μας στέλνει πίσω (σε πρώτη φάση) 3.000 λαθρομετανάστες...

Το σχέδιο είναι καλοστημένο και καλοδουλεμένο. Στο πλαίσιο του κανονισμού Δουβλίνο - 3, κάθε κράτος της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει το δικαίωμα να στείλει σε άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσους πρόσφυγες κρίνει ως υπεράριθμους στο έδαφός του.

Ο ορισμός του "κιτσς"

O όρος κιτς (γερμανικά: Kitsch), πιθανότατα γερμανικής καταγωγής, χρησιμοποιείται κυρίως υποτιμητικά για την περιγραφή έργων τέχνης ή εν γένει αντικειμένων των οποίων η αισθητική θεωρείται ψεύτικη, επιτηδευμένη ή ευτελής, στερούμενη βαθιάς σκέψης, και με αποκλειστικό σκοπό την τέρψη του θεατή για οικονομικό όφελος

Και λίγο τσίκνα... και λίγο κιτσ... και πολύ κομματική προβολή... και καθόλου πολιτισμός... και άμα τελειώσει η τουριστική περίοδος θα ξαναθυμηθούμε και τον Ερημίτη...


Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Ερχεται νέο κύμα λαθρομεταναστών από την Τουρκία... Σχέδια για "μπόλιασμα" όλης της Ελλάδος...

Πάνω από 300 χιλ. τουρίστες έχασαν Κως, Λέσβος, Χίος και Σάμος

Λόγω του προσφυγικού - Αυξάνονται και πάλι μέσα στον Αύγουστο οι μεταναστευτικές ροές  

Δημοσκόπηση: Να κλείσουν τα σύνορα για τους πρόσφυγες θέλουν όλο και περισσότεροι Ευρωπαίοι

Δημοσκόπηση που διεξήχθη την περίοδο 24 Ιουνίου έως 8 Ιουλίου με τη συμμετοχή 16.040 ατόμων ηλικίας 16-64 ετών και δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα Die Welt δείχνει πως όλο και περισσότεροι Ευρωπαίοι θέλουν καθολικό κλείσιμο των συνόρων για τους πρόσφυγες.

Λιτανεία για το «Θαύμα» του Αγίου Σπυρίδωνα

Πλημμύρισε και φέτος η Κέρκυρα από τους εκατοντάδες προσκυνητές που ήρθαν, με κάθε μεταφορικό μέσο, για να παραστούν στη μεγαλειώδη λιτανεία του Ιερού σκηνώματός του Αγίου Σπυρίδωνα, που γιορτάζεται εδώ και 300 χρόνια.

Κέρκυρα: Παράταση της έκθεσης «Νικόλαος Βεντούρας»

Από την πινακοθήκη του Δήμου Κέρκυρας ανακοινώθηκε η παράταση της Έκθεσης “Νικόλαος Βεντούρας – Αναδρομική”, έως την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016.

Δύο συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών


DSCN6391
Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 268,7 γραμμαρίων, πέντε δενδρύλλια κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας καθώς και δίκυκλη μοτοσυκλέτα

Σουηδία:Το 77%+ των βιασμών διαπράχθηκε από Μουσουλμάνους την ώρα που αυτοί αποτελούν το 2% του πληθυσμού


Στην Σουηδία οι Μουσουλμάνοι αποτελούν το 4,4% του πληθυσμού(στοιχεία 2013). Απ’
αυτό το 4,4% αφαιρώντας τις γυναίκες και τα παιδιά υπολογίζουμε ότι το περίπου 2% είναι Μουσουλμάνοι άνδρες. Το 77,6% των βιασμών έχει διαπραχθεί από ξένους σύμφωνα με την αστυνομία.

ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...