Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Ο ΗΡΩΙΚΟΣ ΛΟΧΟΣ ΛΑΤΖΙΔΗ ΚΑΙ Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ...

Η στρατηγική θέση της Κέρκυρας στην είσοδο της Αδριατικής έχει αναγνωριστεί από πολλούς σε διάφορες περιόδους της Ιστορίας, από τους Βενετούς και τον Μέγα Ναπολέοντα, μέχρι τους αντιμαχόμενους του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και σημαντικούς γεωπολιτικούς δρώντες της σύγχρονης εποχής. Ειδικά κατά τη διάρκεια του ελληνοϊταλικού πολέμου, η κατοχή της Κέρκυρας έπαιξε έναν πολύ ουσιαστικό ρόλο για την εξέλιξη των επιχειρήσεων.

Κέρκυρα: Πολλά τα επισκευαστικά προβλήματα των σχολείων, λίγα τα λεφτά

Πολύωρη συζήτηση χθες το βράδυ στο Δημοτικό συμβούλιο για τις κτηριακές υποδομές των σχολείων. Ελάχιστα κονδύλια για τις επισκευές, για σχολεία που έχουν μεγάλες οι ανάγκες, ιδιαίτερα εκείνα που είναι σε παλιά κτήρια πολλά από τα οποία χρειάζονται ριζική ανακατασκευή.

Το μπλε καβούρι απειλεί την Κέρκυρα

Τους τελευταίους 3 μήνες έχουν κάνει απόβαση στο νησί και απειλούν τα οικοσύστηματα γιατί είναι αδηφάγα

ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ: Σε ποιον δίνει το πετρέλαιο σε Ιόνιο και Κρήτη

Η Επιτροπή Αξιολόγησης θα καλέσει την κοινοπραξία προκειμένου να οριστικοποιηθεί η σύμβαση, αναφέρεται στην ανακοίνωση του Υπουργείου.

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας ζουν 230.000 παιδιά στην Ελλάδα

Περισσότεροι από 4.512.000 Έλληνες αντιμετωπίζουν κίνδυνο φτώχειας, με τα παιδιά να απειλούνται περισσότερο. Ενδεικτικό είναι ότι 230.774 παιδιά ζουν σε νοικοκυριά χωρίς κανέναν εργαζόμενο και ουσιαστικά χωρίς κανένα εισόδημα...

Ξεσηκωμός Αφγανών στο κέντρο φιλοξενίας στη Σάμο- Επεισόδια και πετροπόλεμος

Συνελήφθησαν δύο άτομα, τα οποία προσπάθησαν να παρακινήσουν τους υπόλοιπους να ξεσηκωθούν.

Οι ΗΠΑ προωθούν την ένωση Κοσόβου-Αλβανίας και χαρακτηρίζουν τα σύνορα των Βαλκανίων και της Ελλάδας «προσωρινά»!


Τουριστικό πλοίο προσάραξε στην Κέρκυρα

Τουριστικό - επιβατικό πλοίο με 36 επιβάτες, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Παξοί - Κέρκυρα, προσάραξε το πρωί της Δευτέρας (24/10) στη θαλάσσια περιοχή Αλυκές Λευκίμμης, νότια της Κέρκυρας.

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

20χρονος Ιρακινός βίασε 10χρονο σε πισίνα στην Αυστρία και «παίζει» να τη γλιτώσει

Ένας Ιρακινός πρόσφυγας που βίασε ένα 10χρονο αγόρι σε μια πισίνα στην Αυστρία και καταδικάστηκε, πέτυχε να επανεκδικαστεί η υπόθεσή του διότι το δικαστήριο δεν απέδειξε επαρκώς ότι είχε συνειδητοποιήσει (ο παιδεραστής βιαστής) ότι το παιδί του έλεγε «όχι».

Αρνητικό ρεκόρ δεκαετίας: Υποχώρηση 9,2% στα τουριστικά έσοδα του Αυγούστου

Κατά 9,2% υποχώρησαν τα τουριστικά έσοδα της χώρας, τον Αύγουστο σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι.

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ η μουσική επιμελήτρια του ΟΑΣΑ με αμοιβή 3.900 ευρώ. Το έγγραφο της πρόσληψης

Σύμβουλο επί θεμάτων μουσικής με συνολική αμοιβή 3.900 ευρώ προσέλαβε ο ΟΑΣΑ για μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με καταγγελίες συνδικαλιστών στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. Η σύμβουλος είναι μάλιστα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

24 χορωδίες από όλο τον κόσμο στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Κέρκυρας

Παγκόσμιο ενδιαφέρον προκάλεσε το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ και Διαγωνισμός Χορωδιών Κέρκυρας, που φιλοξένησε χορωδίες από διάφορα μέρη του κόσμου.

Τα «προσφυγόπουλα» στην Ελλάδα που ζωγραφίζουν σημαίες τζιχαντιστών!..

Σε μια δακρύβρεχτη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, από τις πολλές που πλημυρίζουν τις συνειδήσεις των Ελλήνων για να δεχτούν την πολυπολιτισμική προπαγάνδα, «έπεσαν οι μάσκες» χωρίς βέβαια να το επιδιώκουν οι υπεύθυνοι.

Γιάφκες τζιχαντιστών στην Αθήνα εντόπισαν οι Βρυξέλλες

Δίκτυο υποστήριξης των τζιχαντιστών που πραγματοποίησαν τις πολύνεκρες επιθέσεις σε Παρίσι και Βρυξέλλες δρούσε στην Αθήνα, σύμφωνα με έγγραφα του Πρωτοδικείου Βρυξελλών στο οποίο δικάστηκαν τα μέλη του πυρήνα τρομοκρατών της πόλης Βερβιέ.

Κυρά Θεανώ Φωτίου: Δεν πρέπει να ξεχνάμε στιγμή τις μάζες που μας έφεραν στην εξουσία


«Δεν πρέπει ούτε στιγμή να ξεχνάμε τις μεγάλες μάζες που κινητοποιήθηκαν, τσακισμένες από την κρίση και μας έφεραν στην εξουσία. Η κυβέρνησή μας είναι το δικό τους αποτύπωμα στην εξουσία και γι' αυτό θέλουμε το λαό κινητοποιημένο και το κόμμα μας μέσα στην κινητοποίηση» είπε η υπουργός αναπληρωτής Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου στην ομιλία της στο 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας: «Θέλουμε λαϊκές κινητοποιήσεις με δική μας συμμετοχή και έμπνευση, χτυπώντας έτσι τις κινητοποιήσεις με τον εργατισμό του ΚΚΕ και τον συντεχνιασμό του ΠΑΣΟΚ».

ΦΕΡΤΕ ΜΑΝΤΗΛΙΑ ΝΑ ΤΣΟΥ ΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΔΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ

Τρεις και ο κούκος στην κυριακάτικη συγκέντρωση των Σύντροφων στο καφενείο(μαζί με τους τακτικούς θαμώνες). Οι Κασσωπίτισες και οι Κασσωπίτες τους γύρισαν την πλάτη, για άλλη μια φορά.


Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Έξτρα φόρος το 2017 για μισθωτούς και συνταξιούχους - Οι κρυφές επιβαρύνσεις στα εισοδήματα

Η εκκαθάριση του φόρου εισοδήματος και της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης θα γίνει με τις νέες επαχθέστερες φορολογικές κλίμακες για όλο το 2016 - και για τους 12 μήνες - ενώ η παρακράτηση των φόρων αυτών με τις νέες κλίμακες γίνεται φέτος μόνο για 7 μήνες,

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Το Πακιστάν απελαύνει 3 εκατομμύρια Αφγανούς "πρόσφυγες" Ομόθρησκους...Και η Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι!!! Φαντάζεστε τι θα γινόταν στην Ελλάδα αν οργανώνονταν κάτι παρόμοιο...;;; Τι θα έκαναν οι Πακιστανοί, οι Αφγανοί, οι αντιρατσιστές, οι αλληλέγγυοι, ο ΟΗΕ, η ΕΕ...;;;

Το Πακιστάν έχει αρχίσει την απέλαση όλων των 3 εκατομμυρίων παράνομων Αφγανών μεταναστών σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR).
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ‘Pakistan Today’, η Ύπατη Αρμοστεία ανακοίνωσε ότι "Αφγανοί πρόσφυγες διευκολύνονται κατά τη διάρκεια του επαναπατρισμού τους στην πατρίδα τους".

EIKONEΣ ΣΟΚ στον Πειραιά – Κρεμασμένος από το μπαλκόνι 25χρονος αλλοδαπός (ΦΩΤΟ)

Eικόνες που κόβουν την ανάσα αντίκρισαν σήμερα νωρίς το πρωί οι κάτοικοι της οδού Νοταρά, όταν διαπίστωσαν ότι στο μπαλκόνι… πολυκατοικίας ήταν κρεμασμένο το άψυχο κορμί 25χρονου αλλοδαπού.

Φρίκη!!! Αλλοδαποί κρέμασαν αλλοδαπό από δέντρο!!! Στην Αθήνα, όχι στην Ουγκάντα...

Ενα φρικτό περιστατικό συνέβη στην πλατεία Κλαυθμώνος, όπου βρέθηκε κρεμασμένος ένας αλλοδαπός.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...