Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Βανδάλισαν νεκροταφείο στην Μόρια της Λέσβου

Εκρηκτικό κλίμα τείνει να δημιουργηθεί για μια ακόμα φορά ανάμεσα στους κατοίκους της Μόριας στη Λέσβο

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Ομολογία Μουζάλα: Tο 80% όσων φτάνουν στα νησιά είναι λαθρομετανάστες

«Αν φύγουν πρόσφυγες και μετανάστες από τα νησιά και πέσει η συμφωνία, κάθε βράδυ θα έρχονται 2.000 άνθρωποι στη Χίο», τόνισε το πρωί της Πέμπτης (24/11) ο Γιάννης Μουζάλας.

Το απίστευτο κόλπο της συμμορίας που «έγδυσε» την Κέρκυρα

Ο αδερφός του αρχηγού της οργάνωσης, αλβανικής καταγωγής με το ψευδώνυμο «Άλκι», είχε καταφέρει να πείσει τη Δικαιοσύνη ότι έχει πεθάνει. Αυτό ανακάλυψαν οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, οι οποίοι κατάφεραν να ξηλώσουν το πιο οργανωμένο κύκλωμα του νησιού. Ο 41χρονος «Άλκι» είχε καταδικαστεί σε εφτά χρόνια κάθειρξη το 2003 για διακίνηση ναρκωτικών.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έρχεται για τη γιορτή τ’ Αγιού


Στην Κέρκυρα θα μεταβεί στο πλαίσιο των εορτασμών για τον προστάτη του νησιού, Αγίου Σπυρίδωνα, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδας, Ιερώνυμος.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Νέες ροές "επενδυτών" στο Β. Αιγαίο -599 άτομα σε 5 μέρες

Αυξημένες ροές μεταναστών και προσφύγων στα νησιά του βορείου Αιγαίου σημειώνονται τα τελευταία πέντε 24ωρα.

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Έρχεται 4ο Αριστερό Μνημόνιο...

Μία μεγάλη αναδιάρθρωση χρέους ή ένα τέταρτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα είναι οι μόνες επιλογές που έχουν οι πιστωτές για την Ελλάδα μετά το 2018, σύμφωνα με τον επικεφαλής οικονομολόγος του ινστιτούτου Bruegel Ζολτ Νταρβάς.

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ-ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ (βίντεο)

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ-ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ,ΑΛΛΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΕΕΡΦΑ-ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

Εφτάδα συλλήψεων για ναρκωτικά!


Συνελήφθησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στα Ιόνια Νησιά, στο πλαίσιο εντατικοποίησης αστυνομικών ελέγχων, επτά άτομα, σε πέντε διαφορετικές υποθέσεις, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Στην Κέρκυρα η ναυτική δύναμη του ΝΑΤΟ - ΦΩΤΟ

Στην Κέρκυρα η ναυτική δύναμη του ΝΑΤΟ - ΦΩΤΟ
Τριήμερη επίσκεψη στην πόλη της Κέρκυρας πραγματοποίησε ο Διοικητής της μόνιμης ναυτικής αντιναρκικής δύναμης του ΝΑΤΟ στη Μεσόγειο, Πλοίαρχος Παναγιώτης Παπαγεωργίου.

Ντοκουμέντο: Όταν συριζαίοι και άλλοι αριστεροι φώναζαν ..."GO BACK" στον Κλίντον... και τώρα τρέχουν!!!


«Η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην ηγεσία των ΗΠΑ αποτελεί αρνητική εξέλιξη και σηματοδοτεί αδιαμφισβήτητα μία στροφή της παγκόσμιας πολιτικής ατζέντας σε βαθιά συντηρητική και αντιδραστική κατεύθυνση» έγραψε σε άρθρο του στην «Αυγή της Κυριακής», ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Πρώτη φορά Αριστερή απαγόρευση συναθροίσεων για την επίσκεψη Ομπάμα

Αποφασίστηκε και διατάχθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, η απαγόρευση πορειών και συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας για Τρίτη και Τετάρτη, στην Αθήνα εν όψει της επίσκεψης του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Ο Καμμένος που ψηφίζει τα νεοταξικά μνημόνια και τα hotspot, θα "ρίξει" την Παγκοσμιοποίηση και την Νέα Τάξη Πραγμάτων...

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Η επίσκεψη του Προέδρου Ομπάμα στην Αθήνα αφορά την Αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάνης!

Η συνέντευξη στην «Καθημερινή της Κυριακής», του απερχόμενου Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, είναι αποκαλυπτική των πραγματικών προθέσεων της επίσκεψής του στη χώρα μας. 
Η επίσκεψη του Αμερικανού πρόεδρου αφορά ευθέως συζητήσεις για το σχέδιο αναθεώρησης της Συνθήκης Ειρήνης της Λωζάνης του 1923. 

Άδεια στην Πάτρα, δοκιμαστικές πτήσεις υδροπλάνων από Κέρκυρα τα Χριστούγεννα!

Αν και... αντίστοιχες ειδήσεις έχουν διαψευστεί τα τελευταία τρία τουλάχιστον χρόνια στην πράξη, αφού κάθε λίγο “διαρρέεται” ότι... από Μάρτη Καλοκαίρι κι από Αύγουστο Χειμώνα, θα ξεκινήσουν οι πτήσεις υδροπλάνων, αυτή τη φορά μάλλον θα γίνουν πραγματικότητα!

Στο 30,8% η πραγματική ανεργία λέει το ΙΝΕ - ΓΣΕΕ

Κατά επτά ποσοστιαίες μονάδες μεγαλύτερη είναι η πραγματική ανεργία σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ Συγκεκριμένα, στην ενδιάμεση έκθεση του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ η οποία δημοσιεύτηκε την 1η Νοεμβρίου, εκτιμάται πως το πραγματικό ποσοστό της ανεργίας ανέρχεται στο 30,8% κατά το β ' τρίμηνο του 2016.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Αγόραζαν ναρκωτικά από φαρμακεία με πλαστές συνταγές

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι καταγγελίες από ιδιοκτήτες φαρμακείων έφταναν η μια μετά την άλλη στην Ασφάλεια, οι άνδρες της οποίας άρχισαν να αναζητούν τους δράστες μελετώντας καρέ- καρέ τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας .

Σοκαριστικό βίντεο: Μαθήτρια που υποστηρίζει τον Τραμπ πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από αφροαμερικανή μαθήτρια!! Φαντάζεστε τι θα συνέβαινε αν υποστηρικτές του Τραμπ χτυπούσαν αφροαμερικανή μαθήτρια???

«Χαστούκι» για την ελληνική εξωτερική πολιτική η έκθεση της Κομισιόν για την Αλβανία-Καμία αναφορά στην Ελληνική Εθνική Μειονότητα... ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ...ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ???

Οι Βρυξέλλες προτείνουν την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων, δίχως την παραμικρή αναφορά στην ελληνική εθνική μειονότητα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει από την κυβέρνηση Ράμα - Εξαίρουν ακόμα και τον μηχανισμό των γειτόνων για τα κλειστά σύνορα!

Η Αλβανία ξεκινά την επιχείρηση "Popullimi" με σκοπό την αφαίρεση δικαιώματος ψήφου από την Εθνική Ελληνική Μειονότητα... Εμείς στο Ελαντα τους δίνουμε Ιθαγένεια και ψήφο...

Στις 28 Οκτωβρίου, ο υπουργός εσωτερικών της Αλβανίας Σαϊμίρ Ταχίρι κήρυξε από την πόλη της Αυλώνας την έναρξη της επιχείρησης "Popullimi" (κατοίκηση) που σκοπεύει στην υποχρεωτική εγγραφή τον διευθύνσεων κατοικίας όλων των κατοίκων της Αλβανίας. Η έγγραφη των διευθύνσεων θα γίνει από 1200 εγγραφείς οι οποίοι θα επισκέπτονται κάθε σπίτι σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση σε μια περίοδο έξι μηνών.

Οι μπουλντόζες του Ράμα γκρεμίζουν ελληνικά σπίτια στη Χιμάρα... Εμείς στο Ελαντα τους δίνουμε επιδόματα και συντάξεις...


Χρονιά «επεισοδιακή» για τις ελληνοαλβανικές σχέσεις, το 2016 βρίσκει τον πρωθυπουργό της Αλβανίας, Εντι Ράμα, να πλέει σε πελάγη ανθελληνικού αλυτρωτισμού, που έχουν φτάσει πια να «βρέχουν» μέχρι και την αρχαία Ακρόπολη της Αθήνας.

Ο ελληνισμός της Β. Ηπείρου εκπέμπει SOS

Έως το έτος 1913, ολόκληρη η Ήπειρος αποτελούσε μία ενιαία γεωγραφική ενότητα. Μετά το τέλος των Βαλκανικών Πολέμων (1913-1914), οι Μεγάλες Δυνάμεις, με τη Συνθήκη του Λονδίνου, αναγνώρισαν την Αλβανία ως ανεξάρτητο κράτος και επιδίκασαν σε αυτή (Πρωτόκολλο της Φλωρεντίας 1913) το βόρειο τμήμα της Ηπείρου.

ΔΕΝ ΞΑΧΝΑΜΕ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ! Αυτά έκαναν οι Αλβανοί στους Σέρβους... πολλά χρόνια πριν εμφανιστούν οι Τζιχαντιστές...

Προτομή της Χίλαρι Κλίντον στην παραλία των Αγίων Σαράντα... Ας μην ξεχνάμε την εισβολή στην Σερβία όταν ο άντρας της Χίλαρι ήταν πλανητάρχης...


30/6/2016 SARANDA, Albania (AP) — A bust of U.S. presidential candidate Hillary Clinton was unveiled Thursday in the main square of Albania's southernmost city of Saranda to honor what officials say is her contribution to Albania in the international arena.

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Πρόσφυγες και μετανάστες καίνε και καταστρέφουν τα πάντα στον καταυλισμό της Σούδας Χίου... λόγω εκλογής Τραμπ! (φωτό, βίντεο)

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ

Στην Κέρκυρα ο βραβευμένος καθηγητής Γ. Παξινός

Στην Κέρκυρα βρέθηκε, προσκεκλημένος του Τμήματος Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου, ο παγκοσμίου φήμης καθηγητής ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Σίδνευ Γιώργος Παξινός, προκειμένου να παρουσιάσει το τελευταίο του βιβλίο «κατ’ εικόνα» προϊόν 16χρονης έρευνας για την κλιματική αλλαγή.

Στην Κέρκυρα, ο μαύρος ακανθώδης αλευρώδης

29
Πολύ μεγάλη είναι η ζημιά που προκαλεί στους καλλιεργητές εσπεριδοειδών, το έντομο μαύρος ακανθώδης αλευρώδης το οποίο εγκαθίσταται στην κάτω επιφάνεια των φύλλων και αρχίζει να δραστηριοποιείται έντονα από τα τέλη Άνοιξης.

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Επετειακή συναυλία για τα 126 χρόνια της Μάντζαρος

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 21:00, στο Δημοτικό Θέατρο της Κέρκυρας, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Επετειακή Συναυλία, για τη συμπλήρωση 126 χρόνων διαρκούς παρουσίας και προσφοράς της Φιλαρμονικής Εταιρίας «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ» στον Πολιτισμό.

ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΟΙ 300 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΨΑΝ!


Εδώ μιλάμε για κανονικό (τσογλανο)παρακράτος, όχι παίξε-γέλασε!

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ


Του Στάθη
Δύσκολα εμφανίζεται στην Ιστορία τέτοια οβιδιακή μεταμόρφωση, τέτοια μετάλλαξη ενός πολιτικού ηγέτη, όπως αυτή του κ. Τσίπρα. Και το ίδιο δύσκολα ένα αριστερό κόμμα, ή έστω το μέρος εκείνο του κομματικού σώματος που του απέμεινε, παρακολουθεί αυτή τη μετεξέλιξη προσπαθώντας να μιλήσει τη γλώσσα που μιλούσε πριν να αυτομολήσει στην πολιτική που αντιμαχόταν.

Θρίαμβος του Donald Trump


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...