Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

SUPER ΚΥΠΟΥΡΟΣ......ΕΝ ΔΡΑΣΗ.

6 σχόλια:

  1. rotiste ton khpouro poso kanoun ta trakter. tha sas kamei kali timi XAXAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρχοντας είναι ένας τίτλος με διάφορες σημασίες. Μπορεί να σημάνει μια πρίγκιπας ή μια φεουδαρχική ανώτερη (ιδίως με τη φεουδαρχική μισθωτής ο οποίος κατέχει άμεσα από τον βασιλιά, δηλαδή ένα βαρώνος). Ο τίτλος σήμερα είναι ως επί το πλείστον χρησιμοποιήθηκαν σε σχέση με τις ευγενείς του Ηνωμένου Βασιλείου ή των χωρών που ο προκάτοχός του, αν και ορισμένοι χρήστες του τίτλου δεν είναι οι ίδιοι κατέχουν peerages, και να το χρησιμοποιούν »από ευγένεια». Ο τίτλος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλους για να υποδηλώσει μια ανώτερη κάτοχος μιας κατά τα άλλα γενικό τίτλο, σε τέτοιους συνδυασμούς, ως «Λόρδος Δήμαρχος" ή "Lord Chief Justice". Ο τίτλος είναι πρωτίστως λαμβάνεται από τους άνδρες, ενώ οι γυναίκες θα λαμβάνουν συνήθως τον τίτλο «κυρία». Ωστόσο, αυτό δεν είναι καθολική, όπως το Lord of Mann και γυναικών δημάρχων Λόρδος αποτελούν παραδείγματα των γυναικών που είναι στυλ «άρχοντας».

    LORDS :Με θρησκευτικό περιεχόμενο Λόρδος μπορεί επίσης να παραπέμπει σε διάφορες θεούς ή θεότητες. Η παλιότερη χρήση του Κυρίου στην αγγλική γλώσσα σε ένα θρησκευτικό πλαίσιο ήταν, με μεταφραστές της αγγλικής γλώσσας, όπως η Αγία Γραφή Bede. Αυτό αντικατοπτρίζεται η εβραϊκή πρακτική της υποκατάστασης του προφορικού εβραϊκή λέξη «Adonai» (που σημαίνει «My Lord») για YHWH κατά την εκφώνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τη Θεσσαλονίκη θα επισκεφθεί ο φιλέλληνας Λόρδος Δήμαρχος της Μελβούρνης, Τζον Σο στις αρχές Φεβρουαρίου για να παραλάβει το κλειδί της συμπρωτεύουσας, που θα του απονείμει τιμητικά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην Ινδία, στις ημέρες του αυτοκράτορα Annam, τα τιμαλφή κρύφτηκαν σε ξύλινα σεντούκια τα οποία τοποθετήθηκαν σε μικρές τεχνητές νησίδες ή κρύφτηκαν στους δαιδαλώδεις διαδρόμους των υπογείων του παλατιού.. Η προστασία τους γίνονταν από τους βασιλικούς "αγγέλους φυλάκων,". Αυτοί ήταν διάφοροι κροκόδειλοι που ήταν πάντα πεινασμένοι. Έτσι όποιος επιχειρούσε να μπει στο νερό για να επιχειρήσει για τον θησαυρό αντιμετώπιζε σίγουρο θάνατο. Ήταν κι αυτός ένας τρόπος «κλειδώματος», περιουσιακών στοιχείων της εποχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι κλειδαριές και τα κλειδιά ήταν γνωστές πολύ πριν από τη γέννηση του Χριστού. Αναφέρονται συχνά στην παλαιά διαθήκη και στη μυθολογία. Στο βιβλίο Nehemiah, κεφάλαιο 3, δηλώνεται ότι «κατά επισκευή των παλαιών πυλών της πόλης της Ιερουσαλήμ [ πιθανώς το 445 Π.Χ. ] το οργανώνουν τις πόρτες έπ αυτού, και τις κλειδαριές έπ αυτού, και τους φραγμούς έπ αυτού?..». Τον καιρό εκείνο οι κλειδαριές αποτελούνταν από ξύλο. Ήταν μεγάλες και ακατέργαστες στο σχέδιο ακόμα και σαν αρχή λειτουργίας τους ,ήταν ο πρόδρομος όμως των σύγχρονων κλειδαριών. Δεδομένου ότι οι κλειδαράδες είχαν σχέση και με την επεξεργασία μετάλλων, γρήγορα έγιναν απαραίτητοι για την τέχνη τους. Προς τούτο κλήθηκαν να κάνουν τις κλειδαριές και τα κλειδιά για τα βασιλικά δικαστήρια για τις εκκλησίες και τους καθεδρικούς ναούς της Ευρώπης. Διακρίνονταν για την επιμελημένη υψηλή και ιδιαίτερα λεπτομερή διακόσμηση [κλειδιών και κλειδαριών ], που προσαρμόστηκε συχνά στο θρησκευτικό θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εάν έχετε επισκεφτεί τον πύργο του Λονδίνου, θα προσέξατε τον δεσμοφύλακα, που ντύνεται σε μια κόκκινη τόνικ και φορά ένα καπέλο Tudor και ένα φρου-φρου κολάρο, καλείται φύλακας του πύργου του Λονδίνου. Συγκεκριμένα, είναι τιμητικός τίτλος των φρουρών, της σωματοφυλακής της βασίλισσας. Ίσως έχετε ακουστά την ιστορία της τελετής των κλειδιών. Κάθε νύχτα, ο κύριος δεσμοφύλακας κλειδώνει τις πύλες του πύργου και φέρνει τα κλειδιά στην έδρα στο αρχαίο φρούριο. Ο σκοπός φωνάζει «αλτ τις ει;» [ Ποιος έρχεται εκεί;"], "Τα κλειδιά", "Ποια κλειδιά;" "Κλειδιά βασίλισσας Ελισάβετ " Ο καθένας παρουσιάζει όπλα και ο δεσμοφύλακας αναφωνεί « ο θεός σώζει την βασίλισσα» . όλη δε η φρουρά αποκρίνεται «αμήν». Αυτή η παραδοσιακή τελετή συνεχίζεται μέχρι σήμερα.. Επαναλαμβάνονται οι ίδιες λέξεις που δεν έχουν αλλάξει ποτέ σε 450 έτη.
    Οι πληροφορίες που περιέχονται στην Ιστορία της Κλειδαριάς προέρχονται απο διάφορες ιστοσελίδες του διαδυκτίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.