Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Ο Σπ. Μερκούρης χάλκινος στο Πανελλήνιο ταεκβοντό

Ο Σπ. Μερκούρης του Ηρακλή Κέρκυρας κατέκτησε την Κυριακή (11/3) το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία – 68 kg Εφήβων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ταεκβοντό. 





Ο κερκυραίος αθλητής έδωσε τρεις νικηφόρους αγώνες και προκρίθηκε στους ημιτελικούς αγώνες, όπου τελικά ηττήθηκε από το Β. Κοσμά (ΑΣ Δία Ιωαννίνων), ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο της κατηγορίας. 

Χρυσός Πανελληνιονίκης στη συγκεκριμένη κατηγορία αναδείχτηκε ο Αθ. Καλλιάρας (ΑΣ Βύρωνα), ενώ χάλκινο μετάλλιο μαζί με το Σπ. Μερκούρη κατέκτησε και ο Ν. Σανιδάς (ΑΣ Νικόμαχου Βόλου) ως ηττημένος του άλλου ημιτελικού. 

Η μεγαλύτερη διοργάνωση του Ταεκβοντό επί ελληνικού εδάφους, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων διοργανώθηκε το τριήμερο 9-11 Μαρτίου στο Αθλητικό Κέντρο «Δ. Τόφαλος» στη περιοχή Μποζαίτικα Πάτρας. 

Στο πρωτάθλημα πήραν μέρος συνολικά 846 αθλητές και αθλήτριες από 400 σωματεία της χώρας. Μεταξύ αυτών και ο Ηρακλής Κέρκυρας με τον χάλκινο στην κατηγορία -68kg Εφήβων Σπ. Μερκούρη και την Αλεξάνδρα Δουλγέρη στην κατηγορία -59kg Νεανίδων, που αποκλείστηκε στην προκριματική φάση των αγώνων. 

Συνοδός των δύο αθλητών, ο προπονητής Νίκος Δουλγέρης. Αξίζει να σημειωθεί ότι για έκτη συνεχόμενη χρονιά, αθλητής του Ηρακλή Κέρκυρας ανεβαίνει σε βάθρο Πανελλήνιου πρωταθλήματος ταεκβοντό. φωτο Ν. Δουλγέρης & Αλ. Δουλγέρη έχουν στη μέση τον χάλκινο Πανελληνιονίκη στο ταεκβοντό Σπ. Μερκούρη.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...