Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Ο "BATMAN" ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ....


Και το παρακάτω σχόλιο:


"Για τις επιθέσεις που δέχομαι φταίει αυτός. Χωριανοί τι απ'όλα αυτά που έλεγε αποδείχτηκε αληθινό; Με ακούτε να το λέω χρόνια. Ποιός με πίστευε όμως; "

Σχόλιο blogger,

φυσικά δεν πιστεύω οτι το έστειλε ο ίδιος ο "Batman", αλλα πιθανό είναι να το έστειλε κάποιος "δικός" του.

Πρέπει να γνωρίζετε όλοι πως 8 στα 10 χιουμοριστικά και μη, αποστέλλονται από αναγνώστες του blog. Τις τελευταίες 7 μέρες οι αναγνώσεις του blog ήταν 6500, με μέσο όρο επισκεψιμότητας 900 αναγνώσεις την ημέρα.

Εχουν ήδη απορριφθεί πολλά απο αυτά γιατί περιείχαν βρισιές και ονόματα. Επειδή όμως το blog αυτό φτιάχτηκε για να κάνει χιούμορ και βλέπω οτι υπάρχουν πολλές πολιτικές ίντριγκες και πολλά πολιτικά μίση απο το παρελθόν και κινδυνεύουν να μετατρέψουν το blog από γενικό χιουμοριστικό, σε πολιτικό.

Η πρόθεσή μου είναι το blog αυτό να μείνει χιουμοριστικό και σατυρικό και θα φτιάξω ένα νέο blog το οποίο θα είναι σαν forum – δημόσιο βήμα, και θα είναι ελεύθερο για όλους, ώστε να γίνεται εκεί η πολιτική και ιδεολογική αντιπαράθεση επώνυμα(;) και με στοιχεία.

Για να μην υπάρχουν δυσαρεστημένοι, να μπορεί κάποιος να υπερασπίζει τις ιδέες του και κάποιος που δυσφημίστηκε να προστατεύσει τον εαυτό του και να καταγγείλει τους ανώνυμους δυσφημιστές. Δε θα έχει πια κανείς δικαιολογία ότι δεν του δίνεται η ευκαιρία να πει την άποψή του και να προβάλλει τις ιδέες του.


ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ...



74 σχόλια:

  1. xaxaxaxa polu kalo mou thimizei ena prasino komatoskilo apo to kassiopi to opoio an tolmiseis kai tou thikseis to koma tote eisai kiriolektika teliomenos....einai ikanos na bgei mexri kai sta kanalia.....alla ti na tou peis o kurios den pernei apo logia einai trelo komatoskilo....lysasmeno me to pasok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. RE PAIDIA MIA EROTISH! EIMAI NEOS STO BLOG SAS, EGRINO SAN IDEA, ALLA DIAVAZA MERIKA XOUMORISTIKA ARTHRA SAS KAI FENETE SAN NA EPILEGETE TOUS STOXOUS SAS...DILADI, DEN EXO DEI EOS TORA (ISOS EINAI SE PALEOTERES ANARTISEIS) KAPIO, XOUMORISTIKO PANTA, ARTHRO GIA TON PSOMIADI TOU XORIOU (AO KASSIOPI)? H GIA TON DON ZOUAN MAS? PISTEVO OTI EINAI KALO YLIKO GIA SATIRA...ME TA KAMOMATA TOUS!! TI LETE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. nai kalh idea.tha proothisei ton dialogo. kai tha fanoyn oi aksioi kai ikanoi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΧΑΑΑΑ!!ΧΟΟΟΧΟΟΧΧΧΟΟΟ!!!
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ !!ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ.
    ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς 26 Φεβρουαρίου 2010 5:22 π.μ.

    Θα το ξαναπώ για ακόμη μια φορά:8 στα 10 έρχονται έτοιμα με τις φωτογραφίες τους.Μας τα στέλνουν αναγνώστες του blog.Τα περισσότερα απο τα "σατυρικά" που γράφτηκαν τα αγνοώ,όπως και το τελευταίο που μας έστειλαν για τα τσιμέντα και τις γράβες και το μώλο, δεν το έχω ξανακούσει.Δεν γνωρίζω ποιός είναι ο don juan.Οποιος θέλει στέλνει και δημοσιοεύονται...Δεν στοχοποιούμε κανέναν.Αυτές είναι συκοφαντίες της πολιτικής και οικονομικής ελίτ που θίγεται.Απο την εποχή του Αριστοφάνη όταν και φτιάχτηκε η κωμωδία ασχολείται με την εξουσία και το χρήμα.Εξουσία και χρήμα πάνε πακέτο.Στείλ’τε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. k. blogger balte ayto. http://blogareis.blogspot.com/2010/02/5.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ase re arxee Ellina bloger...xaxaxa....pes mas oti o Sokratis efivre kai ta blog, htan kino aloste gia tin enimerosi tis areas Athinas!!

    Si vis pacem, para bellum!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μου μαθανε και λατινικα οι ελληνοφωνοι βαρβαροι. Αντε προσκινηστε τον πρασινο ηλιο, στα τεσσερα παντα και μετα μιληστε οσο θελετε για τον αντρεα και το αξιο τεκνο το γιωργακη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. k. bloger to sxolio 26 Φεβρουαρίου 2010 2:26 μ.μ. den eprepe na to dhmosieyseis. !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αλητες Λερες Εργατοπατερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και εγώ δε ξέρω για γράβες κ.λ.π. Αλλα με ενοχλεί πάρα πολύ ότι και τα προηγούμενα χρόνια Εργολάβος με συμφέροντα ήτανε ανακατεμένος με τα τεχνικά στο Δήμο και τώρα παρόλο που ειπανε για διαφάνειες και κολοκύθια τούμπανα πάλε Εργολάβος είναι ανακατωμένος στο Δήμο στις τεχνικές υπηρεσίες. ετσι τόπανε τώρα! Ποιόνε πας να πείσεις ρε Καραμήτρο για διαφάνεια και έλειψη προσωπικών συμφεροντων;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φακιρης κανονικος. Αλλα επρεπε διπλα του να μπει ενας μπουφος και μια λαμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτος μας εφερε το μπατμαν και εχει τα μουτρα και μιλαει, ο απατεωνας. Θα επρεπε να ντρεπεται... Αλλα και αυτος θυμα ειναι γιατι ξεχνα οτι αυτοι που προωθει τρωνε με χρυσα κουταλια ενω αυτος τρωει ολο το πο***τσο, με τις αφησοκολλησεις και με ο,τι κανει.
    Α ρε κακομοιρη, ε κακομοιρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ENA DIO MEGALOERGOLABOI YPARXOUN STO XWRIO MAS KAI OLOI TOUS EINAI APATEONES OPOTE OPIONE KAI NA BALOUNE STON DIMO H OPIONE SKOPEVOUN NA BALOUNE PALI LEROMENI THA TIN EXEI TIN FWLIA TOU OPOTE MIN SKATE BRE PEDIA "TO PSARI EXEI BROMESEI PRIN KALA KALA PSAREFTEI" AFTO NOMIZW TERIAZEI STIN PERISTASI MAS....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ BLOGGER ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ; ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟΨΗ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ Η ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΜΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΒΑΤΖΑ - ΧΡΗΜΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ. ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.
    ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ. ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ. ΑΡΑ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝΕ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝΕ.
    ΤΑ ΔΕ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ; ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ.
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΞΩ ΑΠΟ ΣΤΡΟΥΓΚΕΣ; ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΔΑΓΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟΣΟ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΝΑΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝΕ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΡΕ BLOGGER...ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ειναι μια καλη προταση αυτη για το διαλογο. κανονικα πρεπει να αρχισουν οσοι εχουν καποια υπευθυνοτητα σε κομματικους χωρους η στα δημοτικα ωστε να ξεκινησει καποτε κι εδω μια σωστη και πολιτισμενη ανταλλαγη και αντιπαραθεση ιδεων. κουραστηκαμε απο τις γκρινιες και τα καρφωματα. ειμαστε στον 21ο αιωνα και ακομα γινονται ολα στις κουζινες και στα καφενεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ: 27 Φεβρουαρίου 2010 1:21 μ.μ.

    Εχεις δίκιο οτι δεν έπρεπε να το δημοσιεύσω.Το "νούμερο" αυτό προσπαθεί να στοχοποιήσει πρόσωπα."Κόβω" πολλά που περιέχουν βρισιές και προσπαθούν να στοχοποιήσουν.Ποτε-ποτε αφήνω όμως και μερικά για να βλέπουν στο χωριό τι "νούμερα" υπάρχουν ανάμεσά μας...Είμαι βέβαιος οτι αυτός που το έγραψε το σχόλιο αυτό,δεν θα έγραφε ποτέ ένα μικρό κειμενάκι για να μας πει ποιές είναι οι απόψεις του.Είναι σαν το "jorjo" που το μόνο που μπορεί να κάνει είναι βρίζει λέγοντας διάφορες "σοφίες"...
    Ας πούμε ποιά είναι η γνώμη του για τη λειτουργία του νέου blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΑΛΟΓΟ.ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΝΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΙΤΕ.
    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ.
    ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ, ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΩΝΗΜΑ.ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΙΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. re ti mystirioi poy einai kapioi.
    den theloyn na milisoyn. den theloyn na poun tin gnoni toys!
    ayto poy theloyn einai na klisoyn to blog. giana min leme kai emeis oi alloi tin gnomi mas.
    reeee ti dhmokrates poy einai.
    min toys lipaste varate toys.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τον θυμάμαι να τρέχει πίσω απο την "Αντσελα" οταν είχε έρθει στο χωριό και πήγαινε απο σπίτι σε σπίτι για να μαζέψει ψήφους.Τόσο μας υπολόγιζε η Αντσελα.Σου έλεγε "Γεια" και σου ζητούσε ψήφο.Και αυτοί την στήριζαν σαν αυθεντία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. se ligo kairo kiklofori to biblio mou gia tin kasiopi poli hot tha anastenaxoun polla atoma xa xaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. http://4.bp.blogspot.com/_rbXALFBlQsQ/SvglsUuktfI/AAAAAAAAAWE/3OiYw5_DlD4/s1600-h/%CE%9D%CE%94.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΟΕ-ΟΤΑ: απλήρωτοι οι υπάλληλοι σε πολλούς δήμους, αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ που ψηφίσατε!!!!!!

    http://skandalakommaton.blogspot.com/2010/03/blog-post_7914.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. http://makelio.blogspot.com/2010/03/ronald-heifetz.html
    Αν έχουν όρχεις Ελληνικούς οι υπουργοί του Παπανδρέου να μην πατήσουν στα Σεμινάρια των Σιωνιστών!!! Εκλεκτός των Εβραίων ο Ronald A. Heifetz .... Δείτε που δίνει διαλέξεις ... ξεστραβωθείτε Ζώα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

    ΣΤΙΣ 8 ΑΠΡΙΛΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 7.30 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
    Πιο συγκεκριμένα για το εργατικό λαϊκό εισόδημα:
    Καταργείται το αφορολόγητο όριο των 12.000€ με την εξαναγκαστική συλλογή αποδείξεων.
    Η αύξηση του ΦΠΑ κατά 1% από 9% και κατά 2% από 19%, καθώς και η αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης σε ΔΕΗ, τσιγάρα και ποτά, η μείωση μισθών και συντάξεων ξετινάζει τον οικογενειακό προϋπολογισμό.
    Η εισαγωγή της πρώτης κατοικίας ως τεκμήριο και η αύξησή του στα μικρά Ι.Χ. ανεβάζει το αφορολόγητο όριο κατακόρυφα.
    Νέα φοροεπιδρομή σε βάρος των μικρών ΕΒΕ.

    http://makelio.blogspot.com/2010/03/blog-post_4868.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. xaaaxaaa ftistos o antiprosopos tis atzelas.. kaloooooooo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δωρεάν προγράμματα 'τσιπαρίσματος' παιδιών από τους μασόνους των ΗΠΑ

    Αυτό είναι δεν πρωταπριλιάτικο ψέμα....

    http://redskywarning.blogspot.com/2010/04/blog-post_25.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. o fakiris kleeiii tin paretisi tis angzelas.

    prepei lei na diorganosoyme filanthropiki synavlia gia na plirosoyn to xreos stin eforia ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Α ρε "ΦΑΚΙΡΗ" σαν σήμερα το θυμάμαι που πανηγύριζες στο γραφείο του Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΚΑΣΣΩΠΙΟΥ μαζί με τους υπόλοιπους "πρασινοφρουρούς".Θυμάμαι που έλεγες και εσυ οτι θα τα διορθώσετε όλα και οτι λεφτά υπάρχουν.
    Για ακόμη μια φορά είπες ψέμματα "ΦΑΚΙΡΗ" στους συμπολίτες σου για να εκλεγεί του κόμμα σου στην εξουσία.Και ακόμη και τώρα δεν ζητάς συγγνώμη.Κια αυτό δείχνει και το επίπεδο της διαφθοράς σου,όχι σε οικονομικό επίπεδο αλλά σε πνευματικό.ΣΑΠΙΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σύμφωνα με το δημοσίευμα στην Καθημερινή της Κυριακής ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Ακης Τσοχατζόπουλος παίζει την "κολοκυθιά" μέσω ύποπτης off shore εταιρίας τα συμβόλαια ιδιοκτησίας του πολυτελές τριώροφου νεοκλασσικού στο οποίο κατοικεί επι της οδού Διον. Αρεοπαγίτου 33

    Αξίζει να τονιστεί οτι δημοσιεύματα προ διετίας εμφάνιζαν ως ιδιοκτήτη αυτής της off shore τον ίδιο τον Τσοχατζόπουλο. Αυτός όμως τα είχε διαψεύσει κατηγορηματικά και είχε κάνει λόγο για λάσπη λέγοντας οτι εκείνος απλώς νοικιάζει το εν λόγο ακίνητο με εμπορική αξία πολλών εκατομμυρίων ευρώ....


    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ

    Ενώ ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Ακης Τσοχατζόπουλος δηλώνει οτι απλά νοικιάζει το πανάκριβο νεοκλασσικό απο την off shore εταιρία και καμία άλλη σχέση (όπως δηλώνει) δεν έχει μαζί της...

    Τρεις ημέρες πριν από την ψήφιση στη Βουλή του νόμου 3842/2010 «περί αποκατάστασης της φορολογικής Δικαιοσύνης και αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής», που ανάμεσα στα άλλα πενταπλασιάζει τη φορολογία ακινήτων που ανήκουν σε εξωχώριες (offshore) εταιρείες, η κατοικία του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Ακη Τσοχατζόπουλου μεταγράφεται ξαφνικά με το συμβόλαιο υπ. αριθμ. 15867 από την offshore εταιρεία στη σύζυγό του, Βίκυ Σταμάτη, για πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ.

    Η off shore εταιρεία , που ο Α.Τσοχατζόπουλος τονίζει οτι δεν έχει καμία σχέση μαζί της, φέρεται μεταξύ άλλων εμπλεκόμενη στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εισαγγελέας και ΥΠΕΕ για το σπίτι Τσοχατζόπουλου στην Ακρόπολη
    http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=127&news_id=41853

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Σύνδεση της υπόθεσης Βατοπεδίου με Τσοχατζόπουλο επιχειρεί η Ν.Δ.
    http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_1_01/06/2010_403000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών κ. Παρασκευά Αδάμη αναμένεται να δώσει εξηγήσεις ο πρώην υπουργός Ακης Τζοχατζόπουλος . http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12333&subid=2&pubid=33027152

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ
    ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΤΙΠΟΤΕ. ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ.
    ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΤΡΩΓΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ

    http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4535261

    ΒΑΛΕ ΚΑΤΙ ΡΕ ΜΠΛΟΓΓΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΑΡΕ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΦΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΚΙΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΜΙΛΕΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ! ! !

    ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ:

    6.693.217,60 ALFABANK

    2.676.152,50 ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΉ ΤΡΑΠΕΖΑ

    1.861.831,93 ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΗΓΗ

    1.133.027,86 ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ

    ΑΠΟ ΑΚΙΝΗΤΑ ...??? ΑΣΤΟ ...... ΠΑΡΕ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΓΛΏΣΣΙΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΉΛΩΣΗ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΗ, ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ.
    ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ .... ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΡΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ...
    ΤΑ ΜΜΕ ΜΟΥΓΚΑ ! ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΕ ΚΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS!

    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/06/siemens_09.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΕΙΔΗΣΗ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΠΟΙΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΜΙΖΑ"
    http://troktiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_4612.html

    balto re file proto sto site

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Το Μνημόνιο της Ντροπής και οι ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ! (ΔΕΙΤΕ ΤΟ video)
    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/06/video_4213.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΥΡΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟ ΤΙ ΠΑΝΑΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ Η ΠΑΝ ΝΑ ΤΟ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΠΟΙΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΤΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ..ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΚΑΒΟΥΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΠΟΥ..ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΕΧΟΥΝ ΑΝΗΣΥΧΙΣΕΙ Η ΤΟΥΣ ΧΑΛΙΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ 'Η ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΣΦΗΜΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΘΑΨΕΙ ΚΟΣΜΑΚΙ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΤΑΠΕΙΝΩΦΡΟΣΥΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Σύνταξη με 28,5 χρόνια ασφάλισης μόνο για τους υπαλλήλους της Βουλής
    Προκλητικές ανισότητες, παρά τις μεγάλες αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα που επιχειρεί η κυβέρνηση, κρύβει το νέο συνταξιοδοτικό καθεστώς των δημοσίων υπαλλήλων, καθώς από τις επώδυνες αλλαγές εξαιρέθηκαν για μια ακόμη φορά οι εργαζόμενοι στη Βουλή και οι ίδιοι οι βουλευτές.

    http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=16&artId=341245&dt=03/07/2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΠΡΟΣ ΦΑΤΗΡΟΓΑΡΝΕΛΗΔΕΣ ΚΟΡΜΑΡΟΥΔΕΣ ΜΠΟΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ

    <>

    ΒΑΛΤΩ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΜΠΛΟΓΚΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΧΑΜΗΛΑ ΤΑΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΡΩΤΟΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ,ΟΧΙ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΦΥΣΙΚΑ ...ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΣΟ ΒΑΡΕΙΑ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ,ΑΥΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΠΡΟΣ ΦΑΤΗΡΟΓΑΡΝΕΛΗΔΕΣ ΚΟΡΜΑΡΟΥΔΕΣ ΜΠΟΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ

    " Δήλωση του Ούγκο Τσάβες (Ιούλιος 2010):

    Με ρωτάτε γιατί στείλαμε φυλακή όσα στελέχη μας κλέψανε; Γιατί κλέψανε! Και δεν τους τιμωρήσαμε εμείς αλλά οι θεσμοί.

    Μου λένε «γιατί άφησες να μπει φυλακή ο υπουργός άμυνας και δεν τον κάλυψες επειδή ήταν προσωπικός σου φίλος;».

    Μα γιατί έκλεψε!

    Πρόδωσε την εμπιστοσύνη μας, την πίστη του λαού στη κυβέρνηση.
    Πρόδωσαν τον Λαό, τη Δημοκρατία, το Στρατό, την Πατρίδα, το Έθνος; Τιμωρούνται από τη Δικαιοσύνη! Αν τους αφήσεις θα διαφθείρουν κι άλλους.

    Γι’ αυτό φυλακίστηκαν. Τιμωρώντας τη διαφθορά κρατάμε γεμάτα τα ταμεία και τη Παγκόσμια Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τη μαφία των τραπεζών μακριά απ’ τα πόδια μας. "

    ΒΑΛΤΩ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΜΠΛΟΓΚΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. http://www.ekivolos.gr/giati%20i%20ellada.htmΓιατί η Ελλάδα* ;

    Jacqueline de Romilly

    …Κατ’ αρχήν κινδυνεύουμε να ξεχάσουμε ότι ο άνθρωπος που ε ξύμνησαν οι Έλληνες ήταν ένας ολοκληρωμένος άνθρωπος. Αγα πούσε τη ζωή και τις γιορτές, τα συμπόσια......(EΔΩ ΚΟΛΛΗΣΑΜΕ ΣΤΑ ΣΥΜΠΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΙΑ...)τον έρωτα, τη δόξα. Μερικοί συγγραφείς μίλησαν γι’ αυτό περισσότερο από άλλους: ό πως ο Ησίοδος, οι λυρικοί, ο Αριστοφάνης. Από τον Όμηρο όμως ως τα χορικά των τραγωδιών, αυτή η πλευρά δεν λείπει ποτέ. Πρέπει να το θυμίσουμε έντονα -διότι κατ’ αρχήν αυτό είναι η εκ πληκτική γοητεία της ελληνικής λογοτεχνίας, υστέρα διότι μια τέ τοια αγάπη για τη ζωή κλπ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Μια αληθινή Γιαννιώτικη ιστορία με Παπανδρεϊκό άρωμα
    http://www.knossopolis.gr/2010-09-08-21-43-18/153-o-.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ο (υ)ιός Παπανδρέου, είναι υπάλληλος των Ρόθτσιλντ, Ροκφέλερ και Σόρος. Τό χρίσμα το πήρε απ΄αυτούς όταν έστησε το σκάνδαλο Κοσκωτά για να ρίξει τον πατέρα του!!!
    Γραφει σχετικά ο Μιχ. Χαραλαμπίδης στο βιβλίο του απ΄το ΠΑΣΟΚ στο ΚΚΚΑΣΟΡ:

    http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/10/blog-post_27.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Τα ΄΄αντράκια΄΄ οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν έχουν μάθει τι έγινε στην Ουγγαρία?

    Η κυβέρνηση Όρμπαν αποφάσισε λοιπόν να τον χτυπήσει εκεί που πονούν όλα τα «λαμόγια» του φυράματος αυτού: στην τσέπη! Του περιέκοψε τον μισθό κατά… 75% από 30.000 ευρώ το μήνα (ποσό αστρονομικό για την Ουγγαρία) του τον έκανε 7.500 ευρώ. Ξεσηκώθηκε αμέσως αυτή τη φορά η… Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η οποία δεν αντέχει να βλέπει τραπεζίτες να υφίστανται τέτοια «μαρτύρια» και κατάγγειλε την ουγγρική κυβέρνηση για «καταχρηστικά μέτρα».
    Η κυβέρνηση Όρμπαν ξηλώνει με αστραπιαία ταχύτητα και τους μηχανισμούς των «Κουίσλινγκ» που υπηρετούν την Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Η κυβέρνηση Όρμπαν ανακοίνωσε έκτακτη εισφορά για τρία χρόνια των τραπεζών, ύψους 0,45% όχι όμως επί των κερδών, αφού φυσικά όλες θα φρόντιζαν να εμφανίσουν ζημιές, αλλά επί των ακαθάριστων εσόδων! Έριξε και μια έκτακτη φορολογία 5,2% στο ύψος των συναφθέντων συμβολαίων των ασφαλιστικών εταιριών και μια έκτακτη φορολογία μέχρι 6% στις χρηματιστηριακές εταιρίες και σε όλες τις υπόλοιπες χρηματοπιστωτικές δραστηριότητες!
    Κόντεψαν να πάνε από εγκεφαλικό όλοι μαζί – η Ε.Ε., το Δ.Ν.Τ., οι τραπεζίτες και όλα τα παράσιτα και τα «λαμόγια» του χρηματοπιστωτικού συστήματος! Μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, πρέπει να πληρώσουν την πρώτη δόση, μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου τη δεύτερη – με βάση τα έσοδα του 2009, τα οποία έχουν ήδη δηλώσει.
    Περιχαρής ο υπουργός Οικονομικών της Ουγγαρίας έκανε δημοσίως τους λογαριασμούς του: οι τράπεζες θα «σκάσουν» 450 εκατομμύρια, οι ασφάλειες άλλα 135 και οι υπόλοιπες χρηματοπιστωτικές εταιρίες ακόμη 110 εκατομμύρια – να ‘τα τα 700 εκατομμύρια ευρώ αμέσως – αμέσως μόνο για φέτος!
    «Γνωρίζουμε ότι αυτή είναι μια σημαντική έκτακτη επιβάρυνση, αλλά γνωρίζουμε επίσης ότι με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο του ελλείμματος τους 3,8%» δήλωσε σαρκαστικά στην τηλεόραση ο Γκιέργκι Μάτολσι, ο Ούγγρος υπουργός Οικονομικών.
    Με τα χρήματα αυτά όχι μόνο θα μειώσουμε το έλλειμμα στο 3,8% αλλά και θα δώσουμε κίνητρα για ανάπτυξη της οικονομίας, πρόσθεσε. Θα μειώσουμε στο μισό – δηλαδή στο 10% – τον συντελεστή φορολόγησης όλων των επιχειρήσεων που έχουν μικτά κέρδη μέχρι 1,8 εκατομμύρια ευρώ, ένα μέτρο που αφορά 250.000 επιχειρήσεις μικρές και μεσαίες, οι οποίες αποτελούν τα τρία τέταρτα του συνόλου των ουγγρικών επιχειρήσεων.
    Επίσης, με τα λεφτά που θα πάρει η ουγγρική κυβέρνηση από τις τράπεζες, θα μπορέσει να μειώσει τον συντελεστή φορολογικού εισοδήματος φυσικών προσώπων στο ενιαίο ύψος του 16%, καλύπτοντας τις απώλειες φορολογικών εσόδων με ένα τμήμα των χρημάτων των τραπεζών!
    Πανικός επικράτησε στους κύκλους της Ε.Ε. Η Κομισιόν έσπευσε να προσάψει στην ουγγρική κυβέρνηση ότι… δεν εκτίμησε σωστά τις επιπτώσεις αυτής της έκτακτης φορολογίας στις τράπεζες, η οποία «ενδέχεται να έχει αρνητικές συνέπειες στην οικονομική ανάπτυξη» και να «αποθαρρύνει τους ξένους επενδυτές».
    Ανοησίες και προσχήματα. Ο πραγματικός λόγος που πανικόβαλε την Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. ήταν μήπως αυτή η εθνικά επωφελής ουγγρική στάση βρει μιμητές και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και δημιουργήσει «σχολή» παρακινώντας και άλλες κυβερνήσεις κρατών – μελών των «27» να φορολογούν τις τράπεζες αντί να υποβάλλουν τους λαούς τους σε εξοντωτικά μέτρα λιτότητας.

    ΓΙΑΥΤΟ ΄΄ΛΥΣΣΑΞΕ΄΄
    Ο Φίτς υποβάθμισε την Ουγγαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. 18 μήνες φυλάκιση σε Άγγλο βουλευτή για... ατασθαλίες
    Όταν κάπου υπάρχει Δικαιοσύνη, τότε στον τόπο εκείνο υπάρχει ελπίδα...

    Δικαστές, Πολιτικοί και Δημοκρατία!!!
    Επισυνάπτω την ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ (με βίντεο, στα Αγγλικά) που αφορά στην επιβολή ποινής 18μηνης φυλάκισης σε Αγγλο Βουλευτή επειδή "δήλωσε ανύπαρκτα έξοδα 20,000 βρετανικών λιρών" (δηλαδή περίπου 23,000 ευρώ!!!)
    Η ποινή θα μπορούσε να φτάσει τα 7 χρόνια φυλάκισης αλλά μειώθηκε επειδή ο Βουλευτής αναγνώρισε την ένοχή του και είχε και το ελαφρυντικό του "πρότερου έντιμου βίου"...
    Όταν έγραφα εδώ στο blog προχτές "ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ το... ανάγνωσμα" για Έλληνες νυν και πρώην πολιτικούς κάτι τέτοιο εννοούσα!!!

    http://kostasxan.blogspot.com/2011/01/18.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Στις ΗΠΑ για μόνιμη εγκατάσταση ετοιμάζονται να μετακομίσουν τουλάχιστον 3 υπουργοί της σημερινής κυβέρνησης!

    Τουλάχιστο 3 υπουργοί της σημερινής κυβέρνησης ετοιμάζονται για την επόμενη μέρα.

    Οι δύο απέκτησαν πρόσφατα–μέσω υπεράκτιων-κατοικίες στις ΗΠΑ, ενώ ο τρίτος είναι χρόνια τώρα ιδιοκτήτης ακινήτου σε περιοχή των ΗΠΑ που φημίζεται για τα Πανεπιστήμιά της.

    Αυτό που τους ενδιαφέρει πρώτιστα είναι ο εγκληματισμός των παιδιών τους, η αναζήτηση σχολείων και τα σχετικά.

    Οι ίδιοι και οι οικογένειές τους είναι σχεδόν βέβαιοι πως δεν θα βρίσκονται ...
    στη κυβέρνηση σε δύο χρόνια από σήμερα και θεωρούν ότι δεν έχουν κανένα λόγο να παραμείνουν στην Ελλάδα.

    Κι αυτό ανεξάρτητα από το αν το ΠΑΣΟΚ εξακολουθήσει να κυβερνάει τη χώρα.

    Στην ανεύρεση των σπιτιών των δύο νεοφερμένων στις ΗΠΑ, καταλυτικό ρόλο έπαιξε η σύζυγος του τρίτου της παρέας που ξέρει τα κατατόπια.

    Η Ελλάδα;

    Ποιά Ελλάδα; Ποιός Θανάσης;

    http://kostasxan.blogspot.com/2011/01/3.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ξεσηκώθηκαν οι Καλαβρυτινοί για το ντοκιμαντέρ του «ΣΚΑΪ» "ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ"

    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/02/blog-post_3534.html

    Ετοιμάζουν παγκόσμια αντίδραση κατά του σταθμού, αλλά και της Εθνικής Τράπεζας

    Στο πόδι βρίσκονται οι Καλαβρυτινοί όλου του κόσμου, μετά τη χθεσινοβραδινή προβολή του ντοκιμαντέρ του «ΣΚΑΪ», για τα γεγονότα της επανάστασης του 1821. Στο επεισόδιο αμφισβητήθηκε το γεγονός ότι η Επανάσταση ξεκίνησε την 25η Μαρτίου από τα Καλάβρυτα.

    Εκατοντάδες Καλαβρυτινοί, από όλο τον κόσμο, που έβλεπαν το ντοκιμαντέρ, τηλεφωνούσαν διαρκώς χθες στο σταθμό διαμαρτυρόμενοι για τα όσα έβλεπαν και άκουγαν.

    «Είμαστε αηδιασμένοι από τα όσα προβλήθηκαν χθες βράδυ», δηλώνει χαρακτηριστικά o πρόεδρος του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου της Πάτρας Αθ. Φραντζής, ο οποίος από το βράδυ δέχεται τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας από Καλαβρυτινούς από όλο τον κόσμο.

    Όπως σημειώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου το θέμα δεν θα μείνει έτσι και ήδη υπάρχει συντονισμός τόσο με του Καλαβρυτινούς της Αμερικής, όσο και της Αυστραλίας, ώστε να υπάρξει παγκόσμια κινητοποίηση.

    Από το στόχαστρο των Καλαβρυτινών δεν ξεφεύγει και η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας, η οποία είναι χορηγός της ιστορικής σειράς.

    «Δεν μπορεί η Εθνική με τα λεφτά τα δικά μας, να χρηματοδοτεί τέτοια απαράδεκτα πράγματα», λέει o κ. Φραντζής. Όσο για τον τρόπο αντίδρασης δεν αποκλείει ακόμη και να γίνει μαζική ανάληψη των καταθέσεων από τους Καλαβρυτινούς όλου του κόσμου!

    Όσο για τα αίτια αυτής της «δεύτερης ανάγνωσης» των ιστορικών γεγονότων, ο κ. Φραντζής εκτιμά ότι πίσω από αυτό κρύβεται η προσπάθεια σκοτεινών κύκλων που θέλουν να ξαναγράψουν την ιστορία στο βωμό της ελληνοτουρκικής φιλίας.

    Παράλληλα, μια ομάδα Καλαβρυτινών ιστορικών – ερευνητών ετοιμάζει επιστολή διαμαρτυρίας για το θέμα, η οποία θα σταλεί την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Τα ασφαλιστικ​​ά ταμεία έχασαν 513 δις. δρχ. στο ΧΑΑ, από το τέλος του 1999 μέχρι το τέλος του 2000.

    Αυτό ανέφερε στις 13 Ιουνίου 2001, σε απάντηση που υποχρεώθηκε να στείλει στη Βουλή το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, μετά από ερωτήσεις που είχαν καταθέσει οι τότε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Παν. Κρητικός, Κυρ. Σπυριούνης και Παν. Κουρουμπλής, αποκαλύφθηκε δηλαδή ότι συνολικά τα ασφαλιστικά ταμεία της χώρας, έχασαν από τις τοποθετήσεις των αποθεματικών τους, σε μετοχές και....
    αμοιβαία κεφάλαια μέσα σε.... 12 μήνες, από το τέλος του 1999 μέχρι το τέλος του 2000 , το μεγάλο ποσό των 513 δις. δρχ! Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι σε ανάλογες ερωτήσεις που είχαν υποβάλλει προς το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων βουλευτές της Ν.Δ., ο αρμόδιος υπουργός κ. Γιαννίτσης, είχε αρνηθεί να δώσει τις απαντήσεις και τα στοιχεία, τα οποία τελικά έδωσε μόνο μετά τις ερωτήσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ!

    http://anti-ntp.blogspot.com/2011/07/513-1999-2000_29.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Αντίο Νάντια. Αντί για στεφάνι, έχεις τον όρκο μου, ότι το παιδί σου θα μάθει ποιοι σε δολοφόνησαν.

    Προχθές αυτοκτόνησε μια μανούλα 39 ετών γιατί της πήρε η τράπεζα το σπίτι και θα έμπαινε και φυλακή για χρέη στο δημόσιο. Το παιχνίδι χάνεται Ολυμπία μου, δυστυχώς. Άν δεν το θεωρείς ψυχοπλακωτικό, ανέβασέ το, έτσι για την μνήμη της. Εννοείται ανώνυμα. Ευχαριστώ. Συγχώρεσέ με φιλενάδα. Δεν μπόρεσα να έρθω. Δεν άντεχα να δω μια κουκλάρα δυο μέτρα χωμένη σε ένα κουτί. Θέλω να σε θυμάμαι να με κερδίζεις με μια χεριά στο κατοστάρι. Θέλω να σε θυμάμαι να κολυμπάμε παρέα για ώρες ατελείωτες και να προσπαθούμε να φτάσουμε τον ήλιο που βουτούσε πίσω από την...
    Βάρκιζα. Θέλω να σε θυμάμαι να κερδίζεις πρωταθλήματα, να χαμογελάς, να ερωτεύεσαι, να χορεύεις. Γιατί ρε κορίτσι μου; Για 50 κωλοχιλιάρικα; 100;;; Δεν άντεχες την ιδέα να μπεις φυλακή; Θα έβγαινες. Από το χώμα, δεν θα βγεις. Πού πήγε η πειθαρχία σου; Πού πήγε το πείσμα σου; Εσένα, που μου λεγες-πέφτω και θα το κάνω κάτω από 15- εσένα σε νίκησαν 300 αληταράδες, εσένα σε σκότωσαν 300 κτήνη; Τα μάτια του Πέτρου είναι άδεια. Ο Πέτρος, το ξέρω, θα ζωστεί εκρηκτικά και θα μπουκάρει στη Βουλή. Όταν συνειδητοποιήσει ότι έφυγες, θα το κάνει. Αντίο. Να κλάψω δεν μπορώ. Κουράγιο δεν έχω. Θα σου δώσω έναν όρκο όμως. Όπως τότε, πριν το 4χ100. Κάποια στιγμή, θα δώσω στον γιο σου μια φωτοτυπία από τα σημερινά πρακτικά της Βουλής. Με τα 300 ονόματα. Και θα του κυκλώσω με κόκκινο αυτούς που θα ψηφίσουν σήμερα υπέρ της έκτακτης φορολογίας στα ακίνητα. Θα του πω ότι οι 300 είναι οι δολοφόνοι της μάνας του . Θα του πω ότι οι κυκλωμένοι είναι δυο φορές δολοφόνοι, γιατί θα σκοτώσουν κι άλλες Νάντιες. Και μετά ας κάνει το παιδί, ό,τι του πει η ψυχή του. ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΌΜΩΣ ΟΤΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ. ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ. Ο Πέτρος μου ζήτησε να σου πω ένα διαδικτυακό αντίο. Βλέπεις και το διαδίκτυο, το αγαπούσες πολύ. Δεν μπόρεσα να του χαλάσω το χατίρι. Να προσέχεις εκεί που είσαι και να με προσέχεις. Όπως με πρόσεχες πάντα όταν ανοιγόμασταν μόνες μας στα βαθειά. Αντίο. Ελπίζω να γουστάρεις την θάλασσα που σε ταξιδεύει ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Οι σελίδες από το βιβλίο για τον π. Παϊσιο στο οποίο προλέγονται τα σημερινά τεκταινόμενα.

    Το κείμενο που ακολουθεί γράφτηκε το 1996 αλλά είναι σαν αναφέρεται στη σημερινή κατάσταση:

    «Επέβαλαν (και θα επιβάλλουν) στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος, τόσο μεγάλο που, όχι μόνον να μη μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους αυτού του δανείου να μην προλαβαίνουμε" με αυτό καταφέρνουν με εύλογη δικαιολογία να επιβάλλουν στο λαό ένα οικονομικό πρόγραμμα εξόντωσης, έως εσχάτων.
    Θα επιβάλλουν συνεχώς νέα οικονομικά μέτρα, δυσβάστακτα, φόρους ασήκωτους και πάρα πολλά άλλα μέτρα, έτσι ώστε να κάνουν το λαό να αγανακτήσει. Και τι θα πετύχουν με αυτό; Ακούστε.

    Ο λαός καταπιεζόμενος από τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα θα ζητάει κάποια στιγμή να ξανασάνει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να του τη χαρίσουν ποτέ, παρά μόνον έως ότου σκύψει το κεφάλι του εντελώς στο έδαφος, δηλώνοντας τέλεια υποταγή στο καινούργιο τους σύστημα. Θα λένε: Έχετε δίκιο που διαμαρτύρεσθε, όμως έχετε μεγάλο εξωτερικό χρέος και αυτοί που έχουν πολλά λεφτά φοροδιαφεύγουν" για να μη σας επιβάλλουμε άδικα μεγάλους φόρους κτλ. πρέπει να αποδεχθείτε το τέλειο σύστημα ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου. Έτσι ώστε να βλέπουμε ποιοί είναι οι νομοταγείς πολίτες και ποιοί οι φοροφυγάδες. Ταυτόχρονα θα παρέχουν μέσω του ηλεκτρονικού οικονομικού συστήματος πολλές διευκολύνσεις*.

    Απο το βιβλίο του Ιερομονάχου Χριστόδουλου του Αγιορείτου "Σκεύος εκλογής"

    http://borioipirotis.blogspot.com/2011/11/blog-post_9474.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΦΑΤΗΡΟΓΑΡΝΕΛΙΔΕΣ
    ΠΑΣΟΚ , ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΕΛΙΑ..ΚΑΙ ΚΟΤΣΟ ΠΑΠΑΡ....
    ΛΕΝΕ ΑΚΟΜΑ . ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Ο ΛΑΟΣ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ;
    Του Adrian Salbuchi* για το δορυφορικό κανάλι Russia Today

    Μια εκ ßαθέων αναδιοργάνωση ολόκληρου του πλανήτη εκτυλίσσεται µπροστά στα µάτια µας εδώ και αρκετές δεκαετίες. Ωστόσο, επειδή πραγµατοποιείται σταδιακά, ο περισσότερος κόσµος δεν παρατηρεί και δεν αντιλαµßάνεται τι πραγµατικά συµßαίνει.

    Ακριßώς όπως µας λέει το γνωστό παραµύθι, όταν ρίξεις έναν ßάτραχο µέσα σε ζεστό νερό, από τον ξαφνικό πόνο θα δώσει µια, θα πεταχτεί έξω και θα επιζήσει. Αν, αντίθετα, τον ρίξεις µέσα σε χλιαρό νερό, όπου η θερµοκρασία της καρδιάς του θα ανεßαίνει ένα ßαθµό κάθε 5 λεπτά, θα µαγειρευτεί και θα πεθάνει.

    Οι όροι "Νέα Τάξη Πραγµάτων", "Παγκοσµιοποίηση" και "Παγκόσµια Κυßέρνηση" περιγράφουν τους µακροπρόθεσµους στόχους µιας πανίσχυρης παγκόσµιας εµßέλειας ολιγαρχίας, ενσωµατωµένης στο εσωτερικό της κάθε χώρας, και κυρίως των ΗΠΑ και των χωρών της Ευρώπης. Η τάξη αυτή κατέχει, διαχειρίζεται και διακινεί αυτά που κάποτε εκλαµßάνονταν ως ιδιοκτησία του κάθε κράτους χωριστά - πετρέλαιο, κεφάλαια, οικονοµική ισχύ, ένοπλες δυνάµεις, φυσικούς πόρους - εκ των έσω, προκειµένου να προωθεί συνεχώς την υπερεθνική της ατζέντα.

    Η πατρίδα µου, η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, και γενικά η Λατινική Αµερική στο σύνολό της, έχουν επανειληµµένα χρησιµοποιηθεί για τέτοιου είδους "πειράµατα". Το πιο γνωστό από αυτά εκτελέστηκε στην Αργεντινή πριν από δέκα χρόνια, όταν το διεθνές τραπεζικό καρτέλ, ευθυγραµµισµένο µε το ΔΝΤ, την Παγκόσµια Τράπεζα, το Υπουργείο Οικονοµικών των ΗΠΑ, τους οίκους αξιολόγησης και τα "έγκυρα" διεθνή µέσα µαζικής ενηµέρωσης, συνεργάστηκαν για την κατάρρευση του χρηµατοπιστωτικού και νοµισµατικού συστήµατος της Αργεντινής, πλην όµως την ίδια στιγµή δεν συνάντησαν καµµία δυσκολία στο να "διασώσουν" το σύνολο των τραπεζών τους που λειτουργούσαν στη χώρα αυτή.

    Οι πολίτες της ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ είδαν τα χρήµατά τους να παγιδεύονται από τις τράπεζες, τις καταθέσεις τους σε δολάρια να µετατρέπονται αυθαίρετα στο τοπικό υποτιµηµένο πέσο, µε ßάση µια ισοτιµία νοµίσµατος που "µαγείρεψαν" κάποιοι αυθαίρετα, και από το 2001 έως και σήµερα κυßερνώνται από υπηρεσιακές κυßερνήσεις οι οποίες δεν κάνουν τίποτε άλλο εκτός από το να παίρνουν µέτρα που είναι µονίµως ευθυγραµµισµένα µε τα τοπικά και διεθνή τραπεζικά συµφέροντα.

    Ποιές ήταν οι επιπτώσεις για την Αργεντινή; Το ΑΕΠ µειώθηκε κατά 40% το 2002, το 50% του πληθυσµού µας έπεσε κάτω από το όριο της φτώχειας (και η πλειονότητα αυτών των ανθρώπων δεν µπόρεσε να ξεφύγει ποτέ από αυτή την κατάσταση), η ßία και ο θάνατος κυριαρχούν στους δρόµους των πόλεών µας, οι λέξεις κατάσχεση χρεοκοπία και κοινωνικός πόλεµος έχουν γίνει κοινές έννοιες, και όµως... ούτε µία τράπεζα δεν έχει κλείσει!

    Αν, τώρα, κάνουµε ένα fast-forward και φθάσουµε στο σήµερα, για να δούµε τι συµßαίνει στην Ελλάδα, την Ιρλανδία, την Ιταλία, την Ισπανία, τις ΗΠΑ, το Ηνωµένο Βασίλειο, την Πορτογαλία και την Ισλανδία, θα δούµε το ίδιο έργο να παίζεται σε επανάληψη. Είναι σαφές ότι δεν πρόκειται για τις συνέπειες σφαλµάτων που διέπραξαν συγκεκριµένες κυßερνήσεις, αλλά για ένα υπαρκτό µοντέλο, σχεδιασµένο µε τέτοιο τρόπο ώστε να ελέγχει ολόκληρα έθνη, τα οποία ßυθίζονται εσκεµµένα και συστηµατικά µέσα σε ένα αδικαιολόγητο και επαχθές δηµόσιο χρέος.

    Μια από τις ßασικές εµπειρίες που αποκόµισαν οι ισχυροί από το πείραµα της Αργεντινής ήταν το πώς να ελέγχουν τον "ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΑΟ" µέσω του λεγόµενου "PsyWar" (ψυχολογικού πολέµου), που ασκείται από τα ελεγχόµενα µέσα µαζικής ενηµέρωσης, έτσι ώστε οι πολίτες τελικά να ΔΕΧΘΟΥΝ όλη την ΑΔΙΚΙΑ που τους γίνεται και τα τα δεινά που τους (ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΙΠΗ ΜΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ} επιßάλλονται, ενώ οι τραπεζίτες και οι συνεργοί τους κυßερνώντες αρπάζουν τελικά όλο το χρήµα και εξακολουθούν να παραµένουν στην εξουσία.

    http://redskywarning.blogspot.com/2011/12/adrian-salbuchi.html

    ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝΕ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Έσπασαν τον σταυρό κι έκαψαν την ελληνική σημαία στα Ιεροσόλυμα
    Έσπασαν τον σταυρό κι έκαψαν την ελληνική σημαία στα Ιεροσόλυμα Τραγικές στιγμές περνάει το πατριαρχείο Ιεροσολύμων τις τελευταίες ώρες. Προχθές το βράδυ 13 εξτρεμιστές Ισραηλινοί μπήκαν στο μοναστήρι του Προδρόμου, στον Ιορδάνη ποταμό που βρίσκεται στην Ιεριχώ και κατέστρεψαν εικόνες και σταυρούς.

    Βεβήλωναν ότι έβρισκαν μπροστά τους με αποτέλεσμα να ειδοποιηθούν οι αρχές και να μεταβούν στην περιοχή για να εκτιμήσουν τις ζημιές. Στην περιοχή έφτασε ο πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος και ο Έλληνας πρόξενος για να διαπιστώσουν ότι έσπασαν το σταυρό του τρούλου, κάτι κάγκελα που έχει γύρω από τη Μονή, κατέστρεψαν κάτι πολύ παλιούς κηροστάτες, ενώ έκαψαν και την ελληνική σημαία.

    Μέχρι πρόσφατα η είσοδος απαγορευόταν στο μοναστήρι του Προδρόμου. Οι προσκυνητές και οι επισκέπτες αλλά και η αγιοταφική αδελφότητα είχε δικαίωμα να μπει στην περιοχή μόνο μια φορά τον χρόνο, στα Θεοφάνεια. Τον τελευταίο καιρό οι Ισραηλινοί επέτρεψαν την καθημερινή είσοδο στην περιοχή από το πρωί ως το απόγευμα.

    Εδώ και καιρό όμως ζητούν να πληρώνει εισιτήριο όποιος θέλει να επισκέπτεται το άγιο προσκύνημα. Την πρόταση αυτή αρνήθηκε ο ηγούμενος του μοναστηριού του Αββά Γεράσιμου με την πολλή σωστή δικαιολογία ότι είναι προσκύνημα και όχι μουσείο.

    Δυστυχώς, κατά τακτά χρονικά διαστήματα επεισόδια κυρίως σε μοναστήρια που βρίσκονται στις ερήμους και στα οποία υπάρχουν Έλληνες μοναχοί, έχουν υποστεί ζημιές από φανατικούς αλλά και έχουν γίνει προσπάθειες να τους εξαφανίσουν. Πρόσφατα στο φρέαρ του Ιακώβου στην Σαμάρεια έπεσε θύμα ο ηγούμενος του μοναστηριού, οποίος ξυλοκοπήθηκε και αυτήν την στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο.
    ΤΟ ΚΚΕ ΕΚΑΝΕ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!!!
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΕΒΑΨΕ ΜΑΥΡΑ!!
    Η ΝΔ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ

    ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΘΑ ΚΛΑΙΓΑΝΕ "ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ " ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. "Κάποιοι είναι πιο ίσοι από τους άλλους"
    18-02-2012

    Η μαύρη αλήθεια για την ελληνική πραγματικότητα, όπως περιγράφεται από τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης και τη δημοσιεύει σε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο το περιοδικό "Esquire" (τεύχος Φεβρουαρίου, Νο 6). Το αναδημοσιεύουμε ακολούθως αυτούσιο από το capital.gr και αξίζει πραγματικά να του αφιερωθεί ο χρόνος ανάγνωσης:

    «Κάποιοι είναι πιο ίσοι από τους άλλους». Το διαβάζαμε εδώ κι εκεί ως ευφυολόγημα. Σήμερα επιβεβαιώνεται από τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης ύστερα από έρευνα που έκανε σε 34 χώρες: σε κάποιες από τις μεγαλύτερες ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου -στις ΗΠΑ, στην Ιταλία και στη Βρετανία- η κοινωνική κινητικότητα είναι ελάχιστη, ενώ τώρα με την κρίση στις περισσότερες από τις υπόλοιπες χώρες η κοινωνική κινητικότητα λειτουργεί μονάχα προς τα κάτω. Με δυο λόγια, αν ο μπαμπάς σου ήταν πλούσιος, θα παραμείνεις κι εσύ πλούσιος. Αν ήταν φτωχός, θα παραμείνεις φτωχός ή θα γίνεις ακόμη πιο φτωχός.

    Στις χώρες του δυτικού κόσμου που κάποτε υπόσχονταν στους πολίτες τους τα πάντα δυσκολεύεται κανείς σήμερα να παραδεχτεί πως η πορεία της ζωής του είναι προκαθορισμένη από την ταξική του προέλευση. Η κρίση έχει απλουστεύσει τα πράγματα. Σήμερα ξεχωρίζουν πιο καθαρά οι κερδισμένοι και οι χαμένοι, οι πλούσιοι και οι φτωχοί. Η Βρετανία έχει επιστρέψει στην κοινωνική ακινησία του 18ου αιώνα, όπως παρατηρεί ο πολιτικός αναλυτής Στίβεν Μαρτς: «Η άρχουσα τάξη απευθύνει από τα παλάτια της κηρύγματα για κοινές θυσίες, η κατώτερη τάξη ξεσπάει την οργή της στους δρόμους και η μεσαία τάξη παρατηρεί». Καθένας μοιάζει να έχει επίγνωση της κοινωνικής θέσης του.

    Η παγκόσμια οικονομική κρίση διέλυσε πολλές αυταπάτες στην Ελλάδα. Μία από αυτές, ίσως η μεγαλύτερη, ήταν το όνειρο της μεσαίας τάξης να βρει λίγο χώρο στο κρεβάτι του αφέντη. Ήταν ένα «νόμιμο» όνειρο ύστερα από το μίνι ελληνικό οικονομικό θαύμα μετά το 1960, όταν ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι του μόχθου άρχιζαν να ανεβαίνουν με σκληρή δουλειά τα σκαλοπάτια της κοινωνίας. Το ότι τύχαινε τέτοιοι άνθρωποι που είχαν ανελιχθεί στη μεσαία τάξη να συχνάζουν στα ίδια στέκια και να γλεντούν με επιχειρηματίες δεν έκανε εντύπωση σε κανέναν.

    Στην ελληνική ουτοπία της μεταπολεμικής ευημερίας δεν υπήρχαν φτωχοί. Οι περισσότεροι πίστευαν ότι αργά ή γρήγορα θα έπιαναν την καλή. Ο άνθρωπος της μεσαίας τάξης δεν έβλεπε τους πλούσιους ως ταξικούς εχθρούς. Ζήλευε την επιτυχία τους και ένιωθε ότι κάποτε θα τη μοιραζόταν. Όταν η κρίση τον ξύπνησε, βρέθηκε έντρομος από το κρεβάτι του αφέντη στο πάτωμα. Και από τότε στοιχειώνουν τον ύπνο του εφιάλτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    Η κοινωνική κινητικότητα δε λειτουργεί παρά μονάχα προς τα κάτω. Θυμόμαστε πλέον με νοσταλγία την εποχή όπου σε μια τυπική οικογένεια δούλευε ένας και τάιζε τέσσερα στόματα. Τότε που έχτιζε με τον κόπο του το δικό του σπίτι. Κι αν δεν το προλάβαινε όσο δούλευε, το έχτιζε με το εφάπαξ. Αυτή ήταν η γενιά των πατεράδων μας, που μας άφησε το τραπέζι στρωμένο. Τα δικά μας παιδιά είναι η πρώτη γενιά στην ιστορία που αναγκάζεται να ζήσει χειρότερα από την προηγούμενη. Πλήττονται από την ανεργία όσο ποτέ άλλοτε, δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν στέγη και φαΐ και επιστρέφουν στο πατρικό σπίτι.

    Η παραδοσιακή ελληνική οικογένεια εξακολουθεί να αντιστέκεται στη διάβρωση. Όμως, οι οικογένειες γίνονται ολοένα και πιο ολιγομελείς, ώστε τα περιορισμένα έσοδά τους να μοιράζονται σε λιγότερα παιδιά. Τα τελευταία χρόνια μοιάζει να επιβεβαιώνεται πως το πού θα καταλήξει κανείς είναι καθορισμένο από τα γεννοφάσκια του. Η ελληνική μεσαία τάξη έζησε τουλάχιστον τριάντα χρόνια με τους μύθους της.

    Ένας από αυτούς ήταν ο μύθος του αυτοδημιούργητου επιχειρηματία, που ωστόσο κατέρρευσε με το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης. Με λουκέτα στις πόρτες και χαρτόνια να σκεπάζουν τις βιτρίνες, τα χρεοκοπημένα μαγαζιά της άλλοτε θαλερής επιχειρηματικής τάξης των μικρομεσαίων, που αντιπροσώπευαν το 99% του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας, μοιάζουν σήμερα με μνημειακά απομεινάρια μιας άλλης εποχής.

    Μέχρι πριν από μερικά χρόνια μια οικογένεια της μεσαίας τάξης ονειρευόταν βάσιμα μια άνετη ζωή, με διακοπές, πανεπιστημιακή εκπαίδευση για τα παιδιά και ένα δικό της σπίτι. Σήμερα παλεύει για να κρατήσει αυτό το σπίτι με νύχια και με δόντια. Το παράδοξο είναι πως εξακολουθεί να ανέχεται το σύστημα που την έφερε σε αυτή την κατάσταση. Ελπίζει πραγματικά ο μεσοαστός που σήμερα έγινε φτωχός ότι θα μπορέσει κάποτε να ξαναγίνει αυτό που ήταν πρώτα, όπως στις αρχές της δεκαετίας του ΄80; Θα ήταν μια αυταπάτη. Δεν μπορούν να γίνουν όλοι πλούσιοι. Αυτό είναι γεγονός.

    Όμως εκείνοι που είναι ήδη πλούσιοι λένε σε όσους δεν είναι: «Αν δεν έγινες πλούσιος, το φταίξιμο είναι δικό σου. Αν δουλέψεις σκληρά, τότε μπορεί να γίνεις γιατρός ή τραπεζίτης. Αν παρατήσεις το σχολείο, θα καταντήσεις πιτσαδόρος». Αυτή η πεποίθηση είναι βαθιά ριζωμένη ιδιαίτερα στην Αμερική, την πάλαι ποτέ «χώρα της ευκαιρίας». Αυτή η πεποίθηση σήμερα καταρρέει, καθώς εκατομμύρια νέοι που δεν είδαν μέχρι τώρα καμία ευκαιρία στη σύντομη ζωή τους βγαίνουν στους δρόμους και τη διεκδικούν. Στη συντριπτική πλειονότητά τους οι απόφοιτοι πανεπιστημίων των ΗΠΑ είναι σήμερα άνεργοι ή κάνουν δουλειές ανειδίκευτου εργάτη. Το 85% από αυτούς επέστρεψαν πέρυσι στο πατρικό σπίτι, κουβαλώντας μαζί τους χρέος 27.200 δολαρίων από τα φοιτητικά τους δάνεια.

    Η αντιπολίτευση ρίχνει το φταίξιμο στην κυβέρνηση και οι νέοι που κάνουν καταλήψεις στη Γουόλ Στριτ στους τραπεζίτες. Στην πραγματικότητα, και οι δύο πλευρές αντιδρούν στην επιστροφή του παλιού κοινωνικού καθεστώτος: σε αυτό όπου η ζωή των ανθρώπων δεν καθοριζόταν από τις ευκαιρίες, αλλά από προϋπάρχουσες δομές πλούτου. Στα νεανικά του χρόνια ο καπιταλισμός ήταν ένα επαναστατικό σύστημα που ανακάτεψε βαθιά τη χύτρα με τις κοινωνικές τάξεις και έφερε τους έσχατους πρώτους. Σήμερα πια, στα γεροντικά του χρόνια, δεν επιτρέπει καμία κοινωνική κινητικότητα.

    Η κρίση που ζούμε, όπως κάθε μεγάλη κρίση του συστήματος, αποδεικνύει πως η μεσαία τάξη δεν είναι παρά μια τάξη προσωρινή και μεταβατική, που γεννιέται μόνο σε περιόδους οικονομικής ευμάρειας. Μόλις ξεσπάσει μια μεγάλη κρίση, η ανώτερη τάξη διασώζει την κοινωνική θέση της αφαιρώντας πλούτο από τη μεσαία τάξη και συνθλίβοντάς την προς τα κάτω. Αυτό είναι κάτι που δύσκολα θα το παραδεχτούν ανοιχτά οι πολιτικοί που υπηρετούν το κοινωνικό καθεστώς. Επειδή αν παραδεχτούν την ύπαρξη μιας κοινωνίας στην οποία υπάρχουν δύο μόνο τάξεις, οι πλούσιοι και οι φτωχοί, και στην οποία η ανισότητα είναι κληρονομική και μόνιμη, τότε με ποιους θα κερδίσουν τις επόμενες εκλογές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. sygrinte pasok kai xrysh aygh

    Ο Νikoς Μιχαλολιάκος μηλαει στον Τραγκα
    http://www.youtube.com/watch?v=K9zKHVOiOGM&feature=player_embedded#!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ "ΠΟΥΛΟ"20 Ιουλίου 2012 στις 12:22 π.μ.

    Μαρτυρία σοκ εξάδελφου Άκη: "Έτσι έγινε η νοθεία από το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2000"!

    Συγκεκριμένα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και τον Γ.Σμπώκο, κατονομάζει ως «ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς» στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου, ο εξάδελφος του πρώην υπουργού Νικόλαος Ζήγρας, κατά τη χθεσινή πολύωρη απολογία του στον ανακριτή, ενώ για πρώτη φορά αποκαλύπτει πως το ΠΑΣΟΚ έφερνε Ρωσοπόντιους από την Κύπρο τους ελληνοποιούσε και τους πλήρωνε για να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και ειδικά στην Θεσσαλονίκη τον Άκη, ενώ το ίδιο έκανε και με τσιγγάνους. Το defencenet.gr έχει επανειλημμένα αναφέρεθεί στο όργιο νοθείας των εκλογών του 2000.

    Τότε ξαφνικά εμφανίστηκαν στους εκλογικούς καταλόγους 150.000 "Έλληνες" επιπλέον, με δικαίωμα ψήφου, με αποτέλεσμα να επικρατήσει με 75.000 ψήφους το ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη και να αλλοιωθεί η βούληση του ελληνικού λαού.

    Ολόκληρα χωριά στον Έβρο, στην Θεσσαλία, δεκάδες τμήματα στην Β'Αθήνας, ξαφνικά πενταπλασίασαν τους κατοίκους ή τους ψηφοφόρους τους.

    Αντέδρασε "χλιαρά" τότε η ΝΔ (πάντα "χλιαρή"η ΝΔ...) αν και είχε όλα τα στοιχεία: Φυλές από όλα τα μέρη του κόσμου, από το Πακιστάν, μέχρι τη Μολδαβία, τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες κλπ είχαν ψηφίσει ως Έλληνες πολίτες.

    Πήγαιναν κι ερχόντουσαν δεκάδες επιβατικά αεροσκάφη από Κύπρο και από Βουλγαρία, αλλά και από μυστηριώδεις εταιρείες τσάρτερ σαν αυτές που χρησιμοποιεί η CIA για τις "δουλειές" της το Σάββατο πριν τις εκλογές και ολόκληρη την Κυριακή μέχρι που έκλεισαν οι κάλπες.

    «Ο Ακης έκανε τα πάντα για να βγει βουλευτής. Ξόδευε πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ, για την εξαγορά ψήφων από ρωσοπόντιους στην Κύπρο, και τσιγγάνους καθώς και την αγορά εισιτηρίων διαρκείας του ΠΑΟΚ», δήλωσε ο Νικόλαος Ζήγρας στον ανακριτή.

    Ως πρωταγωνιστές στην κομπίνα εμφανίζει - εκτός του Άκη Τσοχατζόπουλου - πρώην υπουργό από την Κύπρο, τον εκπρόσωπο στην Ελλάδα της Drumilan International Βλάση Καμπούρογλου, καθώς και τον συριακής καταγωγής άραβα μεγαλοεπιχειρηματία κ. Αλ Σαγιάντ Φουάντ.

    Παράλληλα, «καίει» τον επί σειρά ετών συνεργάτη του πρώην υπουργού κ. Ιωάννη Σμπώκο, καθώς τον εμπλέκει ευθέως ως «αποδέκτη» μεγάλων χρηματικών ποσών, ενώ δεν διστάζει να κάνει λόγο για μηχανισμό εξαγοράς ψήφων από πλευράς Τσοχατζόπουλου με ποσά άνω των 2,5 εκατ. ευρώ, προκειμένου για την εκλογή του στη Βουλή και τη διασφάλιση της ασυλίας.

    Με την απολογία του, ο κ. Ζήγρας, δεν αφήνει περιθώρια ούτε για τις δυο συζύγους Τσοχατζόπουλου, Γκούντρουν Μοντενχάουερ και Βίκυ Σταμάτη, εμφανίζοντας τις αμφότερες να «γνωρίζουν».

    Σύμφωνα με την απολογία του Νικόλαου Ζήγρα:

    Οι τελικοί αποδέκτες του συνόλου των χρημάτων ήταν ο Άκης, και ο Ιωάννης Σμπώκος


    Ο Μιχαηλίδης ήταν το πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση, ο άνθρωπος που μεθόδευε όλες τις συζητήσεις, επαφές και αποφάσεις μεταξύ των Αλ Φαγιάντ Φουάντ, Καμπούρογλου και του Άκη Τσοχατζόπουλου. Αυτός μετέφερε σε βαλίτσες μεγάλα χρηματικά ποσά.

    Η μεταφορά των χρημάτων γινόταν συχνά σε τσάντες, και από τον Σμπώκο.
    Ο Νικόλαος Ζήγρας αναφέρεται και στην προσωπική σχέση του με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, αναγνωρίζοντας τόσο τη διευθέτηση όλων των εξόδων νοσηλείας όσο και το μεγάλο ενδιαφέρον για την υγεία του, από τον εξάδελφό του_ που πάντα κατά με την απολογία, «εμφανιζόταν ως σωτήρας μου».

    «Αισθανόμουν ευγνωμοσύνη στο πρόσωπό του. Πολύ αργότερα, αντελήφθην την υστεροβουλία του, για τις παραπάνω ενέργειες. Ήθελε να μην πεθάνω, και δεν προλάβω να τον ενημερώσω για λογαριασμούς».

    Σύμφωνα με τον κ. Ζήγρα, ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν κρατούσε μυστικά από τις συζύγους του, τόσο την πρώην κυρία Γκούντρουν Μολντενχάουερ, όσο και τη νυν Βίκυ Σταμάτη, ως εκ τούτου και οι δυο γνώριζαν τις κινήσεις του. Συνείδηση της κατάστασης αποδίδει και στην κόρη του πρώην υπουργού Αρετή Τσοχατζοπούλου.

    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΤΩΡΑ ΚΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΤΑ ΒΡΟΜΟΠΑΣΟΚΙΑ
    ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΟΓΟΥΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΠΑΡΤΑ ΤΩΡΑ...!!! ΠΡΩΗΝ ΤΥΦΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ: "ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΥΦΛΟΤΗΤΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ"...!!!!


    Άρχισαν να… ανοίγουν στόματα στην υπόθεση των «τυφλών» της Ζακύνθου και να ξετυλίγεται το κουβάρι -αυτή τη φορά μέσα από επώνυμες αναφορές- για την καταλήστευση της περιουσίας του Δημοσίου προς άγραν εκλογικής πελατείας.Οι επιτήδειοι των κομμάτων φαίνεται πως προσέγγιζαν κυρίως άτομα με χαμηλά εισοδήματα, που είχαν ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης και έτσι πολύ συχνά, οι αντιστάσεις τους ήταν περιορισμένες.

    Σύμφωνα με τοπικούς παράγοντες του νησιού, σε πολλές περιπτώσεις πλαστών επιδομάτων, είναι δύσκολο να διακρίνει κάποιος αν οι «τυφλοί» τελικά είναι οι θύτες, ή τα θύματα της όλης κατάστασης.

    Το μόνο βέβαιο πάντως, είναι πως σ’ αυτή την περίπτωση δεν αρκεί η διακοπή των παράνομων επιδομάτων. Η δικαστική έρευνα θα πρέπει να προχωρήσει βαθειά, έτσι ώστε να τιμωρηθούν (κυρίως) οι κινητήριοι μοχλοί της μεγάλης αυτής απάτης …

    Ενδεικτική είναι η υπεύθυνη δήλωση της κας Σ.Σ. από τη Ζάκυνθο, προς την Επιτροπή Οφθαλμιάτρων.

    Στη σχετική επιστολή, η κα Σ.Σ. δηλώνει υπεύθυνα πως «το βοήθημα μου το έδωσε το ΠΑΣΟΚ. Ήμουν 62 χρονών χωρίς δουλειά, χωρίς περίθαλψη και με δάνειο. Με πλησίασε μια συγγενής μου που ήταν δικτυωμένη στο ΠΑΣΟΚ και μου είπε: στήριξε τον Παπανδρέου (λόγω ημερομηνίας, εννοεί προφανώς το Γιώργο και όχι τον αείμνηστο Αντρέα) και θα σου βγάλω βοήθημα. Με είχε χωρίσει ο άνδρας μου. Η στέρηση και η πείνα δεν έχουν αξιοπρέπεια και έτσι δέχτηκα.

    Κύριε εισαγγελέα, αν με κρίνετε ένοχη, ελάτε να μου πάρετε το σπίτι. Η σύνταξή μου είναι 570 ευρώ. Έπρεπε να μου δώσουν το βοήθημα χωρίς να είμαι τυφλή.

    Δεν έρχομαι στην επιτροπή, διότι ο αστυνομικός έδωσε την πρώτη κλήση στον κρεοπώλη και όταν περνάω γελάνε και με λένε τυφλή. Έχω προβλήματα υγείας, είμαι τυφλή, αλλά βλέπω»…

    ΥΓ: Τα ορθογραφικά λάθη, ο τρόπος γραφής και το λεξιλόγιο της επιστολής αποτελούν σαφείς ενδείξεις πως το κείμενο αυτό είναι γραμμένο από καρδιάς και δεν είναι αποτέλεσμα δικηγορικής παρέμβασης... euro2day.gr/infognomonpolitics.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ...!

    (σε ομιλία του σε εκδήλωση του Berggruen Institute)

    «Καθώς κάνουμε τα επόμενα βήματα για την Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, πρέπει να δώσουμε «ιδιοκτησία» γι' αυτή τη διαδικασία στους λαούς. Πολιτικές που επιβάλλονται στους πολίτες χωρίς την ενεργή συγκατάθεσή του είναι καταδικασμένες να αποτύχουν», ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, σε ομιλία του σε εκδήλωση του Berggruen Institute, στο Βερολίνο, σημεία από την οποία δημοσιεύονται σε άρθρο στην Huffington Post, με τον τίτλο «Η πολιτική του φόβου».



    Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Παπανδρέου υπερασπίστηκε την απόφαση που είχε λάβει για δημοψήφισμα, αναφέροντας: «Η Ευρώπη μπορεί να επανακτήσει την εμπιστοσύνη των αγορών, αλλά πρώτα πρέπει να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών μας. Αυτός είναι ο λόγος που ζήτησα δημοψήφισμα στην Ελλάδα, προκειμένου ο κόσμος να μπορούσε να επιχειρηματολογήσει και να αποφασίσει για το μέλλον του», τόνισε. Επιπλέον, υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι

    «δεν υπάρχει τίποτε λάθος στο να παραχωρούν ευρωπαϊκές χώρες κυριαρχία προς όφελος της δημιουργίας μιας ισχυρότερης Ευρώπης.

    (Άλλωστε, ήδη το έχουν κάνει)», για να προσθέσει πως πρέπει αναθεωρηθεί το πώς οι εκπρόσωποί μας στην Ένωση εκλέγονται και πώς λαμβάνονται οι αποφάσεις.
    Ειδικότερα, ανέφερε ότι ο πρόεδρος της Ε.Ε. θα μπορούσε να εκλέγεται από την Ευρωβουλή ή απευθείας από τους πολίτες, ότι θα μπορούσαν να διεξάγονται δημοψηφίσματα πανευρωπαϊκής εμβέλειας, καθώς επίσης και να υπάρχουν μορφές αμεσότερης συμμετοχής του πολίτης και να αξιοποιηθούν τα μέσα κοινωνική δικτύωσης.
    Ο κ. Γ. Παπανδρέου, του οποίου το όνομα θα λάβει στην ιστορία την θέση που του ανήκει, ζητάει την …«ανάκτηση της εμπιστοσύνης των πολιτών», των ίδιων πολιτών που εκπαραθύρωσε με την πολιτική τους, περίπου 3.500 (αυτόχειρες) από αυτούς, υπεραμύνεται του δημοψηφίσματος, αν και μας ανακοίνωσε την «λυπητερή» από το Καστελόριζο, δίχως να μας ρωτήσει και το απίστευτο όλων ….δικαιώνει την παραχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας, για να γίνει μελλοντικά η ΕΕ κράτος και εμείς απλά ένα χωριό της!=
    …Και ρωτάμε κ. Γιώργο Ανδρέα Παπανδρέου. Πριν σας εκλέξουν οι Έλληνες πολίτες, γιατί δεν τους είπατε, ότι θα παραχωρήσετε την ζωή τους και των παιδιών τους και των εγγονών τους στη τύχη του ΔΝΤ, του Σόιμπλε και της Μέρκελ και γιατί δεν τους είπατε, ότι η Εθνική Κυριαρχία …είναι μία έννοια αδιάφορη προς εσάς, αρκεί να γίνουμε μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης κατά το πρότυπο των λατρεμένων σας ΗΠΑ;

    newsbomb.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΦΑΚΙΡΗΣ-ΜΠΟΥΦΟΝΙΟΣ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ

    Πολιτικό σεισμό έχει προκαλέσει η είδηση ότι η γυναίκα μυστήριο στην περιβόητη "λίστα Λαγκάρντ" με καταθέσεις 500 εκατομμυρίων ευρώ είναι η μητέρα του πρώην πρωθυπουργού, Μαργαρίτα Παπανδρέου.
    Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ καθώς και της εφημερίδας το ΒΗΜΑ της Κυριακής, το όνομα της Μαργαρίτας Παπανδρέου βρίσκεται στη δικογραφία που συνέταξαν και διαβίβασαν στη Βουλή για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, οι οικονομικοί εισαγγελείς κ. Πεπόνης και Μουζακίτης.

    Μάλιστα, σύμφωνα με τον εν λόγω δημοσίευμα στις 2 Οκτωβρίου 2012 ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Στέλιος Στασινόπουλοςσε σύσκεψη που είχε με όλους τους διευθυντέ ςτης υπηρεσίας του ρώτησε αν γνωρίζουν κάτι σχετικό με τη λίστα Λαγκάρντ που μέχρι τότε η τύχη της αγνοούνταν. Σε εκείνη τη σύσκεψη λοιπόν ακούστηκε το όνομα της κ. Μαργαρίτας παπανδρέου από τα στόματα δύο διευθυντών του ΣΔΟΕ.

    Συγκεκριμένα, ο κ. Στασινόπουλος σημείωσε πως ο Νίκος Λέκκας, διευθυντής επιχειρησιακού σχεδιασμού του ΣΔΟΕ του απάντησε ότι δεν έχει δει τη λίστα, αλλά έχει ακούσει ότι η γυναίκα με τα 500 εκ. είναι πολιτικό πρόσωπο και συγκεκριμένα η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου. Το ίδιο ισχυρίστηκε και ο κ. Ευ. Καραμάνος, διευθυντής Ειδικών Υποθέσεων.

    Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι βουλευτές που μελέτησαν τη δικογραφία κάνουν λόγο για καταθέσεις 500 εκατομμυρίων σε δραχμές δηλαδή περίπου 1,5 εκατ. ευρώ.

    Μετά από αυτήν την αποκάλυψη, κι εφόσον κάτι τέτοιο επαληθευτεί η υπόθεση με τη λίστα παίρνει νέα τροπή και αναμένεται να προκαλέσει τεράστιους πολιτικούς κραδασμούς.

    http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/163737

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Δολοφονία του Καποδίστρια και η εμφάνιση του Mason

    http://www.youtube.com/watch?v=pdSYO9zpRCE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. 2/3/13
    ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΖΙ...!!! ΑΠΟΘΕΩΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΣΕΦ... "ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ" ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΑΛΟΤΑΪΣΜΕΝΑ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ...!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=FdQC9Va5xFY&feature=player_embedded

    ΒΑΛΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ... χαχαχααχααααααααααααααα

    ΤΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ "ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ" ΕΙΝΑΙ!!!

    http://www.stoxos.gr/2013/07/blog-post_1466.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Η αποτυχημένη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κέρκυρα που “έθαψαν” όλα τα ΜΜΕ – Φωτογραφίες

    http://www.madatoforos.com/%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b7%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%ad%ce%bd%cf%84%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b6%ce%b1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΒΡΩΜΟ-ΠΑΣΟΚ
    http://3.bp.blogspot.com/_tJ1tKJzDCdM/S8xJgwbFBPI/AAAAAAAABN4/oSi8mRmfRSA/s320/10.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...