Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

SUPER ΚΥΠΟΥΡΟΣ....ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ!!!!

(ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ)


63 σχόλια:

  1. Α ωρέ το κούτιακα, απάνω στο κηπούλι έβαλλε το τραχτέρι του. Κρίμα ωρέ και ήθελα να βάλλω πατάτα σε εκείνο το κομμάτι, είχε αλαφροχωμιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. DE SAS ARESEI O KHPOUROS?? H LAMIA MAS TONE FORTOSE KIAYTONE GIAYTO MH LETE POLLES KOUVENTES...KINDYNEYETE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΛΟΡΔΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΖΟΡΙΖΕΣΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ BLOG; ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΕΘΙΞΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ; ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΤΣΙ ΗΣΟΥΝΑ ΓΛΥΦΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ!! ΟΣΟ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!! ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 17/02 11:40. YΓ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς 11:40

    Ανώνυμος εσύ, ανώνυμος και εγώ, δεν ξέρω για ποίούς λές, αλλά και εσύ τόσα χρόνια θεσσαλονίκη σαν λογιστής δεν έκανες και τίποτα σπουδαίο, μόνο να γλεντοκοπάς ήξερες. Επιπλέον με αυτό σου το σχόλιο έβγαλες όλη σου τη πικροχολιά. Όσο για το blog ούτε κρύο ούτε ζέστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φίλε η φίλη,σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια, που ειμαι καλος οικογενειαρχης,αυτο το ξερω.Τωρα λες οτι βγαζω κακία,δεν το νομιζω γιατι δεν εχω βρεισει κανενα και προπαντως καμιανου οικαγενεια σωσταμεχρι εδω? Τωρα εσυ πως ξερεις οτι εγω εχω φουρτουνες δε καταλαβαινω,και κατι αλλο αφου ξερεις πιος ειμαι ελα να με βρεις και να μου τα πεις απο κοντα!να μιλισουμε πολιτισμενα......

    PS-ΑΦΟΥ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛ.ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΙΟΣ ΕΧΕΙ ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ.Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε ανώνυμε για να μην κουράζεσε γράφε τα όλα σε ένα σχόλιο αντί να κάθεσε και να γράφεις όλη την ώρα σχόλια.
    Σε πείραμε χαμπάρι ρεεεεεεεεεεε...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάποιος που σε ξέρει18 Φεβρουαρίου 2010 στις 2:58 μ.μ.

    Μπράβο 11:40, μια ζωή κακίες και προσβολές για τους άλλους ήξερες να λές. Μια ζωή συμφεροντολόγος και μικρόμυαλος σαν γριά. Μια ζωή κουτσομπολέβεις -πισόπλατα πάντα- και νομίζεις ότι κάποιος είσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χωριανοι,
    εδω μεγαλωσα και εζησα και για πρωτη φορα νιωθω ντροπη για το χωριο μου. Για μηνες το χωριο ολο ασχολειται με τα φοβερα νεα του μπλογκ. Και τι νεα ,μαθαμε οτι ο σουπερ Μαριο δεν επρεπε να κανει το γκαρντεν, ενταξει αλλα γιατι? πια ειναι οι γνωμη η δικη σας δηλαδη?Θελετε παρκινγκ στο λιμανι η οχι? Για να γινει και μια σοβαρη συζητηση να βγει και κατι δηλαδη οχι ολο αηδιες
    Μαθαμε οτι ο μαναβης εχει φρουτακια ε και? και αλλοι εχουν τι με νοιαζει εμενα αφου δε παιζω.
    Γιατι να γελαω? Με τη γοργονα γιατι να γελαω? εχει καμει κατι το παιδι στη κοινωνια?
    Ο κεφαλας τι κακα εχει καμει?
    Γιατι πρεπει να βρισω το συλλογο? Θελανε αλλοι να μπουνε και δε τους αφηκανε? Εγω εμαθα οτι τρεις Κυριακες δε κοφτηκε κανενας να προλαβει,δηλαδη να μη πηγαινανε ουτε αυτοι? Αυτο μας λετε γιατι αν ειναι κατι αλλο να μας το πειτε και εμας γιατι οσο και να ψαχνω δε βρισκω τι κακο εχει καμει στο χωριο μου ο μπουφος και η Λισσαβω.Η λαμια εχει χρονια να ασχοληθει με τη πολιτικη ,της τας χρωσταγατε?Ο σειχης ειναι πολιτικο προσωπο και ασχολεισται μαζι του? δε καταλαβαινω πεστε μου και μενα.Με αλλα λογια αυτο που κανετε δεν ειναι εποικοδομιτικη κριτικη αλλα κατινιες. Ακουμπατε μονο οτι δε γουσταρετε η ζηλευετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ήρθε το κουλούκι να πεί τις βλακίες του...
    Φυσικά έπρεπε να δείξει καλή διαγωγή στους "άνωθεν"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥ -ΓΛΥΦΤΗ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗ- ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ!!!! ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝΕ ΠΑΝΤΑ. ΕΝΑ ΕΛΕΕΙΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ!!!! ΝΑ ΜΑΘΗ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΩΝ!! ΜΠΡΑΒΟ ΑΣΛΑΝ!! ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΕΙ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. aslan,epeidh den eimai san ton blogger kai den afhno uponooumena diefkrinizo gia na to kseroun oloi ti ennoo me to 'fourtounes'.prin apo mhnes grafthke ena sxolio gia thn oikogeneia sou,auto se prosvale,se plhgose kai se tsatise.etsi aisthanontai ki autoi pou sykofantite sto blog.me to na stravoneis kai na kathgoreis allous ti petyxaineis?kai mh les oti de grafeis giati sto chat exeis sxoliasei pollous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βγήκε το βλήμα να μιλήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στην πυρα ο μπλόγκερ, στην πυρά.
    Που νομίζετε ότι ζούμε σε δημοκρατικό χωριό...
    Τα περί ελευθεριας του λόγου σε άλλες κοινωνίες...πολιτισμένες.

    Επιπλέον οι ψωραρχόντοι του χωριού απεφάσησαν ότι απαγορεύονται οι συναρθρήσεις άνω των δύο ατόμων σε δημόσιου και ιδιωτικούς χώρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν απαντά επί της ουσίας ο γλύφτης. Παρά συνεχίζει την τακτική της συκοφαντίας.
    Αδέκαστε λογιστακο, άντε τράβα στα αφεντικά σου να σου δώσουν καμιά απόδειξη να μετρήσεις...
    Αν έχεις τα αρχήδια βγές και μίλα σαν άντρας και όχι σαν γυναικούλα. Ο ασλαν ήταν πάντα ξεκάθαρος και έχει αποδείξει ότι έχει αρχήδια. Κακομοίρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φιλε ανωνυμε μηπως με μπερδευεις με κανενα αλλο,για την οικογενεια μου δεν ειχε γραφτει κανενα σχολιο γιατι αν ειχε γραφτει θα την ειχε ακουσει οχι μονο το blog αλλα και αυτος που το εγραψε!!μαλλον κανεις καποιο λαθος για μενα..

    PS-και να σου πω και κατι τωρα,αρκετα ασχολιθηκες με την οικογενεια μου.Και κατι αλλο, σχολιαζω ναι,δεν ανακατευω οικογενειες.Τελος και ευχαριστω!! ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΙΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΕΛΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς τον 4:59

    Καλά εσύ μας δουλεύεις όλους. Πρώτη φορά ένιωσες ντροπή...; Όταν ο ένας προσπαθεί να βγάλει το μάτι του άλλου δεν νιώθεις ντροπή; Για το ότι το κασσώπι θεωρείται από τους υπόλοιπους κερκυραίους μαστουροχώρι, δεν σε κάνει να νιώθεις ντροπή...; Το οτι οι νέοι κάθονται όλη μέρα μπροστά από ένα υπολογιστή δεν σε κάνει να νιώθεις ντροπή...;
    Και συνεχίζω:
    Το ότι η νεολαία έχει πέσει με τα μούτρα στο ποτό και στα τσιγαριλίκια...;
    το ότι ντόπιοι μαγαζάτορες(όχι όλοι) συμπεριφέρονται στους ντόπιους σαν σε πελάτες δεύτερης κατηγορίας...;
    Το ότι τόσα χρόνια έκαναν κουμάντο οι κομματάρχες...;
    Το ότι για τα κομματικά υπάρχουν άνθρωποι όπου δεν μιλούν μεταξύ τους..;
    το ότι κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για οικογένειες που είχαν πραγματικά προβλήματα και όχι μαλακίες...;
    Για το ότι δεν αντέδρασε κανείς σε περιπτώσεις αυθερεσιών, καταπατίσεων και κλεψιών...;
    Για την κακή ποιότητα των φαγητών, ποτών, δωματίων κτλ, που προσφέρουμε τόσα χρόνια στους τουρίστες...;
    Το ότι υπάρχουν άνθρωποι που εκμεταλλεύονται την αδυναμία και την ανάγκη του άλλου, δεν σε κάνει να νιώθεις ντροπή...;

    Μπορώ να συνεχίσω, όμως δεν υπάρχει λόγος, γιατί με αυτά που έγραψες φαίνεται ότι έχεις σκοπιμότητα και δόλο για να τα γράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. adekaste anwnime stis 8:16 nomizw oti sttin prokimeni periptwsi kaneis afta pou katigoreis faskeis diladi kai antifaskeis, apo tin mia mas les oti o bloger thigei oikogeneies kai apo tin alli thigeis esy ton aslan xwris na sou exei kanei tipota to paidi ntropi sou sw....ri na katigoreis atoma pou den ftene.....eisai gelios!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΤΟΝ 4:59
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΝΤΡΟΠΗ; ΠΙΟΝ ΠΑΣ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙΣ; ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ;
    ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ; ΚΑΛΕΣΤΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ; ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΗΝ ΕΙΠΕΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ… ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΑ ΛΙΜΑΝΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.!!!
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙΣ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΚΑΙ ΠΡΕΖΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΠΑΙΡΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΠΙΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕΡΒΙΡΟΝΤΑΙ…. ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ; Ο,ΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΔΕ ΜΑΣ ΝΙΑΖΕΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ; ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ;

    Ο ΚΕΦΑΛΑΣ ΚΑΡΦΩΝΕ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. ΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ – ‘70ς!!

    Η ΓΟΡΓΟΝΑ;;; ΓΙΑ ΜΠΕΣ ΣΤΟ FACE BOOK ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΛΕΤΑ!

    ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΛΟΓΟ. ΑΡΙΑΝΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ; ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΛΟΓΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ; ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΟΠΟΥΝΕ ΚΟΜΑΤΑ. ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ

    Η ΛΑΜΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗ ΛΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΕ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΣΤ ΑΥΓΑ ΤΗΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. ΤΟ ΦΤΙΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΗΣ… ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

    ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ «ΣΟΦΗ» ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ

    ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ BLOGER. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΠΟΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Βγήκε το βλήμα να μιλήσει. Ο προτόγονος...
    Καλά δεν ήσουνα μωρή γοργόνα μέσα στο νερό, τί την θέλεις τη στεριά...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το ότι θα έγραφε και ο νεάτερνταλ κείμενο, αυτό δεν το περίμενα να το δώ στη ζωή μου. Τόσο καμάρι που το έχει το κολύμπι, ας του βάλουμε μια γυάλα στην πλατεία, να κολυμπάει όλη μέρα. Άσε που θα γίνει και τουριστική ατραξιόν και θα προσφέρει και κάτι στο τόπο επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε το βλαμμένο που όταν τον φτήνανε μικρό νόμιζε ότι έβρεχε. Ααα μωρή γοργόνα...από τότε σου έμεινε το νερό αποθημένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΡΕΕΕΕ!!!! ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ!!!!ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ 1.27 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΟΤΣΙΑ!!! ΧΑΧΑΧΑ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλά τη γοργόνα δεν την έφαγε ο Κάρχας... θα την ξέρασε φαίνεται...μια ζωή αχόνευτο αυτό το παιδί, από μικρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΟ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΣΤΕΙΑ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΑ;
    ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ , ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΠΟΡΙΑ!!!

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΙΟ ΚΗΠΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΣΑΝ ΛΥΣΗ!!! ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΙΜΑΝΙ, ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. E BEBAIA, I GORGONA ITAN TO ORIGINAL GOLDEN BOY, PROTOS TIS GENIAS TON TORINON GOLDEN BOYS POU EINAI STAS MEGALAS BRETANIAS, TA ESPAGE KAI AUTOS STO EKSOTERIKO ME TA LEFTA TOU MPAMPAKA KAI TIS MAMAS OPOS TA SPANE TORA ALLA PIO "SKLIRA" TA TORINA GOLDEN BOYS STO EKSOTERIKO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς τον "19 Φεβρουαρίου 2010 1:57 π.μ."
    Βρε νούμερο εσυ δεν τολμάς να γράψεις το όνομά σου στο blog και μιλάς για "πλατεία";Επειδή θυμάμαι τα "βλακώδη" άρθρα που έγραφες κάποτε στην εφημερίδα και ευτυχώς τώρα σταμάτησες.Βρε νούμερο ζητάς απο τους άλλους να βγάλουν τη μάσκα και φοράς εσυ πρώτος μάσκα;Πρέπει να έχεις πολλά κόμπλεξ.ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!Μου θυμίζει τα μικρά παιδιά που όταν ένα δεν μπορεί να τα βάλλει στο μυαλό με τα άλλα,λέει "ελάτε να αναμετρηθούμε στα χέρια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. pros ton 19 Φεβρουαρίου 2010 1:57 π.μ.
    akoma den katalabes oti to blog einai h synxroni platia!!!!!???????
    grapse. pise mas.
    yparxi kai h topikh efhmerida. ekei apoti ksero theli onoma..
    volepsoy me to blog. bgale tin sofia soy kai thn kakia soy
    oso megalh kai an einai kapote ua teliosi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. bloger vale pali kati gia ton sylogo.
    deksioi kai pasokoi ta kanane plakania.
    kato o FASISMOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ Ο "ΚΑΣΣΩΠΙΤΗΣ" ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΙΡΙΞΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΙΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ .ΤΡΟΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΚΗ.
    ΟΛΟΙ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κάτω ο Φασισμός.
    Όχι στην δεξιο-αριστερή τρομοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ωρέ τα βουρδούλια τα τελευταία τα μάθετε...;
    Στο σύλλογο κολεγιέτο γινήκανε δεξιοί και αριστεροί και όλη μέρα βιατζάρουνε μαζί σ'όλο το χωριό. Έχουνε γιένει ρεντίκολο σ'όλο το δήμο. Και η τελευταία κυράτσα του δήμου γελάει μαζί τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. o kipouros ekane megalh perioysia epi dhmarxou mpatman.tote me ta trakter leo. meta eirthan oi afeleis kai eixe afesi amartion.!!!! opos kai gia tin lamia..mega lathos!!!! aytoi oi anthropoi den alazoun. mono to symferon tous kseroun.
    to kati pane na fane stin afalatosi, pola ta xrimata.kai o megalos kani oti den blepi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΚΟΥ ΜΙΚΡΟ-ΛΑΜΟΓΙΟ 19 φΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1:57
    ΘΑ ΒΓΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.
    ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ
    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ
    ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΙΚΡΟ-ΛΑΚΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ
    ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΙ ΑΛΑΖΕΙ
    ΔΕΝ ΑΛΑΖΕΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ
    ΒΟΛΕΨΟΥ ΣΤΗ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΧΑΡΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ωρε που ειναι η γοργονα, την καταπιε η στερια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. swpa re 1.27 pou tha kaneis k antartiko!! koita, wraia ta blog se olh thn ellada k se olo ton kosmo uparxoun k o kathenas mporei na grafei oti thelei k na saturizei opoion thelei alla oxi na tsampoukaleuete mesa apo to blog(milaw gia xarakthrismous tupou mikro-lamogio k ta sunafh)k ti goustareis k ti den goustareis!!k kata thn gnwmh mou otan kapoios to pezei pantelonatos mesa apo thn anwnumia tou opws esu sthn pragmatikotita foraei foustitsa!!giauto kane mas thn xarh k na eisai pio semnos allh fora!!!o blogger an exeis dei pote den tsampoukaleutike k as grafei oti grafei opoion k an thigei esu twra ti mas to paizeis magkas!h mathe na kaneis typing h toumpeka k an thes na peis kati tsampoukalistika grapse to onomataki sou!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Χωριανοί προσοχή βγήκαν οι ρουφιάνοι στη γύρα.
    Α ρε μπλογκερ φωτιές που τους άναψες.
    χαχαχαχα
    λάμιες,κάριες,γοργόνες,σοφοί... και ότι περιθωριακό εδρεύει στο δήμο ψάχνει το μπλόγκερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Εξοντώνω Ρουφιάνους22 Φεβρουαρίου 2010 στις 9:23 μ.μ.

    Βγήκαν τα λαμόγια να φοβερίσουν τον κόσμο. Άντε γειά ρε χαμένοι ρουφιάνοι που θέλετε να ελέγχετε τα πάντα. Ο κόσμος σας έχει παρει χαμπάρι. Η περίοδος χάριτος πέρασε. Ο κόσμος προχωρά μπροστά και σας γράφει στα αρχ***δια του. Ρουφιάνοι, λαμόγια, κομματόσκυλα, συμφεροντολόγοι και όλος ο συφερτός, άντε γειά. Η περίοδος της λογοκρισίας πέρασε, τώρα θα υποστείται αληθινή και αντικειμενική κριτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!
    "Το κοτόπουλο που τρώμε είναι φορτωμένο με γυναικείες ορμόνες», είπε ο Μοράλες

    http://www.eleftheri-epistimi.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΑΒΡΑΣ ΣΥΓΚΡΙΝΤΕΤΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ http://www.youtube.com/watch?v=E0ejUkvXVpk&feature=player_embedded#!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Στην ελληνική μυθολογία οι Άρπυιες ήταν θηλυκά τέρατα, κόρες του Θαύμαντα και της θαλάσσιας Νύμφης Ηλέκτρας αι αδελφές της αγγελιαφόρου των θεών Ίριδας. Το συλλογικό αυτό όνομα ετυμολογείται από τις λέξεις αρπαγή - άρπαξ - αρπάζω, γι' αυτό και η λέξη «Άρπυιες» δασύνεται (παίρνει δασεία στο πολυτονικό σύστημα γραφής). Αποδινόταν σε προσωποποιήσεις του θυελλώδους ανέμου. Ως Άρπυιες, ο μεν Όμηρος αναφέρει μόνο μια, την Ποδάργη (=ταχύπους), την οποία και θεωρεί μητέρα των ίππων του Αχιλλέα, ο δε Ησίοδος αναφέρει δύο: την Αελλώ και την Ωκυπέτη, στις οποίες αργότερα προστίθεται και η Κελαινώ. Πέραν όμως αυτών, αναφέρονται και άλλα ονόματα όπως: Αελλόπους, Νικοθόη, Ωκυθόη, Ωκυπόδη κ.λπ. Τα τέρατα αυτά είχαν τη μορφή πουλιών με κεφάλι γυναίκας και σε αντίθεση με την αδελφή τους Ίριδα αυτές θεωρούνταν αγγελιαφόροι του Άδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
    Σπέρνουμε: Μπρόκολα, κουνουπίδια, λάχανα, μαρούλια, καρότα, παντζάρια, ραπανάκια, πράσα, σέλινο, μαϊντανό, χόρτα, σπανάκια, σέσκλα, σινάπια, μυρώνια, καυκαλίθρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΑΙΔΙΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΣΕΖΟΝ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΗΝ ΑΓΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΝΕ ,ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΙΑΣ ΟΙΚΟ Κ ΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΒΟΝΤΑΔΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΛΕΧΛΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥΣ..ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΗ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΤΑ ΡΩΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.Ποιος αλλος πολιτικός έχει τολμήσει κάτι τέτοιο;

    http://www.youtube.com/watch?v=uJAHoas_Gto&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Eτοιμάζονται για τα χειρότερα: Νομοσχέδιο για την διάσωση των καταθέσεων από πτωχευμένες τράπεζες!
    http://ksipnistere.blogspot.com/2011/09/e_9900.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. AYTOYS TOYS KAREKLOKENTABROYS MPORI NA MOY PI KAPIOS AN THA TOYS KREMASOYN STIS PLATIES.
    AYTO TO APOLIFADI TON TZEFRI POY DEN KANI
    OYTE GIA GALOBOSKOS PREPI NA DIKASTI GIA ESXATI
    PRODOSIA, KATASXESI OTI PERIOYSIA EXEI KAI DESIMO
    SE AMAKSA NA TON KANOYN TO GYRO THS ELLADAS OPOS
    KANANE OIROMEOI STIS ARENES, TO KOPROSKYLO TOYKERATA O KOSMOS EXEI SALTARI KAI AYTOS EITHELE
    MPOYZOYKIA STIN ARBANITAKI O XARAMOFAEIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Βαστάζοντας τον σταυρό στα ξεχασμένα γκουλάγκ της Βόρειας Κορέας

    Από 9 έως 19 ετών, ο Kang Ch'orhwan έγινε μάρτυρας του θανάτου χιλιάδων από την πείνα, τα βασανιστήρια και τις δημόσιες εκτελέσεις σε ένα από τα κέντρα κράτησης της Βόρειας Κορέας για τους πολιτικούς κρατούμενους. Ανάμεσά τους ήταν (και συνεχίζουν να είναι) χιλιάδες χριστιανοί, καθώς για το Κομμουνιστικό καθεστώς η πίστη θεωρείται ανατρεπτική.

    Επειδή οι αρχές τιμωρούν όχι μόνο τους ‘κατηγορούμενους’ αλλά και τις οικογένειές τους έως και τρεις γενιές, ο Ch'orhwan ήταν φυλακισμένος για ψευδείς κατηγορίες για δήθεν κατασκοπεία που έκανε ο…παππούς του. Στο στρατόπεδο κράτησης, είδε χριστιανούς να τιμωρούνται επειδή προσεύχονταν. Τους είχε απαγορευτεί να κοιτάζουν στον ουρανό και τους ξυλοκοπούσαν μόνο και μόνο αν σήκωναν τα μάτια τους από το έδαφος.

    «Καθώς οι χριστιανοί δεν ήταν δυνατόν ποτέ να βγουν ζωντανοί από εκεί, δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί έβαζαν οι ίδιοι τους εαυτούς τους εκουσίως σε αυτήν την βάναυση κατάσταση των στρατοπέδων συγκέντρωσης, όταν θα μπορούσαν να σταλούν πίσω στα σπίτια τους με μια απλή άρνηση του αόρατου Θεού τους», κατέθεσε ο Ch'orhwan ενώπιον της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Αμερικανικής Γερουσίας το 1999.

    Οι χριστιανοί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης της Βόρειας Κορέας κάθε μήνα υποβάλλονταν σε βασανιστήρια και εκτελέσεις, λέει η Suzanne Scholte, πρόεδρος του Defense Forum Foundation. Το καθεστώς, λέει, προβάλει τη δική του «Αγία Τριάδα»: τον αποβιώσαντα πρώην Πρόεδρο Kim Il Sung, ως τον «Πατέρα», τον προσφάτως αποβιώσαντα γιο του Πρόεδρο Kim Jong-il, ως τον «Υιό» και την επίσημη ιδεολογία ‘Juche’ (μεταφράζεται ως «αυτοδυναμία»), ως το «Άγιο Πνεύμα».

    Σχ. ΚΟ: Τα παιδιά στη Βόρεια Κορέα από νωρίς κατηχούνται στο κομμουνιστικό αθεϊστικό σύστημα. Για παράδειγμα, σε λεξικό της Βόρειας Κορέας στο λήμμα «Εκκλησία» αναφέρεται : "Μια οργάνωση που απλώνει δηλητηριώδεις αντικυβερνητικές ιδέες για να αφαιρεθούν τα δικαιώματα του λαού, μεταμφιεζόμενη ως θρησκευτική δραστηριότητα."

    Επίσης:

    Αγία Γραφή: «Ένα βιβλίο που γράφτηκε από τη ψεύτικη χριστιανική θρησκεία για να εξαπατήσει».

    Παράδεισος: «Ένας ψεύτικος κόσμος που δημιουργήθηκε για να ξεγελάσουν ή να πουν ψέματα ότι ένα άτομο θα ζήσει καλύτερα μετά από το θάνατο».

    Ιησούς: «Είδωλο αυτής της πίστης που προτείνει ότι είναι ο γιος του Θεού».
    http://redskywarning.blogspot.com/2011/12/blog-post_31.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Τα βλέπετε πολιτικάντηδες - Αυτοπυρπολήθηκε 80χρονη λόγω κρίσης


    Μια Ελληνίδα μάνα, 81 ετών, μη αντέχοντας να βλέπει την οικογένειά της να υποφέρει από την οικονομική εξαθλίωση που έχουν οδηγήσει οι κυβερνήσεις του Μνημονίου τον ελληνικό πληθυσμό, αποφάσισε να δώσει ένα τραγικό, συμβολικό τέλος στη ζωή της αυτοπυρπολούμενη στην αυλή του σπιτιού της!

    Η γυναίκα ζούσε με την οικογένειά της στη Ζάκυνθο, στην περιοχή Βαρές.


    Η οικογένεια αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Η γυναίκα θεώρησε ότι ήταν βάρος στην οικογένειά της, αφού δεν μπορούσε να προσφέρει στην οικονομία του σπιτιού.

    Μη αντέχοντας την ταπείνωση που της έχει επιβληθεί σε αυτή, αλλά και σε όλη τη χώρα, βγήκε στην αυλή του σπιτιού της, κάθισε σε μια καρέκλα και, αφού περιέλουσε το σώμα της με εύφλεκτο υγρό, αυτοπυρπολήθηκε...
    Όταν επέστρεψε στο σπίτι ο γιος της, βρήκε τη μητέρα του απανθρακωμένη και βέβαια έπαθε σοκ.

    Η δύστυχη Ελληνίδα μάνα, άφησε ένα σημείωμα όπου εξηγούσε τους λόγους της πράξης της: Δεν ήθελε πλέον να είναι βάρος στην οικογένειά της, στα παιδιά της. Ένα στόμα λιγότερο για το λιγοστό φαγητό που έμπαινε στο σπίτι.

    http://3.bp.blogspot.com/-ByiZ1ecJQdU/T2WvODI3ScI/AAAAAAAASGA/E6Vlbxs5zMM/s320/%CE%B3%CE%B7.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Απ. Γκλέτσος: "Εργολάβος μου πρότεινε μίζα και του έσπασα τα μούτρα...Θα τον δέρνω όπου τον βρίσκω!" (ΒΙΝΤΕΟ) http://300-gr.blogspot.com/2012/04/blog-post_13.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ,'Η, ΘΑ ΣΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟΤΟΜΑ;;; ΤΕΚΝΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ;;;;Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ!

    Δημοσιεύτηκε η εγκύκλιος εισαγωγής μαθητών στις στρατιωτικές σχολες.

    Εχουμε ενημερώσει εδω και δύο χρόνια αρχής γενομένης απο το επεισόδιο του πλωτάρχου στην ΣΝΔ,ότι ο ύποπτος υπουργός Βενιζέλος ,με ένα νεύμα του ,αφήρεσε την προυπόθεση του ελληνικού γένους .
    Είναι γνωστό ,ότι στο υπο εξαφάνιση είδος των ελλήνων,στις ενοπλες δυνάμεις ,ως αξκοι,μπορούσαν εδω και 200 χρόνια να υπηρετούν ,αυτοί που ήταν......ΕΛΛΗΝΕΣ,όχι δηλαδή τα τέκνα των πακιστανών ,των αγγλων ,των τούρκων ,που ηρθαν πέρασαν ,η ξέμειναν.
    Μέσα σε όλα αυτα που μας βασανίζαν ,αυτο το ......που ήταν υπουργός εθνικής αμύνης,θεώρησε ότι ήταν πρωτεύον και σημαντικοτερο να αφελληνίσει την σχολή ευλπίδων και τις θυγατρικές ΣΝΔ,ΣΙ,ΣΑΧ,ΣΜΥΝ ΣΣΑΣ κλπ
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.......
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΟΤΕ ΑΡΧΗΓΑΡΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΙΩΠΗΣΑΝ ....ΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ,ΚΟΙΝΩΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ
    ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ,ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝ ΤΙΠΟΤΑ ,ΟΠΩΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ,ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ,ΞΕΡΟΣΤΑΛΛΙΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Η ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΡΙΑ ΝΤΟΡΑ ,η οποια και εστραφη ευθεως κατα του νομου του αίματος και του ελληνικου γένους.{την αναμένουμε στην Κρήτη....}
    Η πρώτη αντίδραση ήρθε απο την ΣΝΔ,όπου ένας αξκος ,πλωτάρχης ,με την υποστήριξη των συναδέλφων του σε μεγάλη συγκέντρωση αξκων,εθιξε το θέμα ,οπως και το θέμα του τεμενους, ερχόμενος σε ευθεία αντιπαραθεση ,με την ανώτατη ηγεσία του ναυτικού.
    Στην συνέχεια ,το θέμα προχώρησε ,διότι ελληνες πατριώτες το έθεσαν υπόψιν της στρατιωτικής ηγεσίας με εξώδικο,η ηγεσία και πάλι εβγαλε τον σκασμό.......
    Το επόμενο βήμα ήταν ο πλωτάρχης ως εν ενεργεία ,μαζι με αρκετους απόστρατους αξκους , να προσφύγει στο ΣΤΕ ,όπου το θέμα εκδικάζεται στις 4 ΜΑΙΟΥ.
    Τωρα ,εκδίδεται όπου ναναι η νεα εγκύκλιος,η προδοτικη επεμβαση του Βενιζέλου υπάρχε ακομα αναλλοιωτη,η σουπερ ντούπερ ουαου ανωτατη ηγεσια κωφευει ,η κάνει την στρουθοκάμηλο ,και το ωραίο είναι ότι στο ΥΕΘΑ υπουργάρα είναι ο Αβραμοπουλός ,με αρχηγό τον μεγα πατριωτη Αντωνακη.
    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ???
    1.ΕΙΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ?
    2.ΕΙΣΤΕ ΖΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ?
    3.ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΤΕΛΑΣ ΜΕΤΕΡΕΩΛΟΓΟΥ?
    4.ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ,ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΣΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ?
    5.ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ?
    6.ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ?
    7.ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ?
    8.ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ?
    Αντωνάκη ,όλες οι μομφές απευθύνονται σε σένα,όχι στον γνωστο Βενιζέλο,ο οποίος γνωρίζουμε ότι δεν είναι κάν έλληνας.
    Αντωνακη ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΑΝΤΩΝΗΣ
    ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΨΙΛΕΣ ,ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

    Προς τους αρχηγούς
    ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΤΕΛΟΣ
    Ο ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ ΤΕΛΟΣ
    ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΛΟΓΟ ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΓΛΥΨΙΜΑΤΑ,ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ
    ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ
    ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ ,ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ
    ΚΛΩΤΣΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ
    Κρητικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Aλβανός μαχαίρωσε ολόκληρη οικογένεια για να πουλήσει μαγκιά


    Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία σε ολόκληρη τη Μαγνησία για να εντοπίσει έναν Αλβανό μαχαιροβγάλτη που κόντεψε να στείλει στον τάφο μια ολόκληρη οικογένεια, επειδή του έκαναν παρατήρηση για το θόρυβο που έκανε το μηχανάκι του.

    Ο αγνώστων στοιχείων αλλοδαπός περνούσε ξανά και ξανά έξω από το σπίτι της οικογένειας όπου γινόταν γλέντι για τη γιορτή του 60χρονου πατέρα. Ο ίδιος ήταν που βγήκε να του ζητήσει να μην ξαναπεράσει και ο αλλοδαπός έδειξε να συμμορφώνεται. Όμως, λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε μαζί με έναν 34χρονο ομοεθνή του κι αυτή τη φορά… κρατούσε μαχαίρι.

    Ο Αλβανός άρχισε να βρίζει τον 60χρονο οικογενειάρχη και, πάνω στον καυγά, τον χτύπησε με το μαχαίρι στην κοιλιά. Η 33χρονη κόρη του έτρεξε να εμποδίσει τον δράστη να ξαναχτυπήσει τον πατέρα της, αλλά εκείνος έστρεψε το μαχαίρι εναντίον της και την τραυμάτισε και αυτήν στην κοιλιά. Το ίδιο επιχείρησε να κάνει και στον 34χρονο αδελφό της, που όμως κατάφερε να τον αφοπλίσει αφού πρώτα τραυματίστηκε και αυτός ελαφρά.

    Οι δυο αλλοδαποί το έβαλαν στα πόδια και εξαφανίστηκαν, αλλά ο 34χρονος συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα. Μια και δεν πήρε μέρος στη συμπλοκή, αλλά απλώς συνόδευε τον φίλο του, δεν κατηγορήθηκε για συνέργεια. Ο δράστης, όμως, κατάφερε να παραμείνει ασύλληπτος και αναζητείται. Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

    Φυσικά περιττό να προστεθεί πως σίγουρα και οι δύο αλβανοί ανήκουν στην περίφημη κατηγορία των "οικονομικών μεταναστών" -την κατηγορία δηλαδή που "γλείφει" μετ΄επιτάσεως όλη η αριστερά- και φυσικά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχουν έρθει... νόμιμα στη "χώρα". Προφανώς και οι δύο θα γελούν με την πραγματική ασυλία που τους παρέχεται σε αυτό το "κράτος" καθώς γνωρίζουν πολύ καλά ότι κανείς και τίποτα δεν μπορεί να τους εξαναγκάσει να αποχωρήσουν από εδώ, όπως ακριβώς ήρθαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟ ΑΓΓΛΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ- ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ

    http://wwwaporrito.blogspot.gr/2012/07/blog-post_05.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. kati magireyetai me thn aposxisei tis kerkyras
    kapoioi einai prodotes kai den to kseroyn

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  55. ΕΛΑ ΝΑ ΧΟΥΜΕ.... ΤΟ ΣΔΟΕ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ 27 ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ...!

    Τρεις εν ενεργεία Υπουργοί αλλά και 27 πρώην Δήμαρχοι από την Δυτική Ελλάδα ελέγχονται από το ΣΔΟΕ με αφορμή οικονομικές παρατυπίες που έχουν εντοπίσει οι ελεγκτικοί μηχανισμοί, όπως αποκαλύπτεται σήμερα.

    Σήμερα η εφημερίδα «Παραπολιτικά», στο βασικό της θέμα αναφέρει ότι η περιβόητη λίστα δεν περιλαμβάνει μόνο πολιτικά πρόσωπα που έγιναν γνωστά αλλά και πολλά μη κοινοβουλευτικά που εμπλέκονται σε δεκάδες έρευνες του ΣΔΟΕ. Όπως ανέφερε στο thebest.gr πρόσωπο που γνωρίζει καλά την υπόθεση οι πληροφορίες της εφημερίδας είναι βάσιμες, ίσως, όμως, όχι για το σύνολο των Δήμων που αναφέρονται για την Δυτική Ελλάδα, οι δε έλεγχοι έχουν ξεκινήσει, για κάποιους, από πέρυσι.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Περιφερειακή Διεύθυνση του ΣΔΟΕ στη Δυτική Ελλάδα διερευνά ένα τεράστιο – με βάση τα καταγγελλόμενα – οικονομικό σκάνδαλο που αφορά δεκάδες Δήμους της ευρύτερης περιοχής. Ελέγχονται οι πρώην (καταργήθηκαν με τον «Καλλικράτη») Δήμοι Οινιάδων, Μεσολογγίου, Ανακτορίου, Μενιδίου, Αιτωλικού, Παναιτώλιου, Πλατάνου, Νεάπολης, Παραβόλας, Μακρυνείας, Αμφιλοχίας και Αντιρρίου στην Αιτωλοακαρνανία.

    Παράλληλα, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί ερευνούν, επίσης, τους πρώην Δήμους Αποδοτίας, Αγρινίου, Ιναχού, Πυλλήνης, Αρακύνθου, Ναυπάκτου, Παρακαμπυλίων, Θέρμου, Αγγελοκάστρου, Μεδεώνος, Παλαιρού, Αστακού, Χαλκείας, Φυτειών και Αλυζίας, επίσης στην Αιτωλοακαρνανία.

    Οι συγκεκριμένες έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από το 2011 ενώ το ΣΔΟΕ αναμένεται να προχωρήσει σε άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών όλων των διατελεσάντων Δημάρχων αλλά και των προσώπων που χειρίστηκαν χρήματα τα τελευταία χρόνια.
    Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΣΣΩΠΑΙΩΝ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Είμαστε ρατσιστές
    74 τοις εκατό.
    «Είμαστε ρατσιστές
    http://ellinonea.blogspot.gr/2012/11/blog-post_3346.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. proth fora blepw ayto to blog .....endiposh den mou kanoun ta sxolia endiposh mou kanoun ta themata pou sizhtoun me tosa alla pou epikratoun k andexei o kosmos sthn kassiwph droph k megalh malistan gia thn morfwsh sas ...k sta skoupidia oti exete diabasei perimena politismo meta apo tosa xronia pou asxolistai me xseno kosmo k tsampa oi kopoi ton pateradwn k papoudwn pou doulepsan na sas steiloun sto exswteriko gia na morfwthhtai krima...krima ....krima (opos kai an egrapsa egw den eimai panepistimiouxos)aplos kai tapinos katoikos kerkyras , kai agapaw ton topo mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε φαίνεται ότι έχεις τρικυμία εν κρανίω. Στείλε κάτι εσυ σημαντικό.. Ένα link κτλ.. Τώρα αυτά περι εξωτερικού που λες.. Σίγουρα στο εξωτερικό θα βρεις περισσότερους καλούς ψυχίατρους.. Όπως βλέπει ο καθένας οι περισσότερες αναρτήσεις του blog διαλέγονται απο σχόλια και email των αναγνωστών..Προφανώς ανήκεις στους "εγκέφαλους" του Κασσωπιού που "ξέρουν ποιός είναι ο blogger" και στοχοποιείς κάποιους.. Απόλαυσα το σχόλιό σου!

      Διαγραφή
  58. isa re aple katoike!!!!!!!!!!!!!!! mas ekames kai kokinisame oloi!! den 8a koimi8oume apopse

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΞΕΦΤΕΡΗ " aplos katoikos kerkyras"
    ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΜΙΑ ΤΣΟΝΤΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ ΤΖΕΦΡΥ -ΠΑΠΑΡΗΓΓΑ- ΜΠΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ο ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...