Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Η Άντζελα Δημητρίου σπάει τη σιωπή της - "Με χρησιμοποιούν για να ξεχάσει ο κόσμος την Κίνα!"


ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΡΕΤΡΟ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΑΝΤΖΕΛΑΣ...





1 σχόλιο:

  1. Ο Δορυφόρος που επιβλέπει το χωριό είναι εδώ για να σας πει όλα τα καυτά νέα του χωριού.

    Ποιός είναι ο νέος μεγάλος καλλιτέχνης που έβγαλε από τα σπλάχνα της η κασσωπίτικη γη;

    Πρώην ξενοδόχος και εργολάβος που τα παράτησε όλα για χάρη της τέχνης. Τα παράτησε όλα και εκθέτει τα έργα στη πόλη σε γκαλερί. Το όνομα του Μιχάλης και το καλιτεχνικό του Μιχαήλ Άγγελος Κασωπίτιους. Άφησε τα ξενοδοχεία και τις εργολαβίες γιατί τον κέρδισε η τέχνη και έδωσε το είναι του σε αυτήν.

    Ορέ λέτε και οι υπόλοιποι να αφήκουνε ήσυχο τον τόπο και να το ρίξουνε στη τέχνη μπας και γλυτώσουμε. Ο μπούφος θα λέει ανέκδοτα και θα ανεβάζει κομωδίες, ο χάρης θα αφιερωθεί στον αθλητισμό, ο παπατζής να γενεί ταχυδακτυλουργός από την αγάπη για τη τράπουλα, ο φατήρας θα το ρίξει στην ποίηση γιατί με τόσες αρλουμπολογίες που έχει πει έχει ταλέντο, o γοργόνας στο κολύμπι και στις υποθαλάσσιες φωτογραφίες, η λάμια στη συγγραφή διηγημάτων για παιδιά, ο πέτρος θα διαβάζει τα διηγήματα της λάμιας, και ο νικάτσας με τον πολιτιστικό θα εκθέτει τα έργα σε όλη την ευρώπη. Ορέ ειμάστενε πολιτισμένοι εδώ ορέ Γεωργίου όχι μαλακίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...