Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Ταξιτζής μαχαίρωσε 19χρονο Βρετανό τουρίστα στο Λαγανά

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα Βρετανός τουρίστας στο Λαγανά της Ζακύνθου μετά από θανάσιμη μαχαιριά που δέχθηκε από ταξιτζή κατά τη διάρκεια συμπλοκής.
Σύμφωνα την αστυνομία, το περιστατικό συνέβη έξω από ένα «φαστ φουντ», στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά, στις 3.05 τα ξημερώματα.
Λίγο πριν συμβεί το μοιραίο, ο άτυχος Βρετανός 19 ετών μαζί με τέσσερις φίλους του εμπλάκησαν σε διαπληκτισμούς με δύο ταξιτζήδες σταθμευμένους στο δρόμο, επειδή, όπως υποστήριξε ο 21χρονος δράστης, οι τουρίστες τους ενοχλούσαν με λέιζερ. Τότε ο ταξιτζής πήρε ένα μαχαίρι που είχε μέσα στο ταξί τραυματίζοντας θανάσιμα στην καρδιά τον Ρόμπερτ Τζέιν Σέβατζ, ενώ οι φίλοι του φέρουν τραύματα στην κοιλιά, στην πλάτη και σε όλο τους το σώμα.
Αμέσως μετά την αιματηρή συμπλοκή, ο δράστης μαζί με το φίλο του εξαφανίστηκαν και πέταξαν το μαχαίρι στη θάλασσα.
Τρεις ώρες αργότερα, στις 6.30 το πρωί, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 21χρονο ταξιτζή στο σπίτι του και λίγο αργότερα το φίλο του ως συνεργό. Το πρωί δύτες έπεσαν στη θάλασσα, στο σημείο που υπέδειξε ο δράστης, και βρήκαν το μαχαίρι.


http://www.ltcnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...