Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Η καλλονή από την Κέρκυρα που σαρώνει τις πασαρέλες


Η Χριστίνα Αυλωνίτη, μια καλλονή 15 Μαΐων, διακρίθηκε σε διαγωνισμούς ομορφιάς και εκπροσωπεί την Ελλάδα στον Miss Teen World Supermodel, στα Φίτζι.
Η γνωριμία μας μαζί της έγινε μέσω...
ενός mail. Η Βρετανίδα μητέρα της ήρθε στην Κέρκυρα, παντρεύτηκε και έκανε παιδιά και έμεινε εδώ. Εκείνη ήταν που αρχικά, στις αρχές του χρόνου, έστειλε ένα mail στο corfupress.com και με μεγάλη ευγένεια, απλά μας ενημέρωνε για την πρόοδο της κόρης της, που παράλληλα είναι ένα δικό μας παιδί, μια Κερκυραία που άνοιξε τα φτερά της για να αποδείξει ότι, όταν κάποιος θέλει κάτι πολύ, μπορεί να τα καταφέρει.
Η Χριστίνα Αυλωνίτη, μια νέα κοπέλα από τους Αυλιώτες, που πήγε σχολείο στο Γυμνάσιο Αγρού, κόρη του Βασίλη και της Σάντρα, κάνει 10 χρόνια μπαλέτο στη σχολή χορού της Σαμάνθα Σπύρου, έχει κερδίσει πολλά βραβεία και μεγάλη της επιθυμία είναι να καταφέρει να μπει στο Πανεπιστήμιο.
Κυνηγώντας το όνειρο...

Εν τω μεταξύ κυνηγά το άλλο μεγάλο όνειρό της, να κατακτήσει τις παγκόσμιες πασαρέλες και φαίνεται ότι τα καταφέρνει, παρά τα (μόλις) 15 χρόνια της.
Τον Μάρτιο του 2011 εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό Top Model Worldwide που διεξήχθη στο Metropole Hotel του Λονδίνου.
Ο διαγωνισμός Top Model Worldwide είναι ο πρώτος διεθνής διαγωνισμός για νέα μοντέλα. Εκείνες που κατακτούν τίτλους αμείβονται με συμβόλαια με εταιρείες μόντελιγκ, μάνατζερ, επιδείξεις μόδας και φωτογραφίσεις.
Εκπροσωπεί την Ελλάδα στα Φίτζι

Η Χριστίνα όμως δεν έμεινε εκεί, Κέρδισε την δεύτερη θέση στον διαγωνισμό Miss Halton Model Girl UK (χάρη στην διπλή υπηκοότητά της) εξασφαλίζοντας μια θέση στον τελικό για τον διαγωνισμό Miss Teen Model που θα γίνει στο Μάντσεστερ στις 25 Σεπτεμβρίου.
Τα κατάφερε όμως να περάσει και στον τελικό, μαζί με 24 διαγωνιζόμενες από όλο τον κόσμο, για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο διαγωνισμό Miss Teen World Supermodel Pageant, που θα γίνει στα νησιά Φίτζι στις 25 Σεπτεμβρίου 2011. Ίδια ημερομηνία, δύο διαγωνισμοί. Η επιλογή της Χριστίνας ήταν να εκπροσωπήσει την Ελλάδα κι έτσι ένα κορίτσι από την Κέρκυρα θα φθάσει στα μακρινά νησιά Φίτζι σε ένα μήνα περίπου, κουβαλώντας μαζί τα όνειρά της και πολύ θέληση.
Ελπίζουμε να την γνωρίσουμε κι από κοντά πια, όταν επιστρέψει με μια διάκριση στις αποσκευές της. Κι ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...