Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΘΕΛΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ;;; ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

Τό στειλε ο "lelakas"


21 σχόλια:

  1. ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΒΙΑΣΜΩΝ!


    Άλλη μια υπόθεση βιασμού στο Αφγανιστάν συγκλονίζει την παγκόσμια κοινή γνώμη, όχι φυσικά για την καθεαυτή πράξη του βιασμού, αφού αποτελεί καθημερινότητα στην "πολιτισμένη" κοινωνία των Μουτζαχεντίν, αλλά το γεγονός ότι στο θύμα του βιασμού επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 ετών, επειδή κατήγγειλε το γεγονός! Οι γυναίκες σύμφωνα με το κοράνι, το ιερό βιβλίο των μουσουλμάνων, θεωρούνται περουσιακά στοιχεία του ανδρός, ο οποίος μπορεί να τους συμπεριφέρεται με όποιον τρόπο θέλει.Η εν λόγω γυναίκα είχε πέσει θύμα βιασμού από τον ανιψιό του συζύγου της πριν δυο χρόνια, από την οποία σεξουαλική επίθεση έμεινε έγκυος. Για να αποφυλακιστεί η ίδια, αλλά και να αναγνωρίσει ο βιαστής ανιψιός της το παιδί αναγκάστηκε να τον παντρευτεί! Με αυτήν την παράλογη λογική αφήνονται ελεύθερα τα θύματα βιασμού στο Αφγανιστάν, διαφορετικά αντιμετωπίζουν αδιανόητες ποινές φυλάκισης, επειδή βρίσκουν το σθένος να καταγγείλουν τους βιασμούς τους! Πάρτε μια ιδέα για το πως θέλουν να καταντήσουν και την δική μας πατρίδα, οι υποστηρικτές της Σαρίας...

    http://4.bp.blogspot.com/-bB7jG1c3LIA/Ttibr4KWZSI/AAAAAAAAQyU/2pipTXm4bxU/s320/%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25B3%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25B9%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25BD.ashx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxaxax, poly gelio
    kamia-dyo apo aytes miazoun alitheia sta pragmaika koritsia
    xaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γελαει ολος ο κεθρος μαζι τους
    χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η ξανθια ειναι ολα τα λεφτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 3/12/11
    ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟ ΣΤΕ.... ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΕΜΠΟΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΕΓΗΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ;


    Στις 2 Δεκεµßρίου 2011 που εκδικαζόταν στο ΣτΕ η αίτηση ακύρωσης του νόµου για το χαράτσι της ΔΕΗ παρευρεθήκαµε εγώ και η κόρη µου,
    Εκεί που πρόκειται να εστιάσω είναι στο τί ειπώθηκε από την πλευρά του δηµοσίου, Σε τρεις αγορεύσεις που όχι µόνο δεν είχαν συνοχή αλλά ήταν και πλήρεις αßασίµων η επιχειρηµατολογία τους είχε ως εξής:
    1. κάθε νόµος, αφού είναι νόµος πρέπει να ακολουθείται
    2. όλοι έχουν ήδη πληρώσει το χαράτσι άρα δεν τίθεται λόγος ακύρωσης του (!)
    3. εάν ακυρωθεί το χαράτσι θα µπεί άλλο σκληρότερο µέτρο
    4. το χαράτσι είναι η επιßεßαίωση της αξίας της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων Πολιτών (!)
    5. το χαράτσι είναι ανταποδοτικό
    Από τα επιχειρήµατα όµως που έßαλα σε λίστα προκύπτει το εξής, κάτι που άµεσα το κατάλαßε και ο πρόεδρος του ΣτΕ όπως θα παραθέσω παρά κάτω: ότι το χαράτσι είναι ουσιαστικά το ενοίκιο που µας επιßάλλουν να πληρώσουµε για να µην κατασχεθούν οι περιουσίες µας (δηλ. οι ιδιωτικές περιουσίες των Ελλήνων Πολιτών) υπέρ των δανειστών, του Μνηµονίου, των κατοχικών δυνάµεων. Δηλαδή, ότι η… ‘ανταπόδοση’ του χαρατσιού έγκειται στο ότι θα έχεις και θα έχω το δικαίωµα να κρατήσεις και να κρατήσω όχι µόνο το σπίτι σου και σπίτι µου αλλά και το δικαίωµα να µένεις καν σε σπίτι (αφού το πληρώνουν και οι ενοικιαστές / χρήστες), να στεγάζεις την όποια επιχείρηση σου εάν το πληρώσεις, για ένα ßεßαίως χρόνο, εκτός εάν εντός του χρόνου χρειαστούν να σου ζητήσουν και άλλα χρήµατα οπότε θα σε ξαναχαρατσώσουν πρίν να µπεί ο νέος χρόνος.
    Ο πρόεδρος του ΣτΕ που το ‘έπιασε’ αυτό ρώτησε τότε τον δικηγόρο του δηµοσίου « εγγυάται το Δηµόσιο ότι µε την πληρωµή του χαρατσιού για το 2011 και 2012 µόνο όπως ισχυρίζεσθε θα εξασφαλίσει και τις αξίες και την ακεραιότητα / αποφυγή κινδύνου για τις ιδιωτικές περιουσίες και θα αποφύγετε την χρεοκοπία για την αποφυγή της οποίας ισχυρίζεσθε ότι επιßάλλατε το χαράτσι;».
    Στην ερώτηση αυτή ο δικηγόρος του δηµοσίου απάντησε « οχι ßέßαια απλώς έτσι πρέπει να γίνει γιατί αυτός είναι ο νόµος» και µετά ψέλλισε και κάτι περί µεγάλης προσπάθειας της ‘κυßέρνησης’ να αποφύγει χρεοκοπίες, κλπ.
    Άρα, είναι εµφανές ότι αποδοχή πληρωµής του χαρατσιού είναι επίσης αποδοχή ότι ουσιαστικά οι περιουσίες µας και το Δικαίωµα µας σε στέγη δεν µας ανήκουν και ανά πάσα στιγµή δεχόµαστε να µας κατασχεθεί η περιουσία µας υπέρ των δανειστών προς αποφυγή ‘χρεοκοπίας’.
    ΣΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ Ή ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ / ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΔΕΗ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΑΠΕΜΠΟΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΕΓΗΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ.

    Συνεπώς, είναι σαφές ότι είναι µέγα λάθος η πληρωµή του χαρατσιού ούτως ή άλλως, πόσω µάλλον εν αναµονή εκδόσεως της αποφάσεως από το ΣτΕ επ’ αυτού, κάτι που δεν θα γίνει νωρίτερα από το τέλος Ιανουαρίου.
    Γιατί τόσος χρόνος µέχρι την έκδοση αποφάσεως όταν πρόκειται για θέµα τέτοιας µείζονος σηµασίας σε κάθε επίπεδο ;
    Η απάντηση είναι απλή : διότι κατ’ αρχάς θα προσπαθήσουν να φοßίσουν όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες να τους δώσουν ζεστό χρήµα, το οποίο ßέßαια δεν θα επιστρέψουν ποτέ ακόµα και στην περίπτωση έκδοσης ακυρωτικής αποφάσεως καθώς θα το ‘συµψηφίσουν’ µε χίλια µύρια άλλα ‘έκτακτα’ της εφορίας, και κατά δεύτερον το ίδιο το ΣτΕ θέλει να δει πόσο το ‘παίρνει’ να εκδώσει φιλοκυßερνητική απόφαση. δεν πληρώνουµε το χαράτσι, µόνο το ρεύµα
    2. δηλώνουµε επισήµως ένσταση και µη αναγνώριση του νόµου τόσο στην ΔΕΗ όσο και στην ΔΟΥ
    3. ασφαλίζουµε τα ερµάρια όπου ßρίσκονται οι ‘χελώνες’ της ΔΕΗ όσον αφορά την προσßασιµότητα συνεργείων σε αυτές
    4. οργανωνόµαστε στις γειτονιές µας επί του θέµατος
    Όλγα Γ. Γεριτσίδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρακαλώ μην αφήνετε απειλητικά σχόλια.Δεν θα γίνονται δεκτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ore aytes oti kai na tsou kameis, pale pasok kai babatsi tha psifoune.
    tsou kame ena kalo pou tsi pire sto dhmo kai de mpa na vouliaksei o topos aytes ekei, pasok kai babatsi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. CHEMICAL TRAILS – ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ http://eleftheri-epistimi.blogspot.com/2011/12/chemical-trails.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΓΚΑΛΟΠ:

    ΠΟΙΟΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟΥ ΚΕΘΡΟΥ:

    Α.ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
    Β. ΤΙΣ ΞΑΝΘΟΥΛΕΣ
    Γ. ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΝΟ
    Δ. ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΕΡΟΥΛΑΔΕΣ
    Ε. ΤΗΝ ΣΑΥΡΑ
    Δ. ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ
    Ε. ΤΟ ΝΙΑΦΡΑ
    ΣΤ. ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗ
    Ζ. ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΦΡΑΓΚΟΚΟΤΑ
    Η. ΤΟ ΚΟΥΛΟΥΜΠΑΧΑΤΟ
    Θ. ΤΟ ΣΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. xaaxaaa kalo
    o fortigatzhs kai ta koritsia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ! ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ ΣΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ...


    Στην οικονομική κρίση οφείλεται η αυξητική τάση των αυτοκτονιών στην Ελλάδα. Μόνο το πρώτο πεντάμηνο του έτους, η αύξηση περιστατικών άγγιξε το 40%. Διαβάστε τι "λένε" τα στοιχεία αναλυτικά... Σύμφωνα με στοιχεία της εθελοντικής οργάνωσης "Get Involved", του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η χώρα κατατάσσεται στην πρώτη θέση της λίστας με τις ευρωπαϊκές χώρες, που παρουσιάζουν αύξηση των αυτοκτονιών. Ειδικότερα, μόνο το πρώτο πεντάμηνο του 2011 καταγράφεται ποσοστό αύξηση που αγγίζει το 40%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΜΠΑΝΑNΕΣ ΚΑΙ ΑΓΓΟΥΡΙΑ… ΚΑΗΚΕ!

    Είναι βέβαιο ότι ζούμε στην 3η χιλιετία; Παρακολουθώντας τα τηλεγραφήματα των διεθνών πρακτορείων, κινδυνεύω να ξεχάσω σε ποια εποχή ζω. Στην Αίγυπτο, όπου ως γνωστόν οι «εξεγερμένοι» έφεραν τη δημοκρατία, απαγορεύτηκε σε γυναίκες στην να ακουμπούν μπανάνες, αγγούρια και κολοκύθια.

    Μιλώντας στην αιγυπτιακή εφημερίδα «Ελ-Σενούζα» ένας θρησκευτικός λειτουργός, απαγόρευσε στις γυναίκες να ακουμπάνε τρόφιμα όπως μπανάνες, κολοκύθια και αγγούρια. Ο Αιγύπτιος θρησκευτικός λειτουργός ανακοίνωσε πως απαγόρευσε στις γυναίκες όχι μόνο να τρώνε μπανάνες και κολοκύθια που μοιάζουν με το αντρικό σεξουαλικό όργανο, αλλά ακόμη και να τα ακουμπούν.

    Ο ιμάμης αυτός είπε πως σε περίπτωση που θέλουν να τα φάνε θα πρέπει να ζητάνε βοήθεια από τους συζύγους τους, ενώ πρόσθεσε πως τα φρούτα και τα λαχανικά πρέπει να τα κόβουν οι άντρες. (εφ. Ραντικάλ - TourkikaNea)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. re paidia posa sakia elies eklepsan telika apo ton sotiri ton bagioko?akousa 4 einai alitheia?ta eixe leei mprosta apo to spiti toy kai to proi pou ksipnise den brike tipota..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επιδρομή στις καταθέσεις προ των πυλών
    15-12-2011 11:17:05
    Όπως τονίζει με άρθρο της η εφημερίδα Δημοκρατία το τελευταίο κάστρο ΤΟΥ Έλληνα πολίτη πρόκειται να υποστεί μεγάλη επιδρομή.Εξετάζεται η αύξηση φορολόγησης των τόκων που μπορεί να φτάνει από το 15% έως και το 45%!Μετά τους μισθούς, τις συντάξεις, τα ακίνητα και οτιδήποτε κινείται, η κυβέρνηση ετοιμάζεται τώρα να βάλει χέρι και στις καταθέσεις που αποτελούν το τελευταίο αποκούμπι των χειμαζόμενων από την οικονομική κρίση φορολογουμένων.

    Στο υπουργείο Οικονομικών επεξεργάζονται σενάρια που προβλέπουν την αύξηση της φορολόγησης των καταθέσεων,είτε με αύξηση του σχετικού συντελεστή αυτοτελούς φορολόγησης είτε με προσθήκη του εισοδήματος από τόκους στη φορολογική κλίμακα.
    Η αύξηση της φορολόγησης του εισοδήματος από «κεφάλαιο» (ακίνητα, καταθέσεις, κινητές επενδύσεις κ.λπ.) αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά της εισπρακτικής πολιτικής για τα επόμενα χρόνια. Μάλιστα, στο επικαιροποιημένο Μνημόνιο, που συνοδεύει την τελευταία έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, το υπουργείο Οικονομικών αναφέρει ως πηγή πρόσθετων εσόδων για τη διετία 2013-2014 την εξίσωση της φορολόγησης του εισοδήματος από «κεφάλαιο».
    Πληροφορίες από το υπουργείο αναφέρουν ότι εξετάζονται δύο σενάρια αναφορικά με τη φορολόγηση των καταθέσεων.
    Το πρώτο σενάριο προβλέπει την αύξηση του υφιστάμενου συντελεστή φορολόγησης των τόκων από τις καταθέσεις. Ο συντελεστής σήμερα είναι 10% και εξετάζεται η αύξησή του στο 15%. Μάλιστα, η αύξηση αυτή εξετάζεται να συνοδευτεί και από θέσπιση αυτοτελούς φορολόγησης με τον ίδιο συντελεστή και στα εισοδήματα από την άλλη μεγάλη μορφή «κεφαλαίου», τα ακίνητα.
    Το δεύτερο σενάριο προβλέπει τη φορολόγηση των τόκων από τις καταθέσεις με βάση την κλίμακα φορολογίας εισοδήματος. Εφόσον επιλεγεί τελικά αυτός ο τρόπος φορολόγησης, οι τόκοι των καταθέσεων θα φορολογούνται με συντελεστή που θα φτάνει ακόμη και το 45% (για όσους έχουν εισόδημα ύψους άνω των 100.000 ευρώ). Εφόσον επιλεγεί αυτή η λύση, όπως είναι και το πιθανότερο, τότε θα συνεχίσει να γίνεται η παρακράτηση του φόρου των τόκων από τις τράπεζες και στη συνέχεια ο φορολογούμενος θα λαμβάνει μια βεβαίωση από την τράπεζα την οποία θα υποβάλει στην Εφορία μαζί με τη φορολογική του δήλωση. Επίσης, θα δηλώνει κανονικά το ποσό των τόκων που εισπράττει και αυτό θα προστίθεται στο συνολικό του εισόδημα. Εφόσον έχει εισόδημα χαμηλότερο των 5.000 ευρώ ετησίως (όσο είναι δηλαδή το αφορολόγητο όριο), ο φόρος των τόκων που του έχει παρακρατηθεί θα επιστρέφεται. Αν έχει εισόδημα έως 12.000 ευρώ, τότε δεν θα έχει καμία διαφορά, αφού ο συντελεστής φορολόγησης στο τμήμα του εισοδήματος από τα 5.000 έως τα 12.000 ευρώ είναι 10%. Αν έχει υψηλότερο εισόδημα, τότε θα πληρώνει επιπλέον φόρο για τους τόκους των καταθέσεών του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΤΡΑΤΟ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
    Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis 12/12/11 για την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», αυξημένο σε σχέση με το 2008 είναι το ποσοστό των πολιτών που εναποθέτει τις ελπίδες του στην Εκκλησία, ενώ την ίδια στιγμή καμία εμπιστοσύνη δεν φαίνεται να έχει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
    Ωστόσο, παρόλο που η σχέση τους με την Εκκλησία φαίνεται να γίνεται καλύτερη, το μήνυμα «αγαπάτε αλλήλους» απομακρύνεται όλο και περισσότερο, καθώς οι πολίτες αναφέρουν ότι......
    είναι διστακτικοί με τους ανθρώπους δίπλα τους, ενώ έχουν πάντα τα μάτια τους «ανοιχτά».
    Οι Έλληνες σερφάρουν στο Διαδίκτυο
    Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την πανελλαδική δημοσκόπηση που έγινε σε δείγμα 2.200 ατόμων οι Έλληνες έχουν βάλει το Internet καλά στη ζωή τους! Συγκεκριμένα, το ποσοστό σήμερα φθάνει το 50,5%, τη στιγμή που τον Μάρτιο του 2006 δεν ξεπερνούσε τα 23%. Το 91,5% των νεαρών, ηλικίας από 18 έως 24 σερφάρουν στο internet, ενώ το 21,6% αφορά μεγαλύτερες ηλικίες. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός, ότι ο κόσμος του Διαδικτύου έχει προσελκήσει ακόμα και άτομα ηλικίας 65 ετών και άνω.
    Οι Έλληνες παρακολουθούν ειδήσεις, αλλά όχι τις κινήσεις του... ΔΝΤ
    Αγαπημένη δραστηριότητα των Ελλήνων, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση είναι η ανάγνωση ΕΙΔΗΣΕΩΝ με ποσοστό που αγγίζει το 80,9%.
    Ωστόσο, παρόλο που το ΔΝΤ έχει καθημερινά πρωταγωνιστικό ρόλο στα δελτία ειδήσεων, φαίνεται πως δεν αφορά τους πολίτες, οι οποίοι δεν εμπιστεύονται αυτό τον θεσμό. Παράλληλα, στο ερώτημα ποιους θεσμούς εμπιστεύονται περισσότερο, ο στρατός είναι η επικρατέστερη απάντηση. Πιστοί παραμένουν οι πολίτες στην Εκκλησία, η οποία κατέχει τη δεύτερη θέση στη λίστα αυτή. Μάλιστα, η δημοσκόπηση δείχνει ότι η Ελλάδα κατέχει εδώ και χρόνια το χαμηλότερο ποσοστό ΑΘΕΩΝ στην Ευρώπη.
    Το 95% απάντησε πως είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι, ενώ μόνο το 1,5% πιστεύει σε άλλη θρησκεία. Παράλληλα, το 23,3% ισχυρίζεται πως πηγαίνει στην Εκκλησία τουλάχιστον δύο ή τρεις φορές το μήνα.
    Την τρίτη θέση κατέχει η Αστυνομία, με 4,9% μονάδες σε αντίθεση με την Εκκλησία που το ποσοστό αγγίζει το 5,1%.
    Η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια που επικρατούν στην κοινωνία κρατάνε το ενδιαφέρον των Ελλήνων στραμμένο στα ΜΜΕ, με την καθημερινή χρήση της τηλεόρασης ως μέσου ενημέρωσης να «αγγίζει» το 87,7%, παρουσιάζοντας ανοδική πορεία, σε αντίθεση με το ραδιόφωνο, που μειώνεται στο 34,9%.
    Οι ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ χάνουν την εμπιστοσύνη των πολιτών
    Από «φίλοι σε απλοί γνωστοί» φαίνεται να εξελίσσεται η σχέση μεταξύ των συνδικαλιστών και των πολιτών, με τους πρώτους να χάνουν όλο και περισσότερους οπαδούς. Σύμφωνα με δημοσκόπηση, οι πολίτες εμπιστεύονται λιγότερο τους συνδικαλιστές, οι οποίοι κατέχουν μία από τις τελευταίες θέσεις στη λίστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ Κ.ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ

    Σημερα η πολη της θηβας ειχε την τιμη να βρεθει ο Αρχαιολογος κ.ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ και για οσα εμποδια του εχουν βαλει ωστε να μην βγει ακομα στο φως.εξηγησε καθαρα και σε ολους την ανακαλυψη που εκανε πριν 38 χρονια.ειπε το τι ειδε μεσα στην πυραμιδα (του αμφειου και ζηθων). μιλησε καθαρα και ειπε εδω ειναι η αρχαιοτερη πυραμιδα του κοσμου.και οτι μετα την ανακαλυψη του τον μετεθεσαν ξαφνικα.με χαρα ειδα κοσμο απο 5 εως 80 ετων να δειχνουν και να θελουν να μαθουν τι υπαρχει μεσα στην πυραμιδα.με χαρα ειδα αντιδημαρχο της θηβας να ειναι παρον και επιτελους να δειχνουν ενδιαφερον.λυπηρο ηταν οτι ενω το ηξεραν ολοι δεν παρευρεθηκαν οι τοπικοι 4 βουλευτες αλλα και ο
    δημαρχος και ο περιφερειαρχης. θα ειχαν πιο σημαντικα πραγματα να κανουν..... αισθηση προκαλεσε οτι δεν βρεθηκε ουτε ενας που να πει στον αρχαιολογο οτι εχει αδικο....εξηγησε οτι οι μελετες που εχει κανει σε διεθνη επιπεδο τις εχουν δεχθει ολες..... Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ............


    thiva-hellas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
    Για να μάθετε πως αρρωσταίνουν τα παιδιά από καρκίνο θα ήθελα να προσέξετε αυτό που θα σας πώ(Τα πρόσωπα είναι φανταστικά).
    - Ένα απόγευμα παίρνουν οι γονείς την ΜΑΙΡΟΥΛΑ (4 ετών) και την πηγαίνουν στον(στην) παιδίατρο για ένα συνηθισμένο εμβόλιο(MMR ας πούμε).Αφού εμβολιάσθηκε η μικρή έφυγαν και....

    πήγαν σπίτι τους. Μετά από 3 περίπου μήνες η μαιρούλα αρχισε να έχει τα πρωινά για κανα 5λεπτο τάση για εμετό. Επίσης χωρίς ιδιαίτερη αιτία η μαιρούλα έπεφτε συνεχώς και χτυπούσε. Ανησύχησαν οι γονείς και πήγαν πάλι την μαιρούλα στον(στην) παιδίατρο. Μόλις είδε την μαιρούλα ο(η) παιδίατρος είπε στους γονείς να πάνε στα νοσοκομεία παίδων της Αθήνας και θα ειδοποιήσει να τους περιμένει νευρολόγος. Ανήσυχοι οι γονείς ρώτησαν τι συμβαίνει, οπότε ο(η) παιδίατρος τους απάντησε: Λόγο του εμβολίου που έκανε η μαιρούλα πιθανώς να έχει δημιουργηθεί κύστη με υγρό στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Οι γονείς σάστισαν.
    -Πήραν την μαιρούλα και την πήγαν στο νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ όπου τους περίμενε νευρολόγος. Μόλις εξέτασε ο νευρολόγος την μαιρούλα έδωσε εντολή για μαγνητική στο κεφάλι. Οι γονείς τρελάθηκαν και είπαν στον νευρολόγο αυτά που τους είπε ο(η) παιδίατρος. Τότε κυνικά ο νευρολόγος τους είπε ότι μάλλον το υγρό έχει γίνει όγκος. Αμέσως η μητέρα ρώτησε τον γιατρό:Αφού τα εμβόλια δημιουργούν τέτοια προβλήματα γιατί οι γιατροί δεν ενημερώνουν τον κόσμο. Η απάντηση του νευρολόγου ήταν η εξής: Εγώ δεν εμβολιάζω τα παιδιά μου αλλά ποιός μπορεί να τα βάλει με τις φαρμακοβιομηχανίες από την στιγμή που καταφέρνουν να εγκρίνει ο ΕΟΦ τα δηλητηριά τους; Ξαναρωτάει η μητέρα: Πως γίνεται να μην εμβολιάσω το παιδί μου και να το δεχτούν στο σχολείο; Απαντάει ο γιατρός: Μπορείς να πληρώσεις τον γιατρό να υπογράψει ότι έκανε το εμβόλιο το παιδί σου και να μην το κάνει. Οι γονείς ξέσπασαν σε λιγμούς.
    - Έγινε τελικά η μαγνητική και βρέθηκε ότι η μικρή μαιρούλα είχε έναν όγκο 5 εκατοστά στο πίσω μέρος του κεφαλιού εξαιτίας ενός εμβολίου. Αμέσως ξεκίνησε η διαδικασία για χειρουργείο. Εννοείτε ότι έπεσε και το σχετικό φακελάκι περί τα 3000 ΕΥΡΩ στον νευροχειρούργο.
    Μέχρι εδώ είναι το πρώτο μέρος της επιχείρησης. Τα κρούσματα λευχαιμιών και όγκων έχουν αυξηθεί κατακόρυφα μετά την εισαγωγή στην αγορά των νέων εμβολίων από το 2005 και μετά. Για προσέξτε το 2ο μέρος της επιχείρησης:

    http://ksipnistere.blogspot.com/2011/12/blog-post_7732.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι ληστές πατούσαν την κοιλιά της εγκύου – Σκηνές σοκ σε εισβολή σε σπίτι. Η Ελλάδα υπό νέα Οθωμανική κατοχή

    ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ.

    Δεν χωράει ο νους την απάνθρωπη συμπεριφορά των τριών ληστών που εισέβαλαν στο σπίτι ενός ζευγαριού στου Ζωγράφου. Το ζευγάρι που μένει στην οδό Ευρυνόμης ξύπνησε τα χαράματα από το θόρυβο που έκαναν οι τρεις ληστές-εισβολείς. Ήταν λίγο μετά τις τέσσερις όταν οι δράστες μπήκαν στο διαμέρισμα. Το ζευγάρι είδε τρία όπλα να τους σημαδεύουν.

    Οι ληστές είχαν άγριες διαθέσεις. Όταν είδαν πως η γυναίκα ήταν έγκυος δεν δίστασαν για να “πείσουν” το σύζυγό της να τους αποκαλύψει που ήταν τα χρήματα να πατήσουν κυριολεκτικά την κοιλιά της άτυχης γυναίκας απειλώντας να σκοτώσουν εκείνη και το μωρό.
    Όπως ήταν φυσικό μπροστά σε αυτό το θέαμα ό άτυχος σύζυγος παρέδωσε ότι πολύτιμο υπήρχε στο σπίτι, χρήματα, χρυσαφικά, τον ηλεκτρονικό υπολογιστεί ως και τα κλειδιά της μηχανής προκειμένου να φύγουν και να πάψουν να απειλούν τη σύζυγο και το αγέννητο μωρό τους.
    Η άτυχη γυναίκα υπέστη σοκ, για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό μαιευτήριο για να εξετάσουν οι γιατροί και την κατάσταση του μωρού.

    http://greeknation.blogspot.com/2011/12/blog-post_1756.html

    ΒΑΛΕ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ!!
    ΑΣ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ρενα βλαχοδημητροπουλου22 Δεκεμβρίου 2011 στις 11:06 μ.μ.

    21 Δεκεμβρίου 1944: Η ηθοποιός Ελένη Παπαδάκη δολοφονείται από τους κλεφτοσυμοριτες του ΚΚΕ

    Η Ελένη Παπαδάκη (4 Νοεμβρίου 1903 - 21 Δεκεμβρίου 1944) ήταν η κορυφαία ελληνίδα ηθοποιός του Μεσοπολέμου, την οποία ο Γρηγόρης Ξενόπουλος είχε χαρακτηρίσει 'αδιαμφισβήτητη διάδοχο της Κοτοπούλη'.
    Όπως γράφει ο ιστορικός και δημοσιογράφος Γεώργιος Λεονταρίτης «πολλές αριστερες γυναίκες του θεάτρου μισούσαν την Παπαδάκη διότι δεν μπόρεσαν να την επισκιάσουν».

    Η πλειοψηφία καταδίκασε και διέγραψε την ηθοποιό Ελένη Παπαδάκη με την κατηγορία ότι υπήρξε ερωμένη του κατοχικού πρωθυπουργού Ιωάννη Ράλλη. Στη διαγραφή της πρωτοστάτησαν γνωστοί αριστεροί καλλιτέχνες πως ο Σπύρος Πατρίκιος, ο Δήμος Σταρένιος, ο Λ. Δαρζέντας, η Ολυμπία Παπαδούκα και η Καίτη Ντιριντάουα. Η τελευταία κατά την περίοδο της Κατοχής διατηρούσε σχέσεις με γνωστούς μαυραγορίτες. Λίγο πριν από την αποχώρηση των Γερμανών όμως φρόντισε να αποκτήσει διασυνδέσεις με την αριστερά και το ΕΑΜ και να αλλάξει στρατόπεδο.
    Ο «ανακριτής» ρώτησε ειρωνικά:

    «Πού είναι η κυρία Ράλλη;». Μπροστά του είχε ένα έγγραφο το οποίο ανέφερε ότι η Παπαδάκη είχε παντρευτεί τον Ιωάννη Ράλλη. «Πότε έκανες τους γάμους σου;».

    Έκπληκτη η Παπαδάκη άργησε λίγο να απαντήσει. «Δεν καταλαβαίνω τι θέλετε να πείτε. Ο πατέρας μου ήταν φίλος με τον Ράλλη». «Ασ’ τα αυτά. Να τι λέει το φυλλάδιο...». «Αν ήταν έτσι, θα φοβόμουνα, δεν θα είχα μείνει εδώ, θα πήγαινα στο κέντρο να κρυφτώ. Κι άλλωστε ο Ράλλης έχει νέα και όμορφη γυναίκα».

    Ο «ανακριτής», ένας εργάτης στα κάρβουνα με το όνομα Τάκης, σηκώθηκε οργισμένος και τη χαστούκισε. Από τη στιγμή εκείνη η τύχη της τραγικής ηθοποιού ήταν προδιαγεγραμμένη. Μετά τη σύντομη ανάκριση η Παπαδάκη οδηγήθηκε στη βίλα Παπαλεονάρδου στο Παγκράτι η οποία ήταν έδρα της Πολιτοφυλακής, μαζί με άλλες γυναίκες κρατούμενες.
    Το πρωί της 4ης Δεκεμβρίου 1944 μια μαύρη FORD εμφανίσθηκε στα διυλιστήρια της Ούλεν. Στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου καθόταν, τρέμοντας από τα κρύο και τον φόβο η Παπαδάκη. Όταν εξήλθε από το αυτοκίνητο αντίκρισε μια ομάδα από άνδρες του ΕΛΑΣ οποίοι αφαιρούσαν από τα υποψήφια θύματα χρήματα, κοσμήματα και ρολόγια. Επικεφαλής των ΕΛΑΣιτών ήταν ένας εικοσιτριάχρονος με αδρά χαρακτηριστικά, ο οποίος είχε το προσωνύμιο «Ορέστης». Οι άλλοι εκτελεστές ήταν ο Ιω. Κουκούτσης, ο Πέτρος Τζογανάκης παντοπώλης από τους Ποδαράδες, ο Βλάσσης Μακαρώνας, ο Στέφανος Λιόλιος κ.ά. Όταν ήλθε η σειρά της Παπαδάκη να αφήσει τα προσωπικά της αντικείμενα, ο «Ορέστης» την έστειλε με τους άλλους ομήρους. Δεν πέρασαν παρά λίγα λεπτά και ο «Ορέστης» τη θυμήθηκε: «Πως είπε αυτή πώς τη λένε; Παπαδάκη; Δεν είναι αυτή που καταδικάσανε στο σωματείο Ηθοποιών;».

    Αμέσως έδωσε τη διαταγή της εκτέλεσης.
    «Ο Μακαρώνας την παρέλαβε μπροστά στον Ορέστη, ο οποίος είχε διατάξει την εκτέλεση της με το Τσεκούρι, όπως γινόταν με τα άλλα πολυάριθμα θύματα. Την διέταξε να γδυθεί, ενώ εκείνη είχε αντιληφθεί ότι πλησιάζει το τέλος της και είχε τρομάξει πολύ. Έτρεμε από το κρύο και το φόβο και κλαίγοντας τους παρακαλούσε. Έβγαλε τη γούνα της, την οποία παρέλαβε ο Ορέστης και όταν τη διέταξε να βγάλει και τα υπόλοιπα ρούχα αναλύθηκε σε δυνατές κραυγές απελπισίας και σε γόους. Όρμησαν τότε σαν αφιονισμένοι πάνω της και μέσα σε έναν καταιγισμό από προπηλακισμούς, την έσυραν κοντά σε ανοιγμένο λάκκο, κι εκεί την έγδυσαν με τη βία. Ο Μακαρώνας ξαφνικά δείλιασε, τον πείραξαν και οι κραυγές της, και τελικά καθίζοντάς την χάμω, τράβηξε το περίστροφό του και της φύτεψε μια-δύο σφαίρες στον αυχένα…»

    Όπως όμως έδειξε αργότερα η ιατροδικαστική έρευνα, το πτώμα της άτυχης ηθοποιού έφερε μια μαχαιριά στον λαιμό και πλήγματα από τσεκούρι στο σώμα. Τέλος τα μάτια της - τα πιο όμορφα μάτια του ελληνικού θεάτρου - ήταν ορθάνοικτα από τρόμο και καθρέφτιζαν όλη τη φρίκη που είχε ζήσει.

    - Ιστολόγιο αφιερωμένο στην Ελένη Παπαδάκη: http://elenipapadaki.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ολα τα κομματοσκυλα του μπαμπατση, μπηκανε στο δημο... αχρηστα ατομα που τα πληρωνουμε για να πεινουν καφε και να καπνιζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...