Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Συζητήσεις απο το Facebook


21 σχόλια:

  1. xaxaaxaaaaaaaaaa
    poy einai ayto to profil ?? poy einai o kolo-baxxxas????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λιγότεροι ἀπὸ τοὺς μισοὺς ἔχουν πληρώσει τὸ χαράτσι.
    Διάβαζα λοιπὸν πὼς ἔχουν μαζέψει δύο δίς, ἐκεῖ ποὺ περίμεναν λιγότερα ἀπὸ 1,7. Εἶναι, λέει, πανευτυχείς, διότι ὅλοι πληρώνουν! Ἢ σχεδὸν ὅλοι!

    Καλάάάάά…

    Στὴν ἀρχὴ τρόμαξα!

    Σκέφθηκα πὼς ἴσως μείνω μόνη μου στὸ τέλος…

    Ἀλλὰ μᾶλλον κάποιοι γνωστοὶ δημοσιοκᾶφροι, χρησιμοποίησαν κατὰ τὴν προσφιλή τους μέθοδο, τὰ γνωστά τους κόλπα!

    Σκέφθηκαν τὰ ξεκατινιασμένα πὼς ἐὰν διασπείρουν ψευδὴ εἴδησι, θὰ τρομάξουμε (καλὴν ὥρα ὅπως ἐγώ) καὶ θὰ σπεύσουμε νὰ δανειστοῦμε, νὰ ξεπουληθοῦμε, νὰ ἐκπορνευθοῦμε πρὸ κειμένου νὰ βροῦμε τὸ χρῆμα καὶ νὰ τὸ καταθέσουμε στὰ πόδια τοῦ Μπένυ!

    Ἀγαπᾶ ὅμως ὁ θεὸς τὸν κλέφτη; Λᾶθος, κάποτε τὸν ἀγαποῦσε… Τώρα ἐτοιμάζεται νὰ τοῦ δώσῃ μίαν κλωτσιὰ καὶ νὰ τὸν στείλῃ στὸν ἀγύριστο! Μήπως δῆλα δή καὶ ἡσυχάσῃ ὁ τόπος διότι δὲν ἀντέχονται πλέον… Βρωμοῦν καὶ ζέχνουν!

    Φιλονόη.
    Λιγότεροι από το 50% έχουν πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ
    ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΙΛΟΓΛΟΥ


    Αντίθετα με όσα αναφέρουν τα παπαγαλάκια της μαζικής συσκότισης.Λιγότεροι απο το 50% έχουν προσέλθει μέχρι σήμερα στην ΔΕΗ για να πληρώσουν τον αντισυνταγματικό φόρο πάνω στα ακίνητα. Όμως κινδυνεύουμε από μια απόφαση του ΣτΕ, δεδομένου ότι το Δικαστήριο μπορεί να ερμηνεύσει, όπως το έκανε και με την “ συνταγματικότητα” του μνημονίου, την εκφρασμένη “ Βούληση” του Λαού που προσέρχεται πληρώνοντας

    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/12/blog-post_2874.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. hahaha wraio alla i vassilisa pou kolaei???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΕΝΙΝ, Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ: ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ KGB
    Το «Κυριακάτικο Βήμα» της 25/12/2011, μας πληροφορεί ότι οι Ρώσοι επιτέλους έμαθαν για την εβραϊκή καταγωγή του Λένιν και επισήμως. Κατατέθηκαν λέει 111 επίσημα ντοκουμέντα Μάιο-Ιούλιο ’11 αποχαρακτηρισμένα από την KGB, που το πιστοποιούν Κάλιο αργά παρά ποτέ. Είναι και αυτό μια εξήγηση του απύθμενου μίσους των μποσλεβίκων για κάθε τι Ορθόδοξο Χριστιανικό.Το άρθρο του "Βήματος" αναφέρει: Οι ρώσοι πολίτες είχαν τη δυνατότητα για πρώτη φορά να δουν δηµοσιοποιηµένα έγγραφα που επιβεβαιώνουν τις ιστορικές πληροφορίες ότι ο Βλαντίµιρ Ιλιτς Ουλιάνοφ, ο διάσηµος επαναστάτης Λένιν, ιδρυτής της Σοβιετικής Ενωσης, είχε εβραϊκή καταγωγή. Η αποκάλυψη ήταν σηµαντική, ειδικά σε µια χώρα όπου ο αντισηµιτισµός ήταν κρατική τακτική για πολλές δεκαετίες, ενώ ο Λένιν ακόµη λατρεύεται από πολλούς νοσταλγούς του σοβιετικού καθεστώτος. Τα 111 ντοκουµέντα, προερχόµενα από αποχαρακτηρισµένα έγγραφα της KGB, εκτέθηκαν από τον Μάιο ως τον Ιούλιο του 2011 στο Κρατικό Μουσείο Ιστορίας της Μόσχας.
    Μεταξύ άλλων περιλαµβανόταν και µία επιστολή που έγραψε η µεγαλύτερη αδελφή του Λένιν, Αννα Ουλιάνοβα, το 1932, οκτώ χρόνια µετά τον θάνατο του αδελφού της, απευθυνόµενη στον διάδοχό του Ιωσήφ Στάλιν. Ισχυριζόταν ότι ο παππούς τους από την πλευρά της µητέρας τους Ισραελ Μπλανκ ήταν ένας εβραίος από την Ουκρανία που έγινε χριστιανός ορθόδοξος το 1820 προκειµένου να αποφύγει τον διωγµό και να καταφέρει να µπει στην Ιατρική Σχολή. Η Ουλιάνοβα προέτρεπε τον Στάλιν να αποκαλύψει την εβραϊκή καταγωγή του Λένιν, αλλά το θέµα µπήκε στο αρχείο και η ίδια διατάχθηκε να σιωπήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. o tzeneral den koimate mono, alla paizei kai froutakia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτο μας ελειπε... να επανελθει ο μπατμαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οι τρεις πιο αχρηστοι μαζι!
    ο μπατμαν, ο τζενεραλ και ο τρεπεκλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ολα τα μεγαλα κεφαλια μαζεμενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΤΖΕΝΕΡΑΛ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΑΜΑΝΕ.
    ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ.
    ΟΥΤΕ ΕΚΑΤΟ ΨΗΦΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο μπατμαν πρωτος στις λαμογιες και στις κλεψιες και ο τζενεραλ, πρωτος στον εγωισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. stis ekloges o tzeneral oute 10 "like" den tha exei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπούλα ( Ελληναρά μου ) - Τα δελτία ειδήσεων δείχνουν τον “μέγα τρομοκράτη” Εφραίμ, που δεν σε πείραξε στο ελάχιστο…

    Ακόμα δεν κατάλαβες ; Τα δελτία ειδήσεων δείχνουν τον “μέγα τρομοκράτη” Εφραίμ, που δεν σε πείραξε στο ελάχιστο… Και ο μεγαλύτερος “τρομοκράτης”, το Κράτος, με τα πλοκάμια της κάθε αλληλοπλεκόμενης εξουσίας, θα σου φάει τα πάντα, αποταμιεύσεις, μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, σπίτια, αυτοκίνητο, ότι έχεις και δεν έχεις, ενώ εσύ θα πανηγυρίζεις (!!!), που έκλεισαν στο Κορυδαλλό τον Εφραίμ !



    Και τα ΜΜΕ της διαπλοκής θα παίζουν το ” σήριαλ Εφραίμ” , ενώ εσύ δεν θα μπορείς να πληρώνεις τους φόρους και τα χαράτσια και θα αναγκαστείς να τα ξεπουλήσεις όλα ! Ενώ εκείνοι θα έχουν τα λεφτά τους στις διάφορες Ελβετίες …Ενώ εκείνοι θα έχουν από 20 έως 30 ακίνητα, εσύ δεν θα μπορείς να συντηρείς ούτε ένα ! Και μαζί τους όλοι οι διαπλεκόμενοι που τρώγανε εδώ και 30 χρόνια τα σωθικά του Κράτους, τα λεφτά του Ελληνικού λαού,τα λεφτά των ταμείων και τις επιδοτήσεις της ΕΕ κλπ.






    Μετά τις έκτακτες εισφορές, μετά το πολύχρονο χαράτσι στα ακίνητα μέσω ΔΕΗ, έρχονται και αυξημένα τεκμήρια, που ο κόσμος δεν θα μπορεί να καλύψει, γιατί ή θα είναι άνεργος ή θα έχει μειωμένους μισθούς και συντάξεις κατά 40-50% … Ακόμα ένα δώρο του Υπουργού Οικονομικών κ. Βενιζέλου και των κυβερνήσεων Παπανδρέου- Παπαδήμου στον ελληνικό λαό ! Και στα μέτρα αυτά δεν λαμβάνεται υπόψη ο αριθμός των ανθρώπων που διαβιούν εκεί, για παράδειγμα παιδιά προστατευόμενα ή γονείς ηλικιωμένοι ! Ταυτόχρονα αυξάνουν τα όρια συνταξιοδότησης κατά 3 χρόνια …





    Γι’ αυτό έπρεπε να φυλακιστεί ο “επικίνδυνος” γέροντας Εφραίμ, ενώ οι λήσταρχοι κυκλοφορούν ελεύθεροι και ωραίοι και χωρίς δικαστικές επεμβάσεις για όσους οδήγησαν τη χώρα στο Οικονομικό χάλι των 32 ετών !Κανένας δεν συγκινήθηκε να δικάσει όσους έφαγαν τα λεφτά των Ελλήνων στ0 Χρηματιστήριο, στα δημόσια έργα, στα ασφαλιστικά ταμεία, στα Ολυμπιακά έργα και όσα άλλα κατήγγειλλαν σήμερα οι εφοριακοί …Σήμερα , λοιπόν, έχουμε στην Ελλάδα βάναυση καταπάτηση των πολιτικών και θρησκευτικών δικαιωμάτων όχι μόνο του γέροντα Εφραίμ, αλλά και της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων Χριστιανών Ορθοδόξων, οι οποίοι υφίστανται έναν απίστευτο, εξευτελιστικό, ρατσιστικό, πνευματικό, θρησκευτικό και οικονομικό διωγμό από τις αρχές του τόπου , στον οποίο συμμετέχουν διάφορα άτομα ετερόκλητα, αλλά τόσο γνωστά στο δημόσιο βίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. leipei o kolobaxen apo to panel. tha edine enan pio staliniko aera.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. το νερο απο του μεγγουλα και του καρακουσι εχουνε καμει το θαυμα τους!
    δεν μπορει τυχαια να μαζευτηκανε τοσοι χτηπημενοι σε δυο χωρια μοναχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. re paidia afou den egine ananaiwsh symvasaiwn sto dhmo, h mikrh ksanthoula pws kai DEN exase th thesh ths sta nera???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΞΑΝΘΟΥΛΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΝΧΑΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 12 ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τι πρέπει να είσαι για να είσαι στο Hollywood; http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eTCyByjUtKs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. σαν να μη περασε μια μερα ητανε σημερα στο Καπη στη Λουτσα. οι ιδιες φατσες λεγανε για τα ιδια και τα ιδια. Καπαρελι Ερημιτης μας απασχολουνε πεντε χρονια το ενα και δεκα χρονια το αλλο. οι ιδιοι ποντικοι μιλαγανε για τα ιδια πραματα ο κοσμος πολυς τους ακουγε και τους χειροκροταγε σαν να μην εχει παρει χαμπαρι για το πιοι φταινε.οι ιδιες φατσες στις ιδιες καρεκλες και οι ποντικοι πολιτικοι βρηκανε ευκαιρια να μιλησουνε σε κοινο. ερχονται βλεπεις κι εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. nai re kala ta leei. ti kapareli lete ? poios dimioyrgise to provlima? poios kyvernaei ayto to xorio ?
    tora oi idioi tha lisoun to provlima pou dimiourgisan gia na ksanamazezoyn psifoylakia.
    eidate logikoys anthropoys sto kapi??
    mono komatarxes kai afeleis
    ne re kala sas eipe o.... oti eiste moyniaaaa kai liga sas eipe
    kai kathosastan na akoyte tous komatarxes kai politikoys poy katestrepsan ton topo
    perimene na ton sosoun tora??
    eiste oloi moyniaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...