Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΜΠΑΝΑNΕΣ ΚΑΙ ΑΓΓΟΥΡΙΑ… ΚΑΗΚΕ!

By "Ο ΦΟΡΤΙΓΑΤΖΗΣ "




Είναι βέβαιο ότι ζούμε στην 3η χιλιετία; Παρακολουθώντας τα τηλεγραφήματα των διεθνών πρακτορείων, κινδυνεύω να ξεχάσω σε ποια εποχή ζω. Στην Αίγυπτο, όπου ως γνωστόν οι «εξεγερμένοι» έφεραν τη δημοκρατία, απαγορεύτηκε σε γυναίκες στην να ακουμπούν μπανάνες, αγγούρια και κολοκύθια.

Μιλώντας στην αιγυπτιακή εφημερίδα «Ελ-Σενούζα» ένας θρησκευτικός λειτουργός, απαγόρευσε στις γυναίκες να ακουμπάνε τρόφιμα όπως μπανάνες, κολοκύθια και αγγούρια. Ο Αιγύπτιος θρησκευτικός λειτουργός ανακοίνωσε πως απαγόρευσε στις γυναίκες όχι μόνο να τρώνε μπανάνες και κολοκύθια που μοιάζουν με το αντρικό σεξουαλικό όργανο, αλλά ακόμη και να τα ακουμπούν.

Ο ιμάμης αυτός είπε πως σε περίπτωση που θέλουν να τα φάνε θα πρέπει να ζητάνε βοήθεια από τους συζύγους τους, ενώ πρόσθεσε πως τα φρούτα και τα λαχανικά πρέπει να τα κόβουν οι άντρες. (εφ. Ραντικάλ - TourkikaNea)

9 σχόλια:

  1. ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
    http://www.premierleague.gr/%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AC-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CF%87%CE%B1%CE%B6%CE%BF%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B7/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας στους δύο Έλληνες δεν έχει μπει πότε στο διαδίκτυο

    Να μην έχουμε απορίες για το πως καταφέρνουν και ελέγχουν τις κοινωνικές μάζες πιο εύκολα εδώ από άλλες ευρωπαικές χώρες.Μη περιήγηση στο διαδίκτυο σημαίνει μονόπλευρη ενημέρωση και μη γνώση διαφορετικών απόψεων και αντιλήψεων.

    Τα τελευταία στοιχεία της ευρωπαϊκής στατιστικής αρχής σχετικά με τη χρήση του Internet στα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης δείχνουν οτι οι Έλληνες είναι ψηφιακά αναλφάβητοι.

    Σύμφωνα με την Eurostat, το 50% των Ελληνικών σπιτιών δεν έχουν πρόσβαση στο Internet όταν στο σύνολο της ΕΕ το ποσοστό των κατοίκων που δεν έχουν πρόσβαση είναι 27%.

    Οι χώρες που είναι σε χειρότερα επίπεδα από την Ελλάδα είναι η Βουλγαρία με 55% και η Ρουμανία 53%.

    Σε επίπεδο κατοίκων, το 45% των Ελλήνων δεν έχει μπει ποτέ στη ζωή του στο Internet όταν στην Ευρώπη ο μέσος όρος αγγίζει το 24%.

    Να μην απορούμε μετά πως περνάνε όλα αυτά τα γενοκτονικά μέτρα σε αυτόν τον τόπο αφού ο μισός πληθυσμός έχει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης εν υπνώσει και καταστολή.


    Τμήμα ειδήσεων Defencenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Iνδία: 126 νεκροί από ουίσκι-"μπόμπα"!

    Ανείπωτη τραγωδία στην Ινδία από κατανάλωση ποτού-"μπόμπα" με τουλάχιστον 126 άτομα νεκρούς! Στη Δυτική Βεγγάλη της Ινδίας κάπου 250 άτομα ήπιαν σε τοπικό πανηγύρια αλκοολούχο ουίσκι-"μπόμπα" με τοξική ουσία. Πέθαναν σε λίγες ώρες 126, ενώ άλλοι 100 νοσηλεύονται στο νοσοκομείο και εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί.

    Υπουργός της κυβέρνησης δήλωσε ότι δεκάδες άνθρωποι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Πολλοί δεν πήγαν καν στο νοσοκομείο και πέθαναν στο σπίτι τους, φοβούμενοι ότι οι Αρχές θα τους συλλάβουν.

    Δεκάδες άτομα -ανάμεσά τους και δύο παιδιά- έσπευσαν στα νοσοκομεία με συμπτώματα δηλητηρίασης από αλκοόλ. Κάτοικοι σε 12 χωριά της περιοχής αρρώστησαν, όταν κατανάλωσαν ποτό που είχε παρασκευαστεί στην περιοχή.

    Το νοθευμένο ποτό γίνεται τοξικό όταν σε αυτό προστίθεται νιτρικό αμμώνιο για «γεύση». Το ποτό, γνωστό ως ντεζί νταρού (κάτι σαν γλυκό ουίσκι) κοστίζει ελάχιστα χρήματα (περίπου 20 αμερικανικά σεντς) και λόγω της χαμηλής τιμής του καταναλώνεται από φτωχούς ανθρώπους. Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν και η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα σε τέσσερα παράνομα αποστακτήρια.
    ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ???

    http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=4&Itemid=140&limit=15&limitstart=15

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. SOS εκπέμπει ο κλάδος της εστίασης
    Αρνητικές, όπως αναμένονταν, είναι οι συνέπειες που έχει για τις επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης η αύξηση του ΦΠΑ στο 23%. Σύμφωνα με τα στοιχεία του συνδέσμου Επώνυμων Οργανωμένων Αλυσίδων Εστίασης, από το Σεπτέμβριο έως σήμερα οι πωλήσεις έχουν μειωθεί κατά 40%, με πρόβλεψη ως τον επόμενο Μάρτιο το ποσοστό αυτό να αυξηθεί περαιτέρω.

    Όπως υποστηρίζουν τα μέλη του συνδέσμου δεκάδες καταστήματα έχουν ήδη διακόψει τη λειτουργία τους, με άμεση επίπτωση την απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας. Το φετινό Σεπτέμβριο ο κλάδος εστίασης απασχολούσε 600.000 εργαζόμενους σε περισσότερα από 121.000 καταστήματα. Η μείωση κατά 20% των θέσεων εργασίας, όπως διαφαίνεται για την επόμενη χρονιά αναμένεται να δημιουργήσει περισσότερους από 100.000 νέους ανέργους.

    Οι αλυσίδες εστίασης υποστηρίζουν ότι η αύξηση του ΦΠΑ στο 23% ενισχύει τον αθέμιτο ανταγωνισμό και την παραοικονομία, καθώς όπως τονίζουν: Οι μικροί μεμονωμένοι επιχειρηματίες, που αποτελούν το 75% της συνολικής αγοράς φοροδιαφεύγουν για να επιβιώσουν. Το μέτρο αυτό οδηγεί τις οργανωμένες επώνυμες αλυσίδες στον αφανισμό, ενώ επαναλαμβάνεται ένα ήδη αποτυχημένο οικονομικό μοντέλο που έχει εφαρμοστεί χωρίς αποτέλεσμα σε τσιγάρα καύσιμα αλκοολούχα και αυτοκίνητα. Οι επιχειρηματίες ζητούν μείωση του ΦΠΑ για την εστίαση στο 9%, στο πρότυπο της μείωσης των αντίστοιχων συντελεστών στη Γαλλία από 19% σε 5,5% (που άνοιξε 40.000 θέσεις εργασίας) και της Ιρλανδίας από το 13 στο 9%. Επικαλούνται ακόμα το γεγονός, ότι ο συντελεστής ΦΠΑ στην εστίαση είναι κατά πολύ χαμηλότερος για τις ανταγωνιστικές προς την Ελλάδα χώρες (Ιταλία 10%, Ισπανία, Κύπρο, Τουρκία 8%). Γι’ αυτό το σκοπό, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του συνδέσμου και Διευθύνων Σύμβουλος της Goody's και EVEREST Θανάσης Παπανικολάου, «έχει αποσταλεί επιστολή στον υπουργό Οικονομικών Ευ. Βενιζέλο, στην οποία παρατίθενται όλα αυτά τα επιχειρήματα και διατυπώνεται το σχετικό αίτημα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    http://aorata-gegonota.blogspot.com/2011/12/blog-post_4744.html

    Δείτε μερικές "δουλειές" του δημοσιογράφου Δημήτρη Αγγελίδη.Είναι ο άνθρωπος που κατηγόρησε τα Ο.Υ.Κ .Αλλά τελικά βρέθηκε αυτός στη "στενή"

    Με εντολή του προέδρου του Ναυτοδικείου συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου,ο δημοσιογράφος Δημήτρης Αγγελίδης ο οποίος είχε τραβήξει το επίμαχο βίντεο με τους άνδρες της ΜΥΚ...Συνελήφθη με την κατηγορία της ψευδομαρτυρίας, αφού κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας υπέπεσε σε αντιφάσεις!Ας δούμε τώρα ποιος είναι αυτός ο δημοσιογράφος και τι είχε γράψει για τους εμπρησμούς στη συναγωγή των Χανίων.
    Τότε είχε γράψει άρθρο στο «ΕΨΙΛΟΝ» της «Ελευθεροτυπίας» για το «πόσο ρατσιστές είναι οι Έλληνες» και προσπαθούσε ...
    με την γνωστή προβοκατόρικη επιχειρηματολογία συνωμοσιολογίας της θολοκουλτούρας,να καλύψει την ανακοίνωση της αστυνομίας για την σύλληψη των πέντε υπόπτων: δύο Αμερικανών, δύο Βρετανών και ενός Έλληνα (ο οποίος όπως αποδείχθηκε δεν είχε καμία σχέση)...

    Εδώ το άρθρο του...
    «Η συναγωγή των Χανίων»
    http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=133869

    Και εδώ η μεγάλη του επιτυχία που με αυτή κέρδισε τα μεταλλικά βραχιολάκια της δικαιοσύνης
    http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=145379

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαδώστε αυτό το ΦΕΚ

    Την ώρα που ξεζουμίζουν το ελληνικό λαό και ξεπουλούν το σύμπαν, χωρίς καν να υπάρχει κυβέρνηση, πληρώνουν τη CGSH (Δικηγορική εταιρεία) με 6.000.000 ευρώ συν 1.500.000 ευρώ ανά μήνα για την εφαρμογή της συμφωνίας της 21 Ιουλίου και τη Lazard (χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, που ασχολείται κατά βάση με πτωχεύσεις κρατών και....
    άλλα περίεργα ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ) με 25.000.000 ευρώ. Τι καλά που πληρώνονται οι νεκροθάφτες!!!!!!!!!!
    (Τα μηδενικά είναι πραγματικά!!!!!!!!!!!!!!!). Όλα τα παραπάνω με απόφαση υφυπουργού και μάλιστα στις 2 Νοεμβρίου, που δεν υπάρχει καν κυβέρνηση, αφού δεν έχει πάρει ψήφο εμπιστοσύνης.
    Φανταστείτε τι θα δούμε από δω και πέρα.

    http://4.bp.blogspot.com/-jmC6JG82shY/TuylkxTITpI/AAAAAAACGQ4/zDAYtFOFjeQ/s640/plhromh-dikhgoron-2.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ! ΑΓΡΙΕΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ...

    Αιματοκύλισμα αλλοδαπών για τις συνθήκες εργασίας στις αγροτικές δουλειές είχαμε χτές στο χωριό Αριστομένη της Μεσσηνίας. Αποτυπώνοντας την κρίση που δοκιμάζει ολοένα και περισσότερο τη χώρα, οι καυγάδες μεταξύ των αλλοδαπών για την εύρεση εργασίας τείνουν να μετατραπούν σε καθημερινό φαινόμενο, στέλνοντας ανησυχητικά μηνύματα στην πολιτική ηγεσία της χώρας για τον κορεσμό που έχει επέλθει όσον αφορά την προσφορά εργασίας από αλλοδαπούς.

    Πιο συγκεκριμένα δύο ομάδες αλλοδαπών, Αλβανοί και Βούλγαροι, ήρθαν στα χέρια σε ένα από τα καφενεία της περιοχής προκαλώντας τον τρόμο στους κατοίκους του χωριού. Η συμπλοκή συνεχίστηκε ακόμα πιο βίαια με την άφιξη περισσοτέρων αλλοδαπών, οι οποίοι δεν δίστασαν να βγάλουν μαχαίρια και να επιτίθενται ο ένας στον άλλο. Αποτέλεσμα αυτής της «μάχης» που θύμιζε σκηνή από την ταινία «Οι συμμορίες της Νέας Υόρκης», ήταν ένας Βούλγαρος να σωριαστεί αιμόφυρτος με τραύμα στην κοιλιά, ενώ άλλοι δυο να τραυματιστούν πιο ελαφρά στα πόδια!

    Οι τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος Μεσσήνης που έφτασαν λίγο αργότερα έκαναν προσαγωγές Αλβανών και Βούλγαρων, οι οποίοι ανακρίνονται για να αποκαλύψουν τους δράστες και τα αίτια της αιματηρής συμπλοκής που αναστάτωσε ολόκληρη την περιοχή.

    polipolitismiki koinwnia...etsi opws tin theloun oi koumounistes!

    Που ηταν οι κομμουνιστες στον καυγα ??
    δεν προλαβαν να συντονισουν τις λαικες δυναμεις και δρασεις ή κρυφτηκαν μην αρπαξουν τιποτα μαχαιριες αν ελεγαν στο χωραφι τις μαλακ..ιες που λενε στα αμφιθεατρα ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σπόρους μιας χρήσης επιβάλλει στη Γαλλία η Monsanto
    Της ΝΕΦΕΛΗΣ ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΥ
    Πρωτοφανείς διαστάσεις λαμβάνει η ισχύς που συγκεντρώνουν οι παγκόσμιας εμβέλειας πολυεθνικές επιχειρήσεις, γεγονός που τους δίνει το περιθώριο να παρεμβαίνουν απροκάλυπτα στην εσωτερική λειτουργία κάθε χώρας, καταργώντας κάθε έννοια κοινής λογικής και πρακτικής, την ώρα που η εκάστοτε εθνική κυβέρνηση δηλώνει απόλυτη αδυναμία να προασπίσει τα δικαιώματα των πολιτών της.
    Η ωμή παρέμβαση της εταιρείας Monsanto στον τρόπο λειτουργίας της αγροτικής παραγωγής στη Γαλλία αποτελεί το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα.


    Και αυτό διότι, την ώρα που το Συμβούλιο του Κράτους καταργούσε τη μέχρι σήμερα απαγόρευση της καλλιέργειας μεταλλαγμένων σπόρων στην Γαλλία, το γαλλικό Κοινοβούλιο υιοθετούσε μια πρόταση νόμου του κυβερνώντος κόμματος -ιδιαιτέρως αμφιλεγόμενη- διά της οποίας αλλάζει ριζικά η δομή της γεωργίας στη χώρα.


    Με την επιβολή της νέας νομοθετικής ρύθμισης στη Γαλλία (την οποία υιοθέτησε το γαλλικό Κοινοβούλιο στις 28 Νοεμβρίου, ενώ είχε ήδη λάβει την έγκριση της Γερουσίας) θα επιβάλλονται χρηματικές κυρώσεις σε όποιον αγρότη δεν υποβάλει δήλωση για το είδος των σπόρων που χρησιμοποιεί και κρατά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τους ίδιους σπόρους στις καλλιέργειές του, επαναχρησιμοποιήσει δηλαδή από χρονιά σε χρονιά τους δικούς του σπόρους.


    Οι αντιδράσεις από τον αγροτικό κόσμο της Γαλλίας υπήρξαν σαφώς άμεσες και δυναμικές.


    Οι Γάλλοι αγρότες καταγγέλλουν το γεγονός ότι η νέα ρύθμιση στην ουσία «δολοφονεί» την παραδοσιακή γεωργία.


    Σε πολιτικό επίπεδο επικρατεί πλήρης σύγχυση, καθώς το υπουργείο Οικολογίας, παρά την έντονη αντίθεσή του, αδυνατεί να επιφέρει την οποιαδήποτε αλλαγή.


    Η γαλλική κυβέρνηση, όμως, υπερασπίζεται εαυτήν υποστηρίζοντας ότι μόνη της δεν είναι σε θέση να χαράξει ανεξάρτητη πολιτική επί του θέματος και να απαγορεύσει την καλλιέργεια μεταλλαγμένων σπόρων, λόγω των νομικών κενών που διέπουν την ευρωπαϊκή νομοθεσία.


    Ο Γάλλος υπουργός Γεωργίας, Μπρουνό Λεμέρ, από την πλευρά του δήλωσε πως «η ιδέα είναι να μη σταματήσει η έρευνα με στόχο τη βελτίωση των καλλιεργειών», αλλά και πως «δεν μπορεί η παραδοσιακή γεωργία να εξακολουθήσει να έχει τη μορφή που έχει σήμερα, δεν γίνεται να λειτουργεί ανεξέλεγκτα».


    Δριμεία υπήρξε η αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης, τα οποία κατηγόρησαν τον υπουργό Γεωργίας ότι ενδίδει στις πιέσεις του Χρηματιστηρίου και ότι εκχωρεί τη γεωργία στους «βασιλείς των σπόρων», ενώ τα αγροτικά συνδικάτα από την πλευρά τους υποστηρίζουν ότι «είναι απόλυτο δικαίωμα του αγρότη να καλλιεργεί τους δικούς του σπόρους», πως «αυτό αποτελεί τη βάση της γεωργίας και της βιοποικιλότητας» και «τίποτα δεν είναι υπό διαπραγμάτευση, καθώς δεν πρόκειται οι Γάλλοι αγρότες να θυσιαστούν στο βωμό των ιδιωτικών συμφερόντων».


    Ο διευθύνων σύμβουλος της πολυεθνικής Monsanto στη Γαλλία, Γιαν Φισέ, εξέφρασε την ικανοποίησή του στο μεταξύ για το γεγονός ότι «το δίκαιο επιτέλους κερδίζει έδαφος, διότι από το 2007 οι αγρότες έχουν στερηθεί την επιλογή και την πρόσβαση στους μεταλλαγμένους σπόρους, τα οφέλη των οποίων εκατομμύρια άλλοι αγρότες σε ολόκληρο τον πλανήτη απολαμβάνουν εδώ και χρόνια».

    http://www.katohika.gr/2011/12/monsanto.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χαχαχαχα....!!!!....τις τουλούμπες επιτρέπετε να τις ακουμπάνε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...