Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Αποτελέσματα εκλογών στην δημοτική κοινότητα Κασσωπαίων

Καταποντισμός των δύο μεγάλων κομμάτων..Απο 633 τις προηγούμενες εκλογές στις 270 η ΝΔ και απο τις 810 στις 218 το ΠΑΣΟΚ!!!

Κλίκ στη φώτο για μεγέθυνση

18 σχόλια:

  1. xaxaaaaaaaaaaa
    xara o kolompaxas xaaaaaaaaaaa
    ton skisane oi xrisaygites
    133 apo 2
    me 129 apo 145
    peftei to pasok peftei kai kke
    xaaaxaaaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pasokoremalia thn fagate kala
    me mpoyfonio fakiri kai lamia arxigoys skizete

    tha glitosoyme apo ta kleftronia toy pasok poy gemisan olo to dhmosio me pasokoanikanoys
    akoma kai to dimo ton ekanan oikogeniokratia pasokwn kai ta eggonia toys tha evazan sto dhmo an eixan mia 4-etia akoma
    tsampa piran toys sylogoys den toys voithise se tipota
    klama kai oi nikatsofatses xathike o driokolaptis xathike kai to pasok xathike kai to megalo donti
    thelo na kybernisoyn oi aristeroi toy tsipra mazi me kke kai na dioksoyn ola ta komatoskyla poy plironoyme tosa xronia
    elpizo na to kanoyn
    na dioksoyn kai thn hlithia oikogenia kolo....
    poy katestrepse to kke sto xorio

    mia einai h lish aneksartiti kerkyra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ;;;;;;;;;
    ΟΡΕ ΚΛΑΜΑ Ο ΚΟΛΟΜΠΑΧΕΪΝ. ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ Η ΛΑΜΙΑ. ΠΑΕΙ ΤΟΣΟΣ ΚΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. salivannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn9 Μαΐου 2012 στις 7:54 μ.μ.

    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
    mono kai mono gia na tsoy blepis routsomenenoys sto kafenio ke na klegonte aksizan aytes oi ekloges.
    poli klama kai kampulia ta remalia.
    diladi tora o petros o daskalos toy gretzoyla ine o neos mpoufos toy xoriou. toys ta pire syriza o alexis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. re paidia giati ta balate me ton petro to daskalo?kalos anthropos einai den peiraxse kanenan...

      Διαγραφή
  5. Εκλογική βόμβα από τον ΣΥΡΙΖΑ: "Δεν δικαιούται η ΝΔ το bonus των 50 εδρών"!

    Aμφισβητεί ο ΣΥΡΙΖΑ την εκλογή 50 βουλευτών από τη Νέα Δημοκρατία τις οποίες κερδίζει επιπλέον της εκλογικής της επίδοσης βάσει του ισχύοντος εκλογικού νόμου, ο οποίος προβλέπει ότι το πρώτο κόμμα έστω και μία ψήφο διαφορά από το δεύτερο κερδίζει 50 έδρες επιπλέον.

    Στην χθεσινή σνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ το θέμα συζητήθηκε επί μακρόν και κατατέθηκαν απόψεις, τεκμηριωμένες κατά την άποψη των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που υποστηρίζουν ότι από την στιγμή που το ποσοστό του πρώτου κόμματος είναι κάτω από 20%, όπως συμβαίνει εν προκειμένω με τη ΝΔ, ο εκλογικός νόμος δεν δίνει την δυνατότητα στο πρώτο κόμμα να "απολαύσει" το bonus, λόγω χαμηλής συνολικής επίδοσης.

    Σημεία του νόμου που αναλύθηκαν από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, καταδεικνύουν ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι "τεχνικοί" περιορισμοί στην χρήση του δικαιώματος των 50 εδρών που δεν είχαν προβλεφθεί κατά την κατάρτιση του νόμου Παυλόπουλου (ποιος φανταζόταν τότε ότι η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ θα ερχόντουσαν πρώτο κόμμα με ποσοστό κάτω από 20%;).

    Το θέμα θα ανατεθεί σε συνταγματολόγους για να παρουσιάσουν μιά πλήρη επιστημονική τεκμηρίωση και να κατατεθεί η σχετική ένσταση΄, από την στιγμή που όντως υπάρχει θέμα.

    Το θέμα του πότε δικαιούται το πρώτο κόμμα τις 50 έδρες έχει απασχολήσει και προεκλογικά το επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ, αφού κάποιες διατάξεις του νόμου (θα υπάρξει σχετική ανάλσή τους στο defencenet.gr σε επόμενο σημείωμα) αναιρούν την βασική διάταξη που δίνει το "δώρο" στο πρώτο κόμμα από την στιγμή που τα ποσοστά του υποχωρήσουν κάτω από το 20%.

    Σε αυτή την περίπτωση, βέβαια, τα αποτελέσματα θα είναι σεισμικά για την κοινοβουλευτική ισορροπία που όλοι γνωρίζουμε τώρα ότι έχει διαμορφωθεί από τις εκλογές της 6ης Ιουνίου: Η ΝΔ θα υποχωρήσει στις 70 έδρες, περίπου, δηλαδή θα πάρει αναλογικά ότι της αντιστοιχεί από τις 50 και ο κομματικός-κοινοβουλευτικός Αρμαγεδόνα που συνέβη στο ΠΑΣΟΚ με πρωτοκλασάτα στελέχη να πηγαίνουν σπίτι τους θα επικρατήσει και στο κόμμα της κεντροδεξιάς. Σε ότι αφορά την τύχη των 50 εδρών αυτές θα μοιραστούν ισομερώς σε όλα τα κόμματα.

    Πόσες πιθανότητες έχει να συμβεί κάτι τέτοιο; Αγνοούμε το πλήρες σκεπτικό της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, οπότε θα είμαστε επιφυλακτικοί, αλλά το όλο ζήτημα ίσως κριθεί και από το αν θα πάμε άμεσα σε εκλογές ή θα υπάρξει κάποια μορφής συγκυβέρνηση...

    xosta tsipraaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O MAKRIMALHSKAI O TSAOYSESKOY
    ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΝΙΚΟΛΑΕ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ Ή ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΑΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
    Όταν ο Νικολάε επισκέφτηκε την Κίνα και τη Βόρεια Κορέα, εντυπωσιάστηκε από την εικόνα αυθεντίας που είχαν δημιουργήσει ο Μάο Τσε Τουνγκ και ο Κιμ Ιλ Σουνγκ και θέλησε να ακολουθήσει λίγο-πολύ το ίδιο σύστημα στη Ρουμανία. Στην ουσία, αυτό σήμαινε την καλλιέργεια της άποψης (μέσω του Τύπου και της τηλεόρασης) πως ο Τσαουσέσκου ήταν η πατρική φιγούρα της Ρουμανίας. Επιπλέον, παρουσιαζόταν ως δημιουργικός κομμουνιστής, του οποίου οι ιδέες ήταν η πηγή όλων των επιτευγμάτων της Ρουμανίας. Αυτός και οι οπαδοί του ονόμασαν τα χρόνια διακυβέρνησής του «χρυσή εποχή», υποδηλώνοντας πως οι τέχνες και οι επιστήμες άνθισαν υπό την καθοδήγησή του, και ενθάρρυνε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να αναφέρονται σε αυτόν με ορισμούς γεμάτους σεβασμό, όπως «ο οραματιστής αρχιτέκτονας του εθνικού μέλλοντος» ή «εγγυητής της προόδου και ανεξαρτησίας του έθνους». Σε όλες τις πόλεις και τα χωριά, σε κυβερνητικά κτήρια και σχολικές αίθουσες, εμφανίζονταν στους τοίχους μεγάλες φωτογραφίες του Νικολάε και της Έλενα.

    Η Έλενα Τσαουσέσκου απολάμβανε την ίδια αναγνώριση με το σύζυγό της, αναφερόμενη στον Τύπο ως «Μητέρα της Πατρίδας μας», «Πρωτοπόρα Μαχήτρια του Ένδοξου Μέλλοντος της Ρουμανίας», «Πυρσός του Κόμματος» και παρόμοια γελοία προσωνύμια. Τα γενέθλια του Νικολάε και της Έλενα γιορτάζονταν ως εθνικές εορτές. Ο γιος τους, Νίκου, απολάμβανε τις ίδιες τιμές και έγινε σύντομα γνωστό πως αν πέθαινε ο Τσαουσέσκου θα τον διαδεχόταν είτε ο Νίκου είτε η Έλενα.

    Υπήρχαν συνδυασμένες προσπάθειες εκ μέρους της Έλενας Τσαουσέσκου να ασκήσει τη δύναμή της και ν’ αναδείξει την εικόνα της ως ηγέτιδας κυρίας της Ρουμανίας. Δόθηκαν αυστηρές οδηγίες ώστε οπουδήποτε εμφανίζονταν τα ονόματα του Νικολάε και της Έλενας (π.χ. στις εφημερίδες) έπρεπε να είναι τυπωμένα στην ίδια σειρά, μαζί, έτσι ώστε το όνομα της Έλενας να έχει την ίδια σπουδαιότητα με εκείνο του συζύγου της.

    http://www.stoxos.gr/2012/05/3_08.html
    http://www.stoxos.gr/2012/05/1_08.html
    http://www.stoxos.gr/2012/05/2_08.html
    ΕΓΕΡΘΗΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΞΑΠΛΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙΣ
    ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ! ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΘΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ Η ΣΕΙΡΑ
    ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ε ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγω ξέρετε τι πρόσεξα;
    Οτι το ΚΚΕ απο τις προηγούμενες εκλογές πήρε πάνω, περίπου 1% σε πανελλαδικό επίπεδο..
    Μόνο στον δήμο μας έπεσε...Κάποιος φταίει για αυτό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. EPIDI EINAI XAMILOY EPIPEDOU TA MELI TOU KKE STO KASSIOPI DEN SIMAINEI OTI EIMASTE OLOI SAN AUTOUS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Sostos o paiktis.. Tha simfoniso.. Epeidi sikofantoun oi epikefaleis toy timimenoy kke edo olo to kosmo den simainei oti kai oi psifoforoi kanoun to idio.. Bebaia me tin psifo tous sinainoun kata kapoio tropo stis antihikes autes epitheseis..

      Διαγραφή
  10. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ...
    ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΤΗΤΟΙ ΤΩΡΑ....
    ΠΟΥ ΖΗΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.........
    ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΑΓΓΛΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ..........
    Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΠΕΘΑΝΕ ΣΑΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.......
    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΓΓΛΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Tα 10 αναπάντητα ερωτήματα ενός καθηγητή του Αριστοτελείου
    Ερωτήσεις που δεν απαντώνται:

    Ερώτηση 1.
    Πως γίνεται και ενώ το Λουξεμβούργο, η Αγγλία, η Ελβετία, το Βέλγιο, η Γαλλία, η Δανία και η Αυστρία έχουν ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ποσοστό χρέους από εμάς, αυτοί να ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ σώσιμο, αλλά αντίθετα έρχονται να σώσουν εμάς;

    Ερώτηση 2.
    Πως γίνεται το Αφγανιστάν με περίπου μισόν αιώνα συνεχείς πολέμους να έχει μόνο 23% του ΑΕΠ του χρέος, την στιγμή που ξέρουμε ότι ένας πόλεμος μερικών ημερών μπορεί να " ξετινάξει" μία χώρα;


    Ερώτηση 3.
    Πως γίνεται να χρωστάνε 29% το Κουβέιτ, 54% το Μπαχρέιν και τα Αραβικά εμιράτα 56% την στιγμή που είναι παγκόσμιοι προμηθευτές πετρελαίου;

    Ερώτηση 4.
    Πως γίνεται στην Ελβετία με 271% χρέος, μία απλή καθαρίστρια σε νοσοκομείο (περίπου το 2000) να πληρώνεται με 2000 ευρώ μισθό όσα έπαιρνε την ίδια στιγμή (στα βρώμικα καρβουνο-εργοστάσια της ΔΕΗ) ένας «υψηλόμισθος» τεχνικός, ανώτερης στάθμης εκπαίδευσης, ενταγμένος στα υπερ-βαρέα/ανθυγιεινά με 25 χρόνια προϋπηρεσία;

    Ερώτηση 5.
    Πως γίνεται η Νορβηγία με 143% χρέος να μην έχει πρόβλημα και να μην χρειάζεται σώσιμο ή περικοπές; Ένα πραγματικό παράδειγμα από εκεί: Γνωστός μου μετακόμισε στην Νορβηγία πριν δύο χρόνια. Προσέξτε τώρα τι «έπαθε» εκεί: α) Έπιασε δουλειά σε κουζίνα εστιατορίου σαν ανειδίκευτος και έπαιρνε 2.500 ευρώ τον μήνα μισθό! β) Μετά τρεις μήνες στην δουλειά δήλωσε ότι ήταν «ψυχικά κουρασμένος» και του έδωσαν αμέσως άδεια 15 ημερών! γ) Με τις επιστροφές φόρων (κάτι σαν το δικό μας δώρο) πήγε μαζί με την γυναίκα του στο Θιβέτ διακοπές. δ) Τώρα είναι άνεργος (με την δικαιολογία ότι ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ εκεί που δούλευε!) και για δύο χρόνια παίρνει 1700 ευρώ τον μήνα!
    Ερώτηση 6.
    Γιατί οι παγκόσμιοι δανειστές δεν ανησυχούν μήπως χάσουν τα 13, 5 τρις που χρωστάνε οι ΗΠΑ, τα 2 τρις που χρωστάει το Λουξεμβούργο, τα 9 τρις που χρωστάει η Αγγλία (κλπ, κλπ) αλλά ανησυχούν για τα 500 δις που χρωστάμε εμείς;

    Ερώτηση 7.
    Πως γίνεται και ολόκληρος ο πληθυσμός της γης χρωστάει το 98% των χρημάτων του;

    Ερώτηση 8.
    Ποιοι έχουν τόσα πολλά ώστε να «αντέχουν» να δανείσουν τόσο πολύ χρήμα;

    Ερώτηση 9.
    Πού τα βρήκαν τόσα χρήματα;

    Ερώτηση 10.
    Γιατί τα χρήματά τους δεν συμμετέχουν στο ΑΕΠ της χώρας τους; Τελικά μήπως τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι η παγκόσμια οικονομία δεν είναι παρά μία τεράστια φούσκα, ενώ το χρήμα είναι ψεύτικο, τυπωμένο στα άδυτα των πολυεθνικών τραπεζών μόνο και μόνο για να επιτευχθείένας παγκόσμιος έλεγχος ;


    Prof. Konstantinos Tokmakidis
    Aristotle University of Thessaloniki
    Greece

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΛΑ ΡΕ ΞΕΚΟΛΑ ..ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ!!! ΣΤΕΙΣΕ ΚΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΠΟΥΤ@Ν@ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΛΕΙΣ ΛΕΦΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ma de ipe canenas oti o petros einai kakos an8ropos. oloi oi malaces kaloi an8rwpoi einai. den einai kakoi. alla o petrakis pou itan i nea genia tou topou kai morfomenos ekane ti malakia kai stirize babatsi kai pantazi. a re petro me tis sofes epiloges sou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα.. δεν θεωρώ κακό το να στηρίζεις κάποιον όταν δεν ξέρεις ποιός είναι πραγματικά.. Το κακό είναι όταν ανακαλύπτεις ποιός είναι να το παίζεις "πάπια" για να μην συγκρουστείς.. Να θέλεις να τα έχεις με όλους καλά...

      Διαγραφή
  15. Ελπίζω να πάρει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ για να φανεί ξανά η ανικανότητα των στελεχών του. Τα παιδάκια που τον στηρίζουν εδώ ολόγυρα να δουνε πως άλλο πράμα είναι το κουβεντολόι και οι παπαριές και άλλο οι ευθύνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...