Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Οι… ψυχασθενείς ψήφισαν ΠΑΣΟΚ!

Το έστειλε ο χρήστης "babacha"
Οι… ψυχασθενείς ψήφισαν ΠΑΣΟΚ!

Αναρτήθηκε από τον/την docimastikos στο Μαΐου 8, 2012
Μπορεί οι κρατούμενοι στις φυλακές της χώρας να «τσάκισαν» το δικομματισμό, ωστόσο στο ψυχιατρικό τμήμα των φυλακών Κορυδαλλού ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ
 δαγκωτό.
Όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας, Αντώνης Αραβαντινός, οι «κρατούμενοι γκρέμισαν με την ψήφο τους τον δικομματισμό. Ψήφισαν Τσίπρα, Χρυσή Αυγή, Ανεξάρτητους Έλληνες και γενικότερα όλα τα μικρά κόμματα.
Το ΠΑΣΟΚ ήρθε πρώτο κόμμα μόνο στο ψυχιατρείο των φυλακών καθώς έλαβε 20 ψήφους».
Άσε τον τρελό στην τρέλα του…

4 σχόλια:

  1. Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΦΙΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ

    Του Γιώργου Θεοχάρη


    Ο ελάχιστος σεβασμός, δεν βλάπτει κ. Τσίπρα
    O Αλέξης Τσίπρας, στη σημερινή ορκωμοσία στη Βουλή αρνήθηκε να φιλήσει τον Σταυρό όταν του προτάθηκε, σνομπάροντας ακόμα και τον συμβολισμό τόσο του Ιερού Συμβόλου, όσο και της....
    στιγμής.

    Φυσικά, είναι ελεύθερος να το κάνει.

    Ωστόσο, θα πρέπει να συνηθίσει, ότι εκτός από τον στενό πυρήνα του κόμματός του που... έχουν την ίδια άποψη για το θέμα, τώρα υπάρχουν και εκατοντάδες χιλιάδες κόσμος που εκπροσωπεί, πλέον, στη Βουλή, που σέβονται τον Σταυρό και δεν τους ήταν ο,τι πιο προσφιλές να τον αποστρέφεται όταν του προτάσσεται, προκαλώντας την… αποστροφή τους.

    http://alithiastofos.blogspot.com/2012/05/blog-post_2074.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ Ο ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΤΗΣ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ";

    Το συγκεκριμένο κόμμα, προωθείται μετά μανίας εδώ κι εβδομάδες από νεοφιλελεύθερα ανθελληνικά συγκροτήματα όπως ο ΣΚΑΙ, ως μια "καλή λύση" και "κάτι καινούριο": Μάλιστα, στις 6 Μαίου πήρε αρκετά υψηλό ποσοστό, κάτι που του δίνει το δικαίωμα να ελπίζει πως μπορεί να μπει στην επόμενη Βουλή.

    Διαβάζοντας τις θέσεις του, προβληματιστήκαμε από την στάση του στο θέμα των Σκοπίων (τάσσεται υπέρ της σύνθετη ονομασίας), τη λαθρομετανάστευση (προτείνει όχι την απέλαση των λαθρομεταναστών, αλλά την δημιουργία "ζωνών εργασίας" για την "απορρόφησή" τους) κλπ. Ακόμα και στα οικονομικά θέματα, που υποτίθεται πως είναι το δυνατό τους χαρτί, διακρίνουμε μια ακατάσχετη αρλουμπολογία χωρίς συγκεκριμένες ρεαλιστικές λύσεις,συνδυασμένες βέβαια με μνημονιολαγνεία και άκρατο νεοφιλελευθερισμό.

    Εκείνο όμως που μας ξένισε ιδιαίτερα, είναι η άποψή τους για τη σχέση Εκκλησίας - Κράτους, όπου ζητάνε επιτακτικά τον χωρισμό τους! Μάλιστα, έχουμε και κάποιες πληρφορίες σχετικά με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του Προέδρου του κόμματος Θ'ανου Τζήμερου.

    Μας είπαν λοιπόν, πως ο εν λόγω "ελπιδοφόρος" πολιτικός είναι Μάρτυρας του Ιεχωβά!

    Ακόμα το διερευνούμε. Πιθανόν να ισχύει, ίσως και όχι. Στις θέσεις όμως του κόμματος, αναφέρεται το εξής:
    "Καταργείται ο, αντισυνταγματικός και προσβλητικός για την ελευθερία της έκφρασης, νόμος περί προσηλυτισμού."

    Ποιοι είναι αυτοί που επιτακτικά ζητάνε εδώ και χρόνια κάτι τέτοιο; Σωστά μαντέψατε: ΟΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ!!!

    Δεν τους αρέσει ο συγκεκριμένος ορθότατος νόμος, καθώς τους εμποδίζει να διασπείρουν την αιρετική τους προπαγάνδα σε χιλιάδες ανυποψίαστους πολίτες. Και πραγματικά αναρωτιόμαστε: Είναι προσβλητική η ύπαρξη αυτού του νόμου ή η προσπάθεια προσηλυτισμού που συνεχίζουν οι Ιεχωβάδες, ακόμα και σήμερα;

    Απαντήστε μας, κ. Τζήμερο: ΕΙΣΤΕ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

    http://alithiastofos.blogspot.com/2012/05/blog-post_4298.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ.
    Απρόκλητη η επίθεση στον Ι.Μπίμπο τονίζει η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωση της

    Την Δευτέρα 28-05-2012 και περί ώρα 11:30 π.μ., ο υποψήφιος του κινήματός μας στα Ιωάννινα Ιάσωνας Μπίμπος δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από ομάδα τριών ατόμων εντός της πόλεως των Ιωαννίνων και συγκεκριμένα επί της οδού Λουκή Ακρίτα. Τα άτομα αυτά τον εξύβρισαν, τον απείλησαν και τον κτύπησαν στο πρόσωπο και το κεφάλι με πρόθεση να του προκαλέσουν βαριές σωματικές βλάβες. Τα χειρότερα απετράπησαν μόνο μετά από....
    παρέμβαση των περιοίκων.

    Θεωρούμε ότι το περιστατικό αυτό δεν είναι μεμονωμένο, καθώς αντίστοιχες επιθέσεις εναντίον υποψηφίων του κινήματός μας έγιναν τις προηγούμενες ημέρες σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο του ανθελληνικού κράτους και του αριστερού παρακράτους εναντίον της Χρυσής Αυγής. Μας προκαλούν, ώστε να αντιδράσουμε και με τον τρόπο αυτό να δώσουμε την ευκαιρία στους πολιτικούς μας αντιπάλους, καθώς επίσης και στα ΜΜΕ των νταβατζήδων και της διαπλοκής να μας παρουσιάσουν ως επιτιθέμενους, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε νόμιμη άμυνα για τη διασφάλιση της σωματικής μας ακεραιότητας.

    Αμέσως μετά το περιστατικό, ο συναγωνιστής Ιάσωνας Μπίμπος υπέβαλε μήνυση, με αποτέλεσμα ένας εκ των δραστών να συλληφθεί μέσα στα όρια του αυτοφώρου. Δυστυχώς όμως, η Εισαγγελική Αρχή παρέπεμψε την υπόθεση σε τακτική δικάσιμο, και ως εκ τούτου δράστης αφέθηκε ελεύθερος! Ο εκπρόσωπος του κινήματός μας έθεσε τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων προ των ευθυνών του και του κατέστησε σαφές ότι τέτοιες αποφάσεις ενισχύουν το αίσθημα ατιμωρησίας των αριστερών παρακρατικών ομάδων της (αντι)εξουσίας και ενθαρρύνουν αυτές να προβούν σε νέες επιθέσεις. Ως εκ τούτου είμαστε υποχρεωμένοι να λάβουμε μόνοι μας τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας και αποτροπής.

    Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής στο Νομό Ιωαννίνων θα συνεχίσουν τον αγώνα τους με περισσότερο ζήλο από πριν και χωρίς κανένα δισταγμό.

    Η Χρυσή Αυγή δεν έχει προστάτες. Διεξάγει μόνη της έναν έντιμο πολιτικό και εθνικό αγώνα, με στόχο την απελευθέρωση της χώρας μας από τα δεσμά των προδοτών του μνημονίου. Ο αγώνας αυτός θα συνεχιστεί μέχρι την τελική νίκη, όσα εμπόδια και αν συναντήσουμε στην πορεία. Οι Χρυσαυγίτες πιστεύουμε σε αξίες Αιώνιες, Ακατάλυτες και την Πίστη αυτή κανένας δεν μπορεί να μας την αλλάξει!

    ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
    http://www.haberi.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=9628%3A2012-05-30-10-54-17&catid=65%3Aioannina&Itemid=144

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΧΘΕΙ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...!!!
    9:08 μμ ΣΤΟΧΟΣ Δεν εχει σχολια



    Πριν λίγο ομάδα «ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ αντιεξουσιαστών» κατέλαβε τον τηλεοπτικό σταθμό της Κρήτης ΚΥΔΩΝ TV γιατί θα παρουσίαζε μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη του υπευθύνου της Π.Ο. Κρήτης της Χρυσής Αυγής, Σταύρου Καρεφυλλάκη.


    Με… δημοκρατικά μέσα διέκοψαν την ροή του προγράμματος και στη θέση του παρουσίασαν δικά τους υβριστικά βίντεο με αντεθνικό περιεχόμενο.
    Μετά από το «αντιεξουσιαστικό»… διάλλειμα, οι συγκεντρωμένοι διέφυγαν χωρίς καμία ενόχληση, έχοντας πράξει το… «αντιφασιστικό» τους καθήκον

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...