Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Αυτός είναι ο νεαρός Αλβανός που τρομοκρατεί την Λευκάδα!!!

Στην φώτο σας δείχνουμε τον 16χρονο Αλβανό με την σιδερογροθιά, ακριβώς όπως την επιδεικνύει στο facebook στο οποίο συχνά βρίζει τους Έλληνες και την Ελλάδα. 




Ελλάς 2012: 16χρονος Αλβανός βρίζει ελληνόπουλο στο facebook και το τσακίζει με σιδερογροθιά. Ύστερα τρεις Αλβανοί σπάνε στο ξύλο τον πατέρα του παιδιού!!! (Αυτά δεν τα καταγράφει η έκθεση για τον ρατσισμό και την βία...) 


Δεύτερο περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού από ομάδα αλλοδαπών σε βάρος ενός πατέρα και στο παιδί του έρχεται να αναστατώσει το Νυδρί της Λευκάδας.

Πριν από ένα μήνα ένας αλλοδαπός χτύπησε άγρια κάτοικο ο οποίος προσπάθησε να τον ξεχωρίσει από καβγά που γινότανε έξω από το μαγαζί του με αποτέλεσμα να βρεθεί με χτυπήματα στο κεφάλι. 
Το δεύτερο περιστατικό όπως αναφέρει το agriniopress.gr έγινε πριν λίγες μέρες πάλι στο Νυδρί. Ένας 16χρονος ο οποίος ήταν με την παρέα του δέχτηκε επίθεση από συνομίληκό του αλλοδαπό ο οποίος ήταν οπλισμένος με σιδερογροθιά. Τα χτυπήματα ήταν όλα στο πρόσωπα του παιδιού με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο αιμόφυρτος. Ολα είχαν ξεκινήσει πρίν λίγη ώρα στο facebook όταν ο 16χρονος αλλοδαπός άρχισε να βρίζει και να απειλεί τον 16χρονο Ελληνα. 
Το περιστατικό δυστυχώς δεν τελειώνει εδώ και απο και πέρα ξεκινά το ερώτημα του πατέρα …«Μπορεί κάποιος να μας προστατέψει;»
Από το νοσοκομείο ειδοποιήθηκαν οι γονείς του Έλληνα 16χρονου οι οποίοι βλέποντας το παιδί τους σε αυτήν την κατάσταση σκέφτηκαν να πάνε στην αστυνομία.. Ζήτησαν από την αστυνομία να κάνουν μήνυση και να γίνει η σύλληψη του δράστη και η απάντηση που πήραν ήταν… «Ελάτε αύριο ..τώρα είναι αργά» Να σημειώσουμε ότι το περιστατικό έγινε στις 11 περίπου το βράδυ. Ο πατέρας του 16χρονου αφού είδε πως η αστυνομία αδυνατεί να τον προστατέψει πήγε στο σπίτι του δράστη ζητώντας τον λόγο από τον πατέρα του 16χρονου Αλβανού. Αποτέλεσμα; Τον χτυπάγαν κάποιοι στιγμή 3 Αλβανοί χωρίς να έχει καμία βοήθεια. Ο ίδιος αιμόφυρτος πήγε στην αστυνομία ζητώντας πάλι να κάνει μήνυση. Η απάντηση ήταν η ίδια..«Ελάτε αύριο..»

http://hellasxg.blogspot.com/2012/07/blog-post_9809.html

4 σχόλια:

  1. Ισλαμική φρίκη: Αντάρτες τεμάχισαν 23 αιχμάλωτους του συριακού Στρατού!

    "Ιρακινοί συνοριοφύλακες είπαν, ότι είδαν τους Σύρους αντάρτες να καταλαμβάνουν ένα φυλάκιο και να συλλαμβάνουν έναν συνταγματάρχη του συριακού Στρατού, τον οποίο ακρωτηρίασαν κόβοντάς του τα χέρια και τα πόδια", πρόσθεσε. «Εκτέλεσαν 22 στρατιώτες του συριακού στρατού μπροστά στα μάτια των Ιρακινών στρατιωτών και εν συνεχεία τους τεμάχισαν», είπε. Οι πληροφορίες αυτές δεν έχουν επιβεβαιωθεί από άλλη πηγή. «Αν η κατάσταση αυτή συνεχιστεί θα κλείσουμε τα σύνορα με τη Συρία», κατέληξε ο υπουργός, κάτι που έγινε εν συνεχεία.

    http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=48156&Itemid=139

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟ ΤΕΡΑΤΑ !!!!!!!!! ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΤΕΡΑΤΩΝ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΠΗΔΗΣΑΤΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ. Ο ΜΟΝΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προθεσμία έδωσε στον Πακιστανό ο ανακριτής

    Ο 21χρονος Πακιστανός που ομολόγησε τον απάνθρωπο ξυλοδαρμό της 15χρονης στην Χρυσή Ακτή της Πάρου, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη και θα κρατείται μέχρι τότε στην Αστυνομική Διεύθυνση Σύρου.

    http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=49967&Itemid=170

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απίστευτο και όμως αληθινό: Η Ακρόπολη δεν είναι Ελληνική κληρονομιά...!!!
    (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)
    Και εμείς αυτό πιστεύαμε αλλά να η επιγραφή που βρίσκεται μπροστά στον ιερό βράχο της Ακροπόλεως. Απίστευτο ε; Έτσι εξηγείτε γιατί νευρίασαν με την κοπέλα που ήθελε να φωτογραφηθεί με την Ελληνική Σημαία.

    H ταμπέλα γράφει ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ!
    ΤΑ.... ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ…

    http://paspartoy.blogspot.gr/2012/09/blog-post_4596.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...