Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του Πακιστανού ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ



Έρευνα σε βάθος για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του 20χρονου Πακιστανού που διεκομίσθη με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις το Σάββατο στο Νοσοκομείο, ζητά η Ν.Ε. Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ.
Πρόκειται για την υπόθεση εγκατάλειψης 22 μεταναστών χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα (16 Πακιστανοί, 4 Ινδοί και 2 Αφγανοί) οι οποίοι βρέθηκαν εγκαταλειμμένοι τα ξημερώματα του Σαββάτου στα κρητικά της Λευκίμμης.
Στην ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι ο βουλευτής Κέρκυρας Στέφανος Σαμοΐλης και ο γραμματέας της ΝΕ του ΣΥΝ Διονύσης Στραβοράβδης, προέβη σε διαβήματα προς τον Εισαγγελέα Υπηρεσίας, την Ασφάλεια Κέρκυρας και το Αστυνομικό Τμήμα Λευκίμμης:
«Ζητήσαμε και επισκεφθήκαμε την ομάδα των κρατουμένων αλλοδαπών. Ζητήσαμε και ζητάμε άμεση και σε βάθος διερεύνηση της υπόθεσης, όπως και των συνθηκών κάτω απ' τις οποίες χάθηκε η ζωή του 20χρονου Πακιστανού συνανθρώπου μας. Για το ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, το πρόβλημα της μετανάστευσης απαιτεί ολοκληρωμένη, υπεύθυνη και συνολική αντιμετώπιση. Με ρατσιστική βία, φυλετικό μίσος και διώξεις, δεν αντιμετωπίζεται το πρόβλημα. Δεν σταματά το κύμα των ανθρώπων που η απελπισία και η απόγνωση τους ωθεί –με την ελπίδα αναζήτησης μιας καλύτερης μοίρας– να γίνονται θύματα στα χέρια αδίστακτων κυκλωμάτων, να ξεκινούν ένα απελπισμένο ταξίδι προς το άγνωστο, πολλές φορές και προς το θάνατο. Η επιχείρηση "Ξένιος Ζεύς", το κυνηγητό, οι φράχτες, τα στρατόπεδα, οι ακραίες και εμπρηστικές δηλώσεις Δένδια, δημιουργούν ένα κλίμα υστερίας και "κοινωνικού αυτοματισμού", που εκδηλώνεται με ρατσιστικές επιθέσεις από συμμορίες που δρουν πλέον ανεξέλεγκτα, τόσο στην Αθήνα όσο και σε πολλές άλλες πόλεις της Ελλάδας. Η κατόπιν εορτής αντίδραση των κυβερνητικών παραγόντων, δεν αρκεί. Η τρικομματική κυβέρνηση, φαίνεται να επιλέγει ως μέθοδο επίλυσης του προβλήματος, την ακροδεξιά λογική, την ατζέντα της Χρυσής Αυγής. Δεν κάνει καμία ενέργεια για να αναδείξει το μεταναστευτικό ως θέμα που αφορά όλη την Ευρώπη και όχι μόνο την Ελλάδα σαν "αποθήκη" ανθρώπινων ψυχών. Δεν φαίνεται να μπορεί να αντιμετωπίσει τη δράση των κυκλωμάτων δουλεμπόρων. Δεν κάνει καμία ενέργεια για την αναθεώρηση της Συνθήκης "Δουβλίνο ΙΙ", ούτε λαμβάνει υπόψη τις ανακοινώσεις της Διεθνούς Αμνηστίας και του Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες. Η πολιτική αυτή είναι αναποτελεσματική, λανθασμένη και επικίνδυνη, και δεν μπορεί να συνεχιστεί».

14 σχόλια:

  1. ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ... ΜΕ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΥ!



    Οι Κυβερνήσεις πέφτουνε, αλλά ο Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, Συριζαίος Γιώργος Λούκος, μένει στην θέση του για να συνεχίσει το ανθελληνικό έργο του. Το εν λόγω «μπουμπούκι» διορίστηκε από την κυβέρνηση του μπουχέσα Καραμανλή το 2005 (υπουργός Πολιτισμού ο πρώην μαοϊκός Πέτρος Τατούλης) και έκτοτε κανείς δεν τολμά να τον κουνήσει, γιατί τον γουστάρει τρελά η Αριστερά. Στα 7 χρόνια που διαφεντεύει την Επίδαυρο και το Ηρώδειο ο Γ. Λούκος, έχουν παρελάσει από τις σκηνές τους Τούρκοι, Σκοπιανοί, καραμπινάτοι Κίναιδοι, πάσης φύσεως Ανθέλληνες, ενώ έχουν κοπεί όσοι προσπαθούν να παράγουν Ελληνικό Πολιτισμό, όπως το Κρατικό Θέατρο της Κύπρου, το Λύκειο των Ελληνίδων και οι Χοροί της Δώρας Στράτου.
    Αυτή την φορά, ο Γιώργος Λούκος ξεπέρασε τον εαυτό του: Ενέκρινε μετά πολλών επαίνων το βρωμερό θεατρικό έργο της αναρχοαριστερής ηθοποιού και συγγραφέως Λένας Κιτσοπούλου (φωτογραφία), «Αθανάσιος Διάκος, η Επιστροφή», το οποίο παίχτηκε πρίν λίγες ημέρες (14 και 16 Ιουλίου) στο Φεστιβάλ Αθηνών, στο θέατρο της οδού Πειραιώς. Ακόμη και η «Αυγή» της περασμένης Κυριακής βγήκε και έκραξε αγρίως το ανοσιούργημα της Κιτσοπούλου!.. Ούτε μία κριτική υπέρ δεν εισέπραξε το εν λόγω Ανθελληνικό κατασκεύασμα από τους δεκάδες αριστεροκουλτουριάρηδες γραφιάδες που λυμαίνονται (ΚΑΙ) την Θεατρική Κριτική…

    Απολαύστε υπόθεση του Έργου που είναι γραμμένο σε Δεκαπεντασύλλαβο, για να ειρωνευτεί τον στίχο των Δημοτικών μας Τραγουδιών: Ο Ήρωας της Ελληνικής Επαναστάσεως, Αθανάσιος Διάκος, ξανάρχεται θαυματουργικά στην ζωή και ζεί στην Αθήνα του 2012 μαζί με την γυναίκα του την Κρουστάλλω. Δουλεύει σε μια ψησταριά (ντροπή, ρε βρωμιάρηδες!) στου Ψυρρή, σουβλίζει όλη μέρα αρνιά και κοτόπουλα και έχει ως υπαλλήλους ντελιβεράδες… Κούρδους Λαθρομετανάστες. Επειδή η Κρουστάλλω είναι όμορφη, ο Αθανάσιος Διάκος την ζηλεύει και με κάθε ευκαιρία την ξυλοφορτώνει όταν γυρίζει σπίτι. Η Κρουστάλλω για να τον εκδικηθεί, τον απατά στην συζυγική κλίνη με τον Κούρδο λαθρομετανάστη παραγιό του, ο κερατάς ο Διάκος κάποτε το μαθαίνει και την σφάζει με τα ίδια του τα χέρια! Περιττό να πούμε ότι η Λένα Κιτσοπούλου (που προ τριετίας είχε ζητήσει σε συνέντευξή της να πηδιώνται οι Ελληνίδες με μελαμψούς Λάθρο για να… ομορφύνει η Ελληνική Φυλή!!) σκιαγραφεί τον Αθανάσιο Διάκο ως έναν άθλιο Ελληνάρα, σάν έναν homo-malakas που βρίζει χυδαία, ξυλοφορτώνει και τελικά σφαγιάζει την έγκυο (από τον Κούρδο, φυσικά!) σύζυγό του, την Κρουστάλλω!.. Λεφτά δεν υπάρχουν για τον Ελληνικό Στρατό, αλλά υπάρχουν για να καταπολεμάται ο Ελληνικός Ρατσισμός με τέτοια χυδαιότατα Ανθελληνικά έργα που ανεβαίνουν σε πανάκριβες παραγωγές του Φεστιβάλ Αθηνών.

    "ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ"
    (Εφημερίδα "Στόχος", Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιδού οι θέσεις του ΚΚΕ για τους λαθρομετανάστες – Διαβάστε και φρίξτε!

    Στον δήμαρχο Καλαμάτας απήντησε το ΚΚΕ Πελοποννήσου, το οποίο εκτός από τις γνωστές θέσεις του για την επιχείρηση (εξαπάτησης της κοινής γνώμης) «Ξένιος Ζεύς», απευθυνόμενο στους εργαζόμενους, τους καλεί, «να παλέψουν για»:
    «Να δοθούν ταξιδιωτικά έγγραφα στους εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες που έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα προκειμένου να διευκολυνθεί η έξοδός τους προς τα κράτη που επιθυμούν. Να νομιμοποιηθούν όσοι παραμένουν στην Ελλάδα.
    Τη δημιουργία δημόσιων, αξιοπρεπών χώρων προσωρινής φιλοξενίας μεταναστών, όπου θα παρέχεται ποιοτική και δωρεάν σίτιση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, θα γίνονται προληπτικές εξετάσεις, εμβολιασμοί και περίθαλψη (όπου χρειάζεται) και θα χορηγείται πιστοποιητικό υγείας στους νεοεισερχόμενους μετανάστες…».
    Αυτές προφανώς είναι οι θέσεις του ΚΚΕ για το μεταναστευτικό. Δηλαδή, να δοθούν ελληνικά διαβατήρια στους λαθρομετανάστες που θέλουν να πάνε στας Ευρώπας (καθότι δεν υπάρχει άλλο ταξιδιωτικό έγγραφο με το οποίο να μπορούν να ταξιδέψουν). Δηλαδή, το ΚΚΕ ζητά να δοθεί σ’ όλους όσους μας έχουν κουβαληθεί από τα πέρατα της οικουμένης, ελληνική υπηκοότητα (δεν υπάρχει άλλος τρόπος να βγάλει κάποιος διαβατήριο)! Μα τότε δεν πρόκειται να φύγει κανείς, όλοι εδώ θα μείνουν. Οι μόνοι που μπορεί να φύγουν θα είναι οι Έλληνες!
    Κατά τα άλλα, στην εποχή που ζούμε, είναι τραγική ειρωνεία να απευθύνεσαι στους εξαθλιωμένους από τα Μνημόνια Έλληνες εργαζομένους, πολλοί από τους οποίους αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης (ή για να το πούμε αλλιώς, δεν έχουν να φάνε), δεν έχουν να πληρώσουν το νοίκι τους και δεν ξέρουν αν την επομένη βρεθούν στο δρόμο, δεν έχουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και εύχονται να μην αρρωστήσουν γιατί δεν περισσεύει φράγκο κ.τ.λ., και να τους ζητάς να παλέψουν για να έχουν δωρεάν (και… ποιοτική κιόλας!!!) σίτιση, στέγη και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη οι λαθρομετανάστες!
    Τέλος πάντων, σε κάθε περίπτωση τους παραδίδουμε στην κρίση των Ελλήνων εργαζομένων!
    (ΥΓ): Άραγε, υπάρχει καμιά περίπτωση να διαφωνούν με τις παραπάνω θέσεις του ΚΚΕ οι Αμερικάνοι «ιμπεριαλιστές» και οι λοιποί φορείς της παγκοσμιοποίησης-ισοπέδωσης των λαών; Ας προβληματισθούν επ’ αυτού όσοι νέοι άνθρωποι είναι εγκλωβισμένοι σ’ αυτό το κόμμα-τέρας, νομίζοντας πως είναι «επαναστατικό», «αντισυστημικό», «αντιμπεριαλιστικό» κ.τ.λ.!

    http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/idou-oi-theseis-tou-kke-gia-tous-lathrometanastes-diabaste-kai-frijte

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανένας δεν μπορεί να μείνει αδιάφορος για την κατάσταση των μεταναστών και όσα περνάνε. εκεί στο Συριζα όμως τους πιάνουν τα ανθρωπιστικά τους μόνο άμα υπάρξει πρόβλημα με τους μετανάστες. για τους Ελληνες μόκο οι συριζαίοι. για τις κλεψιές , τους βιασμούς , τις ληστείες μούγκα οι ροζ λεβέντες. για το κορίτσι που κατέστρεψε ο Πακιστανός στην Πάρο μούγκα οι συριζαίοι.ούτε ανακοίνωση ούτε "ερευνα σε βάθος" . για τους ροζ συριζαίους πρέπει να είσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από Ελληνας για να συγκινηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΗ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΕΡΙ ΦΑΣΙΣΜΟΥ..ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΤΛ..ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ;...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΝΑ ΔΙΑΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ;..ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ ΛΕΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΑ ΝΗΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ...

    ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://taxalia.blogspot.com/2012/08/ellada.html

    Να γιατί όλοι θέλουν να έρθουν Ellada!
    ΜΕ 50 ΕΝΣΗΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΧΕΙ...
    ΤΖΑΜΠΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΓΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΚΑΡΔΙΑΣ...

    Aπο προσωπικη εμπειρια λογω εργασιας σε ασφαλιστικο ταμειο εχω να προσθεσω κι εγω κατι παρομοιο σχετικα με το (Χέσε την Ελληνική ιθαγένεια...για τα λεφτά την θέλω μόνο..) .
    Αλβανος σε νησι του ιονιου εργαζεται σε εποχιακη επιχειρηση εχοντας συμφωνησει απο πριν οτι θα δουλεψει 50 ημερομισθια γιατι τοσα χρειαζονται για να βγαλει βιβλιαριο,για τους υπολοιπους μηνες του χρονου τον πληρωνει το ταμειο ανεργιας.
    Με αυτα τα 50 ημερομισθια ασφαλιζει τη γυναικα του τα παιδια του και τους γονεις του.Παραλληλα λογω χαμηλου εισοδηματος τσιμπαει επιδοτηση ενοικιου ενω καποιοι μαγκες αλβανοι τσιμπησαν και
    διαμερισμα στις εργατικες πολυκατοικιες α ξεχασα υπαρχει και το επιδ. αλληλεγγυης.θελετε το κερασακι στη τουρτα?????

    ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΛΙΚΑ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1-2 ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΡΔΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΗΡΘΕ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΦΑΣΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.

    ΟΛΆ ΑΥΤΑ ΜΕ 50 Γ@ΜΩΕΝΣΗΜΑ

    λέει το
    http://www.eglimatikotita.gr/2012/01/50_23.html
    στις Κυριακή, Αυγούστου 19, 2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2012/08/blog-post_4282.html Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΡΕΞΕ ΤΗ ΔΟΥΡΟΥ ΤΗ ΣΥΡΙΖΑΙΑ. Βάλτο αυτό ρε μπλόγκερ που λέει για τις μαλ@κίες της Δούρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιοί εἶναι οἱ φασίστες εἴπαμε; - Bίασαν, ξυλοκόπησαν, μαχαίρωσαν και κάρφωσαν σταυρό στο στόμα !!

    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

    http://filonoi.gr/wp-content/uploads/2012/08/-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BD%E1%BF%86%CF%82-%CE%91%E1%BC%B0%CE%B3%CF%8D%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%85-e1345371980847.jpg

    Γεώργιος Μεταξᾶς

    Ὠραῖα πράγματα συμβαίνουν στὸν πλανήτη μας.
    Ἀπὸ τὴν μία ὁ φασισμὸς τῶν ἀριστερῶν, ποὺ ντὲ καὶ καλὰ θέλουν νὰ μᾶς πείσουν γιὰ τὸ πόσο πρέπει νὰ συμπονοῦμε τοὺς «κατατρεγμένους» τοῦ πλανήτου κι ἀπὸ τὴν ἄλλην οἱ «κατατρεγμένοι» τοῦ πλανήτου ποὺ ὅλα τὰ σφάζουν κι ὅλα τὰ μαχαιρώνουν!!!
    Οι… καλοί μουσουλμάνοι της Αιγύπτου βίασαν, ξυλοκόπησαν, μαχαίρωσαν και κάρφωσαν σταυρό στο στόμα νεαρής γυναίκας, η οποία έκανε το… “έγκλημα” να είναι χριστιανή.
    Αυτά τ’ απάνθρωπα κτηνοειδή θέλουν να μας επιβάλλουν.
    Ταύτοχρόνως στὸ Πακιστὰν τοὺς καῖνε ζωντανούς, σὲ διάφορες χῶρες τῆς Ἀφρικῆς (κι ὄχι μόνον) τοὺς ἀποκεφαλίζουν πρὸς παραδειγματισμὸν κι ἐδῶ μᾶς …ἀπειλοῦν μὲ πόλεμο έὰν δὲν τοὺς σεβαστοῦμε!!! (Ναί, τὸ ἰσχυρίστηκε κι αὐτὸ ἡ φασιστοειδὴς κουράδα Ἀσλὰμ, ἀρχινονὸς τοῦ δουλεμπορίου!!!)
    Μὲ τὴν δική μου νοημοσύνη πλέον ἀδυνατοῦν νὰ παίξουν. Δὲν ξέρω τὶ γίνεται μὲ τὴν δική σας ὅμως.
    Ἀφῆστε δὲ ποὺ τελικῶς μᾶς ἔχουν τόσο πολὺ ἐξαπατήσει, ποὺ θεωρῶ πὼς κυριολεκτικῶς ζοῦμε σὲ εἰκονικὴ πραγματικότητα!!!!
    ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΙΔΡΥΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΜΑΓΚΝΤΙ ΓΙΑΚΟΥΜΠ…!!!

    Το κλείσιμο ενός φιλανθρωπικού Ιατρικού Κέντρου που πραγματοποιεί δωρεάν επεμβάσεις σε μικρά παιδιά απειλούν να κλείσουν φανατικοί μουσουλμάνοι επειδή ιδρύθηκε από τον παγκοσμίου φήμης καρδιοχειρουργό σερ Μαγκντί Γιακούμπ, μόνο και μόνο γιατί είναι χριστιανός!

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της οργάνωσης “Barnabas Aid” το Κέντρο που βρίσκεται στην αιγυπτιακή πόλη Aswan πραγματοποιεί δωρεάν επεμβάσεις σε παιδιά μουσουλμάνων και χριστιανών. Όμως ριζοσπαστικά στοιχεία της μουσουλμανικής κοινότητας του Aswan επιθυμούν να κλείσει το κέντρο λόγω των χριστιανικών πεποιθήσεων του ιδρυτή του.

    Όπως δήλωσε στην αιγυπτιακή τηλεόραση η μουσουλμάνα διευθύντρια του κέντρου το κλείσιμό του θα αποτελέσει μεγάλη απώλεια για τη χώρα. (πηγή)
    Ξέρετε τί πιστεύω;
    Τὸ μοναδικόν τους πρόβλημα δὲν εἶναι ἡ ὁποιαδήποτε ῥατσιστικὴ συμπεριφορὰ ἐναντίοντους, διότι κάτι τέτοιο εἶναι ἀνύπαρκτον.
    Τὸ μοναδικό τους πρόβλημα εἶναι τὸ ὄ,τι δὲν ὑπακούουμε στὸν δικό τους νόμο ποὺ ὑπαγορεύει τὸ κοράνι τους. Δῆλα δὴ ἐμεῖς εἴμαστε, κατ’ αὐτοὺς πάντα, παραβατικοί. Δῆλα δὴ εἶδος πρὸς ἐξαφάνισιν!
    Ὅσο γιὰ τοὺς ΛΑΘΡΟλάγνους…

    Αὐτοὶ χωρίζονται σὲ δύο κατηγορίες. Στοὺς ἠλιθίους καὶ στοὺς πανηλιθίους.
    Ἠλίθιοι εἶναι αὐτοὶ ποὺ τὰ «παίρνουν» ξεπουλῶντας ἀκόμη καὶ τὴν ἴδια τὴν μάνα τους, στὸν βωμὸ τοῦ νεοταξισμοῦ τους. Δὲν ἔχουν ἰδεολογίες. Ἀνὰ πάσᾳ στιγμὴ μποροῦν νὰ ἀλλάξουν θέσεις, ὀπτικές, κόμματα. Καὶ εἶναι ἠλίθιοι διότι δὲν μποροῦν νὰ ἀντιληφθοῦν τὴν ἀξία τῆς ἀληθείας.
    Πανηλίθιοι εἶναι αὐτοὶ ποὺ ἀκολουθοῦν τοὺς ἠλιθίους, θεωρῶντας πὼς βρῆκαν τὸ φῶς τους, ὥς ἄλλοι στραβοὶ κι ἀόμματοι!!!
    Ποιός τήν πληρώνει;
    Ὁ ἀγαθός… Γιὰ τὴν ὥρα τοὐλάχιστον. Διότι εἶναι κουραστικὸν νὰ συζητᾶμε γιὰ ἀχλᾶδες διαρκῶς… Δὲν κάνει..
    ΠΗΓΗ Φιλονόη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αυτα τα νουμερα εκει στο καφενειο τι λενε για ολα αυτα;...εχουν γνωμη ; η το μονο που ξερουν ειναι να συκοφαντουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. exoun gnomi.. einai iper tou pakistanou.. alloste sistimatika stoxopoioun opoion milaei iper tis elladas kai oxi tou kke se allodapous.. mia zoi prodotes..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ
    Έχει παρατηρηθεί ότι, οι περισσότεροι « Έλληνες» Υπουργοί ,πού τοποθετήθηκαν ως Υπουργοί Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων, (το Εθνικής παιδείας το έχουν τώρα καταργήσει οι Ανθέλληνες ), ως και Υπουργοί Εξωτερικών ήσαν « προσκεκλημένοι » στην διαβόητη λέσχη Μπίλντεμπεργκ.
    Μετά δε, αφού, τοποθετηθούν στα Υπουργεία αυτά και δώσουν «εξετάσεις», (ταυτότητες χωρίς θρήσκευμα, εξωτερική πολιτική, ιστορία κ.τ.λ.) στους εχθρούς του Ελληνισμού, για την από- διαρθρωτική προς την Πατρίδα πολιτική τους, προωθούνται ως πρωθυπουργοί της χώρας. Επιλέγονται δε τα δύο αυτά βασικά Υπουργία διότι είναι στυλοβάτες των συμφερόντων του Λαού και εκφράζουν το Ιστορικό συνεχές των Ελλήνων.

    Οι εχθροί του Έθνους των Ελλήνων, επιλέγουν (μέσω των Λεσχών ! ) πρόσωπα ελαστικής Συνείδησης , τα οποία χρησιμοποιούν στις υψηλές αυτές θέσεις, για να πλήξουν το Ελληνορθόδοξο φρόνημα των Ελλήνων, προδίδοντας την Πατρίδα τους για μια Υπουργική « καρέκλα ».
    (Τζώρτζ Χόρτον Αμερικανός διπλωμάτης , πρόξενος Σμύρνης -1922 )


    Πρέπει όμως να γνωρίζουν οι τυχάρπαστοι αυτοί, « Έλληνες » και Ξένοι, ότι η Ελληνοορθοδοξία είναι ακατάβλητη στο διηνεκές. Αυτά όμως τα άθλια και μυσαρά όργανα της Παγκόσμιας διακυβέρνησης πολύ σύντομα θα διαλυθούν από την επερχόμενη Πνευματική Επανάσταση των Ελλήνων. Τρέμουν μήπως φύγουμε από την ΟΝΕ. Σπάζοντας τις« αλυσίδες » πού μας φόρεσαν, με την βοήθεια Ανθελλήνων, και γίνουμε επιτέλους πραγματικά αυτή την φορά. Μετά το 1821 πολιτικά, οικονομικά και εθνικά ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

    ΧΡΙΣΤΟΣ Α ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
    christathan.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μέχρι και το indymedia πήρε χαμπάρι τι παίζεται με τους ...Λαθρομετανάστες ! Κι εδώ όλοι το χουνε πάρει χαμπάρι αλλά με τί μούτρα να παραδεχτούν οι "αντιρατσστές" τη μαλακία που κάνανε τόσα χρόνια! Μήπως όμως είναι αργά πια και τώρα όλοι κινδυνεύουμε από τα τάγματα θανάτου που φρόντισαν τόσα χρόνια να φέρουν στην Ελλάδα με την ανοχή των ηλίθιων "αντιρατσιστών";

    http://anti-ntp.blogspot.com/2012/08/indymedia_27.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 29/8/12
    ΜΚΟ: ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΡΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ...


    ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΚΥΡΙΟΥΣ";;

    Διαβάστε την έρευνα και δεν θα το πιστεύετε!!!
    Υποθετικό ερώτημα...αν βλέπατε μια αφίσα που είχε την αναγγελία μιας εκδήλωσης και την εκδήλωση αυτή φαινόταν πως την… διοργανώνουν η Επιτροπή κατά του Συμφώνου ασύλου και μετανάστευσης της ΕΕ η Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο η ΑΝΤΑΡΣΥΑ
    Το ΕΝΑΝΤΙΑ
    η Πρωτοβουλία ΓΕΝΟΒΑ 2001
    Το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα
    Το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών
    Το Στέκι Μεταναστών
    η διεθνιστική εργατική αριστερά
    Το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.)
    η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ για την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα – Αχαρνών
    η επιτροπή δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ
    το Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ
    και η ΕΛΜΕ Εύβοιας

    προσθέστε και καμιά δεκαριά ακόμη που δεν βάλαμε γιατί από ένα σημείο και ύστερα βαριέσαι να ψάχνεις…
    τι γνώμη θα σχηματίζατε;


    Δεν θα πιστεύατε πως την εκδήλωση αυτή την καλούν χιλιάδες;
    θα φανταζόσασταν ποτέ πως όλα αυτά θα μπορούσαν να γίνουν μόνο από δύο πανάξιους και εργατικούς κυρίους;
    Και όμως, ιδού λοιπόν οι δυο αθεράπευτοι ΜΚΟ δάκηδες..
    δείτε τα παρακάτω στοιχεία..
    Όλα προέρχονται απο στοιχεία που οι ίδιοι έχουν διαθέσει στο διαδίκτυο..


    ΚΟΥΡΚΟΥΛΑΣ:

    Αυτά τα στοιχεία βέβαια είναι υποχρεωμένοι να τα δηλώνουν στο διαδίκτυο,για να μπορούν να παίρνουν τις κρατικές επιχορηγήσεις.

    Ένας εισαγγελέας ή το ΣΔΟΕ τι λέτε,θα κάνει ποτέ κάποιον έλεγχο σε αυτή την ατέλειωτη λίστα ΜΚΟ των 2 αυτών κυρίων.

    Ο κύριος Κωνσταντίνου εκτός απο την Επιτροπή κατά του Συμφώνου ασύλου και μετανάστευσης της ΕΕ
    την Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο
    και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ τον βρίσκουμε και στο ΕΝΑΝΤΙΑ είναι και συντονιστής της Πρωτοβουλίας ΓΕΝΟΒΑ 2001 είναι και μέλος του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος

    Ο κύριος Θανάσης Κούρκουλας εκτός από την κίνηση “απελάστε τον ρατσισμό” είναι
    και στο Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών είναι
    και εκπρόσωπος στο «Στέκι Μεταναστών»
    είναι και στην ΔΕΑ διεθνιστική εργατική αριστερά είναι
    και υπεύθυνος στο Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.) είναι και μέλος της δήθεν ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ για την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα – Αχαρνών
    είναι και στην επιτροπή δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ
    ο ίδιος κύριος εδώ φαίνεται πως εκπροσωπεί και το Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ και είναι και μέλος της ΕΛΜΕ Εύβοιας.

    Μετά από κάθε αναγγελία συγκέντρωσης των βαρύγδουπων επιτροπών βάζουν και ένα πιο γενικό πως στην συγκέντρωση συμμετέχουν και φοιτητικοί σύλλογοι και οργανώσεις μουσουλμάνων μεταναστών της χώρας και γεμίζει η ανακοίνωση δημιουργώντας το κατάλληλο κλίμα.

    Παράδειγμα…από ένα παλιότερο

    Συλλαλητήριο διοργανώνεται στις 18.00 στην πλατεία Ομονοίας από την Επιτροπή κατά του Συμφώνου ασύλου και μετανάστευσης της ΕΕ ποιός υπογράφει;(για αυτήν την επιτροπή όπως θα δείτε υπογράφει ο κύριος Κωνσταντίνου),την Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο ποιός είναι και εδώ;( και για αυτήν την επιτροπή θα δείτε τον κύριο Κωνσταντίνου!!!)την ΑΝΤΑΡΣΥΑ (Στην σελίδα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ μέχρι πρότινος αντί για administrator ποιός νομίζετε πως υπέγραφε; μα ο κύριος Πέτρος Κωνσταντίνου), την Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό»( Σε αυτή δεν υπογράφει ο κύριος Κωνσταντίνου αλλά μάλλον πρόκειται για παράλειψη… εδώ πάντως μπορείτε να βρείτε έναν άλλον αγωνιστή…τον κύριο Κούρκουλα), ..Καλά ρε παιδιά πότε τα προλαβαίνετε όλα αυτά; εσείς ξεπεράσατε και την γνωστή πολυ-κάτοικο Βήχου που είναι σε όλες τις επιτροπές κατοίκων της Αθήνας…τι διάολο; άλλη δουλειά δεν κάνετε;

    Βέβαια στην πορεία έχουν προσχωρήσει σε αυτές τις Μκο και άλλα άτομα.Άλλοι γιατί είναι άνεργοι και άλλοι πίστεψαν πως αυτές οι οργανώσεις έχουν αγνές προθέσεις και ήθελαν να προσφέρουν εθελοντικά σαν άτομα την όποια εργασία τους ανέθεταν οι δυο “αρχηγοί”.

    Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που έφυγαν αηδιασμένοι,αλλά λόγω ιδεολογίας προτίμησαν για την ώρα να σιωπήσουν,ώστε να μην προκαλέσουν τριβές και εσωτερικά προβλήματα στον ακροαριστερό χώρο.

    Αφιερωμένο σε όσους τρώνε το κουτόχορτο των Μπίζνες-Καλά-Οργανωμένες..

    axortagos.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κατάλαβες τώρα...
    Για να ξεστραβωθούμε όσοι από εμάς τους ψηφίζουμε.
    Ενδιαφέρουσες απόψεις για θεώρηση από διάφορες οπτικές γωνιές, προβληματισμό και συζήτηση ! !
    Κατάλαβες τώρα ... γιατί σε λέγανε «εθνικιστή» όταν έλεγες πως αγαπάς την Πατρίδα σου;
    Για να την πουλήσουν πιο εύκολα. Γι' αυτούς κάθε λέξη που αρχίζει από -εθν και -ελλ ήταν και είναι εμπόδιο όταν ακούγεται μέσα στο μαντρί τού "εκσυγχρονισμού" που μας μπουζούριασαν.
    Κατάλαβες τώρα... γιατί σε λέγανε «ρατσιστή»;
    Γιατί σε πολύ λίγο δεν θα είσαι ιδιοκτήτης της πατρίδας σου· θα είσαι ένας κάτοικος μιας χώρας που θα ανήκει στους παγκόσμιους τραπεζίτες και στους υπαλλήλους τους, οι οποίοι θα παριστάνουν την... κυβέρνηση.
    Κατάλαβες τώρα ... γιατί πριονίσαμε την παιδεία και την υποβάθμισαν σε "εκπαίδευση";
    Για να σε κάνουν υπαλληλάκο των 3,60. Να σε βάλουν πίσω από τον πάγκο των μπακάλικών τους που απλώσαμε στη χώρα σου, να σερβίρεις καφέδες και να πηγαίνεις με το παπί πίτσες στα πάρτι του Χριστοφοράκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...