Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Βρήκαν νέα ακίνητα του Τσοχατζόπουλου αξίας 10 εκατ. ευρώ


Nέα ακίνητα και νέους λογαριασμούς στο εξωτερικό, του πρώην υπουργού, Ακη Τσοχατζόπουλου, έφερε στο φως η ανακριτική έρευνα και τα οποία, στην περίπτωση που αποδειχθεί ότι χρησιμοποιήθηκαν για νομιμοποίηση παράνομων εσόδων και αποτέλεσαν «δρόμους» για να αποκρυβούν χρηματικά ποσά παράνομου πλουτισμού, πρόκειται να δεσμευθούν.


Η αξία των υπό διερεύνηση ακινήτων ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ, ενώ φαίνεται ότι
εμπλοκή σε αυτά έχουν επτά κατηγορούμενοι, συνολικά.

Στην υπόθεση που ερευνάται, με κεντρικό πρόσωπο τον πρώην υπουργό και τα πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται στην διακίνηση των παράνομων αμοιβών από εξοπλιστικά προγράμματα, έχει ήδη δηλώσει παράσταση Πολιτικής Αγωγής το Ελληνικό Δημόσιο αλλά και η Ένωση Ελλήνων Φορολογουμένων, για τις ενδεχόμενες ζημιές που υπέστησαν από την απόκρυψη μεγάλων χρηματικών ποσών επί σειρά ετών.
Ενδεικτικά στοιχεία για το ύψος των χρημάτων που διακινούσε ο πρώην υπουργός είναι κάποια κατασχεθέντα σημειώματά του για προεκλογικές δαπάνες, από τα οποία προκύπτει ότι έδωσε 100 χιλιάδες ευρώ σε κάποιο πρόσωπο που αποκαλεί «γύφτο Μπάκας», 30 χιλιάδες ευρώ για «ρωσοπόντιους», 350 χιλιάδες ευρώ για εισιτήρια ομογενών από την Ρωσία, ενώ φαίνεται επίσης να πλήρωσε κα 230 χιλιάδες ευρώ για 1.150 εισιτήρια διαρκείας του ΠΑΟΚ.

Οι ανακριτές μελετούν τα συγκεκριμένα χειρόγραφα, καθώς ο συντάκτης τους αναφέρει ως «εκκρεμότητες» προς συγκεκριμένα πρόσωπα διάφορα ποσά , όπως «140.000 ευρώ για Ακριτίδη», «50.000 για Φιλοθέου» , «50.000 ευρώ για εκδήλωση ΙΜΒ» (σ.σ. Ιερά Μονή Βατοπεδίου) και τέλος ποσό 80 χιλιάδων ευρώ «για επιπλέον 160 απόψε από Ρωσία»

http://www.iefimerida.gr

10 σχόλια:

  1. mono enas pasokos efage??
    oi aloi pasokoi den fagane?
    poioi pasokoi apo to xorio fagane-fagane???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΦΑΓΑΝΕ
    ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ?
    ΑΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΜΟΝΟΥΣ ΒΡΗΚΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ-ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΟΥΔΗ
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ

    Οι αλλοδαπές τράπεζες "ξεφόρτωναν" τα ελληνικά ομόλογα πριν το PSI !
    11-09-2012
    Ερωτήματα σχετικά με τους χειρισμούς της κυβέρνησης Παπανδρέου δημιουργούν τα στοιχεία που κατέθεσε στην Βουλή το υπουργείο Οικονομικών.

    Σύμφωνα με αυτά από τον Ιανουάριο του 2010 έως και πριν την εφαρμογή του PSI οι αλλοδαπές τράπεζες «ξεφορτώθηκαν» ελληνικά ομόλογα ύψους σχεδόν 110 δισ. ευρώ.

    Τα ομόλογα αυτά αγοράστηκαν μέσω της δευτερογενούς αγοράς από Ελληνικές τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία με αποτέλεσμα να υποστούν τεράστιες απώλειες από το «κούρεμα».

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέθεσε στην Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, μετά από σχετική ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Προκόπη Παυλόπουλου, στις 31.12.2009 ο εγχώριος τομέας (συμπεριλαμβανομένης και της ΤτΕ) κατείχε ομόλογα ονομαστικής αξίας 56,9 δισ. ευρώ, στο τέλος του 2011 το ποσό είχε ανέλθει σε 86,2 δισ. ευρώ, δηλαδή αύξηση κατά 51,2 %. Αντίστοιχα, το χαρτοφυλάκιο των αλλοδαπών τραπεζών σε ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου απομειώθηκε από 141,5 δισ. ευρώ στις 31.12.2009 σε 45,9 δισ. ευρώ στις 31.12.2010 και σε 35 δισ. ευρώ την 31η . 12. 2011.

    Υπό αυτά τα δεδομένα, σημειώνει ο κ. Παυλόπουλος «κατά την ίδια περίοδο που η τότε κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου και πρωτίστως ο τότε υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου εξόρκιζαν κάθε έννοια αναδιάρθρωσης του χρέους, οι αλλοδαπές τράπεζες «ξεφόρτωναν» τα ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου, τα οποία αγόραζαν οι Ελληνικές Τράπεζες και ιδίως τα Ασφαλιστικά Ταμεία και οι ιδιώτες αποταμιευτές που, όπως αποδεικνύεται σήμερα, υπήρξαν τα κυριότερα θύματα από τις απώλειες του PSI».

    ΒΑΛΤΕ ΤΟ
    ΑΞΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΙ ΕΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ; ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ Η ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

    ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ...

    ΤΩΡΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΟΥΝ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ
    ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ
    ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ...

    ΜΑΚΡΥΜΑΛΗ..ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ
    ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΠΩΣ ΑΥΞΗΘΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΣΣΙΩΠΗ
    ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΗΧΗΡΙΣΕΙΣ
    ΣΑΣ...ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΧΕΤΕ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΝΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΕΤΕ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΚΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ. ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΕΝΩ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ; ΠΩΣ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΝΕ;
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ: ΑΥΤΟΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΝΕ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΙ ΗΣΥΧΟΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. ΕΤΣΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΕΣΤΗΔΕΣ. ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΜΑΠΑ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥΤΟΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΘΑ ΒΡΙΖΟΥΝΕ, ΘΑ ΚΛΕΒΟΥΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΘΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΠΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έρχεται ο εφιάλτης της αχρήματης κοινωνίας

    "Και να μη δύναται κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει παρά μόνο όποιος έχει το χάραγμα, δηλαδή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του." Kεφ. ΙΓ εδαφιο 17

    Για όσους δεν κατάλαβαν μιλούμε για μια αχρήματη κοινωνία όπου ο καθένας θα έχει τον αριθμό του, μέσω του οποίου θα αναγνωρίζεται στο σύστημα, και μέσω αυτού θα πληρώνει-πληρώνεται.

    Άπουσία μετρητών σημαίνει απουσία ελευθερίας, καταλάβετέ το.

    Αν τα χρήματά σας γίνουν ηλεκτρονικά θας παίρνουν ότι θέλουν από το ηλεκτρονικό σας "πορτοφόλι" (πληρωμή φόρων που κάθε φορά αυθαίρετα τους αυξάνουμε) και εσείς θα ζείτε με ότι απέμεινε (δηλ. τίποτα, αν έχετε παιδιά η δυστυχία του να μην μπορείτε να τους πάρετε γάλα, θα είναι αβάσταχτη. Πόσοι αναβάλουν πληρωμές για να ταίζουν την οικογένειά τους. Με ηλεκτρονικό χρήμα ξεχάστε τις αναβολές, θα σας τα πέρνουν αυτόματα, ζείτε δε ζείτε).

    Θέλετε να πάτε με το ταίρι σας σε ξενοδοχείο; Θα το μαθαίνουν όλοι οι τυχάρπαστοι στο υπουργείο οικονομικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σύμφωνα με τον ΟΗΕ , το 2015, σε τρία χρόνια, η χώρα μας θα έχει 4.200.000 «μετανάστες», και αυτό σημαίνει ότι ήδη έχουμε τουλάχιστον 3000000.

    Η αστυνομία σε λιγότερο από εικοσιτέσσερις ώρες ανακοίνωσε ότι:
    - Έπιασε δύο σπείρες για διακίνηση ηρωίνης και κάνναβης, στα Σεπόλια και το Αιγάλεω . Συνολικά εννέα «μετανάστες». 3 από την Τυνήσια , 3 «πολιτικοί πρόσφυγες από τον πόλεμο του Ιράκ», ένας υπήκοος Αιγύπτου, ένας Αλγερινός και ένας Σύριος. Τα «φτωχαδάκια» είχαν από τις εισπράξεις, 22.000 ευρώ, 80.000 δολάρια ΗΠΑ, 11.000 κορόνες Σουηδίας .

    -Στου Ζωγράφου συνελήφθη ένας αλβανός 35 ετών, με 58 κιλά ακατέργαστης κάνναβης .Ο συλληφθείς, κατηγορείται ότι εισήγαγε μεγάλες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης από την Αλβανία και τις διακινούσε σε άλλους μικροεμπόρους.

    -Στην Κακαβιά συνελήφθη 45χρονος Αλβανός, την ώρα που επιχειρούσε να εισέλθει στη χώρα μας , σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε για 14 χρόνια , Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης από τις ιταλικές αρχές, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, προώθηση γυναικών στην πορνεία και βιασμό.

    -Στα Ιωάννινα , συνελήφθησαν κοντά στο αεροδρόμιο , δύο Αλβανοί,οδηγοί τουριστικού λεωφορείου, αλβανικής εταιρίας, που εκτελούσε δρομολόγιο από την Αλβανία στη χώρα μας, γιατί διευκόλυναν τη είσοδο στην ελληνική επικράτεια σε δύο αλβανούς λαθρομετανάστες, ηλικίας 19 και 29 ετών. Κατά τον αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 19χρονου εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα ενώ σε βάρος του 60χρονου οδηγού εκκρεμούσε απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών, για σωματική βλάβη από αμέλεια και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

    -Στον Ασπρόπυργο έπιασαν έξι «μετανάστες» από τη Νιγηρία, έναν Αιγύπτιο , έναν Πακιστανό και έναν από την Γκάνα, που έκλεβαν αυτοκίνητα. Αυτά τα φτωχαδάκια είχαν μόνο 6.200 ευρώ.

    - Στην Αιδηψό έπιασαν δέκα Πακιστανούς γιατί διακονούσαν αφορολόγητα τσιγάρα και κλεψίτυπα CD.

    -Στα Χανιά. συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί , κατά την αποβίβασή τους από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, οι οποίοι κατά τη διενέργεια ελέγχου , κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ είχαν μαζί τους και πλαστά έγγραφα άλλων προσώπων.

    Και ενώ αυτή είναι η πραγματικότητα του 24ώρου, από τη δράση των «μεταναστών» χωρίς την εγκληματικότητα, ληστείες και κλοπές, στη Βουλή, τα « δημοκρατικά κόμματα», συζητούσαν και καταδίκασαν την περιοδεία του Μπαρμπαρούση στη λαϊκή αγορά στο Μεσολόγγι. (Δηλαδή την επόμενη φορά που θα πάει για ψώνια στη λαϊκή ο Μπαρμπαρούσης χρειάζεται την άδεια του προέδρου της βουλής και τον κηδεμόνα του ;).

    Απίστευτα πράγματα . Μετά από πρόταση της Νέας Δημοκρατίας η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής κατέληξε σε κείμενο τεσσάρων σημείων, που «καταδίκαζε πολιτικά» τη βία και τα επεισοδίων με πρωταγωνιστές τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, που το ψήφισαν η ΝΔ, η ΔΗΜΑΡ και οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες».Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Μάρκος Μπόλαρης απουσίαζε. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ ψήφισαν λευκό. Ο ΣΥΡΙΖΑ επειδή στο κείμενο δεν υπήρχε ο όρος ρατσιστική βία και το ΚΚΕ, που ξέρει από βία και επεισόδια, επειδή «τα φαινόμενα πρέπει να εξεταστούν με ψυχραιμία». Ο βουλευτή της Ν.Δ Κ. Γκιουλέκας, που ήλπιζε στη συμμαχία με τον ΣΥΡΙΖΑ , κατά της «βίας» απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Μα καλά. Σας δέρνουν τους βουλευτές και ψηφίζετε λευκό;» ...Στη συνεδρίαση της Επιτροπής δεν συμμετείχε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Πολύβιος Ζησιμόπουλος, γεγονός που στηλίτευσε ως ανησυχητικό ο πρόεδρος Χρ.Μαρκογιαννάκης. Η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία «το άθλιο πολιτικό σύστημα, που αρνείται να βάλει στη φυλακή τους κλέφτες και ευθύνεται για το διεθνή διασυρμό της Ελλάδος, δεν έχει κανένα ηθικό δικαίωμα να μας κάνει μαθήματα δεοντολογίας και ορθής συμπεριφοράς».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Τέλη κυκλοφορίας" και στα ιδιωτικά σκάφη αναψυχής

    «Τέλη κυκλοφορίας» στα ιδιωτικά σκάφη αναψυχής επιβάλλει το υπουργείο Οικονομικών με τροπολογία που κατατέθηκε χθες στη Βουλή.

    Θεσπίζεται πλέον Τέλος Παραμονής και Πλόων ιδιωτικών πλοίων αναψυχής από 200 έως και 500 ευρώ ανά μέτρο για μηχανοκίνητα άνω των 12 μέτρων και ιστιοφόρα άνω των 15 μέτρων.

    Το τέλος θα επιβάλλεται σε όλα τα σκάφη αναψυχής, ανεξαρτήτως σημαίας, ενώ σε περίπτωση μη καταβολής του τέλους τα ναυτιλιακά έγγραφα του πλοίου θα παρακρατούνται και θα βεβαιώνεται πρόστιμο ίσο με το 200% του αναλογούντος ετήσιου τέλος.

    Ειδικότερα, το Τέλος Παραμονής και Πλόων (ΤΠΠ) επιβάλλεται σε μηχανοκίνητα ιδιωτικά πλοία αναψυχής πάνω από 12 μέτρα ως εξής:

    -για τα επόμενα τρία μέτρα (από 12,01 έως 15 μέτρα) 200 ευρώ ανά μέτρο,
    -για τα επόμενα πέντε μέτρα (από 15,01 έως 20 μέτρα) 300 ευρώ το μέτρο,
    -για τα επόμενα πέντε μέτρα (από 20,01 έως 24 μέτρα) 400 ευρώ ανά μέτρο,
    -για τα επόμενα μέτρα (από 24,01 και πάνω), 500 ευρώ ανά μέτρο.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΑΡΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι άθεοι* στις δυτικές χώρες, δείχνουν πολύ «άνετοι» και θαρραλέοι όταν προσβάλλουν οτιδήποτε έχει να κάνει με τον Χριστιανισμό. Δεν υπάρχει λόγος να φοβούνται. Ωστόσο, το ερώτημα είναι: Θα πρόσβαλλαν ποτέ τον Αλλάχ, τον Μωάμεθ, το Κοράνι αν ζούσαν σε μια μουσουλμανική χώρα. Να πούμε…στη Σαουδική Αραβία;
    Είναι εκπληκτικό το πώς άθεοι στη Βόρεια Αμερική ή τη Νότια Αμερική ή την Ιταλία ή την Ελλάδα περνούν τη ζωή τους κοροϊδεύοντας, εμπαίζοντας, γελοιοποιώντας, ακόμα και υβρίζοντας με τις πιο χυδαίες φράσεις, τη θρησκεία που ακολουθείται από την συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων των χωρών αυτών. Η αλήθεια είναι ότι σε χώρες που οι χριστιανοί είναι η πλειοψηφία, όπως οι ΗΠΑ, η Αργεντινή, η Ιταλία κλπ, για κάποιο λόγο οι άθεοι αφήνονται να σπάνε πλάκα με το Χριστιανισμό... Πολλοί βέβαια, άθεοι θεωρούν τους εαυτούς τους κάτι σαν "ήρωες", αφού χτυπάνε το "κατεστημένο". Τι θα γινόταν άραγε, αν ένας άθεος ζούσε στη Σαουδική Αραβία ή το Ιράκ; Θα πέρναγε τη ζωή του κοροϊδεύοντας το Ισλάμ;

    Παρακάτω ένα χαρακτηριστικό μήνυμα που στάλθηκε σε ένα blog άθεων:

    "Αγαπητοί άθεοι, εμείς οι πρώην μουσουλμάνοι περιμένουμε εσάς παιδιά, να ξεπεράσετε τον Χριστιανισμό και να αρχίσετε τον πόλεμο κατά του Ισλάμ, έτσι για αλλαγή. Ναι, σίγουρα είναι πραγματικά διασκεδαστικό να χλευάζεις την Αγία Γραφή, τους ιερείς, τον Πάπα, κλπ, αλλά πραγματικά δεν νομίζετε ρε παιδιά, ότι ήρθε η ώρα να δώσετε, έστω, λίγη προσοχή στο Ισλάμ;

    Εμείς οι πρώην μουσουλμάνοι είμαστε μια πολύ μικρή μειοψηφία, και δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα που μπορούμε να κάνουμε πραγματικά για να αλλάξουμε κάτι. Δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε οργανώσεις ή να δώσουμε φωνή στις σκέψεις μας, στις περισσότερες μουσουλμανικές χώρες. Δεν έχουμε σχεδόν κανένα δικαίωμα εκτός από το δικαίωμα να πάμε φυλακή ή να κρεμαστούμε ή να αποκεφαλιστούμε με την κατηγορία της «βλασφημίας».

    Αλλά η φωνή των εκατομμυρίων αθεϊστών όπως η δική σας θα μας βοηθούσε σημαντικά. Θα έκανε τον κόσμο να προσέξει όλα τα δεινά μας, και όλα τα φρικτά πράγματα για τα οποία το Ισλάμ είναι υπεύθυνο και πώς μας έχει καταπιέσει και πως έχει καταστρέψει πολλά από τη ζωή μας. Θα μας βοηθούσε τουλάχιστον να αλλάξουμε κάποιους νόμους που θα ωφελούσαν εμάς, τους πρώην μουσουλμάνους.

    http://redskywarning.blogspot.gr/2012/09/blog-post_25.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σκληρή απάντηση του υπ. Δημοσίας Τάξης στον ΣΥΡΙΖΑ για τις φωτογραφίες των ταραχοποιών


    Σύγκρουση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προκάλεσε η δημοσιοποίηση των στοιχείων και των φωτογραφιών 9 από τους 23 συλληφθέντες για τα επεισόδια της Τετάρτης. Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για διαπόμπευση συλληφθέντων διαδηλωτών, ακόμη και νεαρής ηλικίας και επισημαίνει ότι η δημοσίευση των φωτογραφιών συνιστά πράξη βαρβαρότητας και αποτελεί συνέχεια της «διαπόμπευσης των εκδιδόμενων οροθετικών» προ μηνών.

    Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη απαντά από την πλευρά του: «Έκαστος εφ’ ω ετάχθη. Σε αντίθεση με την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη τάσσεται με τη νομιμότητα και όχι με τους κατηγορούμενους ως ταραχοποιούς και κουκουλοφόρους. Αλλά όπως φαίνεται, οι μάσκες έπεσαν».

    Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα η Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει εκδώσει ούτε μία ανακοίνωση για τους 34 Έλληνες πολίτες που έχουν δολοφονηθεί από αλλοδαπούς και για την απάνθρωπη βάρβαρη επίθεση στην 15χρονη Μυρτώ από τον παράνομο Πακιστανό στην Πάρο.

    Τελικά ο καθένας καθορίζει όπως φαίνεται τις δικές του προτεραιότητες ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...