Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΗΚΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΝΕΧΤΕΡΙΝΕΣ ΕΞΟΔΟΥΣ!









3 σχόλια:

  1. ΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΘΑ ΧΑΡΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ


    Με ιδιαίτερη ικανοποίηση θα πρέπει να υποδέχτηκαν οι υποστηρικτές της πολυπολιτισμικότητας και του εποικισμού της Ελλάδας από αλλοδαπούς (αφού ούτως ή άλλως όλοι άνθρωποι αυτού του πλανήτη ήμαστε) την είδηση ότι οι γεννήσεις στην Ελλάδα έχουν μειωθεί το 2010 σε σχέση με το 2009.

    Με το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας να αυξάνεται ραγδαία αφού λόγω κόστους διαβίωσης και της οικονομικής κρίσης τα ζευγάρια δεν τεκνοποιούν οι υποστηρικτές του εποικισμού της Ελλάδας από τους Αφρικανοασιάτες θα παρουσιάσουν την εισβολή των τελευταίων ως την κατάλληλη λύση για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος.

    Η πολιτική της αντικατάστασης λαού στην Ελλάδα ειισέρχεται πια στην δεύτερη φάση της, αφού πρώτα η χώρα γέμισε με 1,8 εκατ. αλλοδαπούς. Τώρα οι γεννήσεις μειώνονται και σταδιακά ενώ με την συνεχόμενη αύξηση των λαθρομεταναστών που εισέρχονται στην χώρα μας, η αντικατάσταση λαού θα έχει φτάσει στο σημείο καμπής όπου οι Έλληνες θα είναι πολίτες β' κατηγορίας μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, αφού τα δικαιώματα των εκατομμυρίων αλλοδαπών θα πρέπει να γίνουν σεβαστά εις βάρος του τρόπου ζωής που ξέραμε για αιώνες. (βλ. κακοποίηση γυναικών-κοριτσιών, θεοκρατεία, απαγόρευση τροφίμων που θίγουν άλλες θρησκείες, κατάργηση εορτών για να μην προσβάλλονται άλλες θρησκείες κλπ)

    Για την ιστορία σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από το 2007 μέχρι το 2009 οι γεννήσεις στην Ελλάδα ανέρχονταν μεταξύ των 100.000 και 110.000, το 2010 έπεσαν στις 90 με 95.000 ενώ ανάλογη μείωση κατά περίπου 20% έχουν υποστεί και οι ετήσιοι κύκλοι της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

    Τώρα αν μετά από 15-20 χρόνια οι Έλληνες είναι μειονότητα στην ίδια τους την πατρίδα, όπως οι Σέρβοι του Κοσσόβου, οι οποίοι τελικά σφαγιάστηκαν και έγιναν προσφυγές στην ίδια τους την πατρίδα με την βοήθεια πάντα του ξένου παράγοντα, ζώντας ως φυλακισμένοι μέσα στα σπίτια τους, αυτό ποσώς ενδιαφέρει τους λαθρολάγνους.

    Άλλωστε γιατί να νοιάζονται αφού ούτως ή άλλως όποτε τους δίνεται η ευκαιρία δείχνουν με περίσσεια ευχαρίστηση πόσο μισούν τους Έλληνες, πόσο μισούν αυτό που είναι ο Έλληνας, πόσο απεχθάνονται αυτό τον τόπο και ότι αντιπροσωπεύουν αυτά τα ιερά και ποτισμένα με αίμα για ελευθερία, περηφάνια και δημοκρατία χώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή



  2. Ακόμη μία «ρατσιστική» επίθεση σε αλλοδαπούς ήταν «μαιμού»

    Η είδηση είχε «συγκλονίσει» την κοινή γνώμη, επρόκειτο για μία ακόμη «ρατσιστική» επίθεση σε δύο Πακιστανούς στην Μεταμόρφωση. Η επίθεση είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ αφού όπως ανέφερε το ρεπορτάζ ένας Πακιστανός είχε μεταφερθεί μαχαιρωμένος στο ΚΑΤ και ένας ομοεθνής είχε τραυματιστεί από μεταλλικό αντικείμενο το κεφάλι.

    Αμέσως τα πρόθυμα τα ενοχοποιήσουν τους Έλληνες ΜΜΕ με ιδιαίτερη έμφαση σημείωναν ότι η επίθεση ήταν ρατσιστική από Έλληνες. Δυστυχώς όμως για τους πρόθυμους ενοχοποιητές των Ελλήνων ο Πακιστανός ο οποίος είχε τραυματιστεί ελαφρά σε συνέντευξη που έδωσε σε τηλεοπτικό κανάλι ανέφερε ότι αυτοί που τους χτύπησαν ήταν Αλβανοί και όχι Έλληνες.

    Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Πακιστανός, "Δεν ξέρω ποιο είναι…Αλβανό είναι;…Γιατί ήτανε …χρώμα …δεν είναι σαν Έλληνες."

    Δυστυχώς για μία ακόμη φορά η απόπειρα της Νέας Τάξης Πραγμάτων να ριζώσει μέσα στο υποσυνείδητο του Έλληνα το σύνδρομο της ρατσιστικής ενοχής απέτυχε όπως και θα αποτύχει κάθε άλλη αντίστοιχη προσπάθεια διότι πολύ απλά οι Έλληνες δεν είχαν αποικίες.

    Όσον αφορά τις σχέσεις των Ελλήνων με τους αλλοδαπούς οι 34 Έλληνες νεκροί από αλλοδαπούς μέσα σε 7 μήνες είναι η απάντηση για όποιον αληθινά ενδιαφέρεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΔΗΣΑΡΑ...!!! ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΚΛΕΨΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΑΛΒΑΝΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ...


    ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ... ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΣΚΥΛΟ... ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΔΗΣΗ...
    Ένας 25χρονος Έλληνας πιάστηκε στο Ηράκλειο καθώς οδηγούσε μοτοσικλέτα που είχε κλαπεί από έναν 28χρονο Αλβανό. Ο 28χρονος είχε καταγγείλει την κλοπή της μοτοσικλέτας του, έξω απο το σπίτι του στο Ηράκλειο. Έτσι στην διάρκεια ελέγχων απο αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, σταμάτησαν για έλεγχο και τον 25χρονο ενώ οδηγούσε μια μοτοσικλέτα. Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για την κλεμένη μοτοσικλέτα, η οποία επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη της, ενώ σε βάρος του 25χρονου σχηματίστηκε δικογραφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...