Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Άγριοι ξυλοδαρμοί ομογενών από Αλβανούς αστυνομικούς


b56d81869f246c4bb728cb02977dc408 LΞυλοδαρμοί με ρόπαλα (!), εκφοβισμοί, φυλακίσεις και συνεχείς προκλήσεις αντιμετωπίζουν από την Αλβανική αστυνομία το τελευταίο διάστημα κάτοικοι της Βορείου Ηπείρου!
Αφορμή είναι η επικείμενη δημιουργία λατομείου σε περιοχή ανάμεσα σε δυο χωριά, (Λύβενα και Βελιάχοβο), κίνηση η οποία έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στους κατοίκων των παρακείμενων περιοχών.

H αστυνομία της γειτονικής χώρας, με αφορμή τις αντιδράσεις για την κατασκευή λατομείου, έχει ξυλοκοπήσει άγρια και νέους της περιοχής, που πήγαν από την Ελλάδα εκεί, για να συμπαρασταθούν στα αιτήματα των δικών τους ανθρώπων!
Σύμφωνα με πληροφορίες, το επίμαχο λατομείο έχει σχεδιαστεί να κατασκευαστεί σε απόσταση που δεν εγκρίνει ο Νόμος της Αλβανίας. Οι κάτοικοι πήγαν στο δικαστήριο τους αρμοδίους, όμως δεν κατάφεραν να κερδίσουν τη δίκη, παρά το γεγονός, ότι ο Νόμος είναι ξεκάθαρος! Μάλιστα, έκαναν και δεύτερο δικαστήριο, όπου το κέρδισαν!
Ετσι ξεκίνησαν τα προβλήματα. Έφθασαν στην περιοχή περίπου 40 Αλβανοί με ρόπαλα και λοστούς και, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, χτύπησαν γυναίκες και άνδρες, φωνάζοντας «να πάτε στην Ελλάδα σας»!
Ακόμη, τους κατήγγειλαν ως υπαίτιους για φωτιά σε μηχάνημα της εταιρίας που θα κατασκευάσει το λατομείο, ενώ η Αλβανική αστυνομία, με το που είδε τη νεολαία της περιοχής να έρχεται από την Ελλάδα για να συνδράμει την κατάσταση, κατέσχεσε τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους!
Οι αγριότητες όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι αφού εντόπισαν ορισμένους νέους που επέστρεφαν άρον- άρον στην Ελλάδα, τους ξυλοκόπησαν βάναυσα, μπροστά στα μάτια της αστυνομίας, που δεν έκανε το παραμικρό! (Πρωινός Λόγος, newsbomb)

Υποδαυλίζουν οι Αλβανοί μίσος κατά των Ελλήνων


Fatme vaptisi-1-NAI
Ακόμη μια παραπλανητική είδηση στα αλβανικά ΜΜΕ: «Το Ελληνικό κράτος δεν αφήνει Αλβανό μετανάστη να βάλει μουσουλμανικό όνομα στο παιδί του!»
Από το κακό στο χειρότερο πάει ο εθνικιστικός παροξυσμός των Αλβανικών ΜΜΕ. Σήμερα η εφημερίδα SHQIP δημοσιεύει μια ανοησία μεγατόνων.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στον Αλβανό πολίτη Miklovan Shehu «ο οποίος στην πραγματικότητα ονομάζεται Gëzim αλλά λόγω των εγγράφων αναγκάστηκε (!!!) να το αλλάξει σε Miklovan (ελληνικότατο;!)» και διαμένει στη Ρόδο του απαγορεύθηκε από το Ελληνικό κράτος (!) να βάλει μουσουλμανικό όνομα στην κόρη του.
Ενώ στον τίτλο του "ρεπορτάζ" για την απαγόρευση φέρεται να ευθύνεται το Ελληνικό κράτος στη συνέχεια η δημοσιογράφος αναφέρει ότι, του απαγόρευσαν να βαπτίσει το παιδί του με μουσουλμανικό όνομα. Συγκεκριμένα με το όνομα Φατμέ! Δηλαδή σαν να θέλεις να γίνεις μουσουλμάνος από τον μουφτή και να θέλεις να σε ονομάσουν Γιάννη (μέχρι και ο γνωστός πυγμάχος Μοχάμεντ Άλι άλλαξε το χριστιανικό όνομά του όταν έγινε μουσουλμάνος).
«Ο Gëzim δεν ήθελε να βαφτιστεί η κόρη του με χριστιανικό όνομα όπως "αναγκάστηκε" να κάνει» - λέει το ρεπορτάζ ( πόσο ορθόδοξο είναι το όνομα Miklovan που έβαλε ο Gezim είναι ένα ερώτημα).
Η αλήθεια είναι ότι το παιδί πράγματι δεν μπορεί να βαφτιστεί ορθόδοξο με το όνομα Φατμέ από την Ελληνορθόδοξη εκκλησία και αυτό είναι απολύτως λογικό, στα ληξιαρχεία όμως μπορεί να γραφτεί κανονικότατα με την βεβαίωση του μαιευτηρίου με ότι όνομα επιθυμεί και επειδή είναι Αλβανός πολίτης. Ο Miklovan οφείλει να γράψει το παιδί στο ληξιαρχείο της πόλης καταγωγής του δηλαδή στο Μπεράτι (Βεράτιο) για να μπορέσει να βγάλει διαβατήριο κλπ.
Κλείνοντας το ρεπορτάζ λέει ότι ο Miklovan έλυσε το πρόβλημά του δίνοντας (εξαναγκασμένος) το όνομα Μπέμπης (Bebi) στο παιδί του. Λες και το όνομα Μπέμπης (Μωρό δηλαδή) είναι κάποιου είδους ελληνορθόδοξο όνομα και ως δια μαγείας έλυσε το πρόβλημα.
Πόσα ακόμη ψεύτικα ρεπορτάζ που σκοπό έχουν τη μεγιστοποίηση των ανθελληνικών πολιτικών δυνάμεων στη χώρα, θα διαβάσουμε στον Αλβανικό τύπο; (borioipirotika)

9 σχόλια:

  1. http://www.newsbomb.gr/politikh/story/253848/o-alvanos-vaftisimios-toy-triantafyllopoyloy-kai-ta-alvanika-shedia
    ΕΛΑ ΑΛΕΚΟΟΟΟΟΟ. ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΕ ΤΟΝ ΤΣΕΝΑΙ; ΤΡΕΧΑ ΟΡΕ ΝΑ ΜΑΣΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΕΞΟΡΙΣΤΕΙ Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΟΣΑΕΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟ ΦΙΔΙΟΥ. ΜΗΝ ΑΛΙΣΜΟΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ. ΕΛΑ ΑΛΕΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 20/11/12
    Η ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΑ ΚΑΙ ΝΥΝ ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΝΕΤ ΟΤΙ... "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"...!!!


    Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το που θα βρει ο ΣΥΡΙΖΑ τα λεφτά που λέει ότι υπάρχουν, η κυρία Σακοράφα αφήνοντας άναυδο το πάνελ να παρακολουθεί είπε τα γνωστά χιλιοειπωμένα:
    από τη λίστα Λαγκάρντ ( θα τους τα κατασχέσουν; θα τα εθνικοποιήσουν; για οτιδήποτε, η βασική προυπόθεση είναι να επιστρέψουν πάλι στη χώρα) από τα ...δομημένα ομόλογα των ασφαλιστικών ταμείων(!!!), από τα χρέη των καναλαρχών (!!! είναι περίπου ένα δισ αλλά δε φτάνει ούτε για ...τσίχλες) από τις επιστροφές των διαφόρων μιζών και φυσικά από τη φορολογία των...πλουσίων!!!
    Αυτά όλα θα τα κάνουν πράξη οι οικονομολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ με το μαγικό τρόπο της κατάθεσης ενός ...άλλου φορολογικού συστήματος!

    Και όταν πιέστηκε είπε ότι θα υπάρξει ...σταδιακή αποκατάσταση των συντάξεων!!!

    Απίστευτο δούλεμα... taxalia.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ela m..... ston topo soy
      eleos reee
      den iparxei poio xazos laos apo toys ellines

      Διαγραφή
  3. ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ 26/11/2012
    Στα επίπεδα του Μαΐου η εκλογική δύναμη της ΝΔ - Ανοίγει την ψαλίδα ο ΣΥΡΙΖΑ - 13,5% η ΧΑ!

    Δυναμική πρώτου κόμματος αποκτά πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ μετά και την έκτη δημοσκόπηση των τελευταίων δύο μηνών, η οποία τον φέρει πρώτο και μάλιστα αυτή την φορά με διευρυόμενο προβάδισμα. Συγκριμένα προηγείται με 4,5% σε έρευνα πρόθεσης ψήφου της εταιρείας Pulse που δημοσιεύει η εφημερίδα «6 Μέρες». Τρίτο κόμμα παραμένει με σταθερά ποσοστά η Χρυσή Αυγή ενώ πτώση σημειώνεται στα ποσοστά των κομμάτων της συγκυβέρνησης, μετά την ψήφιση των νέων μέτρων.

    Η ΝΔ εμφανίζεται δημοσκοπικά σε πτώση κατά δέκα μονάδες κάτω από το ποσοστό που κατέγραψε στις εκλογές, ενώ ανάλογη είναι η πτώση για όλα τα κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού.

    Τα... κέρδη από τις απώλειες των κομμάτων της κυβέρνησης πάνε κυρίως στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή που αυξάνουν τα ποσοστά τους.

    Αναλυτικά σύμφωνα με τη δημοσκόπηση στην πρόθεση ψήφου των πολιτών ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ποσοστό 23,5% ακολουθεί η ΝΔ με 19% και τρίτη έρχεται η Χρυσή Αυγή με 12%. Ακολουθούν στην 4η θέση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 6,5%, το ΠΑΣΟΚ με 6%, το ΚΚΕ με 5% και τέλος η ΔΗΜΑΡ που καταγράφει ποσοστό 3,5%.

    Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή τα ποσοστά των κομμάτων στην ίδια δημοσκόπηση είναι:
    ΣΥΡΙΖΑ 26%

    ΝΔ 21,5%

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 13,5%

    ΑΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ 7,5%

    ΠΑΣΟΚ 6,5%

    ΚΚΕ 5,5%

    ΔΗΜΑΡ 4%

    Τι σημαίνουν τα παραπάνω: Η Μνημονιακή ομάδα κομμάτων (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) μετά βίας συγκεντρώνουν το 32%, έναντι 47,5% που είχαν συγκεντρώσει στις 17 Ιουνίου.

    Η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ διευρεύνεται εν μέρει και λόγω της διαρροής ψηφοφόρων της ΝΔ προς την Χρυσή Αυγή.

    Το πλέον ανησυχητικό για τη ΝΔ είναι ότι πλέον αγγίζει τα πραγματικά της ποσοστά (18,92% των εκλογών της 6ης Μαΐου συν τα ποσοστά, 2,5% της ΔΗΣΥ) και αυτό σημαίνει ότι σε δύο έσως τέσσερις μήνες από σήμερα, όταν θα έχουν αρχίσει να εφαρμόζονται τα νέα μέτρα εξαθλίωσης τα ποσοστά τς θα έχουν υποχωρήσει κάτω και από αυτό το νούμερο. Είναι βέβαιο πλέον ότι εισερχόμαστε σε περίοδο εντονων πολιτικών ακακατατάξεων και κινήσεων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω εγω τι σημένουν τα παραπάνω; Οτι θα ξεκολιαστούν τα κανάλια και οι συριζαίοι για το νεοναζισμό της ΧΑ. Θα μας πυροβολάνε κάθε μέρα μέχρι τις εκλογές για τους φαστίστες της ΧΑ για το ρατσισμό. θα βάλουνε και κανα δυο δικούς τους να σακατέψουνε κανένα μετανάστη για να το ρίξουνε κι αυτό στη ΧΑ. Το σχέδιο τώρα θέλει το συριζα κυβέρνηση. Εχει αρχίσει το Τσιπρί και τα στρίβει για το χρέος δεν το πήρατε χαμπάρι;

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΚΑΣΩΠΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΝΕΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
      ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ Η ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ;;;

      Διαγραφή
  4. Από τις δηλώσεις Μπερίσα την πλήρωσαν οι Αλβανοί της Πρέβεζας > «Έλληνες ιδιοκτήτες στην Πρέβεζα απολύουν Αλβανούς εργαζόμενους»


    Έλληνες ιδιοκτήτες φυτειών ελαιοδέντρων ξεκίνησαν την απομάκρυνση Αλβανών εργαζομένων από τις περιουσίες τους, μετά από τη δήλωση του πρωθυπουργού της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα που δήλωσε ότι η Πρέβεζα είναι αλβανικό έδαφος, γράφει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων. Οι εργαζόμενοι που απολύονται από τα ελαιουργεία της περιοχής αναφέρουν ότι οι Έλληνες ιδιοκτήτες δεν είναι εναντίον τους, αλλά δικαιολογούν τη δράση τους έπειτα από τη δήλωση του Μπερίσα ότι το έδαφός τους είναι αλβανικό.


    Ο πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα από τον Αυλώνα της Αλβανίας είπε ότι η Πρέβεζα μέχρι το Πρέσεβο και από τα Σκόπια μέχρι την Ποντγκόριτσα είναι αλβανικά εδάφη σε μια δήλωσή του για τα 100 χρόνια της ανεξαρτησίας της Αλβανίας.

    Αυτή η δήλωσε στάθηκε αφορμή για τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, Δημήτρη Αβραμόπουλο, να ακυρώσει την τελευταία στιγμή την παρουσία του στην αλβανική πρωτεύουσα για την επέτειο της αλβανικής ανεξαρτησίας στις 28 Νοεμβρίου του 2012.

    Στη δήλωση αυτή αντέδρασαν τα περισσότερα ελληνικά κόμματα, αναφέρει το δημοσίευμα του Ντνέβνικ.
    Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2012
    http://www.echedoros-a.gr/2012/12/blog-post_8892.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Na parembei o kolompaxas parakalo kai na xsanaproslifthoun oi albanoi... exso o ratsismos zito to kke

      Διαγραφή
  5. Εξάρθρωση σπείρας Αλβανών που λήστευε εξοχικά στην Αράχωβα
    12/05/2012

    Στην αστυνομία είχε γίνει πονοκέφαλος η σπέιρα των Αλβανών διαρρηκτών που είχαν "σηκώσει" τα εξοχικά στην Αράχωβα.

    Μόλις οι ιδιοκτήτες των κατοικιών έφευγαν από τα σπίτια τους η σπείρα έπιανε δουλειά και τα άδειαζε παίρνοντας ότι μπορούσε.

    Ένας 29χρονος που βρίσκονταν μάλιστα παράνομα στη χώρα και άλλοι τρεις ομοεθνείς του έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας και μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 28 περιπτώσεις κλοπών ενώ ερευνώνται και άλλες από το καλοκαίρι του 2011 μέχρι σήμερα.

    Οι αστυνομικοί μπόρεσαν να ξεδιπλώσουν αυτή την υπόθεση όταν στο Λιβάδι της Αράχωβας, κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού, εντόπισαν δύο αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν τα 4 μέλη της σπείρας. Στον έλεγχο που έκαναν εντόπισαν πλήθος από είδη οικιακής χρήσης, ηλεκτρονικές συσκευές, διαρρηκτικά εργαλεία και κινητά τηλέφωνα. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι στους περίπου 18 μήνες που δραστηριοποιούνταν η σπείρα στην περιοχή είχε συνεργασίες και με άλλα άτομα και έτσι επεκτείνει τις έρευνες προς διάφορες κατευθύνσεις.

    Ορισμένα από τα θύματα των κλοπών είχαν αναθέσει σε μέλη της σπείρας να επιτηρούν τα σπίτια τους και έτσι γνωρίζοντας την απουσία των ιδιοκτητών τους δεν δίσταζαν να αδειάσουν ακόμη και αυτά τα σπίτια και να μεταφέρουν τα κλοπιμαία με αλβανικά «φορτοταξί» στην Αλβανία.

    Σε κάποιες μάλιστα περιπτώσεις οι δράστες αποκόλλησαν ακόμη και ολόκληρες εντοιχισμένες κουζίνες, ενώ από πολλές εξοχικές κατοικίες αφαίρεσαν τα κουφώματα μαζί με τα παράθυρα.




    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...