Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ, Η ΑΛΕΚΑ: "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΚΕ"!

papariga


"Ούτε εγώ, ούτε το ΚΚΕ πληρώσαμε το χαράτσι", παραδέχτηκε η γενική γραμματέας του Κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα , εξαπολύοντας δριμεία επίθεση στον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, σε ό,τι αφορά τη στάση τους ως προς την επίμαχη απόφαση της Δικαιοσύνης.

«Σε περίοδο κρίσης να μη θεωρούν οι εργάτες και οι υπάλληλοι δικό τους το πρόβλημα του Στουρνάρα ή του Σαμαρά», σημείωσε η κυρία Παπαρήγα, σχολιάζοντας τις κυβερνητικές αιτιάσεις.
Εν συνεχεία, στο πλαίσιο ραδιοφωνικής συνέντευξής της, η γγ του ΚΚΕ παρατήρησε πως «οι καπιταλιστές, που έχουν εξασφαλίσει και τα εγγόνια τους, προτιμούν να στηρίζουν αυτό το σύστημα» τονίζοντας ότι «δεν μπορείς να χτυπάς το πολιτικό προσωπικό του συστήματος, αλλά (πρέπει) η πάλη να είναι ενάντια στο σύστημα».

http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8671:-----q--------q&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

12 σχόλια:

  1. Δελτίο Τύπου της Χρυσής Αυγής – Όλες οι πολιτικές της θέσεις
    Κυκλοφόρησε το επικαιροποιημένο πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου με προτάσεις για τη λύση του ελληνικού προβλήματος, την ανάταξη της εθνικής μας οικονομίας, τη δημογραφική άνθηση και τη γεωπολιτική αναβάθμιση του Ελληνισμού.

    Πρώτος μας στόχος η Εθνική Ανεξαρτησία

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ: Πάγιος στόχος μας είναι η άμεση χάραξη των ορίων της Ελληνικής Α.Ο.Ζ. με βάση την αρχή της μέσης γραμμής και

    ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ: Απαιτείται επίσης άμεση αναστροφή του γεωπολιτικού μας προσανατολισμού και επανεξέταση των συμμαχιών

    ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να εκλέγεται κατευθείαν από τον λαό. Ο Πρωθυπουργός δύναται να είναι και βουλευτής, όμως οι Υπουργοί και οι υφυπουργοί δεν θα επιτρέπεται να είναι βουλευτές (διάκριση εξουσιών) και ορίζονται βάσει γνώσεων και εμπειρίας. Οι βουλευτές να μειωθούν

    ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ: Η λύση του ελληνικού προβλήματος απαιτεί άμεση διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους που πληρώνει ο ελληνικός λαός. Δεν υπήρξε ποτέ ευνοϊκότερη διεθνής συγκυρία για την επίτευξη αυτού του στόχου. Δυστυχώς οι μνημονιακές κυβερνήσεις δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα της χώρας, αλλά των διεθνών τοκογλύφων.

    ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ: Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ

    Πρώτος στόχος η ελληνική αυτάρκεια σε όλα τα βασικά είδη διαβιώσεως του λαού. ΤΡΟΦΙΜΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΟΠΛΑ χρειάζεται ένα κράτος για να επιβιώσει, να παραμείνει ελεύθερο και να δημι

    Η Χρυσή Αυγή βροντοφωνάζει: Ναι στην Εθνική Παραγωγή! Διότι, όπως λέγει και ο Παναγιώτης Κονδύλης, 1% βιομηχανική ανάπτυξη αξίζει εκατό φορές περισσότερο από 1% τουριστική ανάπτυξη ή καταναλωτική επέκταση, διότι η πρώτη και μόνο συμβάλει στην αυτάρκεια της πατρίδας.

    ΚΑΘΕ ΞΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ: Απέλαση όλων των λαθρομεταναστών σημαίνει εκατοντάδες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας για τους Έλληνες. Από το 1993 η εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» κυκλοφορούσε με αυτό το σύνθημα στην προμετωπίδα της. Οφείλουμε όμως να

    ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ (ΓΕΩΡΓΙΑ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ – ΑΛΙΕΙΑ) Διαγραφή χρεών των Ελλήνων αγροτών, κίνηση ανάλογη με αυτή που έπραξε το στρατιωτικό καθεστώς του 1967 και έδωσε νέα ώθηση στην ελληνική αγροτική οικονομία.

    -Άμεση σύνδεση αγροτικής παραγωγής και κατανάλωσης. Οριστικό τέλος στην ασυδοσία των μεσαζόντων - αεριτζήδων

    ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

    Η Χρυσή Αυγή διακρίνει τους Έλληνες πολίτες από τους αλλοδαπούς υπηκόους νόμιμα διαμένοντες στην χώρα και φυσικά από τους λαθρομετανάστες εισβολείς (παράνομους ή παρανόμως νομιμοποιηθέντες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/politikes-theseis-gia-thn-chrush-augh-tou-ellhnismou#.UNC2TndPuik

      Διαγραφή
  2. ΣΤΟ ΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ 3 ΑΤΟΜΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΝΟΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ, ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΑΝ 20 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ! ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΕΝΙΑ ΠΟΡΤΑ ΜΕ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΛΟΣΤΟ, ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΑ "ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ" ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΟΙΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ . Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ

    ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΤΙ ΓΥΦΤΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΑΝ ΚΑΤΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΠΡΙΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ; ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. exoune skotwthei oi xorwdies netaksi tous, gelaei olo to xwrio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΚΟΠΤΕΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ
    "Eξισλαμισθείτε ή θα πεθάνετε" - Video

    "Convert Or Die"Message From Jihadi Leader To Christians In Egypt

    http://www.youtube.com/watch?v=XxdEAMOiTFk&feature=player_embedded

    Τα όργανα για τους Χριστιανούς της Αιγύπτου φαίνεται πως ξεκίνησαν, μετά την "ψήφιση" του ουσιαστικά νέου συντάγματος-Σαρία.

    Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τον Αλ Χασάνι ο οποίος ξεκαθαρίζει στους Κόπτες της Αιγύπτου "ή θα γίνεται μουσουλμάνοι ή θα πεθάνετε".

    Εμείς στο μεταξύ συνεχίζουμε να μαζεύουμε μουσουλμάνους στην άλλοτε Ορθόδοξη χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μόνο έτσι φεύγουν οι προδότες. Το δρόμο τον δείχνουν οι Ούγγροι πατριώτες.

    http://www.antistasi.info/entry.php?b=35&s=659488290b2d17d7e83a762f169135a7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπαραζ κλοπων στο Κασωπι και στις Σινιες!!!!!!!!!!!! τα μαθαινει ο κοσμος;;;;;;;;;;;;;;γινοταν αυτα στα μερη μας πριν απο λιγο καιρο;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ http://taxalia.blogspot.com/2012/12/blog-post_2018.html

    Με εορταστικό μποναμά απολύσεις περνάνε τις γιορτές οι εργαζόμενοι στο «Ριζοσπάστη», την εφημερίδα του ΚΚΕ με ιστορία στην ανυποχώρητη υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Τώρα ήρθε η ώρα να φάει τα παιδιά της. Tην Παρασκευή 21/12/2012 ανακοινώθηκαν οι τρεις πρώτες απολύσεις. Απολύθηκαν ο ...
    Δημήτρης Μηλάκας (έκανε για το «Ρ» το Ρεπορτάζ του υπουργείου Εξωτερικών επί 22 χρόνια), η Ρούλα Μπανάκου (έκανε για 15 χρόνια το Πειραϊκό Ρεπορτάζ στο «Ρ») και ο Ανδρέας Παγανόπουλος (έκανε για τον «Ρ» επί 20 χρόνια Αθλητικό Ρεπορτάζ). Αυτοί είναι οι πρώτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ
      Καλούμε ΤΩΡΑ την ΕΣΗΕΑ που μέχρι στιγμής κάνει ότι δεν ξέρει και δεν άκουσε τίποτα, να πράξει τα δέοντα. Η υπόθεση των εργαζομένων στο «Ριζοσπάτη» είναι υπόθεση του συνδικαλιστικού κινήματος.

      http://makeleio.gr/images/Dekemvrios/apoliseis-rizospastis.jpg

      http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8992:2012-12-23-20-37-57&catid=10:2012-02-23-22-33-22&Itemid=81

      Διαγραφή
  8. Δεν ξεχνώ

    «...Τους διέταζα να γδυθούν κι ύστερα τους έβαζα να γονατίσουν στο χώμα και να σκύψουν το κεφάλι πάνω σε μεγάλες πέτρες, που είχα αραδιάσει έξω από τα διυλιστήρια της Ούλεν. Τότε έπαιρνα ένα τσεκούρι και τους έδινα μιά τσεκουριά πίσω στο κεφάλι και αν δεν τους αποτελείωνα με την πρώτη, τους έδινα και δεύτερη και τρίτη ώσπου να τα βροντήξουν...Άλλα παλικάρια, όπως ο Τζογανάκης και ο Μακαρώνας, (Ο λαϊκός αγωνιστής, σύντροφος Μακαρώνας σκότωσε με μαχαιριές την Ελένη Παπαδάκη), τους έδιναν κάμποσες μαχαιριές στην καρδιά και κατόπιν ερχόταν αλλουνού η σειρά. Όταν κουραζόμουν, έπαιρνε άλλος τη θέση μου...»

    Απόσπασμα από την ομολογία του χασάπη της ΟΠΛΑ Στέφανου Λιόλιου που έδρασε στη ΟΥΛΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα αλλάξουν ΠΟΤΕ οι εθνοπροδότες του ΚΚΕ...Ριζοσπάστης 2009: "Πρόσκληση στο ΚΚ της 'Μακεδονίας

      http://paspartoy.blogspot.gr/2012/10/2009.html

      ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ
      http://3.bp.blogspot.com/-YdKwzuwyLk8/UGxZos8DWkI/AAAAAAAABew/tq3nu8mg_aI/s400/RIZOSPASTIS-%CE%9C%CE%91%CE%9A%CE%95%CE%94%CE%9F%CE%9D%CE%99%CE%91.jpg

      Τι άλλαξε λοιπόν από το 1932 όταν και πάλι ο "Ριζοσπάστης" έγραφε....


      «υπάρχει Μακεδονική εθνότητα, η οποία ΔΕΝ είναι ούτε Ελληνική, ούτε Βουλγαρική, ούτε Σέρβικη, αλλά καταπιέζεται από όλους»

      ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1932

      http://news.princeoliver.com/wp-content/uploads/2012/01/%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%BF%CF%83%CF%80%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%82.jpg

      http://1.bp.blogspot.com/-oPNWNWYWaXc/TuDNgcWZHxI/AAAAAAAAIRU/lXiCjilSdhI/s400/kke.jpg

      Διαγραφή
  9. Δεν ξεχνώ

    6 Ιανουαρίου 1945. Η ηγεσία του ΚΚΕ/ΕΛΑΣ εγκαταλείπει τον αγώνα για κατάληψη της Αθήνας και δίνει διαταγή για υποχώρηση. Τα αιματοβαμμένα Καθάρματα του ΕΛΑΣ και της ΟΠΛΑ μετά από 33 μέρες σφαγών εκκενώνουν τροχάδην τον Πειραιά και την Αθήνα, παίρνοντας μαζί τους βάσει καταστάσεων 40.000 ομήρους που τους οδηγούν στην Μάντρα και από εκεί στο «Βουνό».
    Η πεζοπορία των ομήρων ήταν συνεχής , χωρίς παροχή τροφής και υπό συνεχή χιονόπτωση. Ανάμεσα στους ομήρους ήσαν γέροι, γυναίκες, παιδιά και άρρωστοι. Πολλοί πέθαναν από το κρύο του Γενάρη και πολλούς τους εκτελούσαν στο δρόμο επειδή βραδυπορούσαν η δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των άλλων. Υπολογίζεται ότι πάνω από 4000 όμηροι έχασαν την ζωή τους, από τις κακουχίες, τις εκτελέσεις, την καταπόνηση και την στέρηση τροφής, μέχρι την απελευθέρωση τους μετά την υπογραφή της Βάρκιζας.
    Τις τελευταίες μέρες πριν την εκκένωση της Αθήνας και του Πειραιά ομάδες του ΕΛΑΣ και της διαβόητης Ο.Π.Λ.Α. πραγματοποίησαν μαζικές εκτελέσεις περίπου 10.000 «αντιφρονούντων» που είχαν συλληφθεί, κατά τη διάρκεια των 33 ημερών της Κόκκινης Λαοκρατικής Τρομοκρατίας. Από αυτούς ελάχιστοι εκτελέστηκαν με σφαίρες. Οι περισσότεροι σφάχτηκαν κυριολεκτικά από το «μακρύ χέρι του λαού», με μαχαίρια, τσεκούρια και σκεπάρνια ακόμα και με κονσερβοκούτια, ενώ κάποιοι ξεψύχησαν από τους ξυλοδαρμούς και τα μαρτύρια που τους υπέβαλαν τα κόκκινα καθάρματα.
    Άλλες 10.000 ήσαν τα θύματα του ΕΛΑΣ και της Ο.Π.Λ.Α. από τις 12 Οκτωβρίου που απελευθερώθηκε η Αθήνα και κατά τη διάρκεια των Δεκεμβριανών.
    Τα «περιφερειακά σφαγεία» που θυσιάστηκαν οι χιλιάδες όμηροι των Ιουδαίων νεομάρτυρες του ελληνισμού ήσαν στο Περιστέρι, στο Άσυλο Κοκκινιάς, (που στρατοπεδάρχης ήταν ο σύντροφος Γιώργης Καζιάνης , διαβόητος σαν «Μπάρμπας». Μεγάλο μαχαίρι του στρατοπέδου ήταν σύντροφος Αντώνης Μπουρδής ο οποίος σκότωσε 165 ανθρώπους), στα Τουρκοβούνια, στο διυλιστηρίων της Ούλεν στο Γαλάτσι , στον περίβολο του οποίου βρήκαν μαρτυρικό θάνατο πάνω 300 άνθρωποι , στην Κυψέλη, στο Δρουγούτι, στον Υμηττό, στην Καισαριανή, στον Βύρωνα, το Μπαρουτάδικο στο Αιγάλεω, στα Λατομεία Κοπανά πάνω από την Ηλιούπολη, στο Γ΄ Νεκροταφείο, κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...