Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Merry Christmas!








13 σχόλια:

  1. Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας ΜΠΟΡΙΣΟΦ:
    Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ...!!!

    Δεκέμβριος 7, 2012.

    «Η Βουλγαρία είναι φτωχή, επειδή επί σαράντα χρόνια βρίσκονταν στην εξουσία οι κομμουνιστές», ανέφερε ο Μπόικο Μπορίσοφ κατά τη διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

    (Πριν μερικές μέρες ο Βούλγαρος υπουργός οικονομικών είπε ότι η Βουλγαρία βρίσκεται σε καλύτερη θέση από την Ελλάδα, με το δεδομένο ότι η Βουλγαρία επί 45 χρόνια είχε κομμουνιστικό καθεστώς, ενώ η Ελλάδα δεν είχε)

    Ο Μπορίσοφ προέβη στη δήλωση αυτή απαντώντας στην επερώτηση του Ντίμτσο Μιχαλέβσκι του Συνασπισμού Για τη Βουλγαρία, ο οποίος ρώτησε την κυβέρνηση της χώρας πως θα προστατεύσει τα συμφέροντα της χώρας, μέσα στο πολυετές δημοσιονομικό πλαίσιο 2014-2020, και αν θα έχει τη δυνατότητα η Βουλγαρία να απορροφήσει κονδύλια για την περίοδο αυτή.

    Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας τόνισε ότι η Βουλγαρία, αν και είχε ένα κομμουνιστικό καθεστώς επί σαράντα χρόνια που την κατέστησαν την πιο φτωχή χώρα της Ευρώπης, εντούτοις έχει καταφέρει να απορροφήσει 30 φορές περισσότερα χρήματα από τα ταμεία της ΕΕ. Επεσήμανε, ότι οι διαπραγματεύσεις που γίνονται είναι πολύ δύσκολες και η καλύτερη περίπτωση είναι η χρηματοδότηση προς τη Βουλγαρία να παραμείνει η ίδια.

    Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Σεργκέι Στάνισεφ έλαβε θέση στο θέμα λέγοντας ότι συμφωνεί με τον πρωθυπουργό Μπόικο Μπορίσοφ ότι οι διαπραγματεύσεις με την ΕΕ δεν είναι εύκολες και τόνισε ότι ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας πριν φύγει για τις Βρυξέλλες έπρεπε πρώτα να διαβουλευτεί τα ζητήματα αυτά με τα πολιτικά κόμματα του βουλγαρικού κοινοβουλίου, όπως σημειώνει το βουλγαρικό πρακτορείο Κρος. echedoros-a.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. merikes sto xorio tha itan poli oraies an ntinotan agiobasilitses opos autes sti photo.. kai exo akousei gia merikes oti ntinontai kat oikon!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συναγερμός για τις λάμπες ''εξοικονόμησης'' (CFL) στη Γερμανία!

    Τοξικολόγος του Πανεπιστημίου Μπιλεφελντ της Γερμανίας χτυπά συναγερμό:
    Οι λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας δεν είναι απλά επικίνδυνες όταν σπάζουν, επειδή μπορεί να χυθεί ο υδράργυρος, αλλά ακόμη και με την απλή λειτουργία τους εκπέμπονται διάφορες ουσίες στο άμεσο περιβάλλον τους. Ο τοξικολόγος Klaus Peter Bader μιλά ακόμη και για κίνδυνο καρκίνου...

    O τοξικολόγος αυτός μελετά εδώ και χρόνια το θέμα των λαμπτήρων εξοικονόμησης και υπογραμμίζει πως η επικινδυνότητα τους έγκειται στην ακτινοβολία του φωτός που εκπέμπουν.

    Όπως λέει το φως που εκπέμπουν είναι στοβοσκοπικό πράγμα που οδηγεί πολύ γρήγορα σε προβλήματα υγείας όπως πονοκεφάλους και ημικρανίες, αλλά και επιληπτικές κρίσεις.

    Μαζί με τον φυσικό Mark Schultz Peltz αποκαλύπτουν στο εργαστήριο του πανεπιστημίου πως το μπλε φως που εκπέμπουν οδηγεί τον άνθρωπο σε συνεχές στρες και αϋπνίες.
    Όπως αναφέρει ο τοξικολόγος, ειδικά το μπλε φάσμα φωτός είναι επικίνδυνο για την υγεία διότι πρόκειται για πολύ υψηλή ενέργεια που επιδρά στην ορμονική παραγωγή της υπόφυσης, που με τη σειρά της οδηγεί σε υπερ-παραγωγή ορμονών με αποτέλεσμα το στρες, ενώ σε άλλες περιοχές του εγκεφάλου επιδρά και παρενοχλεί την παραγωγή της μελατονίνης, εμποδίζοντας τους κυρκαδικούς ρυθμούς (το βιολογικό μας ρολόι). Η άσχημη αυτή επίδραση στην παραγωγή μελατονίνης μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλο αριθμό προβλημάτων υγείας που σχετίζονται με την νυχτερινή ορμόνη της μελατονίνης. (Ενδεικτικά να αναφέρω πως η μελατονίνη είναι ο νούμερο ένα αντικαρκινικός παράγοντας στο σώμα μας)

    Καθώς φέγγει μια τέτοια λάμπα μέσα στο χώρο μας εκπέμπει και δηλητηριώδεις ουσίες σε αέρια μορφή.

    Πέρα από το θέμα του υδραργύρου που έχει αναφερθεί πολλές φορές, και που είναι πράγματι προβληματική, εκπέμπονται φαινόλες και άλλες ενώσεις όπως styrol, τετραυδροφοραν (σε μτφ εξ ακοής) που μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο.

    Ο τοξικολόγος συνιστά ΝΑ ΜΗΝ χρησιμοποιούμε τέτοιες λάμπες στα σπίτια μας και για τον εαυτό του βρήκε μία λύση: αγόρασε περισσότερες λάμπες πυρακτώσεως, που είναι και ενεργειακά πιο κατάλληλες, αλλά κυρίως δεν αποτελούν κίνδυνο για την υγεία!
    Ανατρέξετε και σε παλαιότερες σχετικές αναρτήσεις μας, όπως και στο αφιέρωμα: το Φως στη Ζωή μας !



    Καμία λάμπα δεν είναι πιο οικολογική προς το παρών από την κλασική λάμπα πυρακτώσεως!

    http://vickytoxotis.blogspot.com/2012/10/blog-post_8.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκδήλωση του ΚΚΕ για τους εργάτες του... Μπαγκλαντές!! -KKE GIA MPAGKLANTES

    Επειδή είναι καλό να έχουμε έναν… προγραμματισμό στη ζωή μας, θα σας πούμε μια καλή ιδέα για να περάσετε όμορφα και… αγωνιστικά την επόμενη Κυριακή σας.
    Το ΚΚΕ, λοιπόν, το «κόμμα του λαού» (αλλά ποιού λαού;) διοργανώνει «εκδήλωση αλληλεγγύης στην εργατική τάξη του Μπαγκλαντές», την επόμενη Κυριακή 16/12/2012 και ώρα 12:00, στην αίθουσα του Συλλόγου
    Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας. Ιδού η σχετική ανακοίνωση – αγωνιστικό κάλεσμα:

    «Κράτος και εργοδοσία ενιαία επιτίθενται στην εργατική τάξη του Μπαγκλαντές και σπέρνουν το θάνατο για να εξασφαλίσουν τα κέρδη των πολυεθνικών που ελέγχουν τον κλάδο της κλωστοϋφαντουργίας. Το ποσοστό των εσόδων από τις εξαγωγές στα είδη κλωστοϋφαντουργίας αγγίζει το 70%. Ποσοστό που με απάνθρωπες συνθήκες δουλειάς, με βασανισμούς, με παιδική εργασία, με απλήρωτη ή ανασφάλιστη δουλειά εξασφαλίζει για την πλουτοκρατία της χώρας περισσότερα από 20 δισ. Τα εργατικά ατυχήματα, οι ελλείψεις στις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας είναι φαινόμενα σύμφυτα με τον καπιταλισμό και όσο η ζωή του εργάτη παραμένει αναλώσιμο είδος για την παραγωγή υπεραξίας, τόσο θα συνεχίζονται τα εργοδοτικά και κυβερνητικά εγκλήματα.

    Η Γραμματεία Μεταναστών του ΠΑΜΕ, το συνδικάτο Κλωστοϋφαντουργών Αθήνας, ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας, σε συνεργασία με την Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία ΠΣΟ, σας καλούν στην εκδήλωση αλληλεγγύης για την εργατική τάξη του Μπαγκλαντές.

    Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 16/12/2012 στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (Αγ. Φιλοθέης 5 β).

    Η Γραμματεία Μεταναστών – Το Συνδικάτο Κλωστοϋφαντουργών Αθήνας – Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας».

    Με την ευκαιρία της ενασχόλησής τους με τους εργάτες του… Μπαγκλαντές, ας κάνουμε και μια πρόταση προς τους… συντρόφους του ΚΚΕ: μιας και έτσι κι αλλιώς στις επόμενες εκλογές δεν πρόκειται να μπείτε στη βουλή, δε μετακομίζεται από τώρα στο… Μπαγκλαντές (ή όπου αλλού θέλετε…) για να… σώσετε την εργατική του τάξη από κοντά, όπως… σώσατε και την ελληνική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΔΟΕ: Δεν έχουν βάση οι καταγγελίες για παράνομο πλουτισμό εκκλησιαστικών προσώπων
    Μέχρι στιγμής, από τους ελέγχους του ΣΔΟΕ, δεν προκύπτει κανένα στοιχείο που να επιβεβαιώνει τη φημολογία περί παράνομου πλουτισμού εκκλησιαστικών προσώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ "ΠΕΤΑΜΕ" ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ > Οι Αλβανοί σβήνουν τις ελληνικές επιγραφές από τις δίγλωσσες πινακίδες που υπάρχουν στον χώρο της Ελληνικής Μειονότητας...
    Η αλβανική εφημερίδα “Gazeta Shqiptare”, σε χθεσινό άρθρο της, 8 Δεκεμβρίου 2012, εκφράζει την ανησυχία της για την αύξηση των κρουσμάτων και δυσάρεστων επεισοδίων με φόντο τον εθνικισμό μεταξύ των αλβανών των Σκοπίων και των Σλάβων της περιοχής. Μεταξύ άλλων, παρουσιάζει ως τυπικό παράδειγμα, το σβήσιμο των επιγραφών στην αλβανική γλώσσα σε μια ταμπέλα στην είσοδο της πόλης Κουμάνοβο. Η ταμπέλα ήταν γραμμένη σε δυο γλώσσες, στην αλβανική, με λατινικούς χαρακτήρες και στα σκοπιανά με σλάβικους χαρακτήρες.


    «Κάποιοι έσβησαν την επιγραφή που ήταν στην αλβανική γλώσσα. Εκπρόσωποι της αλβανικής κοινότητας δήλωσαν πως «προκαλεί απορία το γεγονός το πως σιωπάει ο δήμος και δεν διορθώνει την ταμπέλα. Το γεγονός είναι ενδεικτικό και φαίνεται ξεκάθαρα πως υπάρχει αλβανοφοβία στην πόλη, ακόμα κι από τη στάση των αρχών...».
    Η εν λόγω εφημερίδα με τους δημοσιογράφους της, γνωστή για την καλλιέργεια του ανθελληνισμού στην Αλβανία, γιατί παραξενεύτηκε;! Φτάνει να ρίξουν μια ματιά στον οδικό άξονα Αργυρόκαστρο – Κακαβιά και Γεωργουτσάτι - ΄Αγ.Σαράντα, για να δουν πως και οι συμπατριώτες τους, οι αλβανοί, κάνουν τα ίδια πράγματα στις δίγλωσσες πινακίδες που υπάρχουν στον χώρο της Ελληνικής Μειονότητας. Σβήνουν τις επιγραφές στην ελληνική γλώσσα και η σιωπή είναι μεγάλη απ΄ τους κρατικούς φορείς.
    Πριν από λίγο καιρό η ίδια εφημερίδα φώναζε κατά του πρώην δήμαρχου Χειμάρρας, του Βασίλη Μπολάνου, ζητώντας την ποινική δίωξή του γιατί είχε τοποθετήσει δίγλωσσες πινακίδες στη Χειμάρρα. Κανείς δεν ξεχνάει πόσο ασχολήθηκε η αλβανική «δικαιοσύνη» με τις δίγλωσσες πινακίδες και τον κ. Μπολάνο!
    Υπενθυμίζουμε πως πριν μερικές εβδομάδες, σύμφωνα πάντα με τα αλβανικά ΜΜΕ, σε περιοχή της Πρέσπας εντός της αλβανικής επικράτειας που ζει σκοπιανή μειονότητα, «άγνωστοι» έσβησαν τις δίγλωσσες πινακίδες ενώ παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε και στο χωριό Liqenas της Κορυτσάς, όπου μέλη της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας έσβησαν τις σκοπιανές επιγραφές από τις δίγλωσσες πινακίδες.

    aftonomi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΗΠΑ: «Γονάτισε και φίλησε τις μπότες μου, λευκή γυναίκα!»
    http://redskywarning.blogspot.gr/2012/12/blog-post_10.html

    ΙΣΡΑΗΛ: Βραβεία και εύσημα από Πέρες και Νετανιάχου, που «καταφέραμε και σταματήσαμε την παράνομη μετανάστευση»
    http://redskywarning.blogspot.gr/2012/12/blog-post_1328.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «Πέντε σελίδες» ακίνητα για την Άννα Νταλάρα! http://troktiko.eu/2012/12/pente-selides-akinhta-gia-thn-anna-ntalara/
    Η σοσιαληστοσυμορία του πασοκ και η ανούλα του νταλάρα. πως να καταλαβουνε αυτα τα ρεμαλια απο τη πεινα που περναει ο λαος. σοσιαληστες του κολου πολιτικαντηδες και αυτοι και οι δικοι μας εδω οι χωριατοαρχοντοι που τους σιγονταρουνε τοσα χρονια.τωρα θ πανε στον τσιπρα και τα ζα θα σερνονται παλι απο πισω τους και θα τους ξαναψηφιζουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. LIDL Ανάκληση μελομακάρονων με μούχλα

    Έχουν ήδη ξεκινήσει έλεγχοι από τον ΕΦΕΤ Παρουσία μούχλα σε μελομακάρονα για τα οποία η εταιρεία LIDL Ελλάς είχε ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία απόσυρσης από την κατανάλωση, χωρίς ενημέρωση...
    των καταναλωτών, διαπίστωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για αγορά μελομακάρονων με επιφανειακή ευρωτίαση (μούχλα) από σούπερ μάρκετ της εταιρείας LIDL Ελλάς, στην Αλεξανδρούπολη. Πρόκειται για μελομακάρονα με την εμπορική επωνυμία «Γλυκάνθη Μελομακάρονα», συσκευασμένα σε χάρτινες συσκευασίες του 1 κιλού, με ημερομηνία λήξης 31/1/2013, τα οποία παράγονται στην Ελλάδα για την εταιρεία LIDL Ελλάς & Σία ΟΕ. Ο ΕΦΕΤ ζήτησε την άμεση ανάκληση/ απόσυρση του συνόλου των προϊόντων από την ελληνική αγορά και έχουν ήδη ξεκινήσει σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα να μην τα καταναλώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Διάσημος Αμερικανός πολιτικός αναλυτής: Η Χρυσή Αυγή θα γκρεμίσει το παλιό πολιτικό σύστημα

    Συνέντευξη στο καθεστωτικό «Βήμα της Κυριακής» έδωσε ο Αμερικανός Τζο Τρίπι, το «βαρύ» βιογραφικό του οποίου δίνει η εφημερίδα: «Ο Τζo Τρίπι είναι ένας από τους λεγόμενους «στρατηγούς» του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ και πιθανόν ο πλέον καινοτόμος ανάμεσά τους. Ξεκίνησε την καριέρα του στην καμπάνια του Εντουαρντ Κένεντι για την προεδρία των ΗΠΑ το 1979, σε ηλικία μόλις 22 ετών. Έπειτα εργάστηκε για μεγάλες προσωπικότητες της αμερικανικής πολιτικής ζωής, όπως ο Γουόλτερ Μοντέιλ, ο Ρίτσαρντ Γκέφαρντ και ο Γκάρι Χαρτ. Εκτός από την πολιτική, η τεχνολογία αποτέλεσε το άλλο μεγάλο ενδιαφέρον της καριέρας του καθώς εργάστηκε σε επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας στη Σίλικον Βάλεϊ. Το 2004 ως διευθυντής της καμπάνιας του Χάουαρντ Ντιν εισήγαγε καινοτομίες και τεχνολογικά εργαλεία τα οποία αργότερα τελειοποιήθηκαν από την καμπάνια του Μπαράκ Ομπάμα. Έχει εργαστεί σε πολιτικές καμπάνιες σε όλες τις ηπείρους, σε χώρες όπως το Ισραήλ, η Μ. Βρετανία, η Ιταλία, η Νιγηρία, καθώς και στη χώρα μας. Το 1993 είχε προσληφθεί από το ΠαΣοΚ για την εκστρατεία του Ανδρέα Παπανδρέου… Από τότε ο αμερικανός αναλυτής δεν έπαψε να παρακολουθεί τις εξελίξεις στο ελληνικό πολιτικό σύστημα. Την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στην Αθήνα…».

    Ερωτηθείς για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, ο πολιτικός αναλυτής-επικοινωνιολόγος ανέφερε τα εξής ενδιαφέροντα, με το δικό του… αμερικάνικο τρόπο:

    «Οι άνθρωποι σε όλον τον κόσμο συνειδητοποιούν ότι αρκεί ένας για να προκαλέσει μια μεγάλη καταστροφή που θα συγκεντρώσει πολλή προσοχή. Η βία μπορεί να αυξηθεί, ειδικά όταν όλοι οι άλλοι αρνούνται ότι χρειάζονται αλλαγές. Στην Ελλάδα έχετε δύο κόμματα “ζόμπι” και δύο “τρελά” κόμματα. Αν είσαι νέος, άνεργος και τα κόμματα που θεωρείς υπεύθυνα για την κατάστασή σου βρίσκονται στην κυβέρνηση, ο πιο εύκολος τρόπος να τους πεις “άντε να χαθείτε” είναι τα “τρελά” κόμματα γιατί αυτά θα τους τρομάξουν. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να είναι ο μπαμπούλας, θα ψάξουν για κάτι ακόμη πιο τρομακτικό. Γι’ αυτό ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή και αυξάνεται η πολιτική βία. Αν δεν υπάρξει μια θετική διέξοδος για τη χώρα, τότε το εργαλείο για να κατεδαφιστεί το παλαιό σύστημα θα είναι η Χρυσή Αυγή. Φυσικά θα χρειαστεί χρόνο και δεν ισχυρίζομαι ότι θα γίνει εύκολα. Οι παλαιοί πολιτικοί θα προσπαθήσουν να γραπωθούν ακόμη και από το τελευταίο κομμάτι εξουσίας. Τους αρέσει το πελατειακό σύστημα γιατί αυτό τους ανέδειξε. Αυτοί οι πολιτικοί είναι νεκροί και όποιος προσκολληθεί στο σύστημα θα πεθάνει μαζί του. Βλέπετε όμως ότι κάτι καινούργιο γεννιέται. Τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής μεγαλώνουν σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, που δεν είναι τίποτε άλλο από ένα νέο πακετάρισμα παλαιών ιδεών…»
    http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/diashmos-amerikanos-politikos-analuths-h-chrush-augh-tha-gkremisei-to-palio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στη ζητιανιά βγήκαν οι ΠΑΣΟΚοι… απέκλεισαν και από τον έρανο την Χρυσή Αυγή!

    Ξεκίνησε ο έρανος για να διασωθεί το ΠΑΣΟΚ από τα χρέη του και ταυτοχρόνως να κοπάσει η θύελλα των αποκαλύψεων για βίλες και κότερα που οι απλήρωτοι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ είπαν στα μεγαλοστελέχη του να πουλήσουν, προκειμένου να τους πληρώσουν. Ήδη οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κλήθηκαν να δώσουν 5.000 ευρώ έκαστος, ενώ αντίστοιχα οι ευρωβουλευτές καλούνται να δώσουν 10.000 ευρώ ο καθένας προκειμένου να κλείσουν οι «μαύρες τρύπες» στα οικονομικά του πρώην κραταιού ΠΑΣΟΚ.

    Όμως επειδή ούτε οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν νοιάζονται για την διάσωση του αποκόμματος και μάλλον ετοιμάζονται να το εγκαταλείψουν ως «αρουραίοι» που εγκαταλείπουν το «πλοίο» την κρίσιμη ώρα, η προσπάθεια δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Χαρακτηριστικό είναι ότι μόνο 8 βουλευτές έχουν ήδη καταθέσει το εν λόγω ποσό και η όλη ιστορία μάλλον οδηγεί στην καταστροφή. Με φόντο αυτό το γκρίζο τοπίο, τα στελέχη και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αποφάσισαν να χτυπήσουν την πόρτα και των υπόλοιπων κοινοβουλευτικών ομάδων.

    Από δημοσιογραφικές πληροφορίες μαθαίνουμε ότι η φιλανθρωπική μανία κατέλαβε και τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, αφού ήδη Νίκος Βούτσης και Γιώργος Σταθάκης έχουν δώσει τον «οβολό» τους για να σωθεί το ΠΑΣΟΚ, ενώ λόγω μυστικότητας της λίστας δωρητών, ο κατάλογος από τον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερος. Από την ΝΔ το αδελφό, του ΠΑΣΟΚ, κόμμα εν πολλαίς αμαρτίαις έχουν δώσει ήδη λεφτά βουλευτές και υπουργοί με τον κ. Στουρνάρα να έρχεται πρώτος στην κατάταξη με 200 ευρώ, ενώ ο «εθνικοφιλελεύθερος» Μάκης Βορίδης βρίσκεται πολύ πίσω με μόλις 50 ευρώ. Ο Νότης Μηταράκης, Υφυπουργός Ανάπτυξης, ανύψωσε το ηθικό των δωρητών λέγοντας κατά λέξει «αφού είναι για το ΠΑΣΟΚ, να δώσω 100».

    Σκανδαλωδώς από τον φιλάνθρωπο και φιλόπτωχο έρανο εξαιρέθηκε παντελώς «αντιδημοκρατικά» η Χρυσή Αυγή.

    http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sth-zhtiania-bghkan-oi-pasokoi-apekleisan-kai-apo-ton-erano-thn-chrush-augh#.UNto3ndPuik

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. “ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΕΔΩ. ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ”: ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!

    http://www.pictogame.com/en/play/game/NvlzLMfNHlTK_smash

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δολοφονική επίθεση εναντίον του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ε. Μπούκουρα από αναρχοαριστερούς!!
    Αναμένουμε να καταδικάσουν την "τραμπούκικη" απόπειρα όλα τα κόμματα όπως έπραξαν και με τον Στρατούλη!

    Επίσημο Δελτίο Τύπου

    Δολοφονική επίθεση δέχθηκε σήμερα το μεσημέρι ο βουλευτής Κορινθίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κ. Ευστάθιος Μπούκουρας από ομάδα αναρχοαριστερών , οι οποίοι ανήκουν και σε σύνδεσμο συγκεκριμένης ομάδας . Ο συναγωνιστής Μπούκουρας κατευθυνόταν οδικώς με.....
    3 ακόμα συναγωνιστές προς την νομαρχία , όταν περνώντας έξω απ τον σύνδεσμο , δέχθηκε απρόκλητη δολοφονική επίθεση από 12 γνωστούς αναρχοσυμμορίτες της Κορίνθου, εκσφενδονίζοντας προς το μέρος του μπουκάλια , πυροσβεστήρες , πέτρες , σίδερα κτλ. . Στα πλαίσια της άμυνας οι συναγωνιστές αντέδρασαν άριστα και έπραξαν τα δέοντα . Τέλος κατατέθηκαν μηνύσεις με συγκεκριμένα στοιχεία και ονόματα κατά παντός υπευθύνου .

    Η αριστερή τρομοκρατία δεν θα περάσει! Συντρόφια περαστικά σας!
    Έχω ξαναγράψει σε προηγούμενη ανάρτηση ότι , για να έχει πιθανότητες επιτυχίας μια ενέργεια των αναρχοαριστερών πισωγλέντηδων εναντίον μας, πρέπει η αναλογία υπέρ αυτών να είναι τουλάχιστον 4 προς 1.

    Στην προκειμένη περίπτωση ήταν 3 προς 1, οπότε οι άπλυτοι απέτυχαν παταγωδώς.

    Μπράβο τσακίστε τους άπλυτους αλληλέγγυους ανθέλληνες τραμπούκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...