Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Τέστ DNA στον Αφγανό για να εξακριβωθεί η ηλικία του (VIDEO)

mouragia1
Τέστ DNA αναμένεται να κάνουν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές στον Αφγανό που επιχείρησε να σκοτώσει 20χρονη φοιτήτρια τα ξημερώματα της Κυριακής ρίχνοντάς την από ύψος 8 μέτρων στα Μουράγια.
(Στη φωτογραφία, το σημείο όπου ο Αφγανός έριξε τη φοιτήτρια)


Ο Αφγανός που συνελήφθη το πρωί της ίδιας ημέρας κοντά στο σημείο του συμβάντος, πήρε οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη, ενώ ισχυρίστηκε ότι είναι 17 ετών. Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και αντιμετωπιζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και κλοπή. Οι αστυνομικές αρχές διατηρούν σοβαρές επιφυλάξεις ως προς την ηλικία του και για το λόγο αυτό έχουν ζητήσει από την Εισαγγελία να διενεργηθούν έλεγχοι προκειμένου αυτή να εξακριβωθεί. Αυτό, προκειμένου σε περίπτωση που έχει ενηλικιωθεί να μην δικαστεί με τις διατάξεις που αφορούν τους ανήλικους.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Α. ΜΑΡΤΙΝΗ


Καλύτερα η φοιτήτρια

Εν τω μεταξύ, η 20χρονη φοιτήτρια από το Αγρίνιο αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο αύριο ή το αργότερο μεθαύριο, σύμφωνα με πληροφορίες. Έχει κατάγματα στα άκρα και μώλωπες σε όλο της το σώμα, αλλά ευτυχώς η πτώση της δεν προκάλεσε ζημιές τέτοιες που να κινδυνεύει η ζωή της.

7 σχόλια:

  1. Εκποίηση Ισσου και τιμολόγια ΔΕΥΑΚ σε συγκέντρωση κατοίκων http://www.corfutime.gr/?p=5644

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κλέβοντας Έλληνες ζουν οι λαθρομετανάστες

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wzKMQk32UiM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ομπάμα: «Δεν υπάρχουν πλέον έθνη, είμαστε όλοι πολίτες του κόσμου»
      Το κερασάκι ήρθε στο τέλος με την παγκοσμιοποιητική τοποθέτηση του Αμερικανού προέδρου: «Δεν είμαστε πολίτες της Γερμανίας ή των ΗΠΑ, αλλά του κόσμου. (…) Όσο υπάρχει άδειο στομάχι, όσο υπάρχει ανεργία, δεν ευημερούμε πραγματικά».

      http://antipliroforisi.blogspot.gr/2013/06/blog-post_4422.html

      Διαγραφή
  3. Πάλι ψέμματα είπε ο Σαμαράς για "17.000.000" τουρίστες! Ναυαγεί και ο τουρισμός λόγω all inclusive!

    Το γνωστό παραμύθι που ξεστόμισε ο φον Αντωνάκης, για τα 17 εκατομμύρια τουρίστες, το’ χουν κάνει καραμέλα οι υπεύθυνοι του τουρισμού. Ιδού:


    “Για ανατροπή της στάσης της Ευρώπης απέναντι στη χώρα μας έκανε λόγο ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων τονίζοντας πως η Ελλάδα είναι ο φθηνότερος προορισμός μετά την Αίγυπτο στη Μεσόγειο. Ο κ. Αγγελόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε πως οι 17 εκατ. τουρίστες που αναμένονται φέτος στη χώρα μας είναι «αντανακλαστική κίνηση» της αγοράς. Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων, Στέλιος Σταυρίδης είπε πως αυτή η θετική ανατροπή «οφείλεται σε εμάς, καθώς γίναμε πιο υπεύθυνοι». Υποστήριξε ωστόσο ότι δεν πρέπει να εφησυχάζουμε αλλά να βάλουμε στοίχημα για να αναβαθμίσουμε το δικό μας τουριστικό προϊόν”.

    Η αλήθεια είναι η εξής: πράγματι, μέχρι τώρα έχουν έρθει μπόλικοι ξένοι τουρίστες στην Ελλάδα. Όλα τα μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα στους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς είναι γεμάτα, ή σχεδόν γεμάτα! Πρόκειται, όμως, για «all inclusive», δηλαδή για συγκροτήματα που τα παρέχουν όλα «πακέτο» (αεροπορικά εισιτήρια, δωμάτιο ξενοδοχείου, φαγητά, ποτά, ακόμα και τις ξαπλώστρες στην παραλία…) στους τουρίστες, οι οποίοι άλλωστε τα έχουν προπληρώσει.

    Έξω, η αγορά είναι νεκρή! Ακόμα και στα μεγάλη νησιά, στη Ρόδο, την Κω, την Κέρκυρα κ.τ.λ. Σχεδόν μηδενικό, λοιπόν, το όφελος για τις τουριστικές επιχειρήσεις, από τα μικρά ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια μέχρι τα εστιατόρια και τις καφετέριες ακόμα!
    Αλλά και στα μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα, το όφελος για τους Έλληνες είναι έτσι κι αλλιώς πολύ μικρό, γιατί σχεδόν αποκλειστικά δουλεύουν «μετανάστες».
    Άνθρακες, λοιπόν, κι αυτός ο θησαυρός!

    http://antipliroforisi.blogspot.gr/2013/06/17000000-all-inclusive.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Ελέω βαριάς φορολογίας από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ οι Έλληνες ξεπουλάνε τις εξοχικές κατοικίες τους


    Μόνο σε ξένους πωλούνται πλέον οι εξοχικές κατοικίες στην Ελλάδα καθώς η φορολογική πολιτική της κυβέρνησης στα ακίνητα οδηγεί στον αφελληνισμό της παραθεριστικής κατοικίας, την οποία μονοπωλούν αλλοδαπά πορτοφόλια από τη Ρωσία, τη Βρετανία, τη Γερμανία και εσχάτως και από τις αραβικές χώρες και την Τουρκία.

    «Από την Αλεξανδρούπολη έως τα Χανιά την τελευταία τριετία η ζήτηση για εξοχική κατοικία είναι μηδενική»επισημαίνει ο κ. Δημήτρης Καψιμάλης πρόεδρος της Ένωσης Κατασκευαστών Κτιρίων Ελλάδας και προσθέτει ότι ο πανικός που δημιουργούν τα κυβερνητικά μέτρα στην κτηματαγορά οδηγεί σε μαζικό ξεπούλημα ακινήτων σε ξένα κεφάλαια και fund. Σύμφωνα με κτηματομεσίτες, η πλειονότητα των ακινήτων που πωλούνται είναι από Έλληνες που δεν μπορούν να συντηρήσουν δεύτερο σπίτι ή αδυνατούν να καταβάλλουν τους απανωτούς φόρους στα ακίνητα.
    Το τελευταίο πλήγμα σχεδιάζεται να έρθει από το υπουργείο Οικονομικών με την κλιμακωτή φορολόγηση των οικοπέδων, επιβάλλοντας νέα χαράτσια στα παραθαλάσσια οικόπεδα που παραδοσιακά έχουν μεγάλη εμπορική αξία. Αυτό από μόνο του αναμένεται να ρίξει περισσότερο τη ζήτηση για εξοχική κατοικία, σπρώχνοντας ακίνητα φιλέτα σε μεγαλοεπενδυτές που αγοράζουν ελληνικά οικόπεδα στο 1/10 της αξίας τους, υποστηρίζει ο κ. Καψιμάλης. Η κυοφορούμενη φοροεπιδρομή στα παράκτια οικόπεδα έρχεται πάντως σε πλήρη αντίφαση με την πολιτική της «αναπτυξιακής» πλευράς της κυβέρνησης που διαφημίζει την ελκυστικότητα της χώρας, θέλοντας να προσελκύσει ξένους επενδυτές στην αγορά των ακινήτων και της εξοχικής κατοικίας.
    Χαρακτηριστική είναι η ρύθμιση που περιλαμβάνεται στο νόμο του υπουργείου Ανάπτυξης για τις ιδιωτικές και στρατηγικές επενδύσεις με τον οποίο όποιος αγοράζει ακίνητο πάνω από 250.000 ευρώ του δίνεται άδεια παραμονής για πέντε χρόνια σε όλες τις χώρες εντός Σέγκεν.
    «Εδώ που φτάσαμε σε λίγο η ελληνική γη θα ανήκει σε ξένους» σημειώνει ο κ. Καψιμάλης, ο οποίος ισχυρίζεται ότι εκτός από του Ρώσους τελευταία επελαύνουν στη χώρα μας και οι Τούρκοι. Οι τελευταίοι εμφανίζονται να αγοράζουν εκτάσεις στην Θράκη ενώ η πρόσφατη κάθοδο της Τουρκικής Dogus για την εξαγορά της μαρίνας του Φλοίβου και των μαρίνων του ομίλου Κυριακούλη δείχνει ότι οι ξένοι αγοράζουν μαρίνες στα καλύτερα σημεία της χώρας που συνοδεύονται από γη, λιμάνια και ποικίλες μπίζνες.
    Μεγάλα πάντως κτηματομεσιτικά γραφεία που δραστηριοποιούνται στον τομέα της παραθεριστικής κατοικίας, υποστηρίζουν ότι τα ισχυρά πορτοφόλια κυνηγούν τα ακριβά φιλέτα, ελπίζοντας σε μεγαλύτερη πίεση τιμών τους επόμενους μήνες. Η πιο πρόσφατη περίπτωση είναι η εξαγορά του Σκορπιού από το Ρώσο μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ και το νησάκι της Οξιάς από το Εμίρη του Κατάρ.
    Σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις, πάνω από 6.000 είναι τα απούλητα εξοχικά στην Πάρο και την Λευκάδα ενώ περί τα 1.500 εξοχικά έβαλαν πωλητήριο στη Σαντορίνη και αντίστοιχα στην Μύκονο. Στην Κρήτη, η οποία υπέστη ισχυρό πλήγμα στην παραθεριστική κατοικία τα τελευταία τέσσερα χρόνια τα νεόδμητα απούλητα εξοχικά υπολογίζονται σε 4.000 έως 5.000.
    [Πηγή newmoney.gr]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ''ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ''
    Λαϊκός Σύνδεσμος: ''Μας υβρίζουν γιατί μας φοβούνται''

    Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Λαϊκός Σύνδεσμος με αφορμή την αναφορά του κατά την ομιλία του στο προσυνέδριο της ΝΔ, ότι ''το μόνο μελανό σημείο που έδειξε η Ελλάδα το τελευταίο διάστημα είναι οι συμπεριφορές των νεοναζί''.

    ''Το τελευταίο διάστημα θρηνήσαμε τρεις χιλιάδες νεκρούς από αυτοκτονίες, δύο εκατομμύρια Έλληνες έμειναν άνεργοι και η κοινωνία μας κυριολεκτικά ισοπεδώθηκε. Το φερέφωνο των τοκογλύφων, που παριστάνει τον πρωθυπουργό, αδιαφορώντας για το δράμα ενός ολόκληρου λαού, τόλμησε να πει ότι: ''Το μόνο μελανό σημείο που έδειξε η Ελλάδα το τελευταίο διάστημα είναι οι συμπεριφορές των νεοναζί», υβρίζοντας με τον τρόπο αυτό την Χρυσή Αυγή.

    Η Χρυσή Αυγή είναι κυριολεκτικά ο φόβος και ο τρόμος του σάπιου πολιτικού κατεστημένου. Μας υβρίζουν γιατί μας φοβούνται και γιατί πολύ σύντομα θα είμαστε κυρίαρχοι στη χώρα και τότε θα καταργηθεί η άθλια μνημονιακή πολιτική τους, οι τοκογλύφοι θα πάψουν να πίνουν το αίμα του ελληνικού λαού, οι κλέφτες της δημόσιας περιουσίας θα πάνε στη φυλακή.

    Αποτελεί τιμή για εμάς να μας υβρίζει ένας Σαμαράς, ένα ανδρείκελο των διεθνών τοκογλύφων, που αναρριχήθηκε στην εξουσία με ψέμματα και απάτες για να χαρίσει γη και ύδωρ στους εχθρούς της Πατρίδας μας''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1945... ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ... Ο ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ... Ο ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΣ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ, ΜΕΘΥΣΟΣ, ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΙ ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ...

    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ... ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΦΩΝΑΖΑΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "ΛΕΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ ΛΕΥΤΕΡΩΣΕ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΑΜ ΕΛΑΣ" ΚΑΙ ΤΟ "ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ"...

    Ο Θανάσης Κλάρας ή Άρης Βελουχιώτης γεννήθηκε στη Λαμία το 1905. Παρότι καταγόταν από μορφωμένους αντιμοναρχικούς γονείς, με πλούσια οικιακή βιβλιοθήκη, δεν κατάφερε να βγάλει το γυμνάσιο. Σπούδασε εντούτοις πρακτικός γεωπόνος στη Μέση Γεωργική Σχολή της Λάρισας και αποφοιτώντας σε ηλικία 18 ετών κατέφυγε στην Αθήνα, όπου μυήθηκε στον κομμουνισμό και άρχισε την παράνομη και ανατρεπτική δράση του.

    Υπηρέτησε τη θητεία του στο Πυροβολικό, όπου καθαιρέθηκε από το βαθμό του Δεκανέα λόγω της κομμουνιστικής του δραστηριότητας μέσα στην Μονάδα του. Μετά την απόλυσή του επανήλθε στην Αθήνα, όπου προσλήφθηκε για βοηθητικές εργασίες στον παράνομα τότε εκδιδόμενο "Ριζοσπάστη". Στο μεταξύ όμως, από την ηλικία των 20 ετών, επιδόθηκε και σε άλλου είδους δραστηριότητες, όπως κλοπές, πλαστογραφίες, ψευδορκίες και άλλες αξιόποινες πράξεις. Ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο δεύτερος στην κομματική ιεραρχία του ΚΚΕ, αναφέρει στο βιβλίο του «Αναμνήσεις», ότι ο Άρης Βελουχιώτης ήταν μεταξύ άλλων και πορτοφολάς: «Από το 1923-1925 μπήκε στη νεολαία, στην ΟΚΝΕ. Είχε μπλέξει παλιά με πορτοφολάδες. εμείς δεν το ξέραμε βέβαια αυτό. Κάποτε όμως οι αντιδραστικές εφημερίδες γράψαν ότι οι κομμουνιστές είναι αλήτες σαν τον Κλάρα».

    Το 1938, στη διάρκεια του καθεστώτος της 4ης Αυγούστου, συνελήφθη από την αστυνομία, κατηγορούμενος για ανατρεπτική δράση και καταδικάστηκε σε 4ετή φυλάκιση. Αρχικά εγκλείστηκε στις Φυλακές της Αίγινας και τον επόμενο χρόνο στις Φυλακές της Κέρκυρας. Εκεί ακριβώς απαρνήθηκε και αποκήρυξε την κομμουνιστική ιδεολογία, καταδίκασε σαν αντεθνικό το ΚΚΕ και υπέγραψε δήλωση μετανοίας για το προηγούμενο αντεθνικό παρελθόν του. Μετά απ' αυτό αφέθηκε ελεύθερος. Από τότε διαγράφτηκε από το κόμμα του και συγκαταλέχθηκε από τους ''συντρόφους'' του, μεταξύ των ανεπιθύμητων, χαρακτηρισθείς με το ατιμωτικό στίγμα του ''δηλωσία''. Όπως αναφέρει ο Ιωαννίδης: «ούτε ένα μπάτσο δεν έφαγε και λύγισε...». Και συμπληρώνει: «Ο Άρης πάντα ήταν νταής, ωσότου να κάνει τη δήλωση. Όταν ένιωθε την πλάτη του εξασφαλισμένη, σ' αυτά τα πράγματα πάντα ήταν εντάξει. Όμως πάντα είχε το αλήτικο στοιχείο πάνω του. Τον ξέραμε, είχε μια τάση προς την αλητεία. Μ' αυτόν γνωριστήκαμε αργότερα όταν μπήκα στο Πολιτικό Γραφείο. Αυτούς τους ήξερε καλά ο Ζαχαριάδης από τη νεολαία. Κάτι τέτοιους τύπους τους μάζευε ο Ζαχαριάδης, γιατί μ' αυτούς μπορούσε να κάνει και φασαρίες κτλ. Αυτός τους κρατούσε. Τον χρησιμοποιούσαμε σε ορισμένες παράνομες δουλειές. Να παρακολουθήσουν κανέναν για τον οποίον είχαμε υποψίες ότι είναι χαφιές για να τον πιάσουν στα πράσα. Η δουλειά αυτή ήταν μέσα στη φύση του, μέσα στο αίμα του. Τον πιάσαν, τον βάλανε φυλακή (1936), έκανε τη δήλωση και βγήκε. Τάκανε δηλαδή μούσκεμα. Αυτός ο άνθρωπος τώρα, βρέθηκε στο βουνό, επικεφαλής του αντάρτικου. Μπορούσες νάχεις εμπιστοσύνη; Δεν μπορούσες....»

    Το όνειδός του τελικά σα «δηλωσίας», μαζί με την έμφυτη ομοφυλοφιλία του,

    http://www.stoxos.gr/2013/06/1945.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...