Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Είχαν γεμίσει τα σπίτια τους ναρκωτικά!

tekes1
Συνελήφθησαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις μια ντόπια και δύο Αλβανοί για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Κέρκυρα. - Κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης 360 γραμμαρίων, μικροποσότητα ηρωίνης, δύο ζυγαριές ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ. 


Συνελήφθησαν, λοιπόν, το Σάββατο το μεσημέρι και το απόγευμα σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις στο Περιβόλι και στην Δασιά Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, 24χρονη ημεδαπή και δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 24 και 29 ετών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων επιχειρήσεων, εντοπίστηκε στην πρώτη περίπτωση από τους αστυνομικούς το όχημα με το οποίο κινούνταν η 24χρονη ημεδαπή και ο 29χρονος υπήκοος Αλβανίας και στην κατοχή τους βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητες κάνναβης και ηρωίνης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

tekes2

Στην δεύτερη περίπτωση, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 24χρονου υπηκόου Αλβανίας, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου και την παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

* μία νάιλον σακούλα με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης 350 γραμμαρίων

* το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ

* μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

* ένα κινητό τηλέφωνο

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...