Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Έκλεβαν παραθεριστές στην παραλία του Κάβου

paralia_kavosΣυνελήφθησαν στον Κάβο Κέρκυρας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκιμμαίων Κέρκυρας...

...δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 24 και 28 ετών, για κλοπές σε παραθεριστές στην παραλία του Κάβου.
Ειδικότερα, από την έρευνα που διενήργησε το  Αστυνομικό Τμήμα Λευκιμμαίων ταυτοποιήθηκαν οι δύο υπήκοοι Αλβανίας ως οι δράστες κλοπών χρημάτων, κινητών τηλεφώνων, και άλλων προσωπικών αντικειμένων από λουόμενους στην παραλία του Κάβου, το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Από την μέχρι στιγμής έρευνα έχει εξιχνιαστεί μία περίπτωση κλοπής σε βάρος ενός ζευγαριού παραθεριστών από τους οποίους αφαίρεσαν ένα τσαντάκι που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο και μικρό χρηματικό ποσό.  
Σε  έρευνα που  ακολούθησε στην οικία των δύο υπηκόων Αλβανίας, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε, μεταξύ άλλων, μεγάλος αριθμός κινητών τηλεφώνων και ηλεκτρονικών συσκευών για τα οποία εξετάζεται το ενδεχόμενο να αποτελούν προϊόντα κλοπών καθώς και το τσαντάκι που είχε αφαιρεθεί από το παραπάνω ζευγάρι.
Τα μέτρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας που αφορούν την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την ασφάλεια των τουριστικών περιοχών, θα συνεχιστούν καθ’  όλη την διάρκεια της τουριστικής περιόδου, με ιδιαίτερη ένταση και βάση συγκεκριμένου επιχειρησιακού σχεδιασμού.
Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...